miércoles, 30 de mayo de 2007

Carta de Castalla internacional a l´alcalde

Teniu ací la carta traduida enviada per l´associació de veïns de Castalla internacional a l´alcalde de Castalla y a la constructora en feber de 2007, on expliquen la seua situació i les demandes de serveis per a la urbanització.
Sorry per la traducció, ha sigut feta amb un programa informàtic. Prometem estudiar més anglés.

21 comentarios:

Anónimo dijo...

Telecomunicaciones.
Facilidad médica. si clar!! però si no la tenim ni els que vivim a Castalla tota la vida, anem a donar-vos-la a vosaltres ara!!
Comisaría De Policías. La comisaria de policía està en el Frankfurt!! podeu passar-vos quan faça falta!!
Cajas Del Poste.
Servicio Del Autobús.jajajaj, si encara podrem anar del poli a la m-30 en bus!! o es que el posaràn solament pa anar a Castalla Internacional i tornar?
Variedad de tiendas.
Instalaciones de deportes. Si, i de pagament, igual que fem nosaltres. A pagar!! que fer deport NO ES GRATIS!!
Baños públicos. M'agradaria vore-ho.

I en quant a la piscina, pageuse-la vosatros, per que que jo sapiga eixa piscina es privada, més d'una vegada hem anat i m'hos han dit que solament podien entrar els de la urbanització... Pageu-vo vosatros, no te jode!!

Anónimo dijo...

qué fort.
He llegit la carta i se m´ha quedat un pensament molt clar: en quin marrò ens ha ficat Pota.
En efecte, si l´ex alcalde Pota les va prometre totes estes coses estàn en el seu dret de demanar-ho però, hem de fer-nos càrrec la gent d´este poble dels aires de grandesa que ha desprès Pota en els seus anys de mandat? Si ell es va ficar en marrons amb esta urbanització que pague ell el pato, però de la seva butxaca, que no tenim perquè pagar-lo nosaltres.
Crec que és l´hora de reaccionar perquè si consentim que es faça des de l´ajuntament una sola concessió d´estes que demanen, estarem ben fotuts, que després vindran totes les demés.
No tinc res en contra d´ells però no tenen ni idea de còm està el poble, que abans del que demanen fan falta moltes coses per a "tots", que no es pot fer política agranant soles cap a ta casa. Si li posen socorrista pública a la piscina privada, jo m´en demane un a per a la meua caseta, que és el mateix, i així ja tinc en qui parlar quan em banye.

Anónimo dijo...

Fortíssima la carta.
Bueno, al que anem, que no parem de lamentar-nos i així no avancem.
El proper dissabte 16 de juny és el primer plenari amb la repartició de les concejalies. Jo vaig. Crec que és a les 13:30. Qui se´n ve?
No cal contestar ni quedar ni res. Ens veiem allí directament. Tampoc cal ni que ens saludem, que jo sóc molt arisc i anònims podem ser tots.
Molaria anar prou número de gent a este plenari, i que vejen que a partir de ara no anem a llevar-li els ulls de damunt, ni en el tema de ¨Castalla international ni en cap.

Anónimo dijo...

En resum,

Que Pota, no solament no ha acomplit les seues promeses al poble sino que a Castalla Internacional tampoc. Estic totalment d'acord amb el segon comentari, si Pota es va comprometre a fer tot el que li van demanar que ho faja, pero de la seua Butxaca, perque soles faltava que les feren un Poliesportiu gratuit. Pa cagase. Ens veem en el Plenari.

Anónimo dijo...

Ja, ja, ja .....

Pero bueno, ¿qué os esperabais?
Pota lo hizo muy bien: ofreció parcelas de Castalla Internacional a la gente de bien de Castalla a un precio más que razonable: 16 millones, para que fuesen a vivir allí, a la Castalla del futuro. Y así será, en el pueblo viejo sólo quedarán cuatro mangantes, ocho panchitos, nueve moros y los rojillos que no se enteran de nada.

Anónimo dijo...

Jo espere que la Susan, puga anar a les proximes eleccions a la llista del psoe o del bloc. Perque la carta es pareguda al que duem tota la vida demanant per al poble, més serivcis socials i més sostenibilitat.

Anónimo dijo...

Al de que nos esperabamos,


Es posible que el riego no te llege al cerebro, como puedes ser tan SORETE, es imposible que una persona le pueda salir eso de la cabeza. Ahora lo entiendo todo, tu eres el vivo reflejo de la gente que se quedará es tu vieja Castalla, no?
A ver hombre de Dios, seguramente no te veas la punta del nas, y haces esto para que la gente que escribimos aqui en paz y tranquilidad nos piquemos y empecemos a decir por decir, no lo vas a conseguir.

Pero una cosa si te voy a decir, cuando te des cuenta de lo que dices haces y piensas, seguramente sera ya muy tarde, si no para ti, para tus hijos.

Recuerdos a tu gente SORETE.

Anónimo dijo...

SORETE???? k

Anónimo dijo...

Bé ja n'he contat quatre que anem al plenari del 16 de juny a la 13:30. Com es dissabte ens ve de cine per començar. Vinga necessitem més gent. Vaig a vore si enganye algú i li dic que hi ha cervessa fresqueta.

Vinga.

Anónimo dijo...

Quines son les verdaderes obligacions que Castalla té amb Castalla Internacional???
Per favor!! Que han fet?? Firmar y dir que sí sense previndre ni pensar en el futur???
Ja veig que sí, en fi.... Hem tingut un alcalde (i el seu equip de govern, perque tots son culpables) que l'únic que ha fet ha sigut vendre la seua ànima al diable.
El pitjor de tot és que ell en 4 dies está baix terra, pero i nosaltres?? Quin futur tindrem?? I els nostres fills??
Déu meu!! No vull pensar-ho. Reaccionem a la veu de ja, per favor.

Anónimo dijo...

He sentit cervessa? no és mala idea, ja veig l´anunci:
"Después de un pleno, una llena". San Miguel.

Anónimo dijo...

Realment patètica la carta. Per que no fem un Front de Lluita Castellut, pel poble i per al poble?. Per al treballadors i treballadores. Passem dels polítics i fem unitat popular. Els politics sols estan per a representar-nos, però com no ho fan, ens representarem nosaltres. Per que un poble no el poden destrossar 4 mangantes si ens unim.

Quina utopia!! però bé. Seria xulo!!jjaaj.
Quan desaparega la festa de sant pasqual, mos menjem la mona rodejats de xalets, parlem tots en castellà i anglés, i tingam hipotèques per a 3 generacions.... mos enrecordarem dels cabrons manjantes i porcs capitalistes que tenim.

Anónimo dijo...

Bones, en primer lloc la traducció és prou penoseta, però bé... En segón lloc, aquesta gent fa el que ha de fer. Com a ciutadans tenen tot el dret de reclamar millors serveis. El què hem de fer nosaltres és seguir el seu exemple i no quedar-nos parats... M'agradaria saber que pensen els nostres responsables polítics de tot açó. Ells van consentir aquesta aberració que ja no podem llevar...

Anónimo dijo...

tota la raó es done "barón de la birra" (bon nick!!jeje), però hi ha coses que demanen (com els socorristes i tot aixó) que no son gens respectables, ja que si anem qualsevol de nosaltres a banyarnos allí, no ens deixen (o almenys aixó passava abans, tampoc vaig tots els dies a vorer si hem deixen.

La culpa de tot aço es de algun partit politic que la va construir, i que la va legalitzar mes de 2 anys despres sense informe d impacte ambiental, ni d-aigua ni res de res. Una vergonya. I que ha passat? que han tornat a guanyar... el poble ha parlat: el poble vol destrossar, viure durant un temps be (MENTRE DURE EL BOOM) i despres a patir les consequencies...quina llastima.

Anónimo dijo...

I va vindre Deu i digué: "que es faça Castalla"
I com va vore que estava molt silenciosa va anar i diguè: "que hi hagen Castelluts"

Com que va vore que hi havien pocs castelluts per a tant de terme va anar i digué als castelluts:
"Castelluts!, què voleu?, Trellat o Terme?"
I tots els castelluts - bé un 63% - digueren a una: TERME!

Anónimo dijo...

Un article d'analisi interessant a

http://www.castalla-oberta.blogspot.com/

Anónimo dijo...

He tingut el plaer de parlar amb una dona que viu a castalla internacional, segun la nostra conversa he pogut deduir que els anglesos son concients de la carrega que suposa per al poble aquesta urbanització, pero que no oblidem que a ells les van vendre una zona residencial amb els serveis bàsics per a una bona juvilació, promeses fetes através del grup inmobiliari encarregat de la venda d'aquestos xalets amb un preu realment abusiu pero suposadament a una zona privilegada.
Han caduquejat massa amb el senyor marsadi (com ells diuen,) responsable de la construcció i no només les ignora sinó que no fa més que construir per tot arreu.
LEs anglesos també volem que es pare de construir i acomençar a poder gaudir de lo que realment van comprar, donç com tot això sembla ja una mentira han unit forçes per a lluitar contra aquesta gran constructora i per això tot el talló de la susan, que al meu pareixer té més coherència que el partit on s'afiliat... diuen que el Dr, Prats (com ells l'anomenen) les va fer una reunió prometén-los tots els serveis que reclamen (cosa que no en pareix justa, perquè pense que això es cosa de la constructora)i confien plenament en les promeses que les ha fet el futur alcalde.
Com a persones estan patint i son concients del trauma que ens comporta als castelluts, pero que no volen que oblidem que ells tambè han sigut traicionats i enganyats...
Gràcies a marsadi i al señor poteta que ara des de la sombra es riurà de que tinga que toretjar amb capa i espasa.

Anónimo dijo...

Els plenaris a Castalla són cada dos mesos i allí no va mai ningú a vore lo que passa: el PP no deixa parlar a la oposició, els mira amb cara de superioritat, ho aproven tot de seguida i quasi 'de tapadillo' i aquí no pasa nada. A vore si a partir d'ara vos preocupeu més i al menys aneu a defendre que deixen parlar i opinar a les persones a qui vau votar el 27 de maig. Comenceu pel pròxim dia 16, que quan li toque a Tino, a Joan, a Maite o a Juanjo hi haja algú que aplaudisca, collons.

Anónimo dijo...

tens tota la rao, a vore si ens animem.

Anónimo dijo...

Acabe de vore la web:
http://www.colegiomuntori.com/
quines ganes de plorar. Per què s'empenyen en destrossar-nos el poble??

Anónimo dijo...

tinc que dir que el tema de Castalla internacional es penós. D Juan
Rico, junt la constructora, van vendre i prometre una urbanització en la que no té res a vorer. Els anglesos tenen raó de queixar- se perque no ténen res de res. però quí es fara càrreg de tots el gastos? està clar que la constructora està donant llargues i pota fins hara també. Tot el que demanen els anglesos també ho volem els castelluts, un poliesportiu gratuït,un centre de salut adecuat a les necesitats de la població, més plantilla de la policía,,, és un problema molt delicat. El que no comprenc es com Susan està en el partit que els va vendre i prometre el que no ténen. Crec que ha segut enganyada, tant ella com els seus veïns. Al PP només l'interesaba aconseguir més vots, i ho ha fet.Ahara sincesarament que es menjen el marró ells, i que ens deixen als castellurs en pau que ja tenim prou en tots els impostos que tenim.

pd: La nova concejala de sanitat es Susan ¿On ubicará el nou centre de salut que va prometre Jose Luis Prats en el plenari?