lunes, 28 de mayo de 2007

Paneta serà el nou alcalde de Castalla




Ja és oficial. Paneta, candidat a l´alcaldia pel PP, serà el nou alcalde de Castalla, amb un 63,06% dels vots (3.417 vots). El Psoe ha aconseguit el 18,18% (985 vots) i el Bloc ha obtingut un 17,36% (941 vots).

Així, la representació de concejals a l´ajuntament queda de la següent manera:

PP: 9 concejals.
PSOE: 2 concejals.
BLOC: 2 concejals.

L´abstenció enguany ha sigut prou elevada amb 1.542 persones que no han votat (21,94%).

32 comentarios:

Anónimo dijo...

A la meua taula electoral estava com a interventora del PP la Guiri, i han entrat una cuadrilla de guiris i ella s'ha alçat i com ells no sabien com s'havia de fer ella els ha ajudat, donant-los els sobres. La presidenta de taula ha parat la votació, ja que com tots sabem aixo no es pot fer, pero estes persones han votat, a qui? esta clar no? Quants inglesos hi han a castalla? Ahi ha estat la diferencia.

Anónimo dijo...

Cuando estaba en la fila esperando a que me tocara el turno de votar, habia varios GUIRIS y en la mano tenian el sobre y fuera de este, la papeleta. ¿ sabeis de quien era la papeleta de los 4 que ví?
esta clar no? Quants inglesos hi han a castalla? Ahi ha estat la diferencia.

Anónimo dijo...

A mi m´havien dit que volien impugnar eixa taula perqué la giri estava dient-li als anglesos a qui tenien que votar, però al final la presidenta de la taula va dir que no s´impugnava perquè el que fea era donar-li els sobres sòles, i no dir-li que votaren al pp.
No sé si serà deveres, però em pareix fort que li tinguen que dir a qui votar. És culpa de la Susan, que ha fet campanya independent del seu partit.

Anónimo dijo...

Pero aún contando los votos de los guiris se han quedado igual que estaban, ufffff, menos mal, porque hubiera podido ser peor.

Anónimo dijo...

Jo també em pensava que anaven a traure més vots. Creia que de 10 concejals no baixaven.
M´alegre que la cosa, aunque poc, estiga un poc més repartideta.
Heu acertat la frase de la setmana: el poder corromp. el poder absolut corromp absolutament.

Espere que Castalla vaja millor amb Paneta del que ha anat amb Pota. Enhorabona a tots i a totes.

Anónimo dijo...

si es deveres el que dieu de la guiri em pareix fortiiiiisim, per a mi eixos vots no valen, si puguerem llevar els vots dels guiris i tornar a contar vorieu com canviaven els resultats. Paneta eres un espavilat i això crec que no es jugar net, mal acomençes, però que mol malament.

Anónimo dijo...

Enhorabona a ....
La dona de Paneta.
Domingo DoPPema.
Als amants dels 'quads', que pronte mos deixarán sense serra quan una xispa d'un tub d'escape l'encenga.
A tot els que no tenen fills, que seràn els qui es menjaràn el 'marrón', els pobres es trobaràn sense herència - l'hem venut i la hem gastada- sense aigua, sense petroli ni gasolina.

"¡¡Más madera, esto es la guerra!!... Pit Piiitttt, chuc, chuc, chuc ,chuc....." o siga: més val cremar el tren que deixar que es pare.

Anónimo dijo...

Ah, que me s'oblidava:

Enhorabona, també, als residents de "Els Campellos", que pronte tendràn seguretat privada pagada per l'ajuntament de Castalla, dos vigilants i un monitor per a la seua piscina -soles per a residents- pagats per l'ajuntament de Castalla, milers de tones de brossa del 'vertedero' fora de la seva vista, operació pagada també per l'ajuntament de Castalla.

Preparats per a pagar?......

The Vaquerman dijo...

A vore, les que dieu que heu vist pràctiques il·legals a les taules.. per què no les heu gravat, hui en dia pràcticament tots disposem d'alguna camareta digital de fotos que pot gravar un poc de video també, no haguera costat res el haver-ho fet i ara tendrieu proves de lo que dieu.

Es que em pareix molt fort, però encara em pareix més fort que ningún atre partit no haja dit res.

Anónimo dijo...

El PP, tot i els vots procedents de Castalla Internacional, es manté en 9 regidors. Ara haurà de donar resposta a les exigències dels veïns d'Els Campellos. Quines són eixes exigències? Les podeu llegir en una carta dirigida a Juan Rico Rico datada el 5 de març de 2007 i que està penjada a la web que han creat els veïns d'aquesta urbanització.

L'adreça és la següent: http://www.theolivebranch.eu/, després cliqueu sobre "Committee Updates" i trobareu "Letters to the Mayor & Marsadi S.A.".

Anónimo dijo...

Hola a todos, simplemente quiero utilizar este espacio para expresarme con libertad y poder opinar sobre los insultos y las mofas que se han propagado en el programa de Onda 15 conducido por Paco Navarro.Lo hago aquí y anónimamente porque evidentemente no estamos en igualdad de condiciones.
Respeto y acato personalmente lo que la mayoria ha decidido en las elecciones, aunque yo no haya votado al partido ganador, lo que no puedo tolerar es los insultos, el desprecio y las mofas que se han vomitado radiofónicamente esta mañana por parte de un individuo de dudoso nivel formativo y nulo de educación, desde un instrumento de dudosa legalidad como es la emisora de Onda 15 Castalla, acompañado, como no, de la presencia de una persona que ha demostrado en numerosas ocasiones que el decoro lo deja de lado, como es Juan Rico (por cierto hasta nunca).
Yo no soy como vosotros y no me comporto como vosotros, por lo tanto exijo respeto y buenas formas para con mi persona, por mucha mayoría que tengais.

Anónimo dijo...

Deuriem organitzar-mos igual que´ls guirufos.

Anónimo dijo...

Totalment d´acord.

Anónimo dijo...

vaquerman;
el psoe va fer una reclamació escrita i el bloc si va impugnar la taula a les escoles, a on la supuesta susodicha susan va fer de les seues induin al vot dels anglesos que per cert, ja les tinc avorrits...inclós obria el sobre de les que el duien de casa per a corraborar que eren paperetes del pp, la llastima és ,que encara que s'haja impugnat no pasarà de ahí i com a molt podríen repetir les votacions nomès a eixa taula... lo que va passar el diumenge només es un adelant de lo que ens espera,
al meu pareixer paneta s'ha clavat en camisa d'once vares i tendrà que triar entre contentar-nos a nosaltres o cumplir les promeses als guiris... dins de quatre anys t'asegure que castalla serà terra de guiris.

jo també vuig donar les gracies a tota la gent que ha recolzat als partits minoritaris ens hem quedat a les portes de tres concejals a falta d'uns 50 vots per al bloc i 40 per als psoe, tambè s'ha demostrat que paneta no es més que pota i ni amb els anglesos ha superat concejals...

Anónimo dijo...

jo també recomane que feu la visita a la susan en la pagina avanç nomenada i com ja he dit a l'altre blog.
GRACIES GRACIES I MIL VOLTES GRACIES, hara podrem gaudir d'una castalla internacional més bonica i amb millor instal.lacions que esta castalla envellida i trista que cau a troços... els nostres fills ja podran triar entre viure al casc antic de esta castalla o anar a castalla la nova que fins i tot apendre angles les anirà de cina... molt be, gracies a tots i gracies a paneta la vostra ilusió acaba de acomençar.

Anónimo dijo...

Ei, que no s'ha acabat el món!!
A tots estos inglesos que es pensen que ja som de la "comon well" no els hem de tindre cap de por, simplement hem de ser el que hem sigut fins ara: nosaltres mateixos; mantindre les nostres costums, parlar els nostres idiomes y no perdre el cul per ells com fan els del pp.Això y un seguiment minuciós i exhaustiu del programa del pp en quant a ells serà més que suficient.SOM CASTELLUTS I NO DEIXAREM DE SER-HO PER QUATRE VOTS I QUATRE QUE S'AGENOLLEN A LA PRIMERA DE CANVI.
ANIMMMM!!!!!

Anónimo dijo...

si es correte k soles lidonaben les sobres pero des d 2 dies antes d les votasios ya n es pot fer n donar pubrisitat als votans i aun menos a la porta de les taules.visca el bloc. en k malegre k perlo menos aija guañat paneta k pelomenos a fet algo pel poble n com el personagito del juan rico

Anónimo dijo...

no es pot anular la votacio? i les demes persones que estaven en la taula no dien res? alli presents deurien haver persones de tots els partits, no?

Anónimo dijo...

que fort tot el que demanen els guiris, segur que ara paneta li'ls donarà tot i segur que amb els diners de tot i aleshores nosaltres no podem gaudir de aixó. Demanen: una comisaria, un socorrista, tendes, instalacions deportives, facilitat mèdica, aseos públics, un parque, ..............

EPCC/IPCC dijo...

Hola companys!Hui hem notat com la manipulació d'un gobern/partit ha tingut els seus efectes, nefastos per a nosaltres, meravellosos per a ells.
Ara ens tocarà vore com especulen amb el nostre futur, però nosaltres no anem a quedar-nos de braços creuats, lluitarem junts per canviar el nostre entorn. Aixi doncs, us convidem a unir-vos a nosaltres amb la fí de lluitar junts i organitzadament, debatint els problemes que ens afecten, tant a nosaltres com al poble, en assemblees o reunions. Dóna igual que sigues comunista, anarquista, nacionalista...mentres tingau ganes de lluitar i sigau antifeixistes, benvinguts amics. Perque som un front de lluita el cual compta amb el suport de vàries organitzacions com el PCPE o la CGT, el cual, pensa que vint anys de gobern feixista per part del PP és suficient.
Aleshores, l'última paraula la teniu vosaltres, en la vostra mà queda...

Un cordial salut.
Renard
Dpt. de Conscienciació Social.
Esquerres del Poble Contra el Capital

Anónimo dijo...

es un poquet mes greu, si penseu que, el consejal 9 que ha entrat in extremis per part del PP, es una persona que va a treballar activament per Castalla Internacional llevant-li recursos al poble.

El 3 que haguera pogut entrar per part de bloc o psoe, era clarament per treballar per el poble.


Lo que esta clar es que si la cosa haguera quedat 8 a 5, ja comença a vore cer declive del PP, ara ha quedat mes maquillaet, pero tots sabem la realitat.

Gracies a tots per estar al peu del canyó dient els veritats, i a la gent que organitza este foro per tindre els collons de permetre opinions de totes.
1 abraç a tots!!

Anónimo dijo...

Hola a todos, la verdad es que he tardado dos dias en reaccionar, porque me quedé completamente mudo al
ir viendo los resultados mesa por mesa.
Para mi es un logro que se aumenten los concejales tanto en el PSOE como en el Bloc.
Ahora toca hacer oposición... y pido a todos los que estais por aki, que formeis parte de ella, que gobiernen no quiere decir que tengan derecho a destruir más aún CASTALLA, así que vamos a tener los ojos muy abiertos, para cuando nuestro Pueblo nos necesite, salir a la calle si hace falta y pararles los pies.
Castalla merece algo mejor.

Anónimo dijo...

CONGRATULATIONS DOCTOR PRATS.

Anónimo dijo...

I ara qué fem?
Com ens podem enterar del que aprova l´ajuntament a favor de Castalla Internacional? perquè calcule que ara començaran les concessions, i ho senc en l´alma però això jo no estic disposta a que passe.
Crec que el meu vot val, o deuria de valdre, exactament igual que si haguera nascut a London, i no he sentit a ningú dir-me que si el vote tendré una piscina per a mi soletes ni un guarda a la porta de ma casa.
Crec que devem mirar tots amb els ulls molt oberts el que fa l´ajuntament amb els guiris. No m´agrada que me se riguen a la cara, ni que gasten els meus diners amb coses que pertanyen al sector privat.
Pos no van i li demanen a l´alcalde que les pose tendes!! Tendes, com si ací ens les haguera posat l´ajuntament!!!
És fort.

Anónimo dijo...

Thank you, townfolks.

You all are a veritable warm and intelligent natives who understand fast that we are superior people.

I'm happy!

Are you ready for to be governed by us?

Anónimo dijo...

jaajajajajaj, uyyyyyyy quina por.

Anónimo dijo...

Si lo de Castalla en Campello es com dieu.
Estendria que denunciar a la junta electoral, y sobretot als periodics que o poden fer public y donarli un resó que arribaria als abitans de la Castalla de arriba. Si els politics que tenim en la oposició no reaccionen y traguen en el present.. pos apanyats estem. i poc podrem fer el vulgo sense lider que unifique forses i criteris

Anónimo dijo...

Bien, yo creo que hay que pedir, o es más, exigir al ayuntamiento que los plenos los emita Movitel, que sean a una hora decente y públicos, para que todos nos enteremos de lo que se aprueba y de lo que no.
Tambien, pido a los partidos de la oposición que nos mantengan informados de todo ello, asímismo, yo como militante de uno de ellos haré todo lo posible por enterarme de todo, para poder difundirlo.
Enga, ánimo y a Cambiar Castalla.

Anónimo dijo...

Estem apun de axamplar el carrer mig, pa que capien. je je

Anónimo dijo...

si si, lo de axamplar ja podia ser, si paneta ja tenia panxa ara es farà com un tamboret,i si ens pillen a la gisela.. o al estevan o... be amb estos ja estem servits ara voras dins de quatre anys despres de tans soparets i dinarets no hi haurà qui els mire, perquè de segur que això o faràn molt bé dinar i sopar i omplir de formigó clar que per això son amics de la construcció.

Anónimo dijo...

El que passa a Castalla és una vergonya. Els castelluts nascuts ací i que hem viscut ací tota la vida estem començant a sentir-nos estrangers a casa nostra, i còm no només la urbanització dels Campellos segueix creixent, sinò també còm s´han multiplicat els blocs d´edificis en construcció, sobretot a la zona del Poli i l´antiga fàbrica de Ripay, còm obrin carrers per la Llauria i per darrere del cementeri. Què vol el PP, esgotar els recursos naturals del poble per a tenir que demanar-los (o robar-los?) a altres comunitats autònomes veïnes, justificar un creixement insostenible amb "venen carregats de diners..." i totes eixes falsetats a les que Juan Rico i el seu portaveu Paco Navarro solten totes les setmanes a la seua ràdio il.legal. Allò més lamentable és que la gent ho té totalment interioritzat. Com Goebbels, una mentida repetida 100 vegades acaba convertint-se en veritat. Només espere que el nou alcalde José Luis Prats no siga, com Juan Rico, un ninot dels especuladors, dels constructors, i actue en defensa del poble, i no en defensa del capital immobiliari. Però supose que els alts estaments del PP, que en casos com els de Fabra, AlPPeri, Zaplana (Terra Mítica i IVEX), Medina (Oriola), Hernández Mateo (Torrevella), Javier Morató (Calp)... i una llarga llista inacabable (Andratx, Navas del Marqués, Telde, Águilas...), sempre han donat aixoplug a la corrupció urbanística. És vergonyós.
Altres partits tiren al carrer qualsevol càrrec que siga sospitós de corrupte. El PP els ratifica, el poble els vota, i els mateixos delinqÜents (pressumptes), seguiran en el poder omplit-se les butxaques mitjançant suborns d´empreses constructores a les quals les deixen fer el que demanen, i destruïnt el territori. És el que ells anomenen erròniament PROGRÉS, i la gent s´ho creu i els vota. 4 anys més de terrorisme urbanístic (i eòlic, no ho oblidem).

Anónimo dijo...

El último comentario que he leído es demasiado. Queréis que se deje de construir, cuando la cosstrucción trae dinero para los promotores y constructores, aunque sea a costa de las hipotecas de los compradores. Debemos agotar los acuíferos para poder tener argumentos para llevarnos el agua del Ebro, antes de que se la lleven los catalanes. Debemos hacer campos de golf y urbanizaciones, y cuanto más grandes mejor, porque así la tierra se revaloriza, y las empresas constructoras se forran. Debemos apoyar a los alcaldes que favorecen la corrupción urbanística porque así dejan hacer a los constructores lo que les dé la gana. Debemos dejar que los "guiris" enseñen a votar a sus vecinos "guiris", no sea cosa que voten a los partidos de la oposición. Hay que evitar que se equivoquen. Hay que dejar que los "guiris" pidan lo que quieran y que el Ayuntamiento se lo conceda, no sea que se queden sin privilegios sobre los castelludos, o si no ¿para qué han venido? Y hay que construir más parques temáticos como Terra Mítica, porque así, si son deficitarios, o se paga el déficit con dinero público, que para éso está, o se recalifica como urbanizable una parte de él, se llena de chalets, y así salimos ganando todos. Y no haced caso de lo que digan los de la oposíción, pues ya dijo Franco que los tres enemigos de España eran el Comunismo, el Separatismo y la Masonería. ¡Arriba España!