martes, 15 de mayo de 2007

Preguntes als candidats a l´alcaldia

Hem volgut aprofitar la realització d’eleccions municipals enguany per a més de donar a conéixer les conclusions d’esta I Setmana sobre l’Urbanisme a Castalla, proposar una sèrie de preguntes lligades a aquests temes. Per a nosaltres és molt important saber les idees que tenen els diferents candidats i opcions polítiques i el model de poble que defenen.

Les preguntes que vam fer arribar als tres candidats dels partits que concorren a les eleccions municipals a Castalla són les següents:

1. Pensa que el model d’urbanitzacions fora del nucli urbà és l’adequat?
2. En el projecte de Castalla que defén el seu partit creu que aquest tipus d’urbanitzacions beneficia o perjudica a l’economia? I com afecta als serveis com la Sanitat o la seguretat?
3. Van a acceptar-se, per tant, més urbanitzacions o va a ampliar-se la ja existent?
4. Quina és la idea a llarg termini que té el seu partit per a revitalitzar el nucli antic?
5. L’aigua és un recurs vital en l’evolució d’un poble, el seu programa comporta la informació al ciutadà de l’estat dels nostres aqüífers i la seua evolució en els últims anys?
6. Creu que deuria informar-se sobre l’aigua que s’emporten a altres llocs i els beneficis que Castalla obté sobre aqueix recurs que no utilitzarem?
7. Quines mesures preveu el seu partit per al manteniment dels nostres recursos vitals: el sòl, l’aigua, l’aire i la diversitat biològica?
8. Segons els experts en la matèria, des dels primers establiments en grups socials, el paissatge, l´entorn i el medi imprimeixen unes peculiaritats i unes característiques patrimonials en els seus habitants i en les progressives generacions. Com creu que influiria en la ciutat de Castalla i en els seus habitants una modificació important d´aquests condicionants?
9. Creu necessari buscar un acord amb la televisió local per a la retransmissió dels plenaris?
10. Veu viable la realització de consultes populars en temes tan delicats com l’urbanisme?
11. Pensa que és important la participació de les associacions per a que donen la seua opinió sobre quin model de poble volen o per a informar-los directament de determinats projectes que afecten al poble?
12. Tenen previst la realització d’una o vàries taules de participació ciutadana?

14 comentarios:

Anónimo dijo...

Realment espereu que el PP conteste estes preguntes? Espereu espereu...

Anónimo dijo...

pero com voleu que contestem es del pp a
-les mesures de recursos vitals
-acord de t.v. per a retrasmetre els plenaris
-participació ciutadana
-revitalitzar el casc antic

CONTESTAR AÇO SERIA TIRAMOS TERRA ALS ULLS

ES SUMAMENT IMPOSIBLE CONTESTAR ESTES PREGUNTES DESDE EL PP EN AQUESTOS MOMENTS EL NOSTRE PARTIT ESTA INMERS EN FER TOT EL CONTRARI, SI CONTESTEM QUEDAREM MAL I PEDREM VOTS

HEU SENTIM PERO VOS QUEDEU SENSE RESPOSTES I SI NO VOS APANYA QUE OS DEN...

ALE UNO DEL PP

Anónimo dijo...

pos no es per res pero si esteu fent les coses pensant que estan be, deurieu divo, i si esteu fent les coses pensant que estn mal, deurieu dir cóm aneu a canviar-les, que no es tant dificil contestat a les preguntes. estem dispostos a aceptar cualquier punt de vista, pero DIEU ALGO!!!!

Anónimo dijo...

estem dispostos a aceptar cualquier punt de vista, pero DIEU ALGO
desde el PP vamos a contestarte por cortesia;

-Algo.
hay! pues no ha sido tan dificil... ale, prueba superada.

Anónimo dijo...

Qué listo, me parto y me troncho.
Como dicen en Castalla, algo es merda.

Anónimo dijo...

amb estes preguntes estem posan a Paneta entre l'espasa i la paret, puc possar la mà al foc de que no anaven a contestar-les però també m'han dit que desde l'ajuntament segueixen aquest blog i tots els altres per vore com va la marxeta de les crítiques i ara en pasar la fira contestaràn d'una manera il.lusa per a tindre al personal content... també m'han dit que una de les xiques que va a la llista del pp es la encarregada de ficar-se aci als blogs i ficar canya en contra dels altres partits... bé això tampoc es que estiga mal perquè cadascú te que defensar el que creu que li convé... pense jo que igual és, la que firma al nom de Devis jone o algo paregut... no ho hi ha que pedre-ho de vista....Paneta ens vigila!!!

Anónimo dijo...

Si paneta ens vigila no ho sé, però del que pot estar segur es de que anem a observar-li inclús el color del mocador que porte.S'ha acabat l'era de la desídia.

Anónimo dijo...

Jo diria que sí, que hi ha gent del PP que segueix amb detall tot el que es diu per ací, pero l'estil de Dave es correspon millor al fill del number two de la llista.

Ara, crec que això és una bona notícia: vol dir que algo està canviant dins del PP.

Anónimo dijo...

Pues ja ha passat la fira i ací encara no ha contestat ningú. I recorde als presents que este diumenge votem. Per a mí comença ja la jornada de reflexió. Aunque la veritat és que ho tinc prou clar. La excuseta de que paneta és un bon metge no em convenç i la desidia i desorganització que cundeix en les sociates em fan considerar al bloc com una opció molt viable de alcaldia.
He dit.

Anónimo dijo...

aci l'important es que votes encara que siga en blanc, perquè si no ho tens clar i no vas a votar el teu vot vuillgues o no anirà al que traga majoria absoluta, debem donar una oportunitat als minories, ja que si el gran partit ho te assegurat per lo menos llevarli una poqueta de majoria absoluta, sería lo més just i tot el poble es sentirà representat, fins a hui només a manat el pp i no ha deixat que els altres partits tingueren veu... tots som poble tots tenim drets

NO DEIXEU EL VOT A CASA, VOTEU

Anónimo dijo...

Jo crec que votare a Tino m´agraden molt les idees respecte al poble lo que no m´agrada tant es lo defendre al valencia, i aixo justament es lo que li passa a molta gent, que vullgueren votarlo però al cap i la fi va de candidat per el partit dels valencianistes.
A pesar de tot tindrás el meu vot.

Anónimo dijo...

"Jo crec que votare a Tino m´agraden molt les idees respecte al poble, lo que no m´agrada tant es lo defendre al valencia, i aixo justament es lo que li passa a molta gent, que vullgueren votarlo però al cap i la fi va de candidat per el partit dels valencianistes".

Pareix un poc absurde que un valencianoparlant,com demostres que eres, pugues dir lo que has dit, acàs tens vergonya de parlar amb la llengua que els teus pares t'han ensenyat, o la llengua dels teus avis o bisavis... tinc clar que la majoria dels que fan aquest tipus de comentaris son de castalla i parlen en valencià dia a dia i tambè pose la mà al foc que quan feu aquestos comentaris sobre el valencià i el nacionalisme etc... les converses són en valencià

Tan díficil és respetar la nostra llengua?, l'unic que defend este partit es que el valencià siga una línea més per a parlar en qualsevol lloc de la nostra comunitat, sense que ens diguen radicals, separatistes i demés, estes son paraules inventades per a dividir-mos, hui en dia estem rodejat d'anglesos i desde l'ajuntament ja es fan es panfletos amb angles,inclós tenen una anglesa a la llista, qualsevol comerciant xapurretga el angles, molts son es que estudien angles I NO PASA RES, ni son un separatistes ni nacionalistes anglesos es que venen a imposarmos la seua llengua i la seua cultura... es que no vos doneu conte que podem arrivar a ser tolerants en tot hom menys en la gent del poble?... bé, casi estem en dies de reflexió, m'agradaria que lo del valencià no fora impediment per a que molts castelluts pugueren confiar el seu vot a qui pense que pot canviar d'una manera radical aquesta societat en la que vivim rodejats de formigó.

Anónimo dijo...

Nou video del PP per a la campanya electoral:

Ver Video

Anónimo dijo...

Joder no iba a votarles, pero el video creo que casi me convence.