miércoles, 23 de mayo de 2007

Respostes del PSOE a les preguntes de Quina Castalla Volem



La candidata a l´alcaldia pel Partit Socialista Obrer Espanyol, Maite Gimeno Piña, ens ha fet arribar les respostes del seu partit a les nostres preguntes sobre l´urbanisme a Castalla. Agraïm tant a Maite com al seu partit el fet de respondre a aquestes preguntes.

45 comentarios:

Anónimo dijo...

eh?? no entenc. Peró aixo son les respostes?? mare de deu¡¡
Quin es el foro adecuat per a ells? quan es el temps en el que hi ha que fer-ho??
i despres parlem de democrácia...
i lo pitjor de tot es que no han pogut contestar.
Ho senc molt per la gent que s'ha currat aquestes jornades i ha vist com els partits polítics es burlen d'ells(PSOE-PP)

Anónimo dijo...

Val més una imatge que mil paraules. Ni punt de comparació entre el BLOC i el PSOE. El PSOE diu que ja ho ha contestat tot en el seu programa. Supose que si algun dia governen li diran lo mateix als ciutadans. Almenys els agrairem que no s'hagen copiat les respostes del BLOC.
Però molt pitjor és lo del PP. Si els ciutadans van a preguntar-los algo, primer miren si els interessa contestar, i si no els interessa es fan els longuis. Lo d'eixe partit sí que és de jutjat de guàrdia: els polítics estan per a SERVIR als ciutadans, i no per a SERVIR-SE DELS ciutadans, que és lo que fa el PP.

TOTS A VOTAR EL DIUMENGE. ADÉU PP!!!

Anónimo dijo...

Però... això no són respostes...qué és això... pa donar eixa explicació tanta olla... jo he llegit el programa socialista i sincerament no respòn a aquestes preguntes.
No entenc als socialistes. Estic d´acord en que pijor és el del pp, que ni la fica ni la trau perqué, qué collons vol dir que esperen decisions internet? que pota ha de supervisar-ho? però per favor, el dels socialistes clama al cel. Quina poca vergonya de dir això¡¡
Com que no es el foro adequat? dels 40 foros que tenim a castalla, quin seria l´adequat per a ells? el crònica de castalla? onda 15 tu radio? no sé. Vale, almenys han donat la cara, pero una cara molt dura.

Anónimo dijo...

Que fort! Per a contestar això més valia no contestar. Serà que no ha entés les preguntes o que no ha volgut dedicar temps a contestar sobre el futur de Castalla?

Anónimo dijo...

Si, senyor, això son arguments.

No són dates propicies per contestar? Quan és el moment, el dimarts que ve?

Anónimo dijo...

El psoe, juga amb la ambigüetat i espera silencios a que el pp es desgaste, llastima que eixe desgast sols el produixca un partit, que ni te mitjans, i que està estigmatitzat per estereotips, i mentides.

Anónimo dijo...

Igual tenen raò i és el dimarts que vé la data propícia per a contestar. Es que no vos conformeu en res, eh? xa quin poble.

Anónimo dijo...

pos si es que ho diga, clar, contestarem despues de les eleccions, que tan costo o k?
xe quins polítics!!!

Anónimo dijo...

maite, maite, tú has vollgut fer lo del xiste
-...pa qué pa cagala
i al final las cagat

Anónimo dijo...

Ah, gent plana! que no enteneu els arcans de la política!
Necessiteu llegir a Cató per a poder entendre el sentit hermètic d'aquestes respostes....

Anónimo dijo...

Com voleu que contesten, si era Luna el que anava a totes les conferències??
En tres anys de regidor l'he vist en totes les convocatòries de diferents col·lectius pegant canya, i estos no tenen ni temps de contestar.

Anónimo dijo...

la llàstima es que a uns no les fa falta contestar (PP) perque van a guanyar i altres que si contesten i es molesten, no poden passar de tants vots perquè són el Bloc. I el Bloc, per a determinades edats i mentalitats, és impossible de votar. Llàstima de la inexistent cultura democràtica d'este poble i d'este país...

Anónimo dijo...

Eeee!!! Los del PSOE!! ¿estais ahí?
Esta respuesta, ¿que es, una burla o un desprecio?
Lo siento pero por mucho que os esforceis se nota que hay una estrategia de última hora que refleja muy poca solidez.En el PSOE hay demasiada organización y poca política.

Anónimo dijo...

Lo millor és lo del final: "sin nada que decirles" són uns figures, tu.Desde que no esta Felipe...

Anónimo dijo...

I damunt la carta ni siquiera està firmada, la qual cosa denota un despreci enorme per a les persones que van a llegir-les. Qué fort esl sociates com estàn. Jo no m´imagine a la Piña fent una carta així, açò em sona més de la plana major del psoe... no sé...

Anónimo dijo...

es nota perque no van voler anar junts amb el BLOC, estan super-super preparats, que sobrats...
estos son les que es van carregar a LUNA PER VOLER ANAR AMB EL BLOC !!!
Queda clarisim que tota la forta oposició urbanistica feta pel PSOE era gracies a Luna.

Anónimo dijo...

Crec que han comés un gran error al no presentarse amb el bloc. Podien haver tingut alguna oportunitat però ara.. Sí es nota una estrategia d´ultima hora.
En certa medida es pareixen als del pp: poques ganes de parlar de les coses, mutisme en temes delicats, prepotencia respecte al poble...
Almenys aquestos s´han dignat a respondre (o fer senyals de vida) a les preguntes.

Anónimo dijo...

Qué fort! al blog de
http://www.morganmallets.com/castalla/index.php/topic,1018.0.html
han traduit a l´anglés les preguntes fetes per quina Castalla volem als candidats. També estàn traduides les respostes de Tino. Fa risa imaginar-te a Tino responent les preguntes sobre urbanitzacions en anglés. Això sí que és un poble multillingüístic i multicultural. Jo m´ofereix voluntari per a traduir les respostes del PSOE:
"within more to tell you"
Ala, ja està.

Anónimo dijo...

Açó son les respostes?? Joer! La meua total indignació. Però també era d'esperar... El PSOE ho ha fet tot a presses i correguent, i ara no tenen res clar. Amb Luna tindriem les respostes i alguna oportunitat de fer fora al pp amb el Bloc, però així... es mengaràn un boniato!

Anónimo dijo...

yo creo que han querido ser prudentes, lo que está claro es que con contestar no conseguirian mayoria absoluta...
Lo que no entiendo es la reaccion de los que aqui escribimos, si, Luna ha hecho mucho, pero siempre con el respaldo del resto del grupo socialista, y encuanto a que lo tiraran... creo que el que ha opinado eso necesita más información.
Yo de todas maneras no les voy a poner ya la etiqueta como muchos estais haciendo, creo que las cosas solo hay que hablarlas, por eso preguntaré directamente en el partido porque esa respuesta tan corta.
Aunque claro, nunca llueve a gusto de todos, si hubieran sido mas concretos, vamos, si hubieran contestado, muchos habrian dicho que se han copiado del Bloc.
Y otra cosa, si realmente estubieran a favor de como está Castalla, no creeis que estarian en el PP?
Sed un poco más comprensibles y en vez de criticar y criticar y criticar, que és lo más facil, uniros directamente aun partido político en Castalla y haced algo si quereis que Castalla cambie, porque por mucho que escribamos por aqui, no vamos a conseguir nada.

Anónimo dijo...

pues si, supongo que visto así parece que tengas razón, pero yo veo que esas preguntas dicen mucho del modelo de gobierno de cada partido, el problema es que han pensado que éramos cuatro crios los interesados en el tema y lo han ido dejando pasar y ahora al final se han dado cuenta de que hay muchísima gente interesada en el tema, a la vista están las visitas que tiene éste blog, eso por parte del psoe, los del pp peor todavia, tambien han priorizado en repartir plantitas a las mujeres mayores que acuden al mercado, de esa forma siguen con la misma clientela política que tenia pota, dejando muy claro que la juventud no le importa, que somos los que nos manejamos por estos blogs, es como pasar de nosotros hasta el.... pero bien, a pesar de todo ellos no tienen miedo y duermen con la conciencia tranquila, se creen que con los ingleses y la gente mayor sacarán la mayoria absoluta, entonces porqué molestarse con nosotros los jóvenes?, no se dan cuenta de que en pocos años o ya muchos de nosotros seremos los mayores y la verdad es que no nos está mimando...de todas formas yo ya lo tengo claro y por mi no será, desearia que muchos pensaran como yo, pero estamos en democracia y cada uno debe ser consciente de sus pensamientos y creencias.

EPCC/IPCC dijo...

Hola companys, la veritat és que aquestes respostes ens han decepcionat, esperabem algo més elaborat, però bo. Respecte als dos últims comentaris dir-vos que estem d'acord amb vosaltres, quedar-nos de mans creuades o criticant sense fer res al respecte no és gens coherent. I tampoc som uns xiquets als que amb un regalet ens pugan engatusar i enganyar; 20 anys de feixisme especulador és suficient per adonar-nos de les seues mentides. Ja n'hi ha prou, Adèu PP (com diu el Bloc),fora fatxes i racistes de la nostra terra, Castalla la Roja: Zona Antifeixista.

Anónimo dijo...

mireu la resposta del psoe ha sigut molt clara. Ells també estan interesats en tots els temes que ha tocat la enquesta, però tenim que respetar la seua opinió. No per contestar i donar canya significa que sigues millor. Un anónim anterior a dit que luna dunava guerra, recolzat pel seu partit, i ¿qué van traure en els anteriors eleccions? 1 concejal. I el bloc 1 concejal. Mireu, els jovens sabem com está el poble, sabem l´especulació tant gran que hi en urbanisme, sabem quí està enriquin- se, sabem com està castalla internacional (fa pena), sabem com està el asunt de l´aigüa (han tornat a fer fonaments pel mateix lloc on estava el antic pou) i estem apunt de no tindre, en definitiva, no ens poden enganyar. Soc del psoe i respecte molt la forma d´actuar del bloc, però cada partit s´organitza d´una forma. Engunay per a mí, el psoe està fent una campanya neta, sense ficar- se en ningú (per que això no aplega a bon terme i està demostrat en 20 anys). El psoe ha dit aquesta resposta, no vos preocupeu que contestarà hi anirà a parlar en qui ho tinga que fer i donarà a conèixer tota la seua opinió i tinc que dir que no es copia del bloc, simplemente es que els dos estàn lluïtan pel mateix i per tant tracten els mateixos temes, la diferència està en la forma de tractar el asunt.

Anónimo dijo...

Per favor, antes de parlar visiteu psoecastalla.com

Anónimo dijo...

molt bona la idea de psoe de la web, si la gent en compte de criticar veisguera les notícies que en èsta web es publiquen, més d´un comentari d´abans haguera segut d´un altra opinió

Anónimo dijo...

Estoy seguro de que el psoe piensa lo mismo que el bloc en cuanto a urbanismo y esos temas, lo que pasa es que no han tenido tiempo de elaborar unas respuestas como las del bloc, que están muy curradas por cierto.
También es cierto que de haber respondido en la misma línea que el bloc criticaríais que se han copiado, el caso es criticar siempre, si entran por que entran, si salen por que salen.
Por lo menos han dado una respuesta, cosa que el pp ni flores.

Anónimo dijo...

que gracios ara un del psoe escriu tres o quatre comentaris seguits per quedar un poc bé.
crec q el temps que has invertit escrivint ara podries haverlo gastat en respondre a les preguntes, no?

Anónimo dijo...

que gracios ara un del psoe escriu tres o quatre comentaris seguits per quedar un poc bé.
crec q el temps que has invertit escrivint ara podries haverlo gastat en respondre a les preguntes, no?

Anónimo dijo...

perdona però crec que estas enganyan-te, som molts els que escrivim i donem la nostra opinió i no son sempre els mateixos, això que es quede ben clar

Anónimo dijo...

Ara resulta que si que tienen ALGO QUE DECIR.

Anónimo dijo...

ahora que si uno del psoe escribe repetidas veces?
Haber si empezamos a cambiar el chip...

Hay una canción de fangoria que viene al pelo...

"Malgasto mi talento destrozando a los demás, propagando mil mentiras, disfrazando la verdad, estoy perdiendo un tiempo que no voy a recobrar, pues parece que mi vida, no da para más."

Y que conste que lo cito sin ánimo de ofender, pero esque ya empieza a dar un poco de asco tanta negatividad.
Aqui nuestros enemigos son los PPros.
ADEU PP!!!

Anónimo dijo...

Oye, aquí somos varios del psoe los que escribimos y no uno sólo.
Tú si que te las das de gracioso.
Graciosilloooooooooooo!!!
Se os ve a los del bloc un poco enrabiados, porque sabéis que no vais a conseguir nada si no vais de la mano del psoe, sólo sabéis atacar y criticar.

Anónimo dijo...

JA ja, si es que no os aclarais. que risa me dais peleandos entre vosotros, si es que soys lo peor, los sociatas y los separatistas demostrando que el único partido decente, y serio es el que sacara una mayoria absoluta aplastantante.
Viva el doctor prats.

Anónimo dijo...

hola, soc Maria José(Pinya). M´ha ficat en aquest blog i he llegit uns quants comentaris. El primer de tot, disculpeu per no haber firmat la resposta del l´enquesta, no era eixa la nostra intenció.

El P.S.O.E ha vist en molts bon ulls la iniciativa sobre Quina Castalla volem? Tinc que dir, que en aquest moment el PSOE està format per una gestora, i en passar els eleccions es formarà una nova ejecutiva i contestarà a les pregunges que faisga falta.

Aquest partit, junt al bloc i a l´esquerra unida (que per desgràcia ja no està) ha estat lluïtant per una Castalla més digna, més sostenible, més transparent, més social,més verda,i defensora de la nostra llengüa.
Potser que la forma de lluïtar no siga la mateixa, però el més important es que la màteria si ho és.

Els dos partits ens valem de la llibertat d´expressió, els dos partits som d´esquerra i els dos partits volem el mateix, acabar en una majoria absoluta, que sense dubte no es gens beneficioça per a Castalla.
Si l´esquerra no està unida i l´unic que fa es atacar- se, qui´n es l´únic partit que es beneficia.....
encara que el bloc i el psoe no hem anat junts en una llista, ens respetem i mantenem bones relacions, i ningú anònim va a aconseguir que siga d´altra forma.
Gràcies per donar-me l´oportunitat d´expresar-me i sobre tot ànim i a votar el diumene, que a costat molt de sudor aconseguir la democràcia.

Anónimo dijo...

"Si l´esquerra no està unida i l´unic que fa es atacar- se, qui´n es l´únic partit que es beneficia....."

Algu s'imagina una forma millor de unir a l'esquerra que fer una llista conjunta?

Anónimo dijo...

sí no atacant- se i lluïtant pel mateix. Lo de la llista conjunta crec que ja es hora de deixar-ho estar. Falten dos dies per a les eleccions, i només penses en la llista conjunta? Els dos partits hem traballant molt en aquests comicis i els dos esperem traure més de´l que tenim, però persupost el ciutadà es que té l´ultima paraula i son ells els que dicideixen.
Per la meua part no tinc més que dir, adéu i fins el diumenge.

Anónimo dijo...

Una cosa, y espere no tallar masa el rollo. Que penseu de la gestió que está fent el Castalla al Día de la informació electoral?

jo crec que es han betat o algo, no se..

Anónimo dijo...

castalla al dia s'ha quedat congelat, com les preguntes del psoe...paraet paraet, crec que la gent li ha ficat massa interes a lo de les preguntetes, lo de saber sin contestarien o no els altres dos partits dona molt morbo. la veritat es que tots tenien molta intriga en saber que anaven a contestarmos els altres partits i ens em quedat mocats.

Anónimo dijo...

Moltes gràcies Maria José, per la teua resposta ara. Personalment em vaig quedar un poc gelat quan vaig vore l'altre comunicat. Però si aneu a elaborar les respostes per a després de les eleccions perquè vos ha faltat temps amb tota la història de la llista, per mi perfecte... I supose que l'altra gent del grup de Quina Castalla Volem, també.

Toni.

Anónimo dijo...

Al principi, quan vaig llegir les respostes del PSOE, em vaig quedar gelada. Pensava que ens havien pres el pèl. A mig dia he vist alguns dels videos que han posat al seu blog i m'he sorprés. M'han agradat moltíssim els punts del seu programa electoral. Sels veu gent amb ganes de treballar per Castalla i gent molt humil.
No crec que siga just ficar-se ara a debatir sobre la llista conjunta o no. Això és passat.
Hi ha que vore el que passa realment. Queden 3 dies per a votar i l'unic partit polític que no ha contestat i que ha faltat al respete es el PP. El partit que fa 20 anys que ens governa i que denota una prepòtencia increible pel fet de no contestar a les preguntes.
Com va dir l'ilustrisim senyor Pota "si posem a una granera de cap de llista, guanyem igual".
Aquesta frase, a part d'anar "de sorbrat" es una falta de respete al seu propi "pupilo" Paneta.

Anónimo dijo...

soc Maite, la candidata del P.S.O.E per l´ajuntament. M´han apalegat als meus oïdos un comentari que el desmentisc completament. Jo no he acusat al pp de comprar plantes amb els diners de tots. Estic fent una campanya molt neta, i crec que si hi han persones que están dedicanst-se a posar paraules que jo no he dit, que donen la cara com estic donant- la jo.
es la primera vegada que hem fique en un blog però he sentit la necessitat de fer- ho per a desmentir- ho.

Anónimo dijo...

Maite m´agera agradat poderte sentir en l´aradio esplicant el teu programa i les vostro inquietuts, pero tansols e sentit al PP. Els papers del programa son basics pero son mol jelats, L´aradio per desgracia per a l´es carra... lés colta molta gent, movitel costa di ners i no tots estem abonats ¿ nose si alli au fet acte de presencia i vos au sentit cumplits, pero ami m´afaltat mes comunicació en esta campanya tant gelada.

Anónimo dijo...

Maite, el día que se regalaron las plantas leí en Castalla al día los comentarios referentes a que si eran las plantas de la feria de San Isidro o que si se habían comprado con dinero del pueblo y tal, esos comentarios echos por gente anónima, y no he oído por ninguna parte que hayas sido tú la impulsora de esas habladurías, me ha parecido que Juan Rico esta mañana en la radio ha estado a punto de decirlo, me ha dado la impresión de que te iba a lanzar el dedo acusador aunque al final no lo ha llegado a decir, así que estate muy tranquila Maite, ya sabemos qué pasa cuando se corre un rumor por el pueblo, recibe todo mi apoyo y ánimo.

Anónimo dijo...

jo si que he sentit xarrar a Maite i a dos candidats de la seua llista per la radio. Ho van fer el dijous cap les 11 del matí, en la fresca d'Onil. Ací no han pogut anar perque no les han dixat entrar. Adèu

Anónimo dijo...

la rumorologia: arma de difusión propagandísica ampliamente utilizada, por la elite dirigente castelluda. ideal para conseguir mayorias aplastantes, eficacia comprovada en las pasadas elecciones,cuando logro desgastar al partido independiente supuestamente manejado por un importante empresario.