domingo, 27 de mayo de 2007

VINT ANYS I COM SI RES

Açí hi ha un text de 1987 que encara que fa vint anys pareix que tot segueix igual¡¡ Qui adivine qui son els autors tindrá un premi...



Octubre 1987 Editorial núm. 1

VOLVEMOS porque hoy más que nunca hace falta mejorar la información y ampliar las libertades sin servilismos de ningún tipo. Desde luego, no vamos a la caza de voto alguno. Somos, seguimos siendo independientes.
VOLVEMOS porque corren tiempos en los que las ideologías se van desahuciando unas a otras, vertiginosamente, en busca de nuevos sentidos. Tiempos en los que parece como si diferentes espectros del franquismo se hubieran encarnado en algunos políticos, intelectuales, economistas... mermando, acotando y custodiando nuestra sociedad, porque no saben, no pueden o no quieren hacer otra cosa.
VOLVEMOS porque se necesita mucha sociedad civil organizada—mucha iniciativa de grupos, entidades y asociaciones—, muchos puntos de vista divergentes. Es preciso impulsar la convivencia y enriquecerla constantemente mediante la crítica, la polémica, la sátira, el humor, la aventura, la apertura al mundo exterior, las nuevas tecnologías, el riesgo y el coraje... Es preciso denunciar y alertar sobre lo que no funciona. Queremos llegar hasta los límites. Transgredirlos. Porque nos gusta hacerlo y tenemos buenas noticias.
VOLVEMOS porque el mundo no se acaba en nuestro ombligo. Somos cinco mil millones. Existen otros países, otras culturas, otras razas. Queremos dar a conocer situaciones que sobrepasen nuestras fronteras. No queremos cerrojos ni provincianismos.
Y AQUI ESTAMOS.

7 comentarios:

Anónimo dijo...

Ai... no ho sé. Sé que és de la revista Ajoblanco, en la seva reaparició en 1987 però no sé qui són els autors del text.
Podrieu especificar quin és el regal?

Anónimo dijo...

Ei, com van els comptes dels vots. no m´entere de res. Algú ho sap?

Anónimo dijo...

Tens els resultats en http://forocastalla.es

PP 9
PSOE 2
BLOC 2

Anónimo dijo...

Almenys el PP ha baixat algo, no?

Anónimo dijo...

vaja merda, ahi estant els vots del guiris.....

Anónimo dijo...

si pero paneta no ha demostrat que el volen mes que a pota, perque ha mantingut els vots amb el agravant de que aquesta volta han sigut molts els anglesos els que han votat.... que haurà passat?, PANETA PANETA que ens governaràs però moriràs amb el teu veri, si eres capaç de tindre als dos pobles contents a Castalla i als Campellos, o es penses que els guiris han votat de vaes?

Anónimo dijo...

S'ha notat a llocs com a València (sobretot, però a tots els llocs) el "XANTAJE" que ha suposat la FORMULA1, i l'excusa del terrorisme/ETA. Es decepcionant com la gent es traga aquestes tonteries... Quanta gent m'ha dit que votaría al pp per a que dugeren la formula1 a València!! Que trist.
Però tranquils, un poble despert es un poble que lluita, i aixó no poden llevar-nos-ho. Mentre quede gent desperta no podràn fer el que les done la gana.
Endavant!! I que no acabe mai la lluita.