sábado, 12 de mayo de 2007

Ponents de la "I Setmana d´urbanisme a Castalla"

Des de les associacions organitzadores, “Natura i Gent”, “Centre d’Estudis la Foia” i Forum 21”, volem aprofitar la realització d’eleccions municipals enguany per donar a conéixer les conclusions d’esta I Setmana sobre l’Urbanisme a Castalla. En l´elecció dels conferenciants vam intentar buscar que cobriren tots els aspectes més importants en el tema de l´urbanisme actual.

Enrique Climent, president d´AUN i Carlos Aguilera.

Enrique Climent. President de l´asociació Abusos Urbanístics No (AUN). Vam pensar que la presència d´Enrique era important per dos motius. El primer dels quals era la constitució de la plataforma per la defensa de la propietat privada davant d´abusos urbanístics. La plataforma AUN va ser de les primeres que es van mobilitzar per a defendre els interessos dels ciutadans en contra d´un creiximent urbanístic desmesurat. També vam considerar oportuna la seua presència perquè ens podia informar dels problemes que ha patit la costa i que sembla que estan arribant-nos a nosaltres actualment.



Antonio Pastor. Profesor d’Ecologia de la Universitat d’Alacant. Considerem que era important la presència científica a les conferències i vam optar per convidar a Antonio que es un expert entre la relació de l´ecologia i el territori. A més és regidor d´una ciutat propera com és Villena, i ens podia contar la seua perspectiva de la problemàtica del seu càrrec.

Carmen Pilar Nieto Pedraza. Regidora de Medi Ambient i de Participació ciutadana de Biar. L´ultima de les nostres propostes va ser dedicar una conferència al tema de participació ciutadana i ningú millor que una regidora d´un poble veí per a contar-nos la seua experència en un càrrec que comença a cobrar cada vegada més importància.






No hay comentarios: