martes, 15 de mayo de 2007

Respostes de Tino Bernabeu, candidat a l´alcaldia pel Bloc


Publiquem ací les contestacions del cap de llista del Bloc Nacionalista Valencià, Constantí Bernabeu Domenech.
Agraïm a Tino i al seu partit, a més de la ràpida contestació, l´esforç i les ganes per mostrar-nos la seua visió de quina Castalla volen en les respostes d´aquestes preguntes.

43 comentarios:

Anónimo dijo...

En general, molt bones les respostes de Tino. És esperançador veure que podem mantindre la il.lusió de que altra Castalla és possible.

Espere sobretot les respostes del PP. NO per res, simple curiositat.

Enhorabona als creadors d'aquest blog. Endavant i molts ànims.

Salutacions a tots.

Anónimo dijo...

al pp no le interesa que nadie sepa su proyecto, para que no nos caigamos de culo supongo, a demás la mayoria de las preguntas que se hacen son contradictorias con la manera de gobernar de ellos, sería una caña que contestaran.

Anónimo dijo...

No creo que tengan miedo de enseñar su proyecto porque no creo ni que tengan proyecto. Aquí se hace todo sobre la marcha, en plan obrero de los 70´s.

Anónimo dijo...

El pp contestar... si però poc, com van a molestar-se en contestar acàs l'importa algo lo que la gent opine o pense... castalla ciutad sin ley,

.... mare mare que ganes de raons, manareu si, pero no a gust de tots...

Anónimo dijo...

Al PP li dic, com Miguel de Unamuno a Franco: venceréis, pero no convenceréis.

Anónimo dijo...

ole, ole, ole, espere que estes respostes espuguen fer a terme.

Anónimo dijo...

M´han encantat les pintades amb rotu negre que han fet als cartells dels candidats al parque. Qué seria d´uns cartells electorals sense una pasadeta de rotulador negre d´algun justiciero sense pietat. Són un poc lights. A paneta li han posat una que posa "Sóc pepero" i això ja estava clar.
També mola el video de pellikana de "los amigos de la construcción", concís i real.
Els peperos deurien contestar a les preguntes, aunque siga en 3 paraules. Donen molt mala imatge si no ho fan perquè damunt són els que ens han manat fins ara i calcule que tendrán algo que dir sobre el tema. Si estiguera pota ni de conya contestarien però ara en panete esperem que sí.
Si no, jo, l´ajusticiador, tendré que ajusticiar-los.

Anónimo dijo...

uau, vaja respostes curradetes. Ara només falta que es posen els altres. Tinc ganetes per vore que ens conten PSOE i PP.

Enhorabona per la iniciativa.

Ens ha faltat un debat... Però ja seria demanar massa democràcia. Mentre contesten ens val.

Anónimo dijo...

La xavo el careto que fan tots els candidats en les fotos dels cartells. Pareix que diguen voteume voteume, que vaig a forrame fotente.
Panet s´endú la palma, per qué serà?

Anónimo dijo...

Les respostes són molt completes, no esperava menys del BLOC. Moltes gràcies, i ara a esperar les respostes dels altres partits, que no se jo, allí no van estar..., aixina que la base no la tenen. Pero el que conta es la intenció.
A vorem...

Anónimo dijo...

Ja he votat!!! Vinc de votar per correu.

En les municipals, el BLOC ja té un vot.

I en les autonòmiques, el COMPROMÍS PEL PV també.

Que en siguen molts més! Adéu PP!

Anónimo dijo...

Mola el nom. Podriem fer una campanya que es diguera "Adéu pp". I ja la rehostia seria que es tornara realitat...
Jo encara no he votat però el blog pot comptar en el meu vot també (ho senc paneta, la nostra relació és imposible)

Anónimo dijo...

be Tino, aquest es un missatge de ànim... molts sóm es que saben que t'ho curres com el que m´ñes, però si no dus sigles de pp no tens res a fer, hi ha molt serril aquest poble que votarà a un supermetge que es molt bona persona encara que cobre per consulta... gràcies a ell i al seu partit la gent no vol fer cua al centre de salut i va a la seua consulta a lloir de metge alcaldable,... gràcies per representar tan ben representats a la gent que no vol mes pp, de segur que ells no poden dir el mateix

ànim ànim i ànim agafar el bou pels ous

Anónimo dijo...

esta es una resposta al intolerant que ha escrit hui a les 8:37 que tots els que votarem al PP som uns "serrils".
que sàpies que cadascu som lliures de votar al partit que vullguem i que tots devem de respectar als catellud@s a que voten a aquell programa que mes s'ajuste a les seues idees.
de no ser així quina classe de Castalla vols tu?
no faces a la gent de Castalla tant tonta i sense cap personalitat;
els castelluts i castelludes son mes listos de lo que alguns vos penseu

Anónimo dijo...

Vull una Castalla lliure, on no hi hajen rojos ni peperos, soles persones.
Vull una Castalla on pugues fer altra cosa que eixir als bars els dissabtes fins a l´hora que Tomàs marque.
Vull una Castalla on es puga parlar de tot, i dir la paraula urbanisme no asuste a alcaldes i demés.
Vull una Castalla que entenga, i no em toque anar dient pel carrer "Sorry i don´t understand".
Vull una Castalla que no estiga amenaçada per més urbanitzacions ni parcs eòlics.
Vull una Castalla amb aigua al poble, i no desviada tota cap a la part més internacional del poble.
Vull una Castalla, en definitiva, diferent.

Anónimo dijo...

Ni PP ni PSOE saben què volen fer del poble. Només saben que volen manar. No tenen projecte. Segur que estan estudiant-se les respostes de Tino per a presentar-ne unes ells copiant el fons però sense que es note en la forma que s'han copiat. Sempre fan igual.

Anónimo dijo...

Tens tota la rao, anonim, no se li pot dir serril a ningu, hi ha que ser respectuosos amb les opinions i decisions dels demes.
Pero per altre costat he de dir que el silenci del PP i PSOE és molt aclaridor, estem a una setmana...
Aquestos partits donen a entendre que es pases per "l'arc del triomf" les inquietuts de unes asociacions (no politiques) per informar de la situacio de Castalla, i tambe les dels qui vam anar a les conferencies i ens preocupem del futur de la nostra volguda Castalla.
AdeuPP!!!!

Anónimo dijo...

us recorde a tots i a totes que aquest cap de semana i de cosolitat tenim oberta i a la nostra disposició L'OFICINA DE RECLAMACIONS, només obrirá diumenge dia 27.

reclama el teu futur, el que penses que es millor per a tú i per al teu poble,però no oblides que hi han xiquets i nadons i Castalla ha de ser terra per a tots, per als de hui i per als de demà...
no deixes el teu vot en blanc perqué s'el endurà el de la majoria de vots... tots tenim dret a una oportunitat i a estar representats en democràcia...

Anónimo dijo...

senc moltissim haver utilitzat eixa paraula (serrils).. demane perdò i tambè he de reconeixer que som lliures de triar lo que a cadascú li semble mès just.
De vegades ens ceguem i podem dir alguna que altra barbaritat.. bé espere que quede en l'aire aquell mensatge d'aquell dia que no se ni perquè o vaig dir... realment jo no sóc aixì.

Anónimo dijo...

asi a castalla la gent es una "arrimà" la gran majoria, pq davant de mi he vist persones que li dient a paneta que contara amb el seu vot simplement per ser qui era i fer-li un poc la pilota. Res que ens agrada arrimar-nos a vore que podem traure i aixina va el poble.

Anónimo dijo...

Jo crec que votare a Tino m´agraden molt les idees respecte al poble, lo que no m´agrada tant es lo defendre al valencia, i aixo justament es lo que li passa a molta gent, que vullgueren votarlo però al cap i la fi va de candidat per el partit dels valencianistes.

A pesar de tot tindrás el meu vot.

la llastima es que tota la gent no pensa com jo (sobre lo de votarlo)

Anónimo dijo...

"Jo crec que votare a Tino m´agraden molt les idees respecte al poble, lo que no m´agrada tant es lo defendre al valencia, i aixo justament es lo que li passa a molta gent, que vullgueren votarlo però al cap i la fi va de candidat per el partit dels valencianistes".

Pareix un poc absurde que un valencianoparlant,com demostres que eres, pugues dir lo que has dit, acàs tens vergonya de parlar amb la llengua que els teus pares t'han ensenyat, o la llengua dels teus avis o bisavis... tinc clar que la majoria dels que fan aquest tipus de comentaris son de castalla i parlen en valencià dia a dia i tambè pose la mà al foc que quan feu aquestos comentaris sobre el valencià i el nacionalisme etc... les converses són en valencià

Tan díficil és respetar la nostra llengua?, l'unic que defend este partit es que el valencià siga una línea més per a parlar en qualsevol lloc de la nostra comunitat, sense que ens diguen radicals, separatistes i demés, estes son paraules inventades per a dividir-mos, hui en dia estem rodejat d'anglesos i desde l'ajuntament ja es fan es panfletos amb angles,inclós tenen una anglesa a la llista, qualsevol comerciant xapurretga el angles, molts son es que estudien angles I NO PASA RES, ni son un separatistes ni nacionalistes anglesos es que venen a imposarmos la seua llengua i la seua cultura... es que no vos doneu conte que podem arrivar a ser tolerants en tot hom menys en la gent del poble?... bé, casi estem en dies de reflexió, m'agradaria que lo del valencià no fora impediment per a que molts castelluts pugueren confiar el seu vot a qui pense que pot canviar d'una manera radical aquesta societat en la que vivim rodejats de formigó.

Anónimo dijo...

A mi non me gusta valenciano tampoco
A mi me gusta ruso, por eso votare al pp que trae aquí a mas rusas para que yo pueda hablar con ellas y non sea sola.

Anónimo dijo...

es nota qué qui ha fet aquesta enquesta es simpatizant d´un partit polític que tots conoixem com el bloc. La enquesta es el programa que porta aquest partit i contestar-la es seguir el seu joc i afavorir- los (per lo menos en aques blog que tots pequeu d´el mateix). aci tambe som gent d´esquerra que no veiem be que es conteste a la enquesta perque no pensem com vosaltres. En Castalla se sap el que passa tant en l´aigüa, com en el urbanisme, com en les zones verdes. però no és el moment de estes preguntes a vorer si vos antereu. Un simpatizant del psoe

Anónimo dijo...

al ultim comentari dirli que lo que pensa nomès dona entendre l'impotencia de saber que el seu partit i el del pp no poden contestar aquestes preguntes perque van en contra dels seus ideals... no poden contestar perque son ells mateixa els que fan tot el contrari i ara m'entere de que els de quina castalla volem han fet l'enquesta pensan en el bloc... però la xarrada no va ser promoguda per l'ajuntament?...

inga va deixa de dir bobades, perque no te sentit lo que acabes de dir... son els del ajuntament els quie van donar peu al naiximent d'estes preguntes i no el bloc com tú dius.

Anónimo dijo...

clar el bloc contesta i ale automàticament esta compinxat amb les de quina castalla volem... no veus que aquest grup te les mateixes inquietuts que puga tindre el bloc, perquè es lo que realment ens importa, un model de govern que respete el medi ambient, la gent, els xiquets, els majors, l'aigua, la natura... pero estas equivocat al pensar que tot es bloc.
no serà que tens rabia de vore que el teu partit o el del pp no s'esforcen el suficient per a contestar amb una poqueta de credibilitat ?... mira per posarte un ejemple, paneta no te temps per a currarse les respostes i hui si que n'ha tingut per a donar panetes... hay perdó, plantetes a la gent...bé pos si creu que així s'endura mes vots (pot ser) lo que a mi en preocupa es vore quines son les seues respostes per vore que va a fer amb el nostre entorn lo de les plantetes sobra, pensa que ens pot manipular facilment pero menys mal que la gent jove sabem interpretar els fets, i els fets ho diu tot d'un partit.

Anónimo dijo...

al l´ultim comentari, pareix mentira que no sapigues quina va a ser l´actuació de Paneta. Ho has tingut clar duranr 20 anys, i la gent a estat a favor d´ells.

Anónimo dijo...

tens raó, però com tanta gent diu que paneta no es com pota, volía saber per mig de les respostes quina idea té per a manar.... clar jo ja sé que es lo que farà... invertirà a castalla internacional perque te goleta de que li posen un carrer al seu nom

Anónimo dijo...

anit cap a les 10 vaig vore en movitel les propagandes electorals
conclusions:
el pp: paneta mes serio que un titot donava una sensació de tristor i de poca ilusió, molt sistemàtic diria jo, al dir un discurs tan monoton i tan de autojo... no en va agradar perque ja vos dic mes serio i mes poca gracia que la pantoja declaran al jutjat.

el psoe: pos mentres maite llegia un comunicat de la dona, la imatge del poligon no li anava ni en cola i la veu que feia de llegir aborria prou

el bloc: mes ameno encara que no es sentia be cuan parlava algun d'ells, les imatges del poli en van impactar, no tenia ni idea de que per fora de la piscina cuberta hi hagueren unes colchons putrefactes per aguantar la lona... i lo de fer el rocodrom en va agradar prou

a hui tornarè a vore la movitel a vore quin spot trauen, avore si m'acabe de decantar algún partit que no lo tengo nada claro.
bueno si que lo tengo, soc de les que pense que la majoria absoluta no es bona per a ningú.

Anónimo dijo...

Com que no tinc Movitel, he estat veient els spots del Bloc al seu Blog. Huí hi ha uno nou en el que parla Tino, m'ha agradat molt, parla molt clara i sincerament, sense ficar-se en ningú, si es veritat tot el que diu, estic molt d'acord amb ell; vos recomane que li pegueu una miradeta. Sap algú si hi ha algun lloc on poder veure els spots del PP i del PSOE?

Anónimo dijo...

No es penses que val la pena.
El de paneta es penós. Parlant en castella!!!! Áçò que es???
Que on ha naixcut i viscut este tio, en Castella???
Qué fort!!

Anónimo dijo...

si, si, en psoecastalla.com jo els he vist.

Anónimo dijo...

ja, ja, ja, Respostes del Bloc?
Si esta página es como Juan Palomo, Yo me lo guiso, yo me lo como.

Anónimo dijo...

Ja ja ja
que curios, tot el que no estiga controlat pels de sempre, ja no té legitimitat democràtica.

No si encara resultarà que carod rovira està darrere de tot açò.

Todo es una conspiración
Quiren volver a la Guerra Civil.
Y romper españa

Anónimo dijo...

Onda 15
Cronica de castalla
Escaparata
Intercomarcal
Movitel
Triptic san isidro...

yo me lo guiso y todos se lo comen

JA JA JA JA

Anónimo dijo...

Enhorabuena, ya teneis con esta última página una por cada uno del bloc. Ahora qué? Cuanta imaginación para disfrazar las reivindicaciones de siempre. Asomeuvos en bloc a la finestreta de Castalla oberta y voras este diumenge quina volem.

Anónimo dijo...

La filosofia del PP:
o con migo o contra mi!!!

Anónimo dijo...

Jo també comence a pensar que esta pàgina també està feta per gent del bloc. Però no només esta pàgina, la universitat d'Alacant que insinua que els aqüifers del Vinalopó i la Foia de Castalla estan sobreexplotats i en procés d'esgotament, també intuïsc que són del bloc.

Fins i tot l'insigne professor Gil Olcina, amb la seua camisa blava, el seu rictus seriós i el seu posat conservador, ha de ser del bloc precís, si afirma mentides d'eixes i es preocupa per eixes estupideses.

I no només ells, el PP m'han dit, que està ple de gent del Bloc. Que la nova llei d'Urbanisme diu que es recomana no construir fora dels nuclis urbans perquè duplica els serveis i augmenta la necessitat de recursos. Fins i tot el PP, està plena de quintacolumnistes!!! Com sinó s'enten això?. Com va a insinuar en una llei que les urbanitzacions no són bones sinó es perquè hi ha gent que s'ha ficat ahí i era de "la finestreta" o algo?.

Del bloc, del bloc són segur. Són sempre els mateixos els que diuen eixes coses... El món està ple de gent del Bloc (el que no entenc massa bé es perquè no trauen més vots...)

I com es que sé tot això? perquè la meua intel·ligència vos supera per la dreta i sense intermitent... A vore, entre a la pàgina i no es parla de coses importants. Ni d'inauguracions, ni de nous edificis.... No es critica directament al PP, però no se l'alaba tampoc. Fins i tot fan una amenaça velada de que l'urbanisme que s'ha aplicat no és el correcte. I jo em dic, esta gent no és del PP.

Es que no vos entereu. I després pense ja està, ja tenim altra pàgina criticant a Juan. O són del PSOE o del Bloc. I com el meu cabet no pot estar parat, pense, pense, pense, pense, pense, i quan ja està agafant-me mal de cap per dedicar-li varios segons a eixa activitat, s'encen la llum i dic: collons, si està tot en valencià. Esta gent no es del PSOE, és del bloc!!! Que no vos entereu.

Afortunadament he entrat jo i vos ho he explicat i a més m'he rist de vosaltres fent un intel·ligent joc de paraules.

Ai quin poblet...

Anónimo dijo...

I a més ara em criticaran i jo hauré de contestar. Joder, quins arguments done per afirmar que l'aigua no s'acaba mai, i que les urbanitzacions són collonudes? (si fins i tot el PP i la UA ho neguen).

No calen arguments, les recorde que el diumenge anem a matxacar en les eleccions i ja està. Ens burlarem de ells, perquè la democràcia servix per a això. Per a burlar-nos de les minories mentre ens fem el cafenet en el Carpe.

Ai quin poblet, sinó fóra per gent com jo.

Anónimo dijo...

bé, vaig a afilar-me les ungles per al diumenge. Com anem a traure'n 10, 11, 12, o 13 vaig a entrar a tots els blogs estos de la gent del bloc per riure'm d'ells.

No puc discutir sobre res seriós. No puc dir qui sóc. Ni puc assentar-me tranquilament a parlar de res polític amb ningú ni d'esta pàgina ni de cap altra. Bé, no se fer-ho. I a més, per a que valdria si jo he guanyat i els altres han perdut. "al enemigo ni agua" "pisalo, pisalo".

Pos no vaig a riure'm ni res... Ai quin poblet.

Anónimo dijo...

ah no!!!! que tenim una altra tàctica a més de la d'apelar a la majoria que anem a traure!!! no ho recordava!!! Tenim dos tàctiques!! La puta!! Que intel·ligents som.

Tàctica 1: Anem a traure majoria absoluta, el poble no és tan tonto com vos penseu, si la majoria vol això es que això està bé. Així que a callar...

Tàctica dos: Quan em farte de defendre l'argument 1 (que és l'únic que tenim realment) gastem el dos. Diem alguna animalada tipo: "El valencià és una merda", "a los rojos hay que quemarlos" o "los valencianistas estos siempre jodiendo o siempre són los mismos" I després estem tres setmanes rient-nos veient com xiquets i adults contesten indignats emprant arguments raonables... jeje. Imbècils.

Si es que no teniu ni idea fills. Ja voreu el diumenge la pallissa que anem a pegar-vos. Vosaltres i el vostre valencià que no val per a res... (tàctica 1 i 2 en un mateix paràgraf)

Ai quin poblet.

Anónimo dijo...

estic d'acord amb tot el que has dit... votaré al bloc.

Anónimo dijo...

uy uy uy, ja ho tinc clar ...... votare al bloc.