martes, 15 de mayo de 2007

A l´espera de notícies

Tant el PSOE com el PP ens han comunicat que ja tenen elaborades les respostes sobre les preguntes d´urbanisme que els vam fer arribar el mes passat. Mentre el PSOE ens ha confirmat que aquesta setmana ens les faria arribar, el PP està a l´espera d´una decisió interna del partit per tal de fer-les públiques. Des de el nostre col·lectiu intentarem, només rebre-les, fer-les arribar a la major quantitat de gent possible.

Volem fer d´aquesta pàgina un punt de trobada per a fer arribar a la gent l´opinió dels nostres polítics i viceversa.

30 comentarios:

Anónimo dijo...

Sí clar, segur que contesta el PP. No ho crec la veritat. Les de Tino m´han agradat però crec que el que ha fet és resumir el seu programa polític adaptant-lo a les preguntes.
Sería interesant vore les del PP, seria molt interesant i crec que el poble ho necessitem.
Un detallaço posar les conclusions de les jornades, ja que jo no vaig poder anar.
Enhorabona pel blog.

Anónimo dijo...

Pués no sé si el PP contestará pero creo que debería hacerlo porque por mucho que digais no tienen nada que esconder. Es muy fácil contestar igual que Tino y meter el programa electoral en las respuestas. Tampoco veo las respuestas de la Piña y nadie dice nada!!
A ver si aquí no censurais los comentarios de la gente que no es de izquierdas igual que en otro blog...

Anónimo dijo...

que vos jugueu que el psoe copia les respostes del bloc?

Anónimo dijo...

I tu creus que el PP no ho farà. Ja va copiar el programa del BLOC en les darreres eleccions.

Anónimo dijo...

al il.luso que pensa que el pp contestarà... en quin mon vius?, aci al poble el govern que mana mai a tingut necessitat de dir res a ningú... ara vols que es moleste en contestar unes preguntes que afecten directament al partit perque han fet tot lo contrari a lo que se les pregunta?...vinga va deixa de sommiar.
segurament trauran majoria absoluta, i en aixó tenen l'esquenes cubertes i seguiran fent lo que les passe per els baixos i la gent com tú continuarà dient ahi!! pero que sort que tenim que mos governa paneta el millor es el millor.... però dints de un quans anys quan ja estiguem acorralats pel formigó i no tinguem qualitat de vida com a persones seguireu sense reconeixer el cagao dels que mos manen.... mira per a trencar el gel pots mirar a la web del bloc un video que es diu "mis amigos constructores" aixo si que es el reflexe de lo que ens espera.
Bon dia.

Anónimo dijo...

Una decisió interna? això que vol dir? serà que el pota no sap que fer, se li escapa de les mans. Tanta paraula junta i cap rejola... no sé no sé si sabrà eixir del pas. Ah no!! calla, que ara es presenta Panet. És que amb la confusió se m´havia oblidat...

Anónimo dijo...

Qui ha dit que el pp va copiar en les pasades eleccions el programa del bloc? Que va copiar, el títol "programa electoral"? perqué no es pareixen en res les dos programes. Enguany no ho sé perqué no he vist el programa del pp, que es dediquen a fer propaganda xapusera dient tot el que han fer però no diuen res del que faràn. Ja podien contestar a les preguntes que estos li fan i mullar-se un poc el cul, que estàn prou sosos enguany.

Anónimo dijo...

en el blog de la fira de sant isidre, segons diu Tino, la radio de castalla es il.legal.. com pot ser?, perquè si es il.legal i es suposa que el Alcalde ho sap, ja que segons ell, hi han varies factures del ajuntament aprobades en plenari i pagades per concepte de publicitat. (publicitat enganyosa clar està).
Aixó no seria prevalicació per part del Alcalade.
Qualsevol del poble té que tindre llicéncia per obrir más que siga una tenda de piruletes, pagar els seus impostos i demés, es posible que la radio s'enfota de tot, que cobre sense cap tipus de acreditament...
jo vuig denunciar, porte molt de temps darrere d'una llicencia i no me la volen donar... a mi no en costa diners de la buxaca lo de la radio i tampoc vuig que l'ajuntament s'en aprofite...
pero que cara més dura.

Anónimo dijo...

Sabiem de casetes, urbanitzacions, centres de dia per a la tercera edat, obres adjudicades,... tot ilegal. Pero ara ademés, la radio?
Castalla sí que is diferent.

Anónimo dijo...

Si realmente el PP contesta es que ha cambiado algo con Paneta. Si no estaremos como antes. Silencio que yo haré lo que tenga que hacer.

Realmente Jose Luís va a aportar algo nuevo al proyecto?

Un avance si que he visto. Antes Castalla Internacional era un "éxito" del alcalde, ahora ni lo nombran en la revista que han repartido. ¿No es un motivo para ellos para estar contento?

J.M.D.

Anónimo dijo...

Yo también espero que ahora con paneta vaya la cosa un poco mejor, al menos que no haya ese mutismo municipal y se consiga acercar un poco el ayuntamiento al pueblo. Si fuera pota seguro seguro que no contestaría las preguntas pero Paneta espero que sí lo haga. Además pone que ya las tiene contestadas, entonces, a qué estan esperando para hacerlas públicas?

Anónimo dijo...

NO me creo nada del Partido popular y menos de Paneta... como concejal de sanidad no vale nada, yo hace cuatro años voté al pp y ahora me arrepiento cada dia y más pensando en que volverán a mandar...
Como madre me sentí muy fustrada, pasó hace un año más o menos en el colegio público,el ayuntamiento mandó a pintar las escuelas que como se caen a trozos piensan que con una mano de pintura lo arreglan todo.
Claro no lo pudieron hacer durante todo el verano y al poco de empezar las clases va y se ponen a pintar las clases con los niños dentro, a los niños les lloraban lo ojos y les picaba la garganta, así que como madres nos movilizamos para que nos explicaran porqué tenian que pintar con los niños dentro y más gastando pintura no homologada para colegios sino con disolventes de esas esmaltadas que pone claramente en el envase que tienen que tener ventilación y que no se pueden respirar... se la tragaron toda los niños y la profesora,

Nos cambiaron de aula pero el problema continuava.. Entonces llegó Paneta como salvador y concejal de sanidad, nos hizo una reunión en la casa de cultura, sabeis lo primero que nos dijo
-Qué imagen estamos dando fuera de aqui?.
me quede con la moral en los pies, osea a los niños que les den, pero la imagen es lo que importa no?...
bueno, en resumen no resumió nada, si que confirmó que las pinturas no eran las homologadas pero que eso era igual que si fumabamos delante de ellos... muy fuerte, os lo digo y gente que estabamos alli lo pueden confirmar... el concejal de sanidad que nos diga esto, para mi fue humillante.
Como no dejabámos de quejarnos y sólo queríamos que él como concejal de sanidad nos firmara un papel como que no pasaba nada al cual se negó rotundamente, nos dió largas diciendo que nos haria un rascado y analisis de pintura in situ para tranquilizarnos, HA PASADO MAS DE UN AñO Y NO SABEMOS NI SABREMOS NADA NUNCA, y nos quedará la duda de si fue malo que nuestros hijos DE CINCO AÑOS respiraran pinturas toxicas.

y ahora quereis que os respondan lo de quina castalla volem... pues tendreis que esperar como yo,, toda la vida y la lástima es saber que se volverá a repetir.

eso es para mi paneta, un mentiroso oportunista. ahora ya lo podeis votar y quedaros como él, con la conciencia tranquila.

madre desencantada.

Anónimo dijo...

cuando he leido el comentario de la madre, me he quedado de piedra...
Porfavor ir abriendo los ojos de una vez que Castalla cada vez va peor.
Como no se hos ha ocurrido denunciar y`publicar en toda la prensa este... no se ni como definirlo.
AdeuPP!!

Anónimo dijo...

Bé,supose que això que conta esta mare desencantada i que sona tan fort tindrà 30 persones més de testimoni (com a mínim els pares dels alumnes), però una acusació de tal tamany, es mereix un nom i uns cognoms que l'avalen, sinó es paper mullat. Es una bona història de denúncia que no serveix per a res. També deuriem escoltar l'altra part...

Jo, directament, de Paneta no tinc queixa. El poc contacte que he tingut en ell sempre l'ha intentat solventar be. Si em pose a analitzar podria traure detallets que no m'han agradat, però això passa en totes les persones. Així que, encara que algú conte alguna cosa per internet no vaig a creure-la fins que no siga comprobable.

Ací estem parlant d'unes preguntes que jo veig totalment lògiques i que en la notícia s'afirma que ja tenen contestades. No ho entenc, però bé. Tampoc es demanar massa. Són preguntes tancades, poden enfocar les respostes segons les convinga. Si no són capaços de fer això, començaré a pensar que eixes coses que conten per ahí i eixos detallets que jo he vist, són certs...

Espere equivocar-me.

Anónimo dijo...

referente a las pinturas;
ya se que os parece increible, enviamos muchas cartas denuncia con fotos de las pinturas, firmas de las madres y padres( que solo sirvió para crispar la relación entre nosotras-os) al ayuntamiento, a sanidad ,a la conselleria de educación, respuesta nula, tengo copias de todas esas cartas para el que no me crea se las puedo enviar por e-mail
esta historia es totalmente cierta, y ya os digo tengo pruebas que lo confirman... que porqué todo quedó en nada?, como suele pasar la mayoria de las madres se hecho atrás en el asunto, la relación entre nosotras se hizo añicos y solo unas pocas quisimos ir hasta el final, pero como madres que no conocemos bien los caminos a seguir las cartas se enviaron donde creimos y llamamos mil veces por telefono pero luego desde sanidad llamaban al ayuntamiento para confirmar y alli les decian que eran temas politicos y que lo tenian todo solucionado... luego confiamos en paneta al decirnos que nos iba a hacer los analisis de rascado... no me lo invento por fastidiar, sólo queria desahogarme porque lo llevaba dentro de mi... y es más aunque lo diga, lo denuncie, no cambiará que lo voten más o menos, és una experiencia más.

madre desencantada.

Anónimo dijo...

Qué forta la història de les pintures. Jo també havia sentit algo sobre això. pero bueno, tornant al tema de les preguntes, tot el món està ficant-se en si el pp contestarà pero jo no veig les respostes del psoe per ninguna part. Per qué ningú es dona compte de que están igual i el psoe tampoc pot dir res sobre el tema d´urbanisme? ningú recorda que l´antic cap de llista va abandonar el partit després de vendre-li la caseta a un giri i fesen ell una en mig de la serra (sí, en mig que la he vist!).
Crec que estàn els dos per a agaarrarse de la maneta i anar-se´n a pasejar.

Anónimo dijo...

Tres coses:
- En teoria, ara el PP vol donár-se-les de renovats, per tant, crec que sí contestaran.

- Deia que tinc curiositat per saber les seues respostes, perque la majoria de preguntes als "desastres" que patim, els han fet ells. Entonces té que ser curiós vore com responen. Jaja.

- Lo del col.legi m'ha deixat amb els pèls de punta, va ixir la noticia a algún diari? De veres que no sabia res. Em sembla fortíssim.

Anónimo dijo...

3 coses més:
- No sé si el del col.legi va eixir a algún periòdic. Al crònica o al temps de castalla ho dubte moltíssim. Jo sí que ho havia sentit i crec que els mestres van fer vaga per tal de denunciar la situació.

- Aunque el pp vullga donar-se-les de renovat, no tinc clar que conteste perque m´han dit que van criticar les jornades d´urbanisme perque estaven massa politizades (no sé qué entenen ells per polititzar, igual ho confundeixen en polinitzar o en politono).

- sí que estaria bé vore les seves respostes i entendre el seu punt de vista o almenys saber si ells entenen el punt de vista del poble i del p "l"aneta!!

Anónimo dijo...

el pp contestar? si que m´astraña!! en vore les preguntes se les amontonara la faena i ho deixaran estar.

Pense que la gent jove te els ulls prou oberts i sta començant a donarse conte de la realitat politica que esta dictantse a castalla. ya sta be!!

Guanyaran, pero no convencerán!!!

Anónimo dijo...

En les estadístiques del blog de Mari Sol ix que guanya el bloc les eleccions amb un 60 per cent. Ningun any ixen els contes, eh? aci ningú vota al pp i després, toma moreno. A vore si es donen compte de que no sóles t´ha de fer vergonya divo sino també votar-los.

Anónimo dijo...

nomes faig que pegar-li voltes, pero per mes que pense veig que el pp guanyara pq la gent major el votara(estes persones no tenen acces a tota la informació que els joves podem tindre i ells voten per que "paneta es metge, quan han estat malats els ha ates molt be, etc...") i segur que de 7 concejals no baixa. nomes espere que estiga equivocat i per algun motiu almenys hi haja un empat.

Anónimo dijo...

A MI LO QUE EN MOLESTA ES QUE TOT EL MON POSA L'EXCUSA DE QUE PANETA ES MOLT BON METGE
ACAS TU SI VAS PAGANT I ES TRACTA MAL TORNARIES?... ES DE LOGICA QUE TRATE SUPERBÉ A LES PERSONES, ESTA COBRAN PER FER LA SONRISETA.. DE AHI A QUE SIGA BON ALCALDE VA MOLT, I MES HAVEN TINGUT DE MESTRE A POTASAURIO... NO DUBTEM PANETA FARA LO QUE EL PARTIT LI MANE, I QUE LI MANA? CONSTRUIR CONSTRUIR CONSTRUIR

Anónimo dijo...

Ojo al dato.
El PP promet un nou parc a Castalla Internacional. Como els ingresos no son suficients, s'aurà de pagar amb part d'els impostos que paguem a la Castalla NO internacional.
El PP està traent recursos del poble per a ficarlos a Castalla Internacional. Necesitarem mes aigua per als seus parcs , mes personal per a cuidar els seus jardils, mes policia per a vigilar la seua urbanització, ...

Guanyar unes eleccions justifica traure diners del poble per a ficarlos a la urbanització.

Açò es veia vindre.
Quina poca vergonya !!

I els majors del poble no tenen centre de dia ni poden gaudir del parc de la carrasca. Els anglesos tindràn un bon parc al costat de casa.

Quina poca vergonya !!

Este es el progrés que vol el PP. Uns pocs es fan rics i la majoria paga les necesitats del que els rics ens deixen. ¿ Per qué no s'ha obligat al constructor a fer el parc i tenim que pagar-ho els del poble ?

Quina poca Vergonya !!

Anónimo dijo...

queda una setmana i encara esperem respostes... PSOE i PP? Tan difícil és saber que aneu a fer amb eixos temes?

Anónimo dijo...

us recorde a tots i a totes que aquest cap de semana i de cosolitat tenim oberta i a la nostra disposició L'OFICINA DE RECLAMACIONS, només obrirá diumenge dia 27.

reclama el teu futur, el que penses que es millor per a tú i per al teu poble,però no oblides que hi han xiquets i nadons i Castalla ha de ser terra per a tots, per als de hui i per als de demà...
no deixes el teu vot en blanc perqué s'el endurà el de la majoria de vots... tots tenim dret a una oportunitat i a estar representats en democràcia...

Anónimo dijo...

Creo que no ha cambiado nada con el nuevo candidato del PP. Silencio ante preguntas incómodas. ¿Que menos se merece la gente que unas contestaciones a unas preguntas de unos ciudadanos de este pueblo?. Si no contestan antes de las elecciones, no se que pasará después. Bueno, sí lo de siempre.

Anónimo dijo...

això estaven dient per ahi, paneta no té temps de reflexionar unes preguntes importantíssimes per a tots, però si te temps de repartir quatre plantetes a la plaça... voteu voteu que amb ell tot cambiarà....
mare mare quanta desidia

Anónimo dijo...

pensat, pensat : si paneta estaba de regidor en pota, es pq estava d'acord amb la forma de governar de pota, i es mes estava d'acord amb les idees. pues aleshores no va ha cambiar res de res pq seguira fent el mateix, brosa.

Anónimo dijo...

tan pp com psoe estan duen una línea equivocada, fins a hui no han tingut necesitad d'esforç ja que, uns per tindre el poder i fer lo que les rotava i altres per estar per estar i aquestes ultimes eleccions els del bloc els han tocat la moral. ja que el bloc crec que es el que mes està esforzance, fa videos, contesta a quina castalla volem, fa un bulletí, i repartix el programa en mà...
que fa el psoe, crec que res i a mes en algo que podia lloise va i la caga no contestant i paneta tambe esta duent una linea incorrecta al meu pareixer, ja que lo de les plantes va dirigit a un sector que ja el te en la buxaca, crec que vol pillar la mateixa clientela que tenia pota la gent major que ni veu internet ni te mitjos per a estar ben informat, es fia dels comentaris de la gent i nomès veuen que hi ha un metge que les pot atendre... però lo que deixa clar es que hi ha molta gent jove que veu les barbaritats que es fan i esta molt mes informada i tenim personalitat per a saber lo que volem... i ell passa de nosaltres, be tú no contestes a les preguntes, capta a gent major, capta a anglesos (que per cert tenen una web en la que diuen que van aprofitarse de estar al ajuntament per arreglarse els campellos + informacio al blog de castalla oberta), i a nosaltres res de res... ja vendran les tornes.

Anónimo dijo...

jo tambe crec que es el primer any que el pp fa algo encara que siga de poc trellat, perque mai mai en 20 anys en vist per part de l'ajuntament un moviment cap als ciutatans... i ara tot està en auje... acàs el doctor prats no te segur lo de traure majoria absoluta?