sábado, 26 de mayo de 2007

Shhhhh... silenci.


Huí, dia 26 de maig, jornada de reflexió. Ja parlem demà.

9 comentarios:

Anónimo dijo...

Uhmmm... avui veig que hi ha molt silenci als blogs, hi ha por?...

Anónimo dijo...

Que ha guanyat el pp? No hem digues!! com? que tenien una anglesa al seu partit? si? i com ha anat a parar una anglesa al partit popular de Castalla? a, que era per a guanyar vots? a val!!! no ho sabia!!! I la que ajuda als immigrants? a també era per a guanyar vots? Pensava que els importaven els immigrants de veritat!!
I regalar plantes a la plaça no era per a repoblar el nostre ecosistema? a que era per a guanyar vots? joer!! estos ho fan tot per a guanyar vots!!!
Ara que algú hem responga: Que ha fet el pp?
A que duen la FORMULA 1 a València??? A val!! pensava que farien alguna cosa per els treballadors, però el que fan es llevar-los més diners!!!
4 ANYS MÉS D'HUMOR!!!!
Enhorabona: Xavi Castillo pot continuar donant de menjar als seus fills!!jajajajajaj

Anónimo dijo...

Adéu PP.
El temps s´esgota.
La veritat ve.
Adéu PP.
Adéu.

Anónimo dijo...

Demà poden passar 3 coses:
1-que guanye Paneta, que ens quedem igual: més xalets internacionals, menys arbres locals i menys parlar autonòmic. Trac la botella de xampanya (beure per a olvidar).

2-que guanye el PSOE les eleccions i canvie el rumbe del poble: començem a parlar, a participar i la primera dona alcaldesa de Castalla. Trac la botella de xampanya (beure per a celebrar).

3- que guanye el Bloc i el poble tinga una oportunitat de redenció: més verdet tot, menys molinetes, més participació ciutadana. Trac la botella de xampanya (beure per a celebrar).

Resum: tal i com jo ho veig, demà em pille un pet.

Anónimo dijo...

dema poden passar tres coses

1º que traguen majoria aplastan

2º que aplasten amb majoria

3º que majoritariament aplasten

resignació pero no rendició.

EPCC/IPCC dijo...

Hui decidim el nostre futúr, en la nostra mà està. Esperem aires de canvi, ànim companys, PELS NOSTRES DERETS!

Anónimo dijo...

Huí és el gran dia.......
Jo ja he votat i estaven Pota, Gisela, i tota la plana major en el maria asunta. Al vore´ls m´he acabat de decidir definitivament. No necessite jornada de reflexió, una mirada suya bastará para aclararme.

Anónimo dijo...

Tinc por d'anar a votar. Volia que guanyara l'Espanyol i el Sevilla li guanya als penaltis... Evidentment anava de banda del Liverpool i el Milan el va matxacar xutant un parell de voltes a gol...

Ja sabeu a qui vaig a votar, no? No puc enganyar-me a mi mateix...

Anónimo dijo...

Jo he anat amb la meua avia a votar (per si les mosques, ja que algunes paperetes del PSOE estaven equivocades, i si no contava com a vot nul)i estava el Paneta, i ja no ha fet falta reflexionar més..jajajaja.
Per cert, m'han dit que estava l'anglesa del Partit Popular a la porta de les urnes, dient-li a la gent que anava allí (supose que als anglesos) a qui tenien que votar....que fort!!! aixó es antidemocràtic i anticonstitucional!!