viernes, 18 de mayo de 2007

Nou cartell de la fira


Huí s´inagura la fira de Sant Isidre a Castalla. Ésta és la nostra proposta per al cartell, que s´aproxima més a la realitat del poble.

20 comentarios:

Anónimo dijo...

juas, juas crec que teniu raó¡¡ lo de les grues esta més próxim al nostre entorn que el mercat medieval...

Anónimo dijo...

Jo crec que el cartell original fea realment al.lusió a les grues però era més sutil.
Ha quedat molt bé. Pa quant un cartell igual de les festes de Castalla?

Anónimo dijo...

Ostia que bona !!!

Anónimo dijo...

ostia que bo¡¡
No l´havia pillat. Sí que és mes real que el autèntic... i s´aproxima molt més a la realitat del poble...

Anónimo dijo...

Es verdad. El sábado aparqué el coche por el antigua Ripay y la verdad es que hay un panorama desolador. Vi más gruas que feria medieval. Luego en la feria vi que habían tapado las obras que están haciendo con telas estilo medieval, como si no se notara. Luego las levantaba el viento y se veia todo el percal. En fin, enhorabuena por el cartel.

Anónimo dijo...

us recorde a tots i a totes que aquest cap de semana i de cosolitat tenim oberta i a la nostra disposició L'OFICINA DE RECLAMACIONS, només obrirá diumenge dia 27.

reclama el teu futur, el que penses que es millor per a tú i per al teu poble,però no oblides que hi han xiquets i nadons i Castalla ha de ser terra per a tots, per als de hui i per als de demà...
no deixes el teu vot en blanc perqué s'el endurà el de la majoria de vots... tots tenim dret a una oportunitat i a estar representats en democràcia...

Anónimo dijo...

Si tanta gràcia teniu, presenteuvos l´any que ve al concurs del cartell, que més lleg que el de este any segur que no pot ser. Va super a conjunt del que ha guanyat per al llibre de festes. en plan xancos les dos.

Anónimo dijo...

hui paneta en el mercat estava repartint plantetes, bolis i CD.¿compran vots, no?
ah, i totes les dones ben contentes.

Anónimo dijo...

que fort. Este matí estaven en la plaça els del pp repartint plantetes amb la pegatina del partit a totes les agüeles del poble. Això no és comprar vots? Amb quins diners es paguen eixes plantes? Espere que no siguen amb els meus.
També em pareix molt fort que no tinguen temps de contestar a les preguntes fetes per quina castalla volem que tracten sobre temes molt importants per al poble i després es dediquen a organitzar una donada de plantes compravots i manupuladora en mig de la plaça de Castalla.
Molt molt fort. El pp està de subidón subidón. Qui dia que amb Paneta anava a canviar la cosa? No us recorda a algú estes tècniques de psicologia propagandística barata i postfranquista? No sé, a mi em recorda a algú però ara mateixa no caic...

Anónimo dijo...

Jo també els he vist. Estos peperos estàn com una puta cabra. Regalar plantetes ja em parteix caure molt baix. D´ací a quatre anys ja els veig duent-li la pensió als agüelos en mà, sobornant directament a la penya.
Espere que els menors de 60 anys encara tinuen l´habilitat de discernir la propaganda, la campanya i els abusos de la política.

Anónimo dijo...

Claro:
Paneta --- planteta
Si es obvio.

Anónimo dijo...

Tampoc veig tant extrany que es faça açò: les politics s'han de calfar el cap en les campanyes electorals i, igual que fan uns, poden fer els altres, no?

Encara que està clar qui te els diners per a poder fer 'regalets'. Es veu que DoPPema s'ha estirat....

EPCC/IPCC dijo...

Hola companys! Es la primera vegada que escric en aquest blog i la veritat, ens alegra llegir tants comentaris de diferents opinions emprant l'educació, sense cap agressió;tant a mi, com als meus companys de lluita, ens alegra molt.

Respecte al tipus de propaganda que heu pogut veure aquest matí, s'ha fet des de la instauració de la democràcia. Els partits més representatius són, com sempre, el PP i el PSOE, però que quede clar que estem parlant a nivell d'Estat Espanyol.

Com ha dit un company d'aquest blog:
us recorde a tots i a totes que aquest cap de semana i de cosolitat tenim oberta i a la nostra disposició L'OFICINA DE RECLAMACIONS, només obrirá diumenge dia 27. Reclama el teu futur, el que penses que es millor per a tú i per al teu poble,però no oblides que hi han xiquets i nadons i Castalla ha de ser terra per a tots, per als de hui i per als de demà...
Així doncs, ja sabeu que teniu el passaport del nostre futur:
a) viure com ara, sota una dictadura capitalista profeixista
b) canviar el guió, viure sota una democràcia orgànica izquierdista prosocialcomunista-anarquista.
c) deixar el futur en mans de la deessa fortuna, es a dir, vots en blancs o nuls.

Treballem junts pel nostre futur.


Saluts revolucionaris
Renard
Dpt. Conscienciació Social
Esquerres del Poble Contra el Capital(EPCC/IPCC)

EPCC/IPCC dijo...

http://www.ipcc-cjc.blogspot.com
Aquesta es la nostra direcció web, visiteu-la

Anónimo dijo...

Anarquisme-comunisme-socialisme-independentisme. a jugar al parque, i si vols canviar el mon, estudia un poquet, i no reclames el vot en blan, que això sols beneficia al pp. Si es que els extrems vos toqueu.

EPCC/IPCC dijo...

per al últim comentari: a on posa que demanem el vot en blanc? hem dit que si la gent escogix el vot en blanc o nul deixa en mans de qui mes vots tinga el futur del poble, aixi doncs no tergiverseu e intenteu confondre. Per cert, la unió de les esquerres anticapitalistes es el mijor futur que hi ha per a canviar aquest mon corrupte per un altre; i es clar que hem estudiat.

Anónimo dijo...

El que faltava, a vore estavem molt be fins que has arribat tu, ves i escriu en el teu blog que unicament el que feu es confondre a la gent. Molts del vots del Bloc s'esfumen gracies a vosaltres i les vostres pegatines, feu el favor de no tocar el ...

EPCC/IPCC dijo...

Per qué voleu fer entendre que nosaltres som del Bloc, I que suposadament els nostres actes fan que el Bloc perda vots?
Tenim un enemic comú, el PP. Simpatitzem amb el Bloc i el Psoe però no formem part de ningú dels dos. Respecte a les engaxines que possem al poble hi possa el nom del partit/sindicat o col·lectiu i mai esmenta al Bloc, per tant els nostres actes es desvinculen dels seus.
Aleshores, quí crea confusió?
No sigau hipócrites!

Anónimo dijo...

comense a pensar que la gent del bloc te molt temps lliure. Sempre estan escribit per ací per allá... i ademes solten alguna que altra barbiritat feixista....

Anónimo dijo...

Tot el que el bloc té que dir jo ho ha dit contestant a les preguntes. Si tan penses, lligles i comenta el que no t'agrada.
O es que no tens arguments....