miércoles, 16 de julio de 2008

Preguntes per al Molt Il·lustre

Aquestes són les preguntes que vam elaborar per preguntar a l’ajuntament la nit de la Reunió a la Casa de Cultura. Per desgràcia i perquè determinades explicacions (que nosaltres mai vam discutir ni abans ni després) es van allargar més del que calien, no vam tenir l’oportunitat d’escoltar les respostes. L’ajuntament es va comprometre a respondre-les. Sé que sembla que són moltes però més del 80% es responen amb una única frase. És a dir, és més llarg redactar-les que contestar-les. Algunes, com la de quants arbres heu trasplantat en total, deurien haver estat contestades abans de fer-se. Anem a trasplantar tants arbres i tallar-ne tants. No entenem com encara hem d’anar preguntant-ho, o ser nosaltres els que anem a contar, en compte de fer-ho els tècnics que elaboren el pla i informar al Regidor de Medi Ambient (que després ens informe a nosaltres).


Esperem que les contestacions siguen concretes, perquè hem intentat que la major part de les preguntes ho siguen. D’estes preguntes, com de les altres que vam realitzar i que encara esperen contestació (vau afirmar que ja les teníeu contestades), ens agradaria obtenir resposta. No volem posar termini. Una setmana, dues, 1 mes, 6 mesos... el que calga. Però estaria bé que ens digueren quan poden estar i acomplir-ho. Ens canviaria un poc el concepte que tenim del nostre ajuntament. Moltes gràcies per avançat.

ARBRES i REUNIÓ A LA CASA DE CULTURA.
  1. L’ajuntament va afirmar que no hi havia pressupost per mantenir els arbres. Es va contemplar eixa possibilitat? Si la resposta es afirmativa, perquè no es va elaborar un simple pressupost?
  2. Quants arbres heu trasplantat en total? Quants dels trasplantats continuen vius i quants s’han secat?
  3. Quins tècnics mediambientals vau consultar? Els dos biòlegs que hem consultat nosaltres diuen que els arbres es podrien haver mantingut. Ens podeu donar el nom del vostres biòlegs per a que ells ho consulten?
  4. L’alcalde, com a metge, no ha demanat un segon informe per veure com es poden salvar els arbres? L’alcalde cobra com a especialista de la matèria, no deuen fer això els especialistes?
  5. Que va a passar amb els arbres que queden fins a Pechman? Si l’assumpte era tan precís com ens han fet vore, perquè els arbres que queden fins a Pechman poden esperar i perquè els altres no ho van poder fer per a trasplantar-los en una època més adequada?
  6. Quin és el projecte per a l’Avinguda República Argentina? Qui elaborarà eixe projecte i si va a informar-se abans (quan diem abans no ens referim als 15/20 dies d’exposició pública que marca la llei, sinó anar un poc més per davant i mostrar al poble les vostres idees per a que entre tots puguem vore si hi ha errades).
  7. Heu afirmat que el problema amb la República Argentina són els queixes dels Veïns en quant a l’aparició de rates. Podeu dir quanta gent s’ha queixat i quin percentatge de veïns representen?
  8. Ens heu acusat de ser uns desaprensius i de no informar-nos. L’alcalde ens va dir a les reunions de la casa cultura que anaven a transplantar-se alguns arbres, després va eixir publicat al Crónica de Castalla i també a la radio. Creeu que sentir la mateixa informació oficial 3 voltes per tres canals distints és no estar ben informats?
  9. L’equip de govern ja sap que hem anat en altres ocasions al ajuntament per al tema de les intervencions arqueològiques al centre històric (un tema de difícil defensa per al Molt Il·lustre ja que tots els tècnics aconsellen fer-les) i no ens van fer gens de cas. Quantes voltes hem de tornar per a que continuen ignorant-nos?
  10. Perquè el regidor de medi ambient no va demanar disculpes pel insult (desaprensius) que va utilitzar en la nostra contra? Perquè l’alcalde que exigia respecte i democràcia a tots els presents no li la va exigir al seu regidor?

CASTALLA INTERNACIONAL
  1. Diuen que ells han penjat un cartell anunciant 500 vivendes més. Es cert que van a construir-se?
  2. Quina és l’opinió de l’ajuntament sobre el “model Torrevieja”. Anem a continuar fent grans les urbanitzacions existents o a construir-ne de noves?.
  3. Es factible la realització d’una consulta popular amb aquest tema? (la Constitució ampara fins a 7 consultes en una legislatura). Hem de tenir en compte que errades com la de la avinguda d’Onil amb 30 anys es poden tornar a arreglar. Però acceptar 500 vivendes més ja es per a tota la vida. Condicioneu qualsevol ajuntament que entre, ja de forma perpètua. I això és el suficientment greu com per anar amb calma. Fins i tot podeu fer una enquesta amb l’agutzil amb 100 persones de mostra aleatòria (preguntar a un sociòleg, algú d’estadística...)

CENTRE HISTÒRIC
  1. Quantes intervencions arqueològiques s’han fet al nostre centre històric des de l’any 1985 (any que va eixir la llei de patrimoni històric espanyol)? I quantes obres? (fals adoquinat, parcs, cases...)
  2. Perquè ni una opinió política de les al·legacions sobre el Pla Especial que vam presentar a l’Ajuntament? Perquè només la tècnica? Encara no sabem si els polítics estaven d’acord amb part del que proposàvem, si algunes coses encaixen amb el seu model i altres no... Ho vam fer per a conéixer la vostra opinió sobre les intervencions al centre històric perquè amb les reunions prèvies (PGOU) tot era donar llargues, o afirmar que ho tendríeu en compte, però ens quedàvem sense saber el que pensàveu. Hem arribat a un punt en el qual vosaltres sabeu el que pensem nosaltres, però nosaltres no tenim ni idea del que pensen els nostres representants. I no serà perquè no ho hem intentat: de forma informal (preguntant a les reunions a la casa de cultura) i formalment (amb les al·legacions).
  3. Qui és l’encarregat de exigir-li al nostre arquitecte que es llija i aplique la llei de patrimoni? El regidor de patrimoni? L’arquitecte afirma que a Alacant li la exigeixen, perquè nosaltres ací no ho fem?
  4. Van a supervisar-se les actuacions urbanístiques públiques i privades que puguen afectar al nostre patrimoni cultural? Qui va a fer-ho?
  5. Teniu previst alguna manera d’aproximar el patrimoni trobat al poble a la gent de Castalla en esta legislatura? (al castell, documents històrics, etc)
  6. Quin tècnic dissenya el pla de dinamització turística del municipi?

CONCERT DE PELLIKANA/ENTELÈKIA
  1. Si no es va prohibir fer el concert, perquè no es va fer?
  2. Què passa amb l’ordre de tancament d’Onda 15? Aneu a aplicar la llei amb la mateixa duresa que amb els concerts al poble? A Onda 15 no es fa política?
  3. Penseu que aplicar la llei estrictament en uns casos i en altres no, és fer política? Setmanes després de prohibir el concert als Pirates per no ser un lloc acondicionat es va realitzar una festa organitzada per l’associació de comerciants i amb la col·laboració del Molt Il·lustre Ajuntament. Perquè l’ajuntament li va donar els permisos a eixa festa i no a l’altra si l’espai i les condicions eren les mateixes?
  4. Si el problema era l’hora del concert (massa tard) perquè no es va avançar eixa hora en compte de denegar els permisos.
  5. Segons tenim entés es va arribar a un acord entre Ajuntament i Organitzadors de les Trobades per a que l’ajuntament posara diners a condició que no es fera política en eixos actes. Perquè s’opta per la censura prèvia (dictadures) en compte d’actuar segons els actes que es duguen a terme (democràcies que garanteixen les llibertats individuals)?

PARTICIPACIÓ CIUTADANA
  1. És lògic que cada ciutadà vinga a preguntar estes coses en compte de ser el municipi el que s’esforce per explicar-les? Plana web, Crònica de Castalla, possible foro a la plana web on l’alcalde puga respondre preguntes dels ciutadans. Això no suposa molt més temps. 10 minuts per penjar-ho a la plana web o enviar-ho al Crònica. Mitja hora de respostes públiques (que segons el que hem observat personalment són més útils que les privades).
  2. És compatible voler incrementar la participació ciutadana i celebrar els plenaris a la 13:30h, sense ni tan sols intentar que acudisca la televisió?
  3. La participació ciutadana inclou informació en dos direccions i fins ara soles ha parlat el poble. Teniu pensament de fer pública les valoracions de les propostes presentades pel poble? (les suggerències fetes, quines poden dur-se endavant, quines no, quines encaixen amb el vostre model de poble, quines no, perquè, etc.). Quan?
  4. Hui en dia hi ha més tècnics al poble que a l’ajuntament: biòlegs, arqueòlegs, geògrafs... S’ha previst contar amb aquesta aportació especialitzada per a prendre decisions? S’ha fet ja alguna volta? Perquè no es va fer amb l’assumpte de l’Avinguda d’Onil? Pensem que molts d’ells estarien molt orgullosos de que el seu ajuntament comptara amb ells per aportar qualsevol consell tècnic (i amb una despesa limitada o nul·la en certs casos).

PLA GENERAL D’ORDENACIÓ URBANA
  1. Va a demanar-se la declaració del centre històric be de rellevància local?
  2. Qui va a formar part del grup que va redactar en el pla d’ordenació urbana? (Jesús Quesada va dir que anaveu a presentar-lo en juny).
  3. Qui són els tècnics locals independents que van a formar part (arqueòleg, biòleg, geògraf/urbanista, historiador...) per aconsellar en la redacció d’aquest nou Pla General? No diem per a redactar-lo, diem per aconsellar...
  4. El grup que vau afirmar públicament que formaríeu, amb persones especialistes del poble encara no s’ha reunit, quan ho farà?

40 comentarios:

Anónimo dijo...

Sé que la Cap Suprema no em perdonarà per la longitud del text. Però "es lo que hay". Salutacions

Anónimo dijo...

quantes preguntes formulades
pero que poques contestades, per no dine cap!!

Anónimo dijo...

La bateria de preguntes em pareix genial, una altra cosa, ben diferent, seran les respostes, si es que arriben ... i voldria equivocar-me !!.

Per a anar fent boca:

- Com els polítics mai creuen el que diuen, se sorprenen quan algú si ho creu. (Charles de Golf).

- Hi ha dos classes de polítics: els que usen la llengua per a dissimular els seus pensaments, i els que la usen per a ocultar la seua falta de pensaments. (Jan Gresshoff).

- Els polítics són com els cines de barri: primer et fan entrar i després et cabien el programa. (Enrique Jardiel Poncela)

- Quan mes sinistres són els desitjos d'un polític, mes pomposa, en general, és torna la noblesa del seu llenguatge. (Aldous Huxley).

- La diferència entre una democràcia i una dictadura consistix en el fet que en la democràcia pots votar abans d'obeir les ordes (Charles Bukowski).

- La política és l'art de buscar problemes, trobar-los, fer un diagnòstic fals i aplicar després els remeis equivocats (Groucho Marx).

- El que no s'atrevix a ser inteligent, es fa polític (E. Jardiel Poncela).

Lynux.

Anónimo dijo...

Dons sí estimat, t´has currat un tros de text que era clarament un Pdf però en fí... Preciosa la foto. És de London?
Cabrón.

Anónimo dijo...

L'interrogatori està de p.m. tot i que jo hauria afegit un parell de cosetes que tenen molt a veure amb la Castalla que a mi m'agradaria, per exemple si podem saber alguna coseta, oficialment, del parc eòlic zona 15. Si es desestima el projecte d'una punyetera vegada, o continuarem marejant la perdiu. També si ha passat per algun dels cabets dels nostres liders locals, la idea de restituir al hui anomenat "Institut Castalla" de Castalla, el seu nom legítim, aquell que, amb astúcies i males arts li va ser suprimit.

Shana.

Anónimo dijo...

Tampoc estaria de mes preguntarli quin problema te en les revetles de festes? Quans i quins son eixos veins que tant es queixen? Pares mentida que s'intente anular la voluntad de fer festa i de divertirse de la gent del poble, si sols son quatre dies, en fi, sols es una pregunta mes.........

Si voleu saber la meua opinio, no van a contestar res, son uns creguts, s'asenten a la "poltrona" i els cambia el cervell o algo

Saluts a la "cap suprema"

Davy Jones

Anónimo dijo...

Teniu raó amb això de les preguntes que s'han quedat sense fer. Se'n poden afegir tantes... Després d'haver-les remés a l'ajuntament me n'han vingut tres o quatre més al cap. Després d'una cosa l'altra.

La més important.

1. L'empresa de Castalla Internacional (Marsadi?) s'ha oferit per realitzar (a canvi de "res") una actuació a l'antic abocador que val un milió d'euros. Ho havia de fer l'ajuntament, però l'empresa s'ha brindat a fer-ho ells sense cap càrrec al municipi. Segons el tinent d'alcalde deuríem estar-li agraïts. Però, jo que voleu que vos diga, estic preocupat. Les aportacions altruistes de les empreses em fan tanta gràcia... Que algú vinga i que m'explique on està la lògica i la raó en això.

Altres.

2. Els serveis jurídics amb el que es va amenaçar a un membre de pellikana per possibles insults en internet són privats o públics? Clar, ara la resposta està clara. Esta pregunta no val.

3. Es més important fer les coses per aprofitar una subvenció o fer-les bé o quan toca? Els arbres s'ha demostrat que podien esperar un any, dos i els que calguera, només cal mirar la part que queda fins a Pechman. Quan troben altra subvenció faran el que queda, no hagueren pogut deixar-ne passar una i fer-ho tot bé? No. Sembla que no. Sembla que urgeix fer coses. Que algú m'ho explique. Perquè si apliquem de nou la raó i la lògica tampoc ho acabe d'entendre.

Serà el calor.

Ah, cap suprema, que es això d'insultar a la gent en el blog?. Eixes preguntes retòriques que t'agrada fer quan ja saps la resposta no són bones per a la teua salut!

au. Que ixca el sol ja, que sinó no sé que estic en estiu!

Toni.

PD. Sis persones posant bé les preguntes... Ui.

Anónimo dijo...

Mol be les preguntes.

Nova definicio d'Utopia ==

Q l'Ajuntament de Castalla tinga a be contestar alguna pregunta feta pel poble q la votat en "majoria" i q per aixo governa . . . . . . . en "majoria", clar.

ALLATSAC

Anónimo dijo...

Vale, m´autocensure per l´insult.
Hola Davy Jones, però molaria saber qui eres per a saludar-te.

Anónimo dijo...

a Maria Moliner.

Utopia. Ni les preguntes estan fetes per "el poble de Castalla" ni per gent que els ha votat.

Anónimo dijo...

Evidenmen, tot el poble no es el q ha fet les preguntes, tan "sols", per a ells, son uns ciutdadans del "POBLE DE CASTALLA", q'els auran votat o no els auran votat, pero estos no atenen a raons dels q l'han votat ni dels q no l'han votat.

AllatsaC

Anónimo dijo...

T´ha de votar el poble per a poder parlar i preguntar qué fan amb els teus diners i amb la teua terreta?

Anónimo dijo...

es deveres que la dona de paneta es el "xofer" d'ell i cobra 1500 € al mes?

Anónimo dijo...

Qué me dices? algú sap algo d´això? Jo també tinc el B1 i no he vist esta covocatòrica per cap lloc.

Anónimo dijo...

Qué fort seria aixó de que la dona és el xòfer, amb sou a càrrec de l'Ajuntament. Espere que no siga veritat...

Davant tant rumor d'abusos per part de l'Ajuntament (la xòfer, la piscina del poli,...), es que tenim a l'oposició de vacances? Qué desil·lusionant i qué poquet moviment que els veig. Crec que també caldria preparar preguntes per a ells.

Anónimo dijo...

El BLOC va a proposar en el pròxim plenari una moció per a demanar a l´equip de govern que cree el Consell de Ciutat. No és una cosa que nosaltres ens hagem inventat, ja funciona en altres llocs. La idea l´hem tret de l´Ajuntament de Gavà (Baix Llobregat), i salvant les diferències, ens pareix oportú plantejar-ho al nostre poble, tot i que al PP no els apanyarà perquè es senten molt més còmodes des de la seua majoria absoluta, i no van a cedir ni un dit del seu poder absolut. Per a nosaltres podria ser un bon ferrament per a aconseguir tot allò que estem demanant: participació ciutadana i transparència. Us recomane que acudiu al plenari, el dia 30, tot i que gràcies la PP es farà a les 13.15, per a que no puga anar-hi ningú, i així ningú no puga saber què es parlarà allí.

Anónimo dijo...

Sincerament no sé per a què el Bloc farà aquesta proposta. Tots sabem que el PPaneta va a dir-li que no sense llegir ni siquiera la proposta. És una pèrdua de temps. Valdria la pena que es centraren en coses de més profit i més concretes, amb alguna possibilitat de que vajen avant.

Anónimo dijo...

De veritat que la seva dona es la xoferesa i cobra aixó?

Anónimo dijo...

a qui no li apanye lo que fa la oposició, que faça un partit i que prove...

costa molt poquet culpar als polítics... des-de la barrera, això si...

Anónimo dijo...

No home, no.
No m'apanya com es fa oposició, però tinc dret a dir-ho de la mateixa manera que no m'apanya com s'està governant a l'ajuntament.

El govern té unes funcions, però l'oposició en té altres: controlar la funció de govern, i crec que en Castalla aquest control tampoc ens arriva als ciutadans.

Estan eixint diversos rumors sobre 'abusos' de poder, i no he sentit cap notícia per part de l'oposició. La meua impresió és que està ausent, de vacances,.. i la veritat, és que com a votant seu m'agradaria que ens informaren.

Hui en dia PSOE i BLOC tenen mitjans de sobra per a que sapiem qué pensen de cada tema i no anar a remolque de les iniciatives que van eixint de blogs com aquest.

Anónimo dijo...

está molt bé que la oposició sondeje opinió en blogs com aquest... igual que está molt bé que ho faça l'ajuntament.

també ho hauriem de fer tots els votants...

Anónimo dijo...

... si, perquè a Itàlia, com els pobrets no tenen cap blog com este, doncs passa el que passa ...

Anónimo dijo...

Déu !! que agraït estic que Marsadi, en pla "abrazo del oso" ens obsequie amb una "actuació" que val un milió d'euros.

Sobreïsc gratitud ara que (per fi) s'ha fet la llum sobre l'Avinguda d'Onil. També per la llibertat de la que gaudix la merda en el seu fluir per les clavegueres i per com lluïx de bonic el brown sobre els teixos, en la seua nova i privilegiada ubicació.

Em delecte de gratitud al conéixer que es respecten (ja era hora) les classes socials en l'ús de les dotacions públiques esportives, i pel fet que (per fi) puga usar xòfer qui el meresca.

Em quede extasiat, de tanta gratitud, a l'imaginar a Kojac i a Colombo, bussejant manies persecutòries en Internet, a càrrec de la meua butxaca.

Em mor de gratitud sols d'imaginarme que l'oposició, des de la seua privilegiada minoria absoluta, podria tindre la culpa.

Go-liath

Anónimo dijo...

Gol·liath, compartisc la teua gratitud

Anónimo dijo...

No crec que la oposició tinga la culpa del que està passant al poble. La culpa la té qui mana, però ni el Blog ni el Psoe estàn conseguint molt com a oposició. També hi ha que vore qué els deixen fer des de l´ajuntament, que imagine que serà de poc tirant a res.

Crec que és faena nostra (del poble) ajudar a la oposició a conseguir un poc de veu i vot davant l´ajuntamen, aunque també estem al nostre dret ciutadà d´actuar en nom propi.

Anónimo dijo...

"la culpa de todo... la tiene yoko ono... la culpa de todo... la tiene yoko ono... la culpa de todo... la tiene yoko ono...

...el espíritu de lenon se le sale por los codos!"

Anónimo dijo...

Ningú ha dit que l'oposició tinga la culpa de les actuacions que es fan al poble. Faltaria més.

Però sí que tenen una responsabilitat, al menys, pel fet de NO denunciar/investigar/informar del que es fa o deixar de fer-se.

Anónimo dijo...

la culpa es de zapatero, viva la crisis!!!

Anónimo dijo...

Lo de la piscina i la xòfer de COGE EL DINERO I CORRE no sé si és veritat, però en circula una per ahí amb documentació visual; sempre amb reserves, clar, però bén significativa del vertader interior de l'ésser humà que la protagonitza. El capítol l'anomenaré: "Los ratos libres del garante de las normas i las leyes en los conciertos".

Un dia del mes de juny, unes persones celebren la nit de Sant Joan a una platja de la provincia, com mana la tradició, amb foguera inclosa.
De sobte apareix un tot terreny novet flamant i s'endinsa fins quasi la voreta de l'aigua.
Els qui comparteixen la platja esdevenen atònits davant l'escena; no es pot anar amb vehícles per la platja; açò és de domini públic, no?
Una persona s'acosta i els ho fa saber.
"Es que llevamos los troncos en el coche i...."
Arran d'açò té lloc una xicoteta discussió. Quina imatge, no? el que no diuen cert es si hi havia per allí David Hasselhof i Carmen Electra.
Nota: les persones que hi havien quan es van adreçar als devanits de Malibú no sabíen de "quí" es tractava, soles un que ho va advertir des de la distància.
Pregunta: Qué ha passat amb esta persona? Quan es dirigeix amb el càrrec que té i personifica les definicions de democràcia i llei, quí és? ell, o l'alter ego? l'alter ego és l'Alcalde, la xofer, el de la piscina.... Déu meu, necessite les vacances ara mateix.

Anónimo dijo...

No us equivoqueu quan llanceu la vostra ràbia; allò que està destrossant la nostra terra de nord a sud i el nostre caràcter no és l'hostilitat declarada del PP, sinó l'ambigüetat complaent del PSOE.

Anónimo dijo...

Marsadi "dóna" un milió d'euros? Que Déu ens agafe confesats...

Anónimo dijo...

Quan va caure el gros de Nadal en El Campello les peles es van quedar ben amagades, però en els concessionaris es van esgotar els "4x4".

Shana

Anónimo dijo...

A todos los que dicen que la oposición no mueve un dedo para controlar lo que se hace en Castalla.

Os invito a visitar.
PSOE CASTALLA

Esperamos vuestros comentarios para mejorar, para nosotros es importante vuestra opinión.
Si quereís cambiar algo, que mejor que comenzar a cambiarlo por uno mismo. Empezamos a ser un equipo de trabajo con gente muy capacitada, pero necesitamos y queremos más... os esperamos!!!

1 abrazo.

Anónimo dijo...

Vés en compte Palantir, que Saruman planeja per ací a cavall d'un Nazgûl "multi-terreno" i et pot convertir en un vulgar descodificador TDT.


Lynux

Anónimo dijo...

En nom del col·lectiu local del BLOC demane una reunió entre el BLOC i els membres de Quina Castalla Volem per tractar alguns temes d'actualitat i explicar-vos les circumstàncies que envolten el treball dels nostres regidors a l'Ajuntament de Castalla.

En cas d'estar interessats, agraïria als responsables de QCV que es posen en contacte amb mi per concertar la reunió: ferranmartinezverdu@gmail.com

Ferran-Octavi Martínez i Verdú
BLOC de Castalla

Anónimo dijo...

No entenc que està passant amb aqueta repentina "llamada a la oposición". Aquest blog sempre ha presumit de fer les coses al marge del partits polítics i fent valdre el dret de qualsevol ciutadà a coneixer de l'actució dels dirigents i dir-los alló que veuen bé i el que veuen malament.

Anónimo dijo...

¿Es veritat que paneta està tirant-li flors al BLOC "por su respetuoso y ejemplar comportamiento de oposición" i criticant al PSOE per que ha enviat unes quantes coses a la premsa?

Anónimo dijo...

weno, però lo que jo se, al principi era lo contrari. Ells volien col·laborar amb el PSOE, amb el Bloc no, que son uns... com diuen ells, uns desaprensius. Igual que pensava abans, quan l'alcalde parlava mal de Bloc es que estaven fent-ho molt be. Lo mateix pense ara del PSOE, si l'alcalde els critica, es que estan tocant-li els collonets, i això es molt bona senyal... ningú pot campar al seu gust en un ajuntament per molta majoria absoluta que tinga. el poder s'ha de gestionar amb molta responsabilitat, generositat i humiltat. I considere particularment que a l'actual equip de gobern li falten moltes d'estes tres cosetes...

Anónimo dijo...

Lo que ix en la pàgina del Psoe de Castalla es lo que justifica el treball que han fet des de que estàn ahí? Ostiàs.... Tenim Paneta pa rato....

Anónimo dijo...

home, aixo es una xicoteta mostra de questions dels que s'han fet eco els mitjans de cominicació, no vol dir que soles hajen fet lo que ix en la web.

Pega-li una miradeta a los dels plenos, he vist que ja van presentar una moció per la participació ciutatana i es va denegar per part del PP el 28 de Novembre del 2007:
PSOE Plenaris

Hi ha que parlar amb coneixement de causa.
1 abraç a tots