martes, 29 de julio de 2008

La gente me llama arboricida


Font: www.intercomarcal.com


Hola poble.

Us passe un trosset del vídeo penjat a la plana de la televisión intercomarcal (com sona). Teniu el link ací. Este trosset fa referència a la resposta del alcalde sobre el temeta de l´avinguda d´Onil. Personalment em quede en una frase que m´ha encandilat:

"Somos uno de los municipios que cuidamos más el medio ambiente".

Sobren els comentaris.

17 comentarios:

Anónimo dijo...

Increible. Lo de este home no té nom. Xi quina cara més dura.

Anónimo dijo...

Situesmosno?

Anónimo dijo...

pues si te lo llama será por algo, cojones!

Anónimo dijo...

Fixeu-vos bé:
L'ALCALDE DE CASTALLA CONCEDEIX ENTREVISTES A LA PERSONA QUE ENCARNA LA RAÓ DE SER D'UNA RÀDIO IL.LEGAL, EN CANVI, ES NEGA A CONTESTAR UNES PREGUNTES FETES PER GENT SENSE INTERESSOS.

AQUEST FET RESULTA DEMOLEDOR, CLARIFICADOR, CÍNIC, INTERESSAT, "cuanto menos".

Anónimo dijo...

Anem a analitzar... rotllo CSI, pero sense sprai blavet, que el nivell no es per a tanta tecnologia. (sempre segons els nostres tècnics)

Reportero: alcalde, vamonos de paseo por su ciudad, (es veu que ja la tè al seu nom) ciudad tan abierta de castalla... (abi que??? jajaja- Escaparate del 17/06, article sobre la reunió de QCV: (...)Lino Rico exclamó que “los elegidos por el pueblo somos nosotros, no ustedes; lo que pasa es que ustedes no tienen ganas de moverse, pero no nos acusen a nosotros de no ser transparentes”. José Luis Prats recalcó la misma idea: “Hace un año, el pueblo dijo quién tenía que gobernar; y quien gobierna es el PP, no QCV”.


(continua el reportero) han habido algunas quejas, usted dice que governar es tomar decisiones (les que li pasen per la jeringa, es que vinga despres que tanque la porta), i es verdad, una avenida que necesitaba una urgente remodelacion, porque el enraizado de los arboles estaba incluso perjudicando a muchos ciudadanos y propiedades privadas. (ahí està eixe periodista, "con el dedo en la llaga... i la llengua en altre lloc) ¿ha tenido dificultades para comenzar la obra? ¿como está la obra a dia de hoy, alcalde?


Las dificultades son logicas de un proyecto que viene, sobre todo de.. ( no ho te clar...) son dos proyectos en uno.
En principio habia una remodelacion de lo que era la parte superficial de la.. de lo que es la avenida de onil, la antigua carretera, (superficial es per a no parlar de collir-ho tot...) eh.. i... la verdad es que se ha transformado y esto es ya practicamente el centro comercial, (ui, per poc se li "ascapa"...) uno de los centros va, (... on va?..) mmm.... desplazandose hasta esta zona y hay que habilitar las vias para que se mejoren los servicios a todos los niveles.

Se pensó en mejorar lo que era la accesibilidad, (fer la rampa al mercadona amb diners de tots...) i... a todos los aspectos..., i... i se... junto con diputacion provincial de alicante se firmó un convenio en el que la parte superficial, (els arbrets...) la remodelacion superficial de esta via, pues iba a correr a cargo de diputacion. Cuando se llegó a este acuerdo, se firmó, se vió que, que.. que.. se habia, que se habia llegao vamos a un buen acuerdo, (si remolen, els arbres els han tallat ells...) los tecnicos municipales nos informaron, informaron personalmente (contradicció, firmen un projecte per a la remodelació superficial -tallar els pins- i una volta començada l'obra "El Ayuntamiento se dio cuenta del estado de las tuberías gracias a las obras de rehabilitación de la avenida de Onil que está llevando a cabo la Diputación Provincial" -escaparate del 13/06-, es quan veuen l'estat de les tuberies, apareix la raó per a la tala una vegada començada esta...) que, habrian una serie de mejoras que que que añdir a este proyecto, que era mmm.q... buscar. eee, solucionar el problema de subsuelo, no solo en superficie, (els tècnics es van percatar de que els arbres, igual que van cap amunt van cap avall...) porque efectivamente los pinos, chopos y otro tipo de arboles que se plantaron hace 30 años (...) pero no se pensó que 30 años despues podia ser perjudicial para lo que es, e.. e.. el... mmgg... la.. la desarrollo de Castalla (o mes be, per que la gent vaja amb el carro hasta el cotxe, amb els setos no es podia...) i sobretodo la seguridad ciudadana, (einh??)

(Escaparate del 13/06: (...) “estos árboles no son los adecuados para estar en una avenida de este tipo”, explicó Lino Rico, quien anunció que en breve comenzarán a plantarse otras especies más adecuadas que no dañen el entorno urbano.... algú ha vist en les obres de la avenida del siglo 21 lloc on plantar alguna cosa que no siga una farola???)

para resumir, e... estos arboles habian crecido tanto sobretodo los pinos, (puta mania los pinos, eixa de creixer...) que estaban deteriorando lo que era la calzada, estaban deteriorando lo que eran las aceras, estaban deteriorando incluso la propiedad privada como bien has dicho, (agraïnt la xuplaeta...) y sobretodo colonizando lo que eran los desagües ("tottes ací, que s'està fresquet!!), a traves de las rendijas de los tubos de... de las vi..deee.. de... de... de..desagües se e.. e. colonizaron estas raices de los pinos y los chopos (la puta, com al Gran Prix!!!) y la verdad es que han producido mucho deterioro (els pins? o mes be unes tuberies de mes de 40 anys, sense cap manteniment?...) con la filtracion de aguas fecales, con el consiguiente prejuicio (error, se dice perjuicio) que tiene sanitario, y aparte de esto tambien los setos tambien suponian que hubiesen animales de o-tipo, ratas, (los setos? o la mèrda acumulada en 20 anys sense neteja? ai, Vicentet, et creus descubridor i sols has heretat les consecuències de vint anys "de pau...") qued--quen-comunicacion y hemos tenido que hacerlo fundamentalmente como digo para adaptar la ciudad al nuevo siglo (al nuevo siglo es posa el mateix piso de terraso que al siglo vell?) y para adaptar al nueva funcion (adaptar la nueva funcion? o fer mes comoda la compra a certs comerços? o afavorir posibles projectes que sols tu saps?) que hace 30 años en absoluto la tenia esta zona (fa 30 anys no eren tan listos...) y sobretodo para mejorar en seguridad (vende bastante el tema de la seguridad, no? per a mejorar la seguridad comença per la policia local, no per els setos...) a todos los niveles de la poblacion y estamos muy contentos de que va a quedarse una avenida acorde a la a la idea que tenemos de futuro de castalla. (contentos: inauguració: foto. idea que tenemos: que jo tinc: i si tu tens: me la pase per el gelocatil)

Preguntes del periodista:

¿ha tenido dificultades para comenzar la obra? ¿como está la obra a dia de hoy, alcalde?

Algú podria dir on estàn les contestacions?

Continuarà...

No vos crea certa desconfiança tant e...mmm.a...le..el..eeee.mmm?

Anónimo dijo...

Paneta, estàs intentant entrenate per a convencer (mentir) amb més efectivitat, pero no progresses adequadamente, et poses nerviós i te se nota a tres hores de camí; no aprofites per a això.

Anónimo dijo...

A lo que és l'entrevista li falta lo que són els aplaudiments.
Lo que és el rePPorter PPilota i lo que és el seu boss "el negociador" haurien d'haver insertat, lo que son les ovacions en off, o siga lo que és un copiar i apegar.
Hauria "donat" també molt millor lo que és la imatge carismàtica agafant lo que és el micro en lo que és la mà destra, que d'això si que va fer lo que és un curset i es maneja millor en lo que són les paradetes, per tal que l'auditorio extasiado tinga temps d'enriquir la seva oratòria excelsa, insertant lo que són els aplaudiments.

Go-Liat.

Anónimo dijo...

Què passa, que els que no vivim a eixe carrer no som del poble? No podem participar i/o discrepar de les actuacions de l'Ajuntament? Vaja una argumentació!! Em sembla molt fort que l'alcalde d'una ciutat "oberta" diga estes coses. Aleshores, només podem parlar d'allò que ens afecta directament. I no ens afecta directament tot el que afecte al poble, siga al carrer que siga??
Sr. Prats, cada dia em sorprens més (i això, després de Juan Rico, era quasi impossible!)

María

Anónimo dijo...

Ací casascu tenim potestat sobre i exclusivament el nostre carrer on vivim. Quan vas a queixar-te d´alguna cosa a l´ajuntament deurien demanar-te el empadronament, per a vore si tens dret o no a la queixa.

Castalla nació en Levante bañada al sol, bañada al sol.

Anónimo dijo...

P.D. Osties Blai, com t´ho curres...

Anónimo dijo...

JO NO VULL QUE PASSE L'ANTRÀ PER EL MEU CARRER!! Osita! que després vaig a canviar-me i em molesta! I la merda que deixen després de confeti que vaig arrastrant en la capa? que foooort
que canvien l'antrà ja!!! que m'afecta directament!

PD: me la pela l'antra per a on pase, però així funcionen les coses a aquest poble...en el moment remole algú que tinga colegeo en l'ajuntament...ja sabeu lo que faràn no? lo que faça falta!!

Anónimo dijo...

Paneta i Lino: miserables.

Anónimo dijo...

Paneta, per què engulls saliva quan et refereixes als que vam protestar? et sents un poquet mal? tens alguna cosa dins que t'intranquilitza? et queda algo de vergonya? veus que açò no ho pots controlar i se t'en va? veus a lino i t'avergonyixes que siga la teua mà dreta? No, no crec; a pesar d'anar a la piscina a fer esport encara tens l'esquena prou ampla...

Anónimo dijo...

I què fa Paco Navarro encara per ací? No hi havia una sentència judicial ferma que obligava a tancar-la? No era l´Ajuntament el responsable de fer-la tancar, i fins i tot, aplicar el tancament forçós? Doncs, si després de prop d´un any que fa que el jutge va dictar la sentència, per què Onda 15 encara està oberta?

Anónimo dijo...

Doncs si el que volen és adaptar Castalla al segle XXI, que comencen per enderrocar el castell, que és dels segles XIV al XVI, l´Església, l´Ajuntament, l´Ermita, tot el carrer Major, el casc antic... Feu fàstic, fiqueu-vos la majoria absoluta... per Castalla Internacional!!!

Anónimo dijo...

Que què fa el Navarro encara per ací??

Lo que veus al video:

Xuplar-los la "gaviota" tot lo que pot per a que no ejecuten la sentència!!!!

Anónimo dijo...

miserable.

(Del lat. miserabĭlis).


1. adj. Desdichado, infeliz.

2. adj. Abatido, sin valor ni fuerza.

¿¿¿¿¿¿¿¿????????