miércoles, 18 de junio de 2008

Sabor dolç...agre.



No, no està mal escrit, es que l’optimisme de la primera percepció vol apoderar-se de la sensació final però, aquesta acaba per no deixar-lo; creiem que aquesta va ser la sensació general.
En primer lloc, agrair la presència de l’Alcalde José Luis i la del regidor José Lino, i el fet de vindre a explicar la postura de l’Ajuntament en el tema de la tala d’arbres i en altres qüestions que es van formular.

A mode de xicotet resum, el que preteníem era escoltar la seua versió dels fets, fer-los arribar el manifest que vam elaborar i preguntar sobre aquest tema en concret i moltes altres qüestions que, degut a la gran indignació que acumulava la gent que hi va assistir ,en començar a fer les seues preguntes, es van quedar pendents. Totes aquestes preguntes es faran arribar a l’Ajuntament, esperant tinguen la deferència de contestar-les.
És de justícia dir que no només la no resposta a les qüestions va estar ocasionada per aquest fet, sinó per la constant negativa dels representants municipals amb l’argument que no li les havíem passat primer a ells; en aquest punt traeu les vostres pròpies conclusions.

Senyoretes i senyorets, ens quedem igual com estàvem. Sí, ja sabem lo de les fotos de la tuberia, el vídeo, les queixes dels veïns, la subvenció que es perdia i tot allò, però la qüestió de fons que es demanava no es va comprendre; ens vam adonar de la capacitat assombrosa del senyor Prats en consumir minuts de micro sense respondre aclaratòriament, i d’altres “capacitats” que no mereix la pena explicar. Com anècdota, fins i tot algunes persones van preguntar, quan va acabar la reunió, que en quin idioma parlaven.

Se’ns va acusar de diverses coses i se’ns va recordar-refregar que a nosaltres no ens havia triat el poble per què ostentàrem el govern municipal. Vinga va, ho hem dit no sé quantes vegades però ahí va de nou:

Els qui ací escrivim: Quina Castalla Volem

No representem a ningú.
No representem cap partit.
No representem res, cadascú es representa a ell mateix.
No volem expulsar ningú del càrrec legítimament atorgat pel sistema democràtic.
No volem suplantar la capacitat de decisió dels qui representen l’Ajuntament.
No volem alarmar a la gent per què traga els rifles de balins al carrer i desallotge l’Ajuntament.
No volem que ens pregunten a cadascun dels 10000 habitants de Castalla Quina Corbata Volem que es posen a les provesons de Pasqua.

Es que llegir tota la “retaïlla” i pensar que aquestes coses puguen revolotejar pel cap dels nostres governants és sincerament esperpèntic, de veritat.

No entenem cóm demanar informació per adelantat, com a mínim a la plana web municipal, cóm demanar igualtat en l’aplicació de la normativa per a usos de locals públics, cóm demanar el contrastament d’informes tècnics, cóm fer l’horari dels plenaris, i televisar-los, accessible per als qui treballen 11 i 12 hores al dia, cóm demanar opinió pública per als casos en què la transformació d’espais o de costums produeixen un gran impacte en el sentir popular, cóm opinar i expressar públicament opinions diferents a les de l’Ajuntament, NO ENTENEM cóm una majoria absoluta no té el marge i la corretja suficient per a què tot açò no derive en una quasi criminalització de la indignació. Per cert, nosaltres entenem la majoria absoluta com la majoria dels vots; no comporta l´exempció d’impostos per a la resta, l’anul.lació dels drets i deures de la resta i molt menys el fet de governar i desplegar tots els esforços contra la suposada minoria.
Es igual, seguirem intentant-ho, però no; no entenem, no ens entenem.
Nosaltres no representem al poble, nosaltres som poble.

75 comentarios:

Anónimo dijo...

Haveu llegit el "Crónica de PXnXtX"???? això si que és un "mítin político" i lo demès tonteries.

Per no parlar de que, el senyor que va acusar a la portaveu socialista de no tindre ni idea de valencià, trau al carrer aquest "Crónica de PXnXtX" totalment en castellà.

Bueno, que tenim que esperar. A mi em va pareixer molt bé que assistira el dilluns, però després de veure que ho va fer per llavar-se les mans. igual em dona. Això si, com a polític molt bé, ja que no va dir absolutament res (a part d'acusacions i altres desvariaments).

A mi el que més m'importa es que a Castalla hi ha un moviment de gent que es preocupa pel seu poble i l'interessa saber que va a passar amb la seua localitat. A la "política" que li donen. Per a política ja tenim el Crónica de Castilla, on l'únic que pot expressar la seua opinió es.......premi!!

Altra vegada: Enhorabona a QCV i a tota la gent que es va preocupar d'anar a vorer que ocurreix al nostre poble. A pesar de que la majoria de gent va eixir sntint-se insultada.

Ho dic en valencià per que així m'expresse millor. Tranquils! que després no em passaré al castellà...jajajajaj.

Anónimo dijo...

Advertència general:

Després d'observar el caràcter violent del regidor Lino, recomane que se sol.licite a l'Alcalde la presència policial en els actes públics on assistisca el regidor, en previsió de possibles altercats.

Anónimo dijo...

Tota la raò Jose Antotnio.

Ja em veig als antidisturbis en les provesons (que tant li agraden a Paneta).

Crec que és la sensació general el fet de que la gent va eixir sentint-se insultada. Ho ho vaig sentir. A mi no em va insultar directament però per empatia, em vaig sentir insultada quan Paneta va suggerir al Oso que era un poc curt, quan li va dir a Pellikana que qui es pensava que era ell, quan li va dir a Toni, Tu eres mestre no? eh? eh?

Van haber moltes eixides de tono i massa agressivitat per part del muy ilustre. Explicacions 0. Raonaments 0. Saber estar de Lino 0.

No entenc per què es pensen que volem robar-li el poder o alguna cosa pareguda. No poden entendre que el que volem és el millor per al poble? volem el mateix que volen ells, no? Aleshores, per què no ens entenem?

Conclusió general: el millor del poble: la gent.

El Retor dijo...

indignado, asi es como sali de la reunión, todavia no se para que fue el ayuntamiento, a todo lo que se le preguntaba respondia los mismo "esa es tu opinión, nosotros tenemos otra" y "no puedo contestarte porque no tengo aqui el expediente", pues sabiendo que le hibamos a preguntar la logica me dice que deberia haberse llevado el expediente para poder contestarnos, esto solo me demuestra que o bien es un despreocupado y no se lo trajo o bien el expediente dice otras cosas diferentes de las que defienden y hubiesen quedado sin respaldo.

Bien, tomemoslo con humor, si quereis reiros un rato pasaros por komando korbella kastalla donde hemos colgado nuestra parodia sobre la reunión. http://komandokorbellakastalla.blogspot.com/

J.C. dijo...

Jo vaig estar a la reunió, sincerament no vaig ixir massa content ni en les idees massa clares. Simplement perquè l'ajuntament té les seues raons, els seus tècnics, els seus recursos, les seus formes d'actuar, i sobretot són els que prenen les decisions. Em pareix correcte, fins a cert punt, perquè el poble els ha donat la majoria, i per tant han de governar. Però em sap dolent que tan soles vejen una sola cara de la moneda, quan realment tot té dos o més d' una cara.
En el cas de la tala d'arbres si s'haguera pogut fer més. La replantació de gran part de les especies era possible, la escusa dels tècnics no em convenç, ni tampoc la dels diners... Segur que més d'un pi s'haguera pogut salvar, perquè hi ha diverses iniciatives institucionals a les que ens haguerem pogut dirigir, com per exemple demanar ajuda a la UA:
http://www.ua.es/es/congresos/protocolo/arbol/index.html

El problema radica en la interpretació dels fets, ningú s'havia adonat que "salvar el que es poguera" seria sinònim de talar-ho tot. Per això, supose, que la gent més que demanar transparència -que també-, demanava més claritat política alhora de fer les coses.

Al cap i a la fi, ara ja no es pot fer res, i espere/em que la nova remodelació elimine el problema de les canonades perforades que la gent reclamava, però també que ens tornen l' ilusió de vore la avienguda d'Onil plena d'ombra i no buida i "pelà" com el salvatge oest...

Anónimo dijo...

"Hi ha que acatar el que hi ha, i castalla internacional es una realitat i no es pot fer res" sense comentaris. Van a una reunió on saben que es el que van a preguntali i ni tan siquiera saben que posa en l'expedient per favor.

Una errada va ser no gravar la reunió perque tot el món tinguera accés, una autèntica paròdia del que es viu al poble. Espere que estes cosetes fagen que la gent que els ha votat acabe donant-se compte de que no estan precisament preparats per asumir el càrrec que tan orgullosos asumeixen. Tant els costa donar la raó i asumir els errors?.
Per cert molt demanar respete pero tant li costava apagar el movil?.
En cuant al comentari que va fer Joande de les alternatives a la tala genial. Ningú va a creuse que en el segle XXI no hi haja manera de solucionar el dilema de la tala.

PD: Per cert el senyor Lino va demanar disculpes?.

Anónimo dijo...

Vinga va, que esperáveu, que l'alcalde vos consultara
si per favor vos pareixia bé arreglar l'avenida?
Ja que estéu, demaneu-li explicacions al Banc Europeu de per què
ha pujat l'euríbor.
La veritat es que massa ha fet l'alcalde accedint a donar explicacions
a un grup de gent que no es cap organització oficial,
i no es més que una minoria dins tota la majoria que estem d'acord amb
el que es fa al poble.
Si es que s'ha fet algo il.legal, denuncie-ho on toque.
Igual no entenéu el que significa ser elegit en unes eleccions
democràtiques.

Anónimo dijo...

1. L´alcalde no ha accedit a donar explicacions perquè va vindre a la reunió voluntàriament. Ningú li va dir que vinguera.

2. Que no siguem cap grup ni cap organització no vol dir que no siguem ciutadans de Castalla, amb els deures i drets que açò comporta i entre ells, el dret a reunir-nos, a parlar del que ens done la gana, a fer preguntes, a debatre i a eixir a festes si volem.

3. Ningú està dient que s´haja fet res il·legal. Si ho pensarem ho haguerem denunciat. Diem que s´han fet les coses depresa, amb poca claritat i poca informació de cara al poble. D´ahi que el que demanem siga precisament transparència, informació i participació ciutadana.

4. No estem parlan de bàndols moros i cristians, estem parlant de gent amb pensament diferent i no sé perquè pega tan mal que la gent parle, s´anjunte i debatisca. Si és una cosa preciosa.

Que ací som tots veïns i ja no estem en guerra, per sort. Quan s´acabarà açò de fer bandets i parlar de "vosaltres la minoria" i "nosaltres los gobernantes"? Jo ja estic major per a aquestes coses.

Anónimo dijo...

Per a la cap suprema:
La democràcia tè estes coses: es fa el que diu la majoria, encara que possiblement no siga lo millor per a tots. Açò tè moltes coses positives i altres negatives, però es el que hi ha.

Anónimo dijo...

Per al anònimo

La democracia te estes coses, que tots els tontets que estem rebolicats puguem parlar.

I que menos, que un poquet d'informació.

Jo no l'he votat, pero si pensa pasar de mi, i faltar-me al respecte quan li vaig preguntar amb educació, li demane que em desconte la meva part del seu jornal que si que li pague.

Anónimo dijo...

El expolio de las arcas munucipales sigue su curso.

Anónimo dijo...

no entenc perque vos fiqueu en la gent que te inquituts i vol saber com va el poble, si tu estas de acord pues molt bé, no vages a les reunions que s´han fet, o ves i dis que tu si que estas d´acord...jo respete que a tu t´agrade el que sa fet pero respeta tu als que no les agra i almenys no son conformistes i tenen un poc de interes per les coses.
No entenc perque esta gent comenta açi si tan mal li sap el que estem fent, lo facil que es donar la cara i anar a la reunio i dir-ho alli, aahhh ahi no som tant valents, eh?
deixans expresar-nos com a ciutadans que som, pense que ho hem fet lo millor posible i amb molt respete...i sobretot, humiltat i humanitat cosa que per la vostra part deixa molt que desitjar..
ale!!
GEORGE HARRISON

Anónimo dijo...

¡Viva la muerte, abajo los intelectuales!

Als radicalets que us fiqueu ací per a insultar-nos:

"Ladran, luego cabalgamos amigo Sancho"

Anónimo dijo...

Hòstia tu, el Josemari s'ha posat ara un parxe negre en l'ull !!

Anónimo dijo...

Anava a penjar una història llarga. Però millor encasellar-me en punts concrets, que em conec. Així i tot, ja me'n passaré...

Punts dolços després de la reunió.

0. L'ajuntament continua participant d'actes públics (gràcies per venir) i això ajuda a que el control no es faça només als plenaris. A més, la gent pot observar qui és el que falta al respecte als altres.

1. No van contestar quasi cap de les nostres preguntes. Això significa que teníem raó i que moltes de les seues actuacions no tenen explicació possible.

2. Ara tinc la sensació que hem encertat en quasi tot (abans no). Si haguerem anat (com altres voltes i com l'ajuntament ens recomanava, a vore l'expedient, a parlar-ho en els nostres representants a bones i tornar-nos després a casa) ens hagueren atés amablement i hagueren passat olímpicament de nosaltres. Ho han fet altres voltes. Quantes intervencions arqueològiques han fet al centre històric després de les nostres dues visites a reclamar-les? Cap ni una. Amb els arbres a la pròxima segur que ho fan millor que amb esta. Estic convençut.

Punts amargs.

3. No van demanar disculpes per haver-nos insultat públicament, això demostra qui es el que falta al respecte a qui. I qui és el que no es democràtic. I a vore si ho entenem d'una vegada, la democràcia no és que el que ix fa el que vol. S'han de respectar les minories, s'ha d'aplicar la igualtat davant la llei (i no ara l'aplique perquè m'interesa i ara no, perquè no), s'ha de respectar la llibertat d'expressió (es pot parlar de política, encara que coincidisca amb les trobades)... Hitler va guanyar unes eleccions, Chaves també. Així que no em recorden cada volta que el poble els ha votat. La democràcia és molt més que això.

4. Jose Luís va avisar amb utilitzar els serveis jurídics per controlar els possibles insults d'internet davant la al·locució d'un membre de Pellikana. Això significa que seran els seus serveis jurídics o els serveis jurídics municipals? Eixe dubte em va colpejar durant una estona. Espere que siguen els "seus" serveis jurídics, perquè si són els municipals també ens vindria bé a nosaltres per veure si "desaprensius" és un atac al nostre honor. Algú sap qui són els serveis jurídics de l'ajuntament?

5. Quan un és capaç de mentir publicament és que és capaç de més coses en privat. José Luís va afirmar públicament que jo (personalment) li havia dit que no esperavem la contestació a unes preguntes que havíem redactat fa més d'un any. En un primer moment vaig pensar que estàvem soles jo i ell i em vaig lamentar. Ell ràpidament va reaccionar dient que era "la seua paraula contra la meua". Però no. Ho sent. Hi havia dos persones més davant. Una d'elles un regidor seu. Gràcies a Déu aquest regidor és bona gent i m'ho va confirmar.

Això m'atorga certa satisfacció personal, perquè puc exigir-li una disculpa pública, però em confirma una sensació que intentava rebutjar: Si afirmen falsedats en públic sense remordiments, sense reflexió, atenent ràpidament al "es la teua paraula contra la meua"... de quines coses seran capaços en privat. No vull reunions privades en l'ajuntament on siga sempre "la seua paraula contra la meua". Vull llum i taquígrafs i igualtat (bonica paraula, tan bonica i tan important com democràcia)

Toni.

PD. M'apunte la frase del "Quijote" perquè es genial:

"Ladran, luego cabalgamos amigo Sancho". I li la recordaré a tots aquells que ens critiquen sense donar la cara.

Anónimo dijo...

Després d´escoltar al Sr. Alcalde "Paneta" m´he quedat bocabadada i esgarrifada. No sabia que els arbres fageren tant mal i foren tant nocius, i que el millor és tallar-los i fer algo "modern". Si té rao, ja veig totes les alamedes, rambles i parcs de pobles i ciutats, desapareixent de la Terra. Ens quedarem sense arbres, pero tindrem faroles, arbres de formigó i jardineres "modernes". Els arbres s´han quedat out.

Ah, podem ser maleducats per rebatir alguna cosa, pero no hem faltat ni insultat a ningú, com si que ha fet Lino quan no li agradava alguna pregunta...

Anónimo dijo...

Toni, desafortunada comparació entre Hitler/Chaves i el sistema que tan ens ha costat ací, no m'agradat

Anónimo dijo...

No he comparat aquell sistema amb aquest. No són comparables (afortunadament). Només he dit que la democràcia no es només guanyar eleccions. Això no garanteix res (i hi ha exemples històrics, ens agraden o no).

Només faltava que em digueren que jo he comparat a Jose Luís amb eixa gentola! Virgen Santa.

Vinga, paciència.

Anónimo dijo...

Ai Toni.
Amb tot el que estàs menejante i donan la cara estàs guanyante un monument en la plaçeta els casinos.

Qué fariem sense tú!

Anónimo dijo...

Tindrem que anar tots al proxim pleno, que es en juliol i ve carregaet:

El Bloc de Castalla proposa la creació del Consell de la Ciutat

http://www.bloccastalla.blogspot.com

Anónimo dijo...

Al loro en lo de anar al pleno que ara tenen pores vibraores.

Pa la boda de un amic, van vindre unes amigues de la novia de cuan estudiaba en madrid, amb rastes, roba hipie, piercings... vamos, gent de got i navaixa que diu m'auelo, jajja

mos van dir que volien vore algo que no fora lo que oferix la infoturist, castell i demes, que volien vore algo de castalla de lo que nomes coneixem els de ací.

Les vam portar a ca pana de baix, a la ferreteria juan i al pleno!!! JAJAJA

Al eixir del pleno estaven els monisipals, en coneixia a uno i em va dir que els habia cridat l'alcalde "porque habia gente muy rara"!!!

Anónimo dijo...

Preocupado por la salud de nuestros representantes municipales, especialmente por la del concejal de Medio Ambiente, he buscado en la red información sobre el abuso del recurso de la mentira. Los datos encontrados son curisosos tirando a preocupantes.

"Mentir es el recurso fácil de valer sin tener que pasar por esfuerzos ni penurias, aunque el precio que se corre es la posibilidad de ser descubierto.

Mientras que la persona sincera no tiene que vigilar la versión que da de los hechos, el mentiroso debe controlar qué versión da de su historia.

El hábito de mentir se puede transformar en un trastorno de la personalidad que podríamos llamar 'pseudologia fantástica'."

Esperemos que ninguno de nuestros políticos locales abuse de esta práctica porque con el tiempo podría generarles algún problema de salud mental. Recuerden que prevenir es curar.

Atentamente.

DR. RICHARD

Anónimo dijo...

podriem fer força contra l´ajuntament o deixar-los un poc en ridicul duen el cas a un programa de la tele com CQC (proteste ya)i veure com expliquen les decisions a tota espanya

Anónimo dijo...

Osti tio, si telefonem al QCQ o al método Gonzo guanyem algún premi al poble més caspós segur. Ja em veig a Lino insultant a la presentadora i dientli: "voy a ablar en caastellano que llo me expresoo muxo mejor" i ella pensant: osti, còm s´expresarà este en el seu idioma!!!

Anónimo dijo...

sisi per favor, aixo es genial, almenys s´avergonyiran un poc, le fa falta acaxar un poc el cap. m´imagine a paneta dient" no quiero hablar, no tengo nada que decir, ahora dejarme trabajar"
jejejejejejejeje, no xarrant enserio es molt bona idea

Anónimo dijo...

jo... m´hen vax anar de la reunió pitjor encara que quan havia entrat.
Avore, el tema de Pellikana, crec que és molt més fàcil que tot el rollo que va soltar el senyor Jse LUis J. Simpson. La pregunta en questió és, pk Pellikana i Entelèkia no, i Urbalia Rurana (o com es diga) si...???? no és un acte que esta completament fora de la finalitat de les trobades???

Mira, molt sincerament, pense que Paneta està mes acollonat que mai, ja que 4 "desapensius" van donar la cara per fer el que realment volien. A més, no pot tolerar que toquen uns al poble que l´han possat a "caldo" amb uns videos en els quals solament diuen veritats com a punys i trauen a relloïr totes les barbaritats fetes al poble...
M.I esteu acollonats!!!!
Amunt Pellikana i Entelekia i ara més que mai anem a ser mosques colloneres pero d´una forma impressionant!!!

Anónimo dijo...

Això sí que son propostes constructives i bones per a millorar el poble... seguiu aixina

Pd. per als curtets: es ironia

Anónimo dijo...

Cap suprema, anava a penjar l'esborrany de manifest, per a que la gent fera aportacions... però pense que em vas dir que no volies que penjarem els arguments ahí, sinó en un enllaç en pdf. Afortunadament això no sé fer-ho i això significa que no pot ser feina meua... Ho sent de tot cor (ho saps, no?). Ja sé que tens molta feina, però si lliges açò, vol dir que tens el temps suficient per penjar-ho.

A vore si els diem als de l'ajuntament que penjar els informes tècnics en la seua plana web no costa gens i ara nosaltres estem hores i hores per penjar quatre premisetes bàsiques... Fas tu això i jo envie les preguntes.

Au.
Toni.

Anónimo dijo...

Lino és un impresentable.

Anónimo dijo...

Respecte a l'enquesta de la dreta, de com vam eixir de la reunió del dilluns, Toni, de veritat, no em decidisc.......puc votar les 4 alhora?????????

Anna

Anónimo dijo...

Aí Anna. Joe els he votat els quatre.
Etem fatal, eh?

Anónimo dijo...

es molt fort i fustrant pensar que les persones que ens governen no tinguen la suficient capacitat per a respondre tot tipus de preguntes o dubtes que la gent del poble puguem tindre.
Respecte al tema educació, açi pose un de tants siguinificats que se li poden donar, i que algú no te massa clar el que significa:
"El proceso bidireccional mediante el cual se transmiten conocimientos, valores, costumbres y formas de actuar. La educación no sólo se produce a través de la palabra: está presente en todas nuestras acciones, sentimientos y actitudes, los cuales son denominados en el ámbito educativo como "currículo oculto"".

Anónimo dijo...

No he pogut vore el vostre blog fins hui. fa ja cinc dies de la reunió i comença a passamesen el cabreo.

Vaig quedar molt sorprés amb les reaccions de l´ajuntament. deveres que creía que amb Paneta les coses anaven a anar millor, per lo menos amb més diàleg. Error fatal.

L´ajuntament va donar mostres de les seues creencies de que el que guanya te tot el dret a fer el que li done la gana. increible que al segle XXI encara pensen aixina. seria molt profitós per a tots establir una base sòlida de diàleg més enllà dels insultos directes de lino i els indirectes de paneta.

deveres que em vaig sorprende molt de com van desaprofitar esta oportunitat tan bona i tan ahuevo que els vau donar de explicar-se davant el poble i posar fí a esta sensació d´incertidumbre que reina al poble ja fa uns mesos.

Una pena.

Anónimo dijo...

Respecte a l'enquesta de la dreta, de com vam eixir de la reunió del dilluns, Toni, de veritat, no em decidisc.......puc votar les 4 alhora?????????

Anna

Anna! Crec que si apretes el CTRL mentre selecciones, pots fer lo que tots desitgem. Seleccionar les 4!!! (la informàtica és sabia). No se si ho contarà, però almenys et quedes més tranquil..jejeje

Salut!

Jordi

Anónimo dijo...

el que es refereix a que la policia te porres electriques i que no es convenient anar tots al pleno!!!
Aixo ho dius per si et poden pegar?
en el país vasco van tots al pleno i no pasa res, la policia no fa res,
Tan legals que sou en aquest foro tots i no veig a ningu manifestarse a favor de la democracia en el pais vasco, pero si contra franco si parleu tots. Que no vos interesen eixes victimes? les de Franco si que vos interesen i si que les retraeu?
Ai cuanta cara dura.

Anónimo dijo...

Que estem parlant de Castalla!!!

Anónimo dijo...

parlem de castalla cuant vos interesa, perque cuant voleu retraeu a Franco i que si torna la dictadura etc etc...
Si de deveres foreu tots tan democrates con dieu ser, en lloc de tanta tonteria de censura musical, arbres i xorrades, vos dedicarieu a defensar la vida humana, per exemple la de aquells que no pensen igual als nacionalistes del pais vasc.
Pero clar aci en sembla que sou tots democratics i defensors de la llibertat "a toro pasado".
quina arreata de cares dures que esteu fets tots.
Resulta que tota la gent jove que parleu aci sou els que esteu vivint en ciutats a costa dels pares i damunt remolant de tot, on segurament estudiareu en universitats privades, amb la paga dels papis per a la semana, pero despres criticar i criticar.
Kukat aprofite, i es dic, lo de fete ara artista musical, si es pot dir!! que es per a rebre beneficis del canon digital.
Aixo no ho critiqueu eh
A chavo la arreata..

Anónimo dijo...

a vorrer, reflexiona un poquet sobre lo que ens dius i lo que fas.

Estas tu entrant tots els dies a posar-mos a parir, nomes per que no pensem igual que tu.

El que ha tret a franco es eixe que acaba els temes amb "VIVA FRANCO", I QUE ADEMES EM RECOMANA A MI QUE M'EN VAIJADEL POBLE!!

Que voldria clavar-mos a tots en un camió i enviar-nos fora d'Espanya.

Vinga tio. Una mica de coherencia, que nomes pensem de forma diferent.

Anónimo dijo...

Hola anònim, xarrem de Castalla, per que si no t'has donat compte el blog es diu "quina Castalla volem", no quina espanya o quin mon volem,.... Anem fixant-nos que ja no se qui son els curtets...

Com anava dient, eixes xorrades que tu anomenes, son el nostre poble, que pareix que no siga el teu....

Bueno, jo no se a que et dediques tu, per aquesta raó jo no em fique ni el teu treball ni en la teua vida, perquè ni se a que et dediques ni m'importa, i podria suposar que ton pare te diners i tu vius a la sopa boba, però com no ho se no insulte a ningú.... No vaig a contar-te la meua vida privada, perquè aquesta no influïx en els meus pensaments, i a ningú li importa, però ja et dic que crec que estàs molt equivocat/da de qui entra al blog, .... així que antes de escriure pensa (o eres massa curtet/a?)

Per cert t'escric des de la universitat publica en la que estudie... la qual estic pagant-la a base de beques i de currar molt....

I per ultim et recorde que no xarrem del canon digital, perquè aquest es un blog de Castalla...

Musaranya

Anónimo dijo...

La xavo reata de curtes que entren al blog, si de veritat no vos importa el vostre poble a que entreu? Sou masoquistes? A mi no m'agrada la caça i no entre als blogs de caça, ja no se qui son els que viuen a la sopa boba i podem passar-se tot el dia pendent d'un blog...

Sols puc dir una cosa, pobrets, de veritat feu pena, mira que no tindre altra cosa que fer .....

Anónimo dijo...

Jo crec que estem oblidant una cosa molt important, i es el respecte cap a les persones. Jo entre a aquest blog perque considere aquesta asociació, un moviment ciutadà en el que caben totes les persones, siguen de dretes o d'esquerres, siguen moros o cristians, maseros o pirates, qué més dona?? tots estem preocupats per les coses que estan pasant al poble i per aixó ens reunim. Crec que no es lloc per a insults i molt menys per a questionar si hem estudiat en universitats públiques o privades. No hem d'entrar en el joc eixe, es més crec que la majoria dels que entrem ací tenim prou educació per a no fer cas de les provocacions. Continuem així i ensenyem-los a respectar.

Moltes gràcies.

Maria.

Anónimo dijo...

blai, blai blai, cada vez haces mas reir......
y cada vez me alegro mas de lo que hizo franco aaaa (si no fuera por el) estariamos peor que cuba......jeje
eres un tio de ...madre (sino lo censuran) eres democratico ,sincero ,legal, haber si nos conocemos algun dia..me encantaria jajaja

VIVA ESPAÑA !!! Y VIVA FRANCO!!!

pd: si gobiernan los rojillos y asi nos va jajaja damos pena pero yo tengo la conciencia tranquila! y tu?


cantarlo y vereis como os animais:

Cara al sol con la camisa nueva
que tú bordaste en rojo ayer,
me hallará la muerte si me lleva
y no te vuelvo a ver.
Formaré junto a mis compañeros
que hacen guardia sobre los luceros,
impasible el ademán,
y están presentes en nuestro afán.

Si te dicen que caí,
me fui al puesto que tengo allí.

Volverán banderas victoriosas
al paso alegre de la paz
y traerán prendidas cinco rosas:
las flechas de mi haz.

Volverá a reír la primavera,
que por cielo, tierra y mar se espera.

Arriba escuadras a vencer
que en España empieza a amanecer

Anónimo dijo...

Ladran, luego cabalgamos amigo Sancho.

Anónimo dijo...

Sincerament, passe de suprimir els comentaris dels anònims, que insulten però de tal manera que a mi, personalment no m´ofen en res. És tant absur i surrealista que els deixe per al vostre deleite personal.

Soles una coseta, que ja no puc més.

A ver anónimo, a ver se escribe así, y no así (haber).

Ala, ja ho he dit.

Anónimo dijo...

Toni, gràcies per lo de la frase;
esta també la veig apropiada:

Piensa el ladrón que todos son de su condición.

Anónimo dijo...

Propose una lliçó gratuita, cada vegada que entreu al blog, per a l'analfabeto del cara al sol. En Llengua Castellana, no et preocupes. Tú ens bosses ací els teus minipensaments i la gent te'ls corregix gratis.

¿Ho entens? ¿és fàcil, no? No sé, igual m'he explicat amb massa densitat...

Anónimo dijo...

pero pq contesteu a aixo, es el que volen ,sino contestara ningu, si ferem com si no fos no tornaria a escriure, tal volta si, pero ja es cansara!!!

no mereix paraules de sabis!!!

Anónimo dijo...

Eixa també es bona i me l'apunte.

"Piensa el ladrón que todos són de su condición."

Buf, quanta raó en la sapiència popular!!! I ve com anell al dit, tens raó.

Però l'altra és com més literària...

Ladran, luego cabalgamos amigo Sancho.

Bé, les dos són bones. No sé per quina decidir-me.

Ah, la repetició no era meua però ho haguera hagut de ser.

Toni.

Pd. Anna, una alegria llegir-te per ahí dalt. Jo també vaig eixir no sé com de la reunió, però he parlat en prou gent que sempre ha defés a l'ajuntament que ens donava la raó i això li dona un altre aire a l'assumpte. Fins i tot molts que han canviat la perspectiva i han aplicat el tan desitjat "esperit crític" (una de les bases de la democràcia). I això ja és molt.

El problema sempre és el mateix. Hi ha tanta gent que pensa que el PP són "els seus" (igual que al contrari), que fins que no les toca a ells directament una errada, sempre els defendran. És difícil parlar amb eixa gent perquè no poden nomenar-te ni una ficada de pata del PP governant. Ni una errada important. Perquè són "els seus".

El dia que se n'adonen que "els seus" són persones i que s'equivoquen com els altres i els toque a ells i no obtinguen ni una senzilla disculpa, se n'adonaran del que diem. Mentrestant aplicarem el refrany.

"Piensa el ladrón que todos són de su condición"

Pd2. I mira que he escrit una notícia cultural dalt per a rebaixar la tensió... pos no, ací estem tots.

"Joder, que tropa" que diria Romanones. Esta també és genial.

Anónimo dijo...

cap suprema , yo e insultado? cantar el cara el sol es insultar?
sabeis lo que es libertad de expresion y libertad de pensamiento........

eso es vuestra democracia,no?jajajajajajaja

cantarlo y vereis como os animais:

Cara al sol con la camisa nueva
que tú bordaste en rojo ayer,
me hallará la muerte si me lleva
y no te vuelvo a ver.
Formaré junto a mis compañeros
que hacen guardia sobre los luceros,
impasible el ademán,
y están presentes en nuestro afán.

Si te dicen que caí,
me fui al puesto que tengo allí.

Volverán banderas victoriosas
al paso alegre de la paz
y traerán prendidas cinco rosas:
las flechas de mi haz.

Volverá a reír la primavera,
que por cielo, tierra y mar se espera.

Arriba escuadras a vencer
que en España empieza a amanecer

VIVA ESPAÑA Y VIVA FRANCOOO!!!!!

PD: pues si yo no entro a qui para que me contesteis , entro para ver las paridas que os soltais jejeje(esta pagina es mejor que una de humor)jeje

Anónimo dijo...

Haber anónimo:

-Curts, caresdures, ganduls, ...

Això són insults (para más información consulte con su diccionario más cercano).
No patisques que per mi pots cantar el cara al sol, la sardana o el aserejé, que soles censure els insultos. Amb tú he fet una exepció. Porque tú lo vales.

Anónimo dijo...

Haber Anónimo!?
Això sí que es un insult, però al diccionari.

Anónimo dijo...

anònim estàs a punt de dir axò de muerte a la inteligencia! o algo així... no se com era exactament...
jaja, q bò eres tio... d'acord amb la cap suprema nen, por que tu lo vales,
da xavo...

Anónimo dijo...

Després de veure alguns comentaris per ací (cara al sol inclòs, jajaja!!!), i la indignació que ha causat al poble la manipulació de Paneta i la xuleria de Lino, de veritat pensàveu que això de voler comptar amb l´opinió del poble per construïr la Castalla del futur anava en sério...? Son els mateixos, els del cara al sol, els de "se sienten, coño", disfressats de demòcrates perquè els convé per a guanyar eleccions i mantenir-se en el poder. Són gent que no creuen en la democràcia, que no tenen principis morals, i que l´únic que els mou és cobrar sous indecents a costa de la butxaca del poble. No van a canviar mai, només en aparença per a seguir asseguts al seu silló. Podem indignar-nos tot el que vulguem, i a canvi ells se´ns riuen a la cara, es torquen el cul amb els 3400 vots que van traure, perquè saben que d´ací a 3 anys encara en trauran més. Ho tenen tot "atado y bien atado".

Anónimo dijo...

pues claro que esta todo atado, POR UNA CASTALLA DE DERECHAS jaja sois una minoria en castalla y toda la vida lo sereis(sin animos de ofender) y no os mereceis otra cosa que eso....jejeje

que os pensais que vuestros amigos los sociatas,o los del bloc no se habrian puesto un sueldazo......jajaja mira en todos los ayuntamientos los de la corrupcion son todos socialistas...LADRONESSSSS!!
si tu cobraras por ejemplo 2000€ en tu trabajo, y te metes a alcalde ,te pondrias 1900?va por favor sentido comun......para ir para atras me quedo quieto y encima con la arreata de pesaos(que se quejan de todo) que tiene que aguantar el pobre alcalde

VIVA PANETA!VIVA ESPAÑA!!
VIVA FRANCO!!

cantarlo y vereis como os animais:

Cara al sol con la camisa nueva
que tú bordaste en rojo ayer,
me hallará la muerte si me lleva
y no te vuelvo a ver.
Formaré junto a mis compañeros
que hacen guardia sobre los luceros,
impasible el ademán,
y están presentes en nuestro afán.

Si te dicen que caí,
me fui al puesto que tengo allí.

Volverán banderas victoriosas
al paso alegre de la paz
y traerán prendidas cinco rosas:
las flechas de mi haz.

Volverá a reír la primavera,
que por cielo, tierra y mar se espera.

Arriba escuadras a vencer
que en España empieza a amanecer

Anónimo dijo...

vaig a escriure encara que no diga res, nomes per a que no siga eixe l´ultim comentari!!!

viva tu, hombre, que eres un personajaco!!!

Anónimo dijo...

"viva la muerte, abajo los intelectuales"

Anónimo dijo...

Kikirikiiiiii!!!

Anónimo dijo...

Hola anónimo analfabeto; com et va proposar algú per ací, ací tens una correcció d'urgència del teu comentari.Entre tots conseguirem que deixes d'ofendre la Llengua Castellana.

Pues claro que está todo atado, POR UNA CASTALLA DE DERECHAS.
¡jaja! sois una minoria en Castalla y toda la vida lo sereis(sin animos de ofender) y no os mereceis otra cosa que eso,jejeje...

¿Qué os pensais? que vuestros amigos los sociatas, o los del bloc no se habrian puesto un sueldazo? jajaja... mira en todos los ayuntamientos, los de la corrupción son todos socialistas; ¡¡LADRONESSSSS!!
Si tu cobraras, por ejemplo, 2000€ en tu trabajo, y te metes a alcalde ,¿te pondrias 1900? va por favor, sentido común. Para ir hacia atras me quedo quieto y encima con la reata de pesados que se quejan de todo, que tiene que aguantar el pobre alcalde.

Vaig a pegar-te en la regla a la mà, eh? igual com feien els mestres en Franco, eh?

"Soy un torpe" Dos-centes còpies per a demà.

Quan escrigues bé t'ensenyarem a comportar-te i a no insultar, que d'açò estes deficitari.

Anónimo dijo...

KUKAT, sempre es pasa el mateix, sols recordar als dictaors de dretes, com veig que no tens memoria et recordare jo els dictadors desquerres,
Que tambe hi han, pero aquets estan actualment exercin el seu carrec, pero com en puc adonar, aci aixo no li presteu molta atenció, ah en canvit als pasats i de dretes encara les recordeu
Mira escomence.
1-Estalin
2-Mao Ze Dong
3-Castro (actualment amb regim, que tu no critiques,pero si en canvi critiques)
4-Chavez
5-Eta, que per lo que veig tampoc critiques,
riute ara
Listo,

Anónimo dijo...

Em dol molt vorer la reata de analfabets que entren a quest blog, per aquesta raó pose dos definicions, perques es veu que hi ha gent que no sap que son els diccionaris.

DICCIONARI: es una obra de consulta de paraules i/o termes que s'encontren generalment ordenats alfabèticament. De dita compilació de paraules o termes es proporciona el seu significat, etimòloga, ortografia i, en el cas de certes llengües, fixa la seua pronunciació y separació sil•làbica

*utilitzeu-lo

DICTADURA:
Gobern que en un país imposa la seua autoritat violant la legislació anteriorment vigent

ETA:
Euskadi Ta Askatasuna (en castellá, País Vasc y Llibertat), es una ORGANIZACIÓN TERRORISTA, auto declarada independentista y nacionalista vasca, de ideòloga marxista-leninista , que invoca a la lluita armada com a mètode per a obtindré els seus objectius fonamentals en lo que s'encontra de manera prioritària la independència de lo que el nacionalisme vasc denomina Euskal Herria dels estats de Espanya y França

Organització ≠ Dictadura

PD: aquest simbol (≠) significa diferent

Anónimo dijo...

EN valencià "Pais Vasc" NO!!!
"PAIS BASC" SI!!!! aixi si...
açò es la correcció gratuita no???
MARE QUE FOTUTS ESTEU XÉ. qUE VERGONYA!!!

Anónimo dijo...

algu sap si el cas dels arbres ho han dut al programa del metodo gonzo?
vaig sentir alguna cosa, pero no se si era deveres!

Anónimo dijo...

al listillo del diccionari,
en te totalment igual com vulgues definir a eta, per a mi sols te un nom, dictadura, es a dir, mata per no pensar com ells, aixi que no vingues amb pelicules de organització e histories.
Tu et mereixeries tindre a algu que vulguera matate per pensar diferent a vore si distinguies entre organització o dictadura.
Sou massa listos,

Anónimo dijo...

VicsVa porub!!!!!

Anónimo dijo...

Paneta+Lino+Sabina= EXPOLIO

Anónimo dijo...

franco censurava, fidel castro censura, paneta censura... són tots pareguts. Tenen el poder total i tenen por. No serà que tenen algo agre per dins?

Anónimo dijo...

cantarlo y vereis como os animais:

Cara al sol con la camisa nueva
que tú bordaste en rojo ayer,
me hallará la muerte si me lleva
y no te vuelvo a ver.
Formaré junto a mis compañeros
que hacen guardia sobre los luceros,
impasible el ademán,
y están presentes en nuestro afán.

Si te dicen que caí,
me fui al puesto que tengo allí.

Volverán banderas victoriosas
al paso alegre de la paz
y traerán prendidas cinco rosas:
las flechas de mi haz.

Volverá a reír la primavera,
que por cielo, tierra y mar se espera.

Arriba escuadras a vencer
que en España empieza a amanecer


VIVA FRANCO!!VIVA PP!!
VIVA ESPAÑA!! VIVA EL REY!!

las 200 copias de que las hago?
no me metere en blogs de humor!
no me metere en blogs de humor!
no me metere en blogs de humor!
no me metere en blogs de humor!

jajajajajajajajajaja

Anónimo dijo...

aixo cansa un poc ja, eh?

Anónimo dijo...

al anònim del caral sol, perfavor ratrejeuli la IP i diegueu que és, al menys deixarà de donar pel sac.

Anónimo dijo...

ja te la ip localizada....

jordi kukat dijo...

Kukat aprofite, i es dic, lo de fete ara artista musical, si es pot dir!! que es per a rebre beneficis del canon digital.

Jajjajaja, ostia, això no ho havia vist jo. Artista músical? Però que dius tio! jo sols he fet...mmmm....8 o 9 anys de música...soles! Bueno, en realitat me la pela lo que pense Anónimo.

I l'altre dels dictadors d'esquerra, enhorabona! Però lo de Chavez ho deixem estar, no vull posar-me a discutir sobre qui a estat votat democràticament i qui no. Bush? Chavez? Pepito de los Palotes? tio, me la sua. Com si me la besares dormint.

Kukat

jordi kukat dijo...

ah! si! Lo del Canon Digital....mmmm..que jo sàgia la nostra obra esta tota amb Creative Commons, al igual que aquest blog. I jo no cobre absolutament res. I si es per mi, així continuarà.
Però bé, deixem-ho estar. Si es que me la pela, de veritat. No vos molesteu en contestar.

Anónimo dijo...

Anonim, canta esta...

es de Siniestro Total...

Igual t'identifiques amb la lletra...

Bueno, bueno, bueno vale
bueno, bueno, vale pero...


Yo siempre miento y siempre tengo razón
y un pequeño defecto al hablar--
porque el orgullo sólo me hace daño
y no me ayuda en esta prueba moral.
Y tú que eres una estrella del rock
--y yo que vengo moqueando humillación--
dime si acaso no subimos para abajo,
así que un poco más de consideración.
Pero, eso sí, tengo que reconocer
que no puedo creer que sea el mismo coche que ayer.

Bueno, bueno, vale, bueno.
Bueno, vale, pero...
no empecemos a chuparnos
las pollas todavía.

Tú que simpatizas con nuestro dilema
y que tienes tus momentos de claridad--
tu verborrea se queda en el desagüe
y así se pierde tu miserable bienestar.
No hablarás con nadie de esto--
quédate lejos de este valle de oscuridad.
Y procura no seguir estos consejos
que todo lo que empieza suele acabar mal.
Pero, eso sí, tengo que reconocer
que no puedo creer que sea el mismo coche que ayer.

En Ezequiel 25:17 dice
que te disequen empleando un soplete.
Y en Ezequiel 25:16 que
el vino tiene dos formas de envejecer.

Anónimo dijo...

Es nota que ja quasi no vens cap caseta i cap bancalet, col·lega. Es nota que t'avorrixes en la immobiliària i per això vens ací a tocar les castanyes, per que no tens res millor que fer, però ... ja val, xiquet !!, ... per qué no descarregues les teves frustaciones en un altre fòrum?. Per qué no te'n vas a emprenyar a un altre lloc ...? Prova de cantar-los ara a altres la cançoneta de la caspa, vinga, que a nosaltres tant de sol ens produïx migranya, i tú fa ja massa temps que no visites al Sr. Roca.

Triki.

Anónimo dijo...

XI!!!
Aci esteu a la que cau com a gossos abandonats, afambrits i rabiosos!!!