viernes, 6 de junio de 2008

Que ens passa doctor?


No sé que em passa últimament, que em trobe un poc fora de lloc i de temps. Les circumstàncies actuals en les que es troba Castalla em fan sentir un continu déjà vu que m´anul·la la capacitat per a sorprèn-me.

I és que reialment no sé el que passa. Què passa al poble? què passa a l´Ajuntament? És normal que un Ajuntament que fa gal·la de fomentar la participació ciutadana envie als policies i guàrdia civils a una reunió pacífica i de diàleg de la gent del poble?

És normal que un alcalde comence un repte perpetu amb un músic local culpable de publicar un vídeo d´humor local a la web emparat, per cert, per la llibertat d´expressió? És normal que aquest repte personal esdevinga finalment en una successió de cancel·l aments d´ultim hora de qualsevol concert local en el que intervinga aquest músic?

Ja no em qüestione si és normal o no (crec que tinc clara la resposta) sinó, és just? Qui ix guanyant en aquests tipus de decisions als que, per pena, ja ens estem acostumant? O, el que és més important, qui ix perdent? En una batalla d´igual a igual sols pot perdre un dels dos. En una batalla d´un alcalde i un ciutadà, sols podem perdre tots.

No conec tos els pèls i senyals d´aquests esdeveniments, no perquè no intente informar-me com alguns creuen (no, no sóc una desaprensiva) sinó perquè regna el mutis por el foro quan es parla d´aquest tema. Passe el que passe, la qüestió és que a Castalla ja no es fan concerts, ja fa por fer manifestacions, què serà el següent? Tornem a posar el toc de quedada?
No sé què ens passa doctor.

16 comentarios:

Anónimo dijo...

PER QUÈ , EM PREGUNTE PER QUÈ, DISME TU PER QUÈ??

pot ser siga una de les frases que molta gent tenim al cap, últimament: per què talen tots els arbres? per què no podem tocar pellikana i entelèkia al nostre poble?per què la gent no obri els ulls?

Primer ens diuen que preferixen que no toquem a la trobada, perquè la nostra música es clava en politica...i ens diuen que ens buscaran altre concert. Però que diran ara? L'activitat montada per el centre cultural, amb la col.laboració dels pirates, carpanta i batano, en la qual ells no havien de fer res, i no forma part de la trobada...també CENSURADA.

Crec que no som terroristes, ni fem res dolent per què no ens dexen fer el que més ens agrada que és fer música i festa.

Quasi tots els components de pellikana som músics, estudiem al conservatori més l'istitud o la universitat...a més formem part de la banda de música, i sempre em estat ai, darrere de lajuntament en festes, o en les provesons,sense cobrar un duro i sense importar-nos del partit que sigueren...i ara van i ens CENSUREN!!crec que no és jus, comprenem que no a tot el món li agrada la nostra música, o la nostra forma de pensar, però ningú està obligat a vindre als concerts...però i la gent que sí, i la gent que veu la il.lusió que ens feia tocar, que ens veu ensaiar amb esfors per poder fer-ho el millor que puguem, ells també tenen dret no??ja no és sols per nosaltres, sinó per tota la gent que ens anima...gracies a tots!!!
Ara és el temps de reaccionar de fer-nos escoltar, que per molt que ho intenten no ens podran fer callar!!!


Mireia(teclista censurada de pellikana)

Anónimo dijo...

No patiu Pellikana.
La setmnana que ve toqueu a Biar no?

Digueu hora i lloc i allí estarem tota Castalla. Aunque no siga ací, jo també sóc Pellikana.

Anónimo dijo...

per favor, espavilem, no podem consentir aço. Uns per altres anem deixan que tot aço pase. Fem algo. No se. Entre tots alguna cosa pensarem, no?. siguem valents i eixim al carrer.

Anónimo dijo...

ajudeu a promocionar a pellikana.
Hi ha que entrar en la pagina weeb
www.terceravia.com registrar-se i votar pel grup. gracies

Anónimo dijo...

Si algú monta alguna cosa, que no siga als blogs, els primers en enterar-se son els capullos de l'ajuntament.

Ei, esteu ahí? esteu llegint-me?

sou uns miserables

Anónimo dijo...

Paneta, eres un cagat.



Tens por dels que critiquen les coses que fas, perquè creus que tenen raó.


Tens por de que s'escolte la seua veu, perquè creus que si ells parlen la gent pot obrir els ulls.


Tens por de que la gent òbriga els ulls, perquè creus que tots pensaran que ho fas mal.


Tens por de que la gent pense que ho fas mal, perquè creus que la gent deixarà de votar-te.


Tens por de que la gent deixe de votar-te, perquè creus ja no manaràs.


Tens por de que no manar, perquè creus que se t'acabarà el xollo de l'Ajuntament.


Tens por de que se t'acabe el xollo de l'Ajuntament, perquè creus que eres un alcalde mediocre.


En resum, tens por de Castalla, perquè creus que te n'estàs aprofitant d'ella.


Tots som Pellikana.
(WEEB ESPAI DEBAT OBERT CASTALLA)

Anónimo dijo...

Crec que ja és hora de mullar-se i m'agradaria que algú del centre cultural, o dels organitzadors del concert, el president dels pirates si cal, jordi el kukat, algú d'entelekia, els organitzadors de les trobades...
Que explicaren tot fil per randa, jo ho tinc molt clar el que passa però hi ha molta gent que no, i ja està bé anem a contar les veritats, les amenaces i demostrar qui és Paneta.
Com deia el saber popular:
"este fara bo al atre"

Jo també soc pellikana

Anónimo dijo...

Ara mateix estan reunits la gent dels grups amb representants de l'ajuntament.

Ja vorem que ens conten...

Anónimo dijo...

Jo veig una manera de que pellikana puga tocar Castalla.

Toni o Ines o qui siga.

Si el dia 16 aconseguim fer un manifest per a una posterior manifestació per a la transparencia a l'ajuntament, aquesta manifestació s'a de comunicar a govern civil i juntament amb la petició de la mani, es pot demanar que al acabar la manifestació hi haura l'actuació musical de 2 grups locals.

Amb la aprovació de Govern Civil, Paneta ja no tendria prou poder per impedir l'acte ja que Govern Civil esta per damunt d'ell.

Crec que el dia 16 també es pot tractar este tema. Que penseu?

Anónimo dijo...

Paneta està declarant-se la guerra a sí mateix. Ningú que no estiga ben plé de misèria interior intenta putejar als demés amb tanta obcecació. Feu ràbia, sí, però als 30 segons feu riure.

Anónimo dijo...

Ja s'ha celebrat la reunió:

Dos representants de cada grup a un costat i paneta, juanpablo i candela a l'altre.

Segons m'han contat, estaven amb una mescla de tristor i rabia, la reunió no era per a vorer si tocaven, sino per a dir-los que no tocaven, per que no, Mis cojones son claveles.

Que si allí anaven a insultar-los, que si pasa algo la caguen ells, que si uno trau una navaixa...

Ells no han fet cap comentari dolent, ni allí, ni a mi, cosa que diu molt del seu talant. Sols volen tocar. I despres d'un altre no, continuen volen tocar i de la seva boca no surt cap insult.

Però jo si que done la meva opinió,

No pot pasar el mateix en qualsevol altra festa? no li van fotre una patada a la panxa a un xic del poble que anava a una festa organitzada per ells?

No se, em pareix que huí volien tranquilitzar la cosa, que s'els en va de les mans, però no saben com, i no tenen lo que hi ha que tindre per a fer un pas enrere i admetre que s'han equivocat.

Esperaven insults, per que saben que s'els mereixen, i en la reunió sols han rebut bona voluntat i bones paraules...

Però si s'empenyen, ho conseguiran, acabarem insultant-los.

Anónimo dijo...

Personalment crec que se´ls veu el plumero quan intenten tapar a músics com Pellikana o Entelèkia dient-li que la culpa és de els organitzadors, que fiquen la política en tot,.

Qué ells qué fan? no és política això? que baje Dios y lo vea.

Anónimo dijo...

Per la meua part nomes puc dir que vaig estar en les dos reunions.La semana pasada quan vaig anar a xarrar en ell(a la tercera volta que hem va atendre,i 10 minutets eh!!),i ahir que vam anar 2 integrants de Entelèkia i 4 de Pellikana.Aquesta si que va durar mes temps(1 hora),pero en tot eixe temps nomes vaig sentir les mateixes tonteries que la primera volta que vaig xarrar en ell.Nosaltres nomes voliem tocar i punto.La nostra musica no es politica.En cap moment hem volgut clavar-mos en temes politics,nomes voliem voliem tocar.M'agradaria saber quin es el seu concepte de politica.Potser la proxima volta que tingam que anar a sentir-lo li ho pregunte.
Nomes hem queda donar les gracies a tota eixa gent que esta respatllan-mos desde el primer moment.

Tots som Pellikana!!!!
(David,Baxista de Pellikana)
CENSURAT

Anónimo dijo...

k fort k em pareix paneta!!!!, estic tan indicna que ya no se que mes dir

Anónimo dijo...

AJUDEM A PROMOCIONAR PELLIKANA:

http://www.terceravia.org/index.php

hi ha que registrar-se, entrar a la pestanya que diu tots els grups, i votar per ells per a que escalen posicions.

Vinga que es note que
TOTS SOM PELLIKANA

Anónimo dijo...

mireu el periodic informacio.