viernes, 20 de junio de 2008

II MOSTRA LOCAL DE CURTMETRATGES (1 de Juliol)


Segons com estan els ànims no sé com anirà penjar una notícia cultural al blog, però crec que ens cal a tots. Sobretot al surrealista cineclub Annie Hall, que necessita curtmetratges locals per demostrar que el poblet no és només d'aquells que critiquen/critiquem al bar, als foros i a la vida en general, sinó dels que intenten fer. Cal anar fent, que deia algú.

Si tens alguna història filmada, si tens ganes de filma-ne una en tres dies, en un, en una vesprada, en una setmana, si has fet un documental per a un treball de classe, si has agafat la càmera i has fet un muntatge artístic d'un dinar d'amics... Has de saber que fins el dilluns 30 de juny tens temps per presentar qualsevol material aprofitable. La II Mostra Local de curtmetratges et necessita. Davant l'èxit de l'any passat de públic i crítica, enguany fins i tot tenim premis!

Un primer premi de 100 euros al millor curtmetratge fet a Castalla.
Un premi especial del públic de 50 euros (que votaran tots els presents a la projecció).

Ja sabem que no és massa, però tota pedra fa paret i per ser el primer any serà almenys una garantia de que podrem anar augmentant la quantia quan l'assumpte es torne més seriós. Ara per ara és una mostra "informal però arreglà" que diria la de la peineta.

El dimarts 1 de juliol tindrem l'oportunitat de contemplar moltes d'eixes obres d'art a partir de les nou i mitja a la Casa de Cultura. Ja vam avisar l'any passat que açò ja seria per sempre. El que avisa no és traïdor.

Un poquet de cultura ens vindrà bé a tots, així que, relaxem-nos un poc, que ja tenim l'estiu ací i encara que tenim camí per davant, no ve mal seure sota una carrasca, fer-nos una aigua llimó fresqueta i contemplar que encara hi ha gent al poblet que es dedica a agafar una càmera i crear. Anem a crear! era el crit de guerra d'un dels curtmetratges que enguany s'han filmat a Castalla. Ara toca el moment de gaudir-ho.

Açò és un avanç de la publicitat que ens envairà estos dies amb la IV SETMANA DE CINE, però quedeu avisats. Del 30 de Juny al 6 de Juliol quatre pel·lícules estranyes i atractives, com el poblet on vivim, i una mostra de curts ompliran la Casa de Cultura.

Les pel·lis
PROMESAS DEL ESTE de David Cronenberg
EN EL VALLE DE ELAH de Paul Haggis
ONCE (UNA VEZ) de John Carney
REBOBINE POR FAVOR de Michel Gondry

Els curts.
EL TEU, de tu mateix i els teus amiguets
EL MEU, de mi mateix i els meus amiguets
EL SEU, d'altres castelludets i castelludetes.
ELS ALTRES... de tots aquells que encara esperem.

Continuarem informant. Vinga ens veem a la Casa de cultura.

Organitza: El dadaista cineclub Annie Hall
Patrocina i Col·labora: La Regidoria de Cultura del M.I. Ajuntament de Castalla.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Ah, no he dit on es pot entregar el curt eixe magnífic que tens al cap. Com no tenim adreça legal, utilitzarem la biblioteca o la casa de Cultura per rebre el material.

Toni.

PD. També podeu escriure per ací i quedar directament amb la gent del cineclub.

Anónimo dijo...

Vaja peaso de cartell enguany!!!!... enhorabona als organitzadors. Vaig a intentar no permen cap!!!

Saltuacions
el_isi