martes, 20 de mayo de 2008

¿HAY ALGUIEN AHÍ?


Un any del nou Alcalde.
Un any de sou del nou Alcalde.
Possible ampliació de castalla internacional cosmopolita i multiracial.
Rumors de corrupció policial.
Grups locals vedats en el seu propi poble.

Estic fent l'entrada rapidament, faig tard; se m'obliden ara mateix moltes coses, i altres que ni les sabré, si no me les conta ningú. Vaja per davant que no entre quasi mai a les pàgines o als blogs dels partits de l'oposició (fallo meu), però, em fa l'efecte que la majoria de la gent tampoc no ho fa. Quina foscor fa sempre. Qué passa? desànim? falta de temps? Volem saber.

22 comentarios:

Anónimo dijo...

100.000 visitantes, 200.000 ojos, 400.000 extremidades y 1 mentira.
Hay cosas que el dinero no puede comprar, entre ellas la verdad. Para todo lo demás, MasterCARD.

JUJUJU

Anónimo dijo...

Grups locals vedats en el seu propi poble?
Algú sap quina és la versió oficial de l'ajuntament? Algú ha preguntat? El que sabem, ho sabem pels organitzadors de la trobada? Qui són?
Són persones que es caracteritzen per la seua imparcialitat i bon fer, que no saben el que és mesclar cultura amb política, festa amb política, esport amb política, EDUCACIÓ AMB POLÍTICA!! ni ho sabran mai. Em pareix que als xavals dels grups els han utilitzat, o s'han deixat utilitzar pels de sempre. Que açò és molt vell i són els de sempre. Vinga, un poquet d'investigació per algú que jo tinc molts dubtes. No puc arribar a eixa conclusió sense un poc mes d'informació, almenys jo.

Anónimo dijo...

Ah sí?
I a qui vols que li demanem informació? A Paneta? que va a dir-nos que això és mentida sense donar-nos més explicacions? a la oposició? que ni siente ni padece.
A qui? tal volta a Francesc Navarrés?

Anónimo dijo...

Al segon anónimo: qué passa, que "els de sempre" soles poden ser uns, els rojos valencianistes i ganduls, no? per a mí, que treballe 11 hores a jornal i no vull anxufame pa xuplar, els de sempre son els que estan, eixos si que son els de sempre i o comulgues amb ells o es marquen. A vore ací on caguem; lo pròxim que serà anar a demanar-los permís tots els mesos per respirar o que. Aspavileu ja d'una abercocs.

Anónimo dijo...

Castalla - 7 de juny

Les activitats pre-Trobada de la comarca de l’Alcoià i el Comtat van començar el 14 i 15 de febrer amb la projecció de cinema en valencià. Posteriorment Castalla ha acollit la presentació del cd interactiu editat per Escola Valenciana “Sendes i carenes, el món d’Enric Valor”, i l’exposició sota el mateix nom. També al voltant d’Enric Valor, Vicent Brotons va oferir una genial ruta literària pels paisatges narrats en les rondalles de l’escriptor valencià. L’aniversari de les Normes de Castelló també hi ha estat present amb una xarrada a càrrec de Vicent Pitarch sobre les mateixes. Aquestes activitats prèvies a la Trobada es completen amb el lliurament dels premis Sambori, la visita guiada al castell de Castalla, amb la xarrada col·loqui sobre multilingüisme i ensenyament oferida per la UEM i finalment amb el sopar presentació de la Trobada, el proper 16 de maig. El 7 de juny arribarà el dia de la XXI Trobada d’Escoles en Valencià de l’Alcoià i el Comtat. Els assistents podran participar en els més de 40 tallers que es preveuen, on també hi participaran la UPV i la UA. A més, s’ha organitzat una exposició de llibres i entitats de la comarca. La Trobada clourà amb l’actuació d’Urbàlia Rurana.



Per lo que veig ni Pellikana ni Entelèkia, a vorem si encara son "listillos" els de l'ajuntament i fan com si no haveren dit res, i encara queden ells com a bons i els demés com a imbècils..jajaja. No m'extranyaria....

Diaz-Mataix dijo...

Podrieu explicar una mica mes tot aixo del grups vedats, lo de la corrupcio policial, etc...
Es que he sentit alguns rumors sobre estes coses pero m'agradaria saber la vostra versio.
Gracies.

Anónimo dijo...

Dels dos temes que preguntes, nosaltres també tenim nomes rumors, ningú, de ninguna de les dos parts (organització/ajuntament) ha explicat res per els blogs locals, ni per altres mitjans de comunicació, sols sabem el que ens aplega a les orelles boca a boca.

Pareix ser que l'ajuntament condiciona l'ajuda econòmica a la trobada deixant caure que "no es dia per a reivindicacions polítiques", fent referència a l'actuació dels grups locals de rock Entelèquia i Pellikana, mes que res per el grup Pellikana. Però ho sabem per "radio makuto", cap versió oficial.

La falta de eixa versió oficial (que ens pot fer vorer les coses d'altra manera), fa que els rumors i acusacions de censura proliferen.

Sobre lo de la corrupció policial el mateix, no ha aparegut res en premsa i el que es sap es per "radio makuto". Pareix ser que hi ha un policia local suspès d'ocupació i sou, i un contenciós obert. L'acusen de corrupció, i el "marujeo" del poble parla de que anava als bars amb alguna il·legalitat, com per eixèmple les partides il·legals de cartes on es juga amb diners, i cobrava una espècia d'impost revolucionari. Hi ha secret de sumari, pot ser la cosa s'enmèrde mes.

No se, ningú conta res, i jo crec que uns comunicats ben escrits pararien la espiral d'acusacions i guions cinematogràfics a la que estem assistint.

Uma mica de transparència no vendria mal.

Blai.

Anónimo dijo...

buscant,
la manera de seguir al vent,
trobar,
UNA PORTA TANCANT EL MEU CAMÍ,
i pensar,
que no soc jo l'amo del meu destí,
I SEGUIR EN PEU!
sortir al carrer i veure als meus companys,
a l'esser humà,
SOFRIR A MANS D'ALTRES IGUAL,SEMBLANT,PERO MES GRAN,
i pensar,
trobarem la manera de cambiar el destí,
QUE TOT EL QUE PASSA AQUÍ,
PASSA PERQUE VOL EL RIC,
PERQUE O VOL AIXÍ,

perquè?,
em pregunte perquè?,
disme tu perquè?

Una lletra de PELLIKANA
vos convide a baixarvos la maqueta
Blogger del KUKAT (Pellikana)

Se de bona tinta que aperilla l'ajuda econòmica a la trobada.
No perdonen un video molt critic en la gestió de l'ajuntamente que ja fa molt de temps va fer un dels menbres del grup.

Cal dir que son 9 menbres en el grup i quasi tots estan acaban el conservatori.

Anónimo dijo...

Per tots és sabut que al poble hi ha bars on es juga al "Monte" o a altres jocs de baralla il·legals. Inclús s'ha pogut veure a polítics locals participant en alguna d'eixes timbes.

La situació no és nova, amb Rati i Ripoll als anys '80 açò també passava i també es feia la vista grossa. La diferència podria estar en que a aquells anys s'organitzaven partides de "Monte" per Nadal on un tant per cent de la partida era destinat al futbol local, a la banda de música o a la Cabalcada de Reis, com una mena de "donatiu" amb efecte bula. Actualment, una manera d'entendre la passivitat de les autoritats corresponents podria ser la del soborn. Tothom sap el que passa i on passa, però no tothom té ni l'obligació ni la feina d'evitar aquestes pràctiques.

Anónimo dijo...

El problema que tenim és que el que te la feina no cumplix amb la seua obligació d'evitar eixes tasques.
Sembla fortíssim el que passa. Si tots sabem on está "Wally", perque no es fa res per a trobarlo?
No ho entenc.

Anónimo dijo...

El "jefe" de la poli de Coslada semblava Harry el Sucio, però al poblet sembla mes be Torrente...

"ei, chinita, chinita!! esto que es, bambú? esto es lo que come el oso panda!!!..."

apatrullando la siudá,
apatrullando la siudá,
por la noche con su coche,
apatrulla la siudá


Al final nomes ens queda l'humor, però la cosa pareix seria. Radio Makuto diu que este tipejo alardejaba en un bar l'altre dia que "si caigo yo, van a caer mas conmigo..."

La Verdad, huí:
El agente quedó en libertad con cargos, tras prestar declaración hace cerca de tres semanas, mientras un juzgado de Instrucción de Ibi sigue adelante con las investigaciones relacionadas con este asunto, en coordinación con un grupo especial de la Benemérita perteneciente a la la Unidad Central Operativa (UCO) de Madrid [...]Las pesquisas sobre el caso siguen su curso, ya que se sospecha que puede haber más personas involucradas. Por el momento, se desconoce el alcance exacto que pueden tener los hechos investigados, aunque se teme que, habiendo recaído las pesquisas en la UCO, lo que ha salido a la luz hasta ahora pueda ser sólo la punta del iceberg de algo más grave.

Comença a confirmar-se el que jo pense des de el dia que s'en va deixar Juanito i van entrar estos: en esta legislatura els que s'han quedat van a enmerdar-se fins al coll amb l'herència de la era del porlan.

Entre "falcon crest" al PP nacional, "el padrino" a Onda 15, "torrente" al poblet i "waterworld" en el reino, venen dies de glòria per al cinema espanyol...

Anónimo dijo...

PER FAVOR, ESTIC INDIGNADA, NO PUC CREUME EL QUE ESTA PASSANT A L'AVENIDA DEL SANTISSIM MERCACHONA. ES QUE NO DIU NINGÚ RES AL RESPECTE....
40 ANYS ELS ARBRES PLANTATS I ARA QUE VE EL MAGNIFIC FORMIGÓ??

Anónimo dijo...

diuen que qui calla, otorga...

no veig, per part de l'excelentisima corporació municipal, cap interés en desmentir eixos rumors, que segur que han arribat als seus oidos o ulls (lectors d'aquest i altres blogs)

sense una versió oficial, no podem mes que creure eixos rumors...

pero bueno, jo pense votarlos altra vegada, perque això son menudències si ho comparem amb el progrés que porten al poble... jajajajaja!

"ameeeeericanos... os resibimos con alegria..."

Anónimo dijo...

a mi em pareix tot molt fort!!!
una l'avenida, que ja no pareix una avenida principal del poble mes be un simple un desert.
altra l'edifici de la tercera edat k volen fer...pa que?si l'altre aí esta?!!
despres un hotel de 4 a 5 estreles...k volen fer ...
la policia...
no hi han paraules...

pero res... com sempre ho fan tot be...

Anónimo dijo...

si, si sense paraules
falta tambe lo de la nova rotonda.
k algu sap on volen posar-la?

Segons tinc entes per una amiga, l'ajuntament dona una beca als estudiants (cosa que es va comentar en aquest blogger per novembre...)que estudien fora del municipi(12.000€ a repartir entre els tants studiants) encara no han ingresat ni un centim a aquests joves...pero ells gastar,gastar, i guanyar-ne...

Anónimo dijo...

la culpa la teniu tots els ignorants i mangantes que voteu al pp.

burros, més que burros!

Anónimo dijo...

El mes de maig haurà donat joc al poblet: la fira, el corpus, les trobades i un possible cas de extorsió d'un agent de l'autoritat local, entre altres. Al mes de juny tornarà a publicar-se el periòdic "Crónica de Castalla".
Quina de totes les notícies anteriors penseu que serà censurada? Pensaran que si no en parlem ho oblidarem?
No caigueu en la temptació estimats.

el fill del sorro dijo...

Parlant del Cronica

teniu l'ultim?

Algú s'ha interesat en contar en cuantes fotos apareix Paneta???

en 14

Inauguracions, primeres pedres...

Li tendrem que dedicar un video, no creeu??

Dave (Pellikana) dijo...

Versió oficial?!?Ni nosaltres la sabem.La semana pasa vaig cridar al ajuntament per a demanar-li explicacions al molt ilustre.Hem van donar cita per al divendres,el divendres vaig cridar per a dir k no podia anar(assumptes personals),hem van dir k millor xk no m`aguera pogut atendre.LA CAUSA:el molt ilustre estava molt ocupat!!!!.Hem van tornar a donar cita x a hui a les 9.30.A les 9.20 quan hem disposava a anar cap a l`ajuntament,m´han cridat dient-me k hui tampok podria ser.LA CAUSA:tornava a estar molt ocupat!!!!Ens han tornat a citar per al dimecres,ens rebrà o seguira estant molt ocupat?!?!S´acepten apostes.Pose la mà en el foc a que seguira estant molt ocupat.Perque aço no ens sorpren.Este estiu vam anar a xarrar en ell per tal de recuperar el CASTALLA´N ROCK.Vos imagineu el k va pasar?!?!Tres vegades vam anar i les tres ens van dir k no podia atendres.Per què???Segur k tots sabeu la resposta.
Moltes coses hem sentit ja sobre el nostre grup sense haver començat a penes la nostra trajectoria com a grup,afortunadament la majoria d`elles son bones i la gent ens apoya(moltes gracies a tota eixa gent).Però hi han d`altres k diuen k si no ens deixen expresar-nos així acabarem fen pintaes i trecan material urbà.Això hem va fer molta gracia.Perque això ho fan sagals k no tenen res k fer(tots hem fet "gamberraes" alguna volta de més nanos),pero no es el cas.L`unic k fariem seria donar-los raons per a dir que som uns radikals i no es així.La causa de que no ens deixen tocar tots ens la imaginem:un video que va fer molta sang(no se xk,son uns personatjes publics i deurien aceptar les critiques de coses que no ens pareixen be al poble)i que estava fet per un componenet de Pellikana.Desde aci vullc dir que Pellikana no està format només per eixa persona.Som 8 components i quasi tots estudiant al conservatori.En aço vullc dir que Pellikana es va formar principalment per fer musica i festa.Es cert que les nostres lletres son reivindicatives,però quin grup no les te?Tots reivindiquen algo.
Sentin-ho molt,si no ens deixen actuar al nostre poble,l`unic que farem serà anar-mon a tocar a altres pobles buscant-nos la vida sense l`ajuda dels que deurien ser els primers en ajudar-mos,el nostre poble.

Dave
Un castellut decepcionat amb el seu poble(un més).

Jo també sok Pellikana!!!

Anónimo dijo...

molt ben dit david, jo vaig en vosaltres, igual que molts casteludes i castelluts als que açò no els pareix be, deuriem fer un poc de soroll, dic poc perque sinó ens tacarien de rebels sense causa, malfaeners i demés coses que es diuen, pero per a fer soroll es necessita gent...

Anónimo dijo...

Alla hu akhbar!!!

Anónimo dijo...

No me puedo creer que hayan talado los pinos y los setos:
Motivos posibles de la tala:
- Castalla da un aspecto mas de ciudad, y no tan de pueblo con esos arboles...
- Después de tanta casita en Castalla Internacional no hay agua pa regar plantas...
- Ratas... por eso no hay parques ni setos en ninguna otra parte.
- Nos ahorramos el sueldo del jardinero.
- Así Castalla se parece un poco mas a su alcalde; pelaitos los dos.
Por motivos de examenes no puedo el Viernes en la Casa de la Cultura, pero os apoyo en todo.