martes, 27 de mayo de 2008

Divendres 30 Maig 19:30. Casa de Cultura.



Salutacions a tots.

Portem uns dies de moviment continu. Gent que ens escriu, que ens para pel carrer, que pregunta, que ens conta la seua pena quan va deixar de vore els arbres, gent que ens passa textos per a que els publiquem (després em pose amb algun), gent que feia temps que no veies i t'escriu al correu, tots els que heu entrat... Ahir quasi tres-centes persones van entrar al blog. Més que mai (quadruplicàvem les entrades normals) i hui portem camí de superar-ho. Ja ho podem confirmar. Està funcionant. No sé quants en serem el divendres, però si que hi ha molta gent indignada. Un parell de biòlegs m'han dit que ha estat una salvatjada, que sempre hi ha altres solucions. No calia que ho confirmaren. Tots ho hem vist. És el moment de despertar.

DIVENDRES 30 de MAIG, a les 19:30h. CASA DE CULTURA DE CASTALLA.

Però encara ens cal un últim esforç. Hi ha molta gent a la qui no arriba internet. Hem d'intentar moure quants més castelluts/des millor. I això significa boca a boca. Un "vine-te'n" a temps. Un "hem quedat tots". Un "només volem que no ens torne a passar". Encara que només siga per escoltar, per dir el que pensa, per sentir que la gent es preocupa pel seu poble.

Ens veem allà.

14 comentarios:

JORDI dijo...

El poder li té por a la joventut, a que pensem diferent a ells, ja ho hem vist amb l'assumpte Pellikana. Pareix mentira que amb tant estudi que tenen alguns de l'ajuntament i que ho acaben tot de la manera més simplista possible(com ho podria fer qualsevol xiquet sense més). Que no els agrada del que parlen les teues cançons doncs et vetem cantar al poble, que els molesten els pins... els tallem i bo, per a que calfar-se el cap? mentre el poble veu lo ocorregut i no actúa ni fa res, sols parla i comenta, el divendres és el moment de demostrar que hi ha prou gent que no veu bé les últimes gestions de l'ajuntament del poble, que encara que tinguen el poder no poden fer de Castalla el que volen. Castalla som tots i l'hem de respectar per als pròximes generacions.
J.O.V.

Anónimo dijo...

Supose que al ser una quedada repentina i per internet ,no hi haura molta organització ni tampoc sabrem la gent que asistira.No estaria mal organitzar-nos un poc i encara que no quede molt temps,fer alguna pancarta o dur algo per a fer ruido: instruments de percussió,olles,pitos...no se.Expreseu les vostres idees,però ja que hem decidit movilitzar-nos,k es note.
Totes les coses que es diuen a aquest bloc denunciant el poc careo que tenen els politicuxos del nostre poble(entre altres coses),estan molt be.Però mentre nosaltres estem ací expresan les nostres idees i debatin-les,ellos estan ahi fora fen el que les dona la gana i embolsant-se tota la pasta que poden.
Ja va sen hora d´xir al carrer i que vegen k no som uns simples comentaris a un bloc,que som persones i que no ens pareix be el que esta fent al nostre poble.
Si no ho fem nosaltres....no ho fara ningu.

Salut i Força!!!

Dave (Pellikana)
(Hem diu que la contraseña es incorrecta.Puta tecnologia XDD!!)

Anónimo dijo...

Hei hola! Al que vinga de l'Ajuntament a vore quí som tots els que estem allí, que porte unes birres i cascarrulla, vale? n'hi ha pressupost per això?

Anónimo dijo...

Hola a tots, en primer lloc enhorabona per la iniciativa i per estar al peu del canó.Jo per la meua part vaig a enviar sms i comentar-ho a tot els meus amics, família, coneguts, etc.

Crec que una bona proposta seria anar tots de negre, o amb llaços negres i guardar 1 minut de silenci.

No m'agrada lo de la cacerolada, crec que el rebombori pot fer que molta gent no vinga... preferix una cosa tranquil·la, ajuntar al máxim número de persones possible i organitzar proposant idees, recollida de firmes, comentar si algú coneix advocat especialitzat, biolegs, enginyers agrònoms, paisajistes, etc, que pugueren posar algo de llum a tot este desgavell.

Es la meua proposta
Soc Isidre

Anónimo dijo...

Hem de fer "eco" a la premsa de la comarca, de la provincia etc...
pa' que de deveres ixca castalla, amb articles com aquest tant trist i que la gent es done conte de que aci no es tot tant bonic, com les fires, festes, rotones i noves residències. Hi ha que citar-los per al divendres i que vegen la BARBARIE de l'ajuntament, amb l'avenida!!
HO dic de deveres que despres va l'avenida argentina i aço es una estrossa.
Treballe fora i aui li u conte es tiren les mans al cap...
A PER TOTES QUE AÇO TE QUE PARAR-HO ALGU I MAI ENS FAN CAS AMB CIRCUMSTACIES COM AQUESTES.

Anónimo dijo...

VINGA ANIM A TOTS!!
LO IMPORTANT ES QUE SIGAM MOLTA GENT I QUE ES NOTE QUE SOM MAJORIA, QUE NOSALTRES SOM ALS QUE TENEN QUE ESCOLTAR,JA ESTA BE!!

ANIMEUVOS TOTS A VINDRER!!

"MUERDE LA MANO DEL AMO"

Anónimo dijo...

Als qui voteu als mediocres maliciosos estos que tenim, deixeu-vos ja de catalogar-mos a tots de rojos, verds, blancs, del bloc o de la rejola. Sabéu que lo únic que som és gent que està ja farta (com vosatros) de vore cada dia més porcaes i més destrellats. Veniu i intentem construir entre tots un millor lloc per a viure.

Anónimo dijo...

NO ENTENC PERQUE SOM TANTA GENT LA QUE ESTA EN CONTRA DEL QUE S´HA FET I DESPRES TORNEN A GUANYAR ELS RESPONSABLES!!! ES UN POC EXTRANY, NO!! ESTE POBLE ES LOCOOOOOOOOOOO

Anónimo dijo...

això es perque estem en la web... (=cultura...mes o menos)

tu pregunta el dissabte en la plaça i voras...

The Vaquerman dijo...

Lo curiós del assumpte és que esl veins es quedaràn sense sombra i amb rates.

Per que pareix mentira que ja no recordem que el problema de les rates ve de la gran quantitat de alcavons que hi han baix terra per a regar les antigues hortes 'de la vila'. S'ha construit sense mirar què hi havia baix.

Anónimo dijo...

Ale, si vos haveu quedat sense arbres vos foteu. No li haveu votat?, dons a "cascarla". Vos ho mereixeu. Cadascu que s átenga a les consequencies de el que vol.

Un colivenc.

Anónimo dijo...

bueno, bueno que ven mis ojos "un colivenc" por estos lares. M'alegre¡ je, mola¡ podrien vindre també a la convócatoria ja que crec que allá está passant el mateix, no? açó vaig vore per la noticia de més avall.

I crec "colivenc" que la gent que escriu no vota al PP, suposse... cóm diuen en altre comentari, pregunta el dissabte en la plaça i vorás

DIVENDRES "AL CARRER O BARBARIE"

Anónimo dijo...

Es curiós, estava jo pensant: imagineu que entre els senyors que ostenten el govern de l'Ajuntament hi haguera una persona amb la cultura democràtica, la vocació de servei, la voluntat i el desig real d'explicar, o siga, un demócrata de cap a peus, que vinguera a la convocatòria i ens explicara que no ha hagut cap alternativa a l'hora de fer el que s'ha fet, i que no es contempla fer algo paregut a l'Avinguda; el senyor Alcalde dubte molt que siga eixa persona, perque en l'afer de les molinetes diuen que va intentar fer de cavall de troya. Perdoneu, estic molt cansat i es veu que m'he adormit i mentre somiava he escrit açò.

Anónimo dijo...

Hola amiguets i amiguetes:

M'encanta que esta iniciativa comence de manera espontànea des de el blog, sense esperar a que ningú (els de sempre) prenga la iniciativa.

Es bò i al mateix temps roin.

Jo vaig formar part de la plataforma contra els molins des de el primer moment. Vam fer la primera reunió al mercat, i a la porta estaba el regidor "Sala" per a vore qui entraba i cuants erem. No erem els de sempre, erem molts, i imposible etiquetar-mos com "als quatre de la carretilla". Perill, en el moment apareix gent que no son "els de sempre", representem una amenaça.

Segon reunió, ells ja han anat a la radio i han dit que ens quedem quietets, que ja faran ells el que tinguen que fer.
La convoquem a la casa de cultura i demanem permis, permis que ens deneguen mitja hora abans de l'acte, per estar en campanya electoral i considerar que feiem politica. Una vegada nomes ens la van deixar. Fins i tot la ultima, en la que vam comunicar la protecció de les serres i posiblement la paralització del projecte, reunió a la que va acudir José Lino, tinent d'alcalde, convidat per nosaltres.

A la fira de san isidro d'aquell any hi havien mes policies nacionals que al judici d'otegui. S'esperaven una tomatada o algo així, una gran excusa per a poder etiquetar-mos de radicals, de els de sempre, de boicotejar la fira... va ser totalment pacific, no els vam donar el que voliem, i vam conseguir 4000 firmes, quant ells tenen 3500 i pico vots.

A la volta ciclista, vam fer pintades a catí i vam desplegar un parell de pancartes a l'ampenyaor. La seguretat de la etapa estaba triplicada, esperaven que tallarem la carrera o espentarem algun ciclista...

Pot ser que la presió popular les asuste, ningún enemic directe a qui posar a parir, gent anònima i fins i tot posibles votants seus, eixir a la premsa "per coses extranyes". Un blog que reflexiona, proposa i escolta, on tenen cabuda tots... una decisió mal explicada que provoca, com a les molinetes, una indignació en aument...

El fet de que erem una associació, feia que controlarem tot, si apareixia qualsevol cosa que no fora de la nostra finalitat, la feiem desapareixer. Esta vegada no hi ha ningú darrere, i em preocupa.

Convocar una concentració sense demanar permis, es motiu per a ilegalitzarla, si sols fora el boca a boca, no pasa res, però algú ha fet una "buzonada", i posiblement utilitcen este paper per a fer-la ilegal i demanar reforç policial, igual que a les altres vegades.

Si demà anem, i està la poli, per favor vos demane que ningú pase la ralla, que ni s'arrime a ella. Serà l'excusa que estàn buscant per a poder anar a la radio i convertir esta meravellosa iniciativa en un atac de radicals contra la tranquilitat del poblet.

De la manera que venim treballant, anem conseguint conciència, i com parlem de coses que dificilment poden justificar, ens hem convertit en una amenaça. Encara no ens han etiquetat, som molts i de tots els colors. Si seguim en esta línea, conseguirem molt, i la gent confiarà, si ens etiqueten, ja podem tindrer raó, que ens quedarem soles.

PER FAVOR, 'CONCENTRACIÓ RESPONSABLE', PACIFICA I FESTIVA, RESPETUOSA, NO LA CAGUEM, QUE ESTEM FENT-HO BE.