domingo, 3 de febrero de 2008

Dilluns a les 20:00 al Llomello.


Passada la resaca de Carnestoltes és hora ja de tornar a la realitat i pensar el passos a seguir.
Com ja deveu saber, este dimarts 5 de febrer és la segon reunió de l´alcalde del MUY de Castalla amb membres de vàries associacions (culturals, esportives, etc. ) del poblet.

A través dels comentaris que recibim a este blog (tampoc és açò participació ciutadana) hem sabut que hi ha gent que no pertany a cap associació però que té motes coses a dir i té ganes de parlar. Per això hem considerat oportú fer una pre-reunió a la reunió oficial. A aquesta pre-reunió està convidat tot el món (serà açò participació ciutadana?). Tot aquell que vulga opinar d´alguna cosa i no puga fer-ho directament al Mayor per no pertanyer a cap associació. Nosaltres, que per sort sí hem segut convidats, ens comprometem a arreplegar les suggerències, queixes i comentaris diversos de tot aquell que vinga a la cita i a transmitir-los a l´alcalde de Castalla en la reunió del dimarts.

La cita? com que no queden més dies hem quedat el dilluns 4 de febrer, a les 20:00 h. en el Llomello. Si l´assistència és massiva, ens translladarem al parque on tenim més espai per a tota la gent. Esperem que vingueu en massa i amb bones idees per al poblet.

Ens veiem demà.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Buenas!!!

Intentaré anar, encara que segurament arribe una mica més tardet. Pero en fi, ... la meua opinio ja la sabeu.

A vore si ens veiem

Salutacions!!