lunes, 25 de junio de 2007

Qui parteix i reparteix ...

Hola poble.
Ací estan els resultats de les regidories que li correspon a cada regidor. Bo, a cada regidor no perquè el PP ha deixat de costat als regidors elegits legalment pel poble que no són del seu partit. Ens sembla molt curiós que José Luís Prats, nou alcalde del nostre poble, que va començar la seva campanya dient que cal treballar tots junts, ara deixe fora de joc ni més ni menys a 4 regidors.
A més de ser una decisió èticament dubtosa, llevar-li les tasques a l´oposició du com a consequència el fet de que les regidories estiguen apinyades amb cada regidor. I jo, personalment em pregunte, no havia sigut més fàcil, Paneta, repartir entre tots les regidories, tal i com havies promés, i intentar pareixer un poble raonable i civilitzat capacitat per a dialogar amb tota la gent més enllà dels seus ideals polítics? No te n´adones que estàs excloent a 1.899 persones que van donar democràticament el seu suport a les llistes del PSOE i del BLOC? Ah¡¡ que no.

21 comentarios:

Anónimo dijo...

paneta ens demostres que eres un MENTIROS DE CAP A PEUS tan dir tan dir... tu lo de prometer hasta meter una vez metido se acabó lo prometido.... que asco que asco i que superasco...

Anónimo dijo...

Bueno però açò és increible. Amics, crec que ha arribat l´hora de fer algo nosaltres com a poble. Anem a fer força per a que no aniguem cap a rere, que estem pijor ja que amb Pota, i mira que això era difícil.
Necessitem organizar-nos i obligar a Paneta Agostini a que rectifique i repartiscca les regidories no com si fosen seues sino com lo que són, del poble i per al poble.
ORGANITZACIÓ JA¡¡¡¡¡¡¡

Anónimo dijo...

Haveu llegit l'entrevista de Pota en el INFORMACIÓN? Diu que li donaria vergonya ser del PSOE i haver dit eixes falsetats per a després traure UN regidor. Quina púa, que diria ma mare. Ell sap que són DOS regidors, però mira, li la ha colada al periodista, que no ho ha comprovat. Genio y figura hasta la sepultura. Macagondenia.

Anónimo dijo...

Que fort en pareix que li donen sanitat a la inglesa, que sabra ella de sanitat? I ell com no es tonto es pilla urbanisme, que es lo que dona diners. Mo la ficat hasta l'angonal.

Anónimo dijo...

Vergüenza me daria a mi ser del PP y ver como se hacen dueños y señores de un Pueblo que manejan a su antojo, una cosa es Democracia y otra dictadura, porque vamos, que hay gente que no tiene una, si no dos o tres concejalias, y la que mas gracia me hace es la de Esteban... fiestas?
Pero si un año organizó el Mercado Medieval de feria de San Isidro y acabó llenandolo de puestos con amigos suyos... Eso si es vergonzoso.
Dónde vamos a ir a parar...

Por cierto en el centro de salud ahora nos van a pedir el empadronamiento de Castalla Internacional o directamente nos van a hablar en inglés?

Un "Castellut" ignorado por su "nuevo" Alcalde.

Anónimo dijo...

Plorant no s'aconsegueix res. El que hi ha que fer es estar a l'expectativa del que fa esta gent, i denunciar allò que no es faça com cal. I no hi ha que ser tan peregrí de pensar que un alcalde vaja a delegar regidores en gent de l'oposició; no ha passat ací, ni en cap lloc que jo sàpiga.

Anónimo dijo...

A l´últim comentari: en moltíssims llocs, el govern dóna delegacions a l'oposició.

En Banyeres, el PP ha oferit delegacions al BLOC i al PSOE. El BLOC les ha acceptat, i el PSOE les ha rebujat.

En Muro, el BLOC ha oferit delegacions al PSOE.

En Onil, el PP oferirà delegacions al PSOE i a EU-BLOC.

i molts més.

Anónimo dijo...

En lloc de tant de plorar, el que hi ha que fer és anar als plenaris pa que no torne a passar com passava amb Pota, que duraven 5 minuts i no es deixava parlar a ningú. Ja n'hi ha prou de prepotència, però han de vore que anem a estar controlant-los.

Anónimo dijo...

Vinga, tranquilitat. Respireu. Més profundament... Val, prou.

Dijous 28 de Juny a les 13.15 segon plenari municipal. Mala hora. Jo acabe a les dos. Vosaltres com ho teniu. Intentaré vore si puc escapar-me.

Anónimo dijo...

Lo d Paneta és il.lustratiu, quina capacitat de provocar i d'insultar té el tio, és la consumació material del cinisme.Hi haurà algú més regirat que ell en tot el poble? para para... blanet blanet... Castalla acaba de començar a deixar de ser el que sempre ha sigut; ho comprovarem dia a dia.

Anónimo dijo...

Per al que es queixen del repartiment de regidores: l'eslogan del bloc era 'Adéu PP'; qué voleu dir, que si hagueren guanyat les eleccions, li donarien regidoria a algú del PP?

Anónimo dijo...

Molt bon apunt el de dalt.

Anónimo dijo...

Quina manera de manipular!

El lema del BLOC era "Tino compta amb tu, el BLOC compta amb tu". I en totes les intervencions, notes de premsa i entrevistes de Tino va dir per activa i per passiva que donaria regidories a tots els regidors, foren del partit que foren.

"Adéu PP" era una campanya específica del BLOC JOVE, que no coincidia amb la campanya electoral, sinó que portava ja un any i mig en marxa, i que tenia àmbit valencià: era un concurs de vídeos crítics amb el PP, que per cert va guanyar una persona de la nostra comarca utilitzant uns "clics" de playmobil.

No manipuleu més.

Anónimo dijo...

No es tracta de manipular: la setmana abans de les eleccions, vaig vore un autobús "discretet", que portava escrit "BLOC" i "Adéu PP".
Si açò no era campanya electoral, potser el Bloc haguera degut d'evitar que circulara fent propaganda.
A lo millor el que es pretenia era atreure per un lloc als més radicals oposats frontalmente al PP, i per altre lloc parlar de diàleg per a la resta.
Açò sí que seria manipular, no?

Anónimo dijo...

Mira si dir Adeu PP es de radicals, jo soc etarra i ja pots anar amagante.

Anónimo dijo...

Imagine que has intentat fer una gràcia amb lo del etarra, encara que a mi me'n fa ben poca. Torna a llegir el post a vore si l'acabes entenent bé, si t'esforces ho aconseguiràs.

Anónimo dijo...

el que no l'entens eres tu incult

Anónimo dijo...

Es diu 'inculte' no 'incult. Ejem, ejem ...

Anónimo dijo...

te igual

Anónimo dijo...

En esta pagina que escriuen tots els votants del bloc i psoe, jo després en les urnes no note, que ho faça el pp tan mal, no?

Anónimo dijo...

No sé si ho ha fet mal el PP fins ara. Que ha fet?

- Donar-li sanitat a l'anglesa que va a preocupar-se més per la seua comunitat (amb eixa intenció ha entrat en política, només cal vore les seues demandes, cap per al poble en general, totes per ells)

- Posar-se uns jornalassos que tiren d'esquenes...

- No donar-los regidories a la gent que sumava quasi dos mil votants...

Quina decisió han pres més?

No sé com saps que sóc votant del Bloc o del PSOE. Per criticar al PP ja dec votar a eixos? Si manaren ells les pegaria canya igual.

Amb els polítics (sobretot els professionals) màxima exigència, mínima confiança.