miércoles, 27 de junio de 2007

Este dijous, plenari!!


El proper dijous 28 de juny (demà) tindrà lloc a les 13:15h. el primer plenari de l´ajuntament de Castalla. Els temes inclosos en l´ordre del dia són els següents:

1- Periodicitat de les sessions dels plenaris.
2-Creació i composició de les comissions informatives permanents.
3-Nomenament de representants de la corporació en òrgans col·legiats que siguen competència del plenari.
4-Assignació a membres de la corporació i grups polítics.
5-Coneixement de les resolucions en matèria de nomenaments.

No serveix de res anar. Ho sabem. Però simbòlicament significa que ens preocupem pel nostre poble i això ja és molt. Necessitem córrer la veu i juntar-nos allà molta gent. Si tu no pots anar, intenta convéncer a tres, a sis, a deu persones per a que vagen. Quan més gent, millor. És el nostre poble i tot no pot ser criticar des del bar. Implicació. I això comença per demostrar-ho. Per mullar-nos.

12 comentarios:

Anónimo dijo...

Avore sobre la entrevista a Juan.

Primerament hi hauria que vore qui diu falsetats.

Sr. Juan, se que no has de llegir açò, pero els que ho llegiru heu de saber que si, el institut, es va fer quan ell manava, pero d'on prove la petició, si per ell fora, encara s'estudiaria al vell, i en el solar de l'auditori, en barracons. Algu ho sap. La peticio del institut, la var el CDS. i no tu Juan.

En cuant al poliesportiu, a vore si a la proxima estrevista dius que sobretot es l'enveja de les dones, que no tenen vestidor o que l'enveja dels usuaris, que cada 2 mesos estem 2 semanes sense aigua calenta, o el conserje que pensa que allò es sa casa i algu deu de recordar-li que sa casa es lo que hi ha al costat del bar, i que tot lo demes unicament de limitar-se ha fer el que li manen els usuaris sense cap de sermo ni res per l'estil, que per a enveja de la majoria de pobles PAGUEM PER A FER ESPORT.

Castell:
Una empresa americana es va quedar la construccio de les vies de la Red de Carreteres de l'estat, amb una clausula al contrat que diu que tots els monuments visibles desde autovies o autopiestes han de ser adecentats o restaurats, Castalla, Villena, Almansa, Chinchilla, Xativa, Etc.

Aixi es que menos flors que la gent que no s'informa o que esta informada per noticies o entrevistes com aquesta, o com les del CRONICA DE CASTALLA sap que van a creu-se-ho. Pero que els que ens informem, busquem, demanem, tenim inquietuds (la gran minoria) sabem que sempre has gobernat desde la mentira, desde la ocultació, i com sap que la gent es molt comoda, que no va a menejar un dit mentre que tinga el seu treball, i els seus dineres i el seu pa s'ho creuran tot. Pero açò s'acaba, a partir d'ara, si ens foten no callarem.

Anónimo dijo...

Be, com ja vaig dir no fa molt, els planaris seran a la 1 i cuart. O siga que, el que puga anar, per favor que ens explique el que pasa alli. Podrien canviar l'orari i fer-los per la vesprada, abans de sopar. O esque el señor alcalde estara a la consulta privada, eixa que pareix que, de moment no va a tancar.
Que fort.
RiMi

Anónimo dijo...

Llàstima d'horari!!!!

Amb les ganes que tenia jo d'anar als plenaris.... però bé, ens tindrem que fotre. En aquest aspecte segur que també som l'enveja de la comarca, només poden assistir als plenaris els que han sigut elegits perque els currantes de a peu..... res de res.

En fi, espere que quan tracten el planning per als següents plenaris pensen que aquest horari és miserable.

Ja informareu del que es parle.

Salutacions.

Anónimo dijo...

si jo tenia la il.lusió de que paneta anava a ser diferent.... LA PRIMERA EN LA FRENTE no les ha donat cap regidoria i aixó en dona entendre que paneta no es millor persona que pota.... es igual i ja vorem sino pijor,..... també tenia l'esperança de que canviara l'horari dels plenaris pero no vaig a fer-me il.lusions perque se que no li convé que la gent s'entere de lo mentider que es i lo semblant que es a pota.... una llàstima!!!

Anónimo dijo...

Hola a tots!!

Com ha anat el plenari?? Espere les vostres respostes impacient.

Estic pringada currant i vull saber cóm ha anat i si els próxims canviaran d'hora.

Gracieeees.

Anónimo dijo...

Contestació ràpida.

1. No va a canviar-se l'hora.
2. Hi havia sis persones assistint al plenari.
3. El que més ens ha cridat l'atenció del que allà s'ha dit, és el que van a cobrar els regidors i l'alcalde (tant els alliberats com els altres). Quan tinguem exactes els números ja els posarem, no siga cosa que ens equivoquem.
4. Personalment és sorprenent com de ràpid van... En un quart d'hora, s'han tractat cinc punts (tots ells bàsicament protocolaris, està clar).

Anónimo dijo...

a vorre señor y señores propose k el dia 7 de julio fais gem un na manifestacio en la porta del ayutamen para demostrarli al señor paneta k mosatros tame som par del pobre y k el nostre vot n esta tenise en conte en el ayutamen ni els k an votat al psoe ni als k am votat al bloc. vos aspere ayi.

dissate 7 de junio a les 12.00 a la porta del ayutamen

Anónimo dijo...

Vinga, no vaig a dir res de les faltes ortogràfiques del de dalt. jiji.

Anónimo dijo...

Fer errades a propòsit només té gràcia si quan escrius bé hi ha un canvi.

Anónimo dijo...

En una cosa tens raó, nosaltres també som par del pobre.

Anónimo dijo...

TENDRA TODOS LOS FALLOS K KERAIS PERO TIENE RAZON. Y COMO TIENE RAZON YO LE A POLLO Y ESTARE ALLI EN LA PUERTA DEL AYUTAMIENTO

Anónimo dijo...

A POLLO también voy