viernes, 29 de junio de 2007

El primer plenari i la sorpresa d'uns sous elevats.


Salutacions vàries.

Sis persones vam estar presents en el primer plenari de la nova legislatura. Era a la una i quart i dijous. Difícilment algú pot plantejar-se assistir a eixes hores. Cap mala cara, cap incomoditat. Si acàs, l'escàs nombre de gent. El plenari va molt ràpid. Els nou regidors del PP voten sempre el mateix i el PSOE i el Bloc alternen vots a favor, abstencions i vots en contra amb una xicoteta explicació abans de perquè voten així. Les votacions semblen seguir un patró que tot el món té molt clar. Sembla un tràmit que han de passar.

Primer punt important: Els plenaris continuaran a la una i quart. Mala hora. No facilita res que puguem anar regularment. Fallará molta gent que vol anar.

Segon fet destacable: No portem res per anotar i els preus dels sous que van a cobrar els regidors és la part que més ens crida l'atenció.

Les coses queden més o menys així:

Tres persones amb dedicació exclusiva i una jornada de no menys de 40 hores setmanals.

  • Jose Luís Prats cobrarà: 64.000 anuals repartits en 14 pagues de 4500 euros.
  • Jose Lino Rico i Sabina Santonja: 36.000 anuals repartits en 14 pagues de 2570 euros.
  • La resta de regidors del PP, amb dedicacio parcial i una jornada de no menys de 6 hores setmanals cobraran 5.500 anuals repartits en 12 pagues de 458 euros, als quals afegirem 60 euros per plenari + 30,05 euros per comissió informativa, encara que hi ha un tope establert de 240 euros mensuals.
La impressió personal i dels que allà estavem és que són salaris elevats. Sobretot el de l'alcalde. Personalment no sé qui els fixa. Si hi ha un interval al que s'han d'ajustar, si els ho fixa el PP o si és una decisió personal (espere que no, perquè això l'allunyaria molt del que crec que deu ser un bon governant). Igual això ve bé per evitar temptacions, igual la gent està acostumada a salaris més elevats que el que jo considere un bon salari. No sé. Amb totes les persones que parle i que jo considere raonables les deixe caure el que van a cobrar i tots pensen que és molt (molts d'ells votants del PP). Algú, fins i tot, m'ho ha negat i m'ha dit que era impossible que Paneta cobrara això. Que qui m'ho havia contat... Afortunadament jo era un dels sis del plenari (somriures de fons) i això ve bé per a no funcionar amb informació de segona mà.

Si es fan les coses bé, serà el menor dels problemes del poble que el salari siga alt... el salari dels polítics va ser un triomf de les classes baixes perquè així tot el món es podria dedicar a treballar pels altres, no només els rics. Ara bé, han de escoltar tot el món, han d'acceptar crítiques com aquesta, i han de governar per a tots. Amb salaris com eixos ens ho deuen. Sobretot això d'encaixar les crítiques. Encara esperem.



48 comentarios:

Anónimo dijo...

Sí, si cobren eixes barbaritats pero ho fan bé, pos ... al final em tocará aplaudir-los.

El que passa és que baix el meu punt de vista no han començat amb molt bon peu que diguem.

En fi, com que tampoc podré assistir als plenaris... només em queda informar-me com puga i seguir al peu del canó en la medida que puga.

Anims als que vau assistir al plenari i sapieu que ho feu bé, i que als que no podem anar ens reconforta saber que aneu i us feu notar.

Gràcies i salutacions,

Anónimo dijo...

No pot ser. No em crec que Paneta vaja a cobrar això.

Anónimo dijo...

Pos ves creient-ho perquè jo també vaig anar al plenari i sí, van a forrar-se a costa nostra. Ara entenem perquè no li han donat cap regidoria a l´oposició, perquè tendrien que pagar-li igual que a la seua troup.

Anónimo dijo...

Ara falta saber tot el que cobren en negre, perquè a pessar de no tindre informació ni dades objectives, hi han molts indicis que apunten a que la gran majoria dels polítics posseeixen la tan famosa mà invisible per cobrar comissions, i diners ilegals.

Jo possaria la ma al foc, que a Castalla també es meneja tallò, sobretot coneixent al "hijo podigo y a su amigo concejal de obras publicas".

Anónimo dijo...

perdò: hijo prodigo (fill de pota)

Anónimo dijo...

esta clar que paneta ho tenia ben estudiat.... i com ja han dit per dalt... si les haguera donat regidoria les tendria que pagar com als altres.... i aixo per al pp es inmoral.... JO TAMBE VUILL SER CONCEJAL I COBRAR 5000 EUROS A L'ANY PER MIJA HORETA DE FAENA AL DIA.... ahi esta l'essencia de defendre la politica del pp... EL QUE A PANETA S'ARRIMA COBRA, BEU I DINA...

Anónimo dijo...

Esto cada vez se parece mas a Marbella.... sueldos altos, cara dura... muchas construcciones ilegales... ja veremos si dentro de poco no le explota el pastel en las narices al Dr. Prats... y pota y el hijo de pota que lo han sabido hacer muy bien... se quedaran en la sombra, con los bolsillos llenos y riendose de el pobre doctor que entro con mucha ilusion y todo esta manipulado para que la cague el... que lastima me da!!!

Anónimo dijo...

La veritat es que m'ha quedat de pedra. Jo no sabía que dedicar-se a la política eixía tan rentable...
Jo dic una cosa, si al primer plenari del seu mandat i com a primer o segon punt del dia, fixen els sous del mandamasos... mal anem, vos ho dic molt en serio...
Ón està el Paneta que tots coneixem? Malament va la cosa.
Jo vull donar-li una oportunitat, encara que no m'ha tingut en compte, ja que vaig votar al PSOE, però vull creure que una bona política es possible.
El temps m´ho dirà. Salutacions

Anónimo dijo...

I pensar que jo estic cobran 800 misserables euros de "merda" (amb perdó de la parula)... treballant 40 hores semanals... damunt en un altre poble perquè al meu no hi ha treball per a tots... dinant fora de "Taper Guaper" tots el dies... Vergonyós!!!!
Estic molt, molt indiganada. Al menys espere que no treballe en la privada també!!!!Que ja està bé amb eixe sou!!! O no????

Anónimo dijo...

No critiqueu tant. Si voleu eixe sou, ja sabeu el què heu de fer... Començant per mí què no arribe a ser ni mil eurista....

Anónimo dijo...

Qué fort ! M´han dit que Paneta encara obri la consulta per les vesprades. Això no és il·legal? No se suposa que no pot tindre dues faenes? Ni cobrar de les dues? És denunciable?
Castalla, on vas?

Anónimo dijo...

paneta, penses deixar algo de diners per al poble? o de faena? no ho monopolitzes tot.

Anónimo dijo...

nesesitamos el comunismo, viva el comandante!!

Anónimo dijo...

És que jo tinc entés que paneta encar a podrá dedicar-se a ser metge en dedicació parcial, de manera que no té exclusivitat en l´ajuntament. Així es quedarà:
Cobrant de l´ajuntament: quasi 5.000€
Cobrant de metge: a 30€ la consulta, més o menys 10 consultes diàries: 6.000€
Conbrant comisionetes d´obres en Castalla: a saber
Cobrant per plenari: 60€
Cobrant per comissió informativa: 30€
Pos conteu a vore.

Anónimo dijo...

baig a ferme pepero, a vore si en dotze anys estic jo manant jajajaja

Anónimo dijo...

pues jo en un segon o tercer joc en conforme, conta amb mi.(jajajajaj)

Anónimo dijo...

paneta no tardarà en deixar-se la clínica... a mi m'han dit que això de ser metge no li agradava molt... sempre sentit les mateixes histories de la gent... es més en lo que a ell l'agrada figurar ara que té l'oportunitat de fer-se d'or i eixir en la prensa, ràdio i televisió.... mare mare quanta resina!!!
ara també entenc el motiu de no donar res a l'oposició, era perque sino les tendria que pagar com als demés....EGOISTA tot per a tu...
lo que mes en fot es pensar que dels meus diners tu cobraràs una paga abismal... i jo no t'ha votat i no vull que en representes.... VULL DEMOCRACIA... vull que la gent que jo he confiat el meu vot treballe a l'oposició dignament.,.. cobran també un sou per poder treballar millor... i això es lo que tu sas.. que si les pagues faràn feina....
Mira que avans en recremava pensar que anaves a manar.. encara que tenia la ilusió de que series diferent a pota... ara veig que has aprés bé la llisó... t'has asegurat un bon sou i ala a viure del cuento i la faràndula....
QUE ASCO DE TOTS ELS QUE FEU NEGOCI AMB DINERS DE TOT EL POBLE!!!!

Anónimo dijo...

PLASH, PLASH (UN APLAUSO I OVACIÓ) AL COMENTARI DE DALT.
I JO EN PREGUNTE. CÓM GENT AMB TANTA COHERÉNCIA INTERNA TÉ QUE SUPORTAR UN POBLE GOVERNAT PER GENT TANT INCOMPETENT...?
AQUEST POBLE I LA SEVA POLÍTICA ACABARÁ PER MATARNOS D'AVORRIMENTA NEURONAL¡¡¡¡

Anónimo dijo...

Aqui dejo el escrito que he enviado al periódico que publicó la entrevista de Juan Rico, más quea nada para que veais lo que les he dixo y luego publicar su respuesta, si responden claro.
Ya se que no tiene nada q ver con la noticia de los macrosueldospeperosporqueyolovalgo, pero necesitaba un sitio donde ponerlo si no es mucho pedir.

Sección de la noticia: Alacant
Titular de la noticia: Juan Rico: «Si hubiera querido habríamos alcanzado los 40.000 habitantes»

He tardado en responder a este artículo porque tampoco esperaba sacar ningun fruto de ello, ya que he respondido varias veces en algunos periodicos y no he obtenido respuesta.
Como esta entrevista me ha parecido extremadamente prepotente y nada acorde con la realidad, no me he podido callar.

En la entrevista Rico dice...

"el 60% de los vecinos de Castalla se marchaba fuera a trabajar, y en la actualidad es al revés. Es mucha la gente de todas partes que tiene su puesto de trabajo en el municipio gracias al fuerte desarrollo industrial que se ha registrado".

Y la realidad es que he tenido que marcharme dos veces de Castalla por trabajo. Ahora mismo estoy en paro, y llevo desde abril en esta situación.

"La primera obra que llevamos a cabo fue la del polideportivo, que hoy en día es la envidia de muchas poblaciones de nuestro tamaño."

Si esto fuera asi, no habria deportistas que tiene que salir fuera de Castalla para poder competir incluso entrenar...

"El instituto, asimismo, es otra de las actuaciones de las que me siento orgulloso."

El primer año se levantó todo el parqué del mini-salon de actos, el segundo o tercero el del gimnasio, hubo invasion de roedores y las placas de las paredes exteriores se caen solas.

"Si fuese del PSOE se me caería la cara de vergüenza si después de decir tantas falsedades sólo sacásemos un concejal. Aparte de que a mí no se me ocurre ir al pueblo de otro para hablar mal del alcalde, no tenían razón en nada de lo que dijeron, e insisto en que si no se ha hecho más es porque no he querido."

El PSOE no ha sacado uno, sino DOS concejales, si no ha hecho más es porque no se ha atrevido, pues ya tenia bastante con controlar el desastre que tenia encima.

"Indudablemente. Recuerdo la época en que desde Alcoi se defendía la construcción de un túnel en la Carrasqueta para mejorar las comunicaciones con Alacant. Sin embargo, desde Ibi y Castalla hicimos fuerza para que la autovía pasará por aquí, y al final toda la comarca, y especialmente Castalla, han quedado enclavadas en un lugar privilegiado a nivel de comunicaciones."

Se le pidió al alcalde un trazado mas respetuoso con el medio ambiente y no hizo ni caso.

"Mi único objetivo durante estos 20 años ha sido el de trabajar para mi pueblo. En este tiempo por las noches sólo he dormido tres o cuatro horas, porque en mi pensamiento sólo estaba Castalla y lo que podía hacer por ella. "

Por eso nunca ha apoyado una tradición como San Pascual, se ha cargado la tradición de subir con las damas el dia 1 de septeimbre a por la Virgen, dejó que se perdiera el carnaval (recuperado años más tarde), poco a poco va reprimiendo las hogueras de San Francisco, con lo importantes que son las fiestas de castalla la iluminación artística parece de fiesta de barrio, retiró la colocación de banderas en las farolas por todo el pueblo,(esto puede parecer una chorrada, pero para los que vivimos fuera de la zona que enmarcan los desfiles, era un buen atractivo, aun recuerdo cuando de pequeño esperaba ansioso los dias previos a las fiestas a que las colocaran y lo de la iluminación, esque és de cajón, pequeñas y feas por no hablar de lo poco originales que son) trasladó la feria de ubicación llevando esta a la casi extinción, no apoyó a la ONG Ayuda En Acción cuando esta le pidió respaldo para su creación, construye parques plagados de cemento y baldosas, la programación cultural deja muchisimo que desear... etc...

"Todo el mundo sabe que ha habido motivos de salud, pero también me he sentido muy molesto y disgustado con los pisos tutelados, que han estado tres años acabados y sin entregar. He remitido actas notariales sobre este asunto a los consellers y al propio presidente de la Generalitat, y siento que las consellerias de Vivienda y Servicios Sociales me han fallado. Insisto en que este tema lo he sentido en el alma, porque he visto que los que tenía por encima no cumplían. "

Este no es motivo para que se dejaran abandonadas y necesitaran una reforma.

Anónimo dijo...

Supongo que un poco de información no molestará a nadie, aunque creo que no cambiará en modo alguno las posiciones que teneis:

Sueldo de Paneta. El mismo que tenia como médico en la seguridad social, que es donde ha dejado de trabajar. Nada mas, no cobra ni por plenos ni por comosiones. Entiendo que puede parecer alto, pero tambien compredo que no tiene porque perder dinero.

Sueldo de Lino y Sabina: También creo que pueda parecer muy alto, pero su riesgo también lo es. Nadie les garantiza que dentro de cuatro años tengan trabajo. Personalmente es alto. Tampoco cobran nada por plenos ni comisiones.

No se cuantos de los que habeis escrito aquí estuvisteis en el pleno, pero me han dicho que la única observación que hizo el Bloc es que se estudiara la posibilidad de que ellos también tuvieran un sueldo de liberados (como por ejemplo existe en Ibi).

El resto de concejales del PP. van a cobrar los 480 euros porque tienen delegaciones y nada mas. Algunos en sus paginas han sumado, multiplicado, etc... pero se les ha olvidado decir que estas cantidades son sueldos en bruto.

La falta de información produce muchas veces comentarios que con mala inteción o no, no son correctos. Las opiniones las respeto, pero informadas.

Se pregunta o se lee un poquito mas y ya está.

En cuanto a comisiones por obras, etc... Pruebas y denuncias.

Baltasar Bux

Anónimo dijo...

Al comentari anterior:

És mentida que Paneta cobre de metge de la seguretat social el mateix sueldo que s'ha posat d'alcalde.

Amb el teu comentari m'has fet dubtar, perquè em semblaria bé que no perguera diners, aixina que ho he comprovat.

Ací tens les taules retributives dels metges valencians:
http://www.san.gva.es/cas/prof/selecpers/pdf/tablaii2007.pdf

Totes les categories cobren entre 30000 i 45000 euros com a màxim, i no 64400 com s'ha posat Paneta.

Anónimo dijo...

ell segun tu no te pq perdre, pero jo tampoc tinc pq pagar mes per a que ell cobre aixo.

Anónimo dijo...

Paneta ha convertit l'ajuntament en la cova l'Alí-Babá. Los 40 ladrones no li fan falta, perquè ell soles ja ens ha furtat un dineral dels nostres impostos per al seu sueldo galàctic. Ja podem parlar de "Paneta el Corrupte".

Anónimo dijo...

PANETA SOLES VA EN ELS QUE GUANYA.

Com li va dir Paneta a un conegut meu: JO SOLES VAIG EN ELS QUE GUANYEN.

Com tots sabreu, aquest home (metje,alcalde,corrupte), ha estat tota la vida tontejant per tots els partits politics que ha pogut, i quan "se'n va passar" al Partit Popular, les seves paraules a un membre d'un altre partit politic van ser molt clares: JO SOLES VAIG EN ELS QUE GUANYEN. Segur que al principi de la lliga era del Barça, i després s'en va passar al Madrid. (rialles de fons)

Aquest es l'home que actualment governa Castalla, i aquest es l'home que continuarà l'estela deixada per Pota.

Que Deu o qui siga ens ajude.

pd: No se si ho sabreu, però els blocs com aquest el lligen(encara que no parega) membres del partit popular, Juan Rico incluit. Sabent aixó, les meves salutacions! Hola Pota!! com va la cosa?Tens les perres ben amagaes? jajajaj

Anónimo dijo...

No crec que Juan Rico sàpia ni el que és un blog.

Anónimo dijo...

t'asegure que si. he patit les consequències de tindrer un i que averiguara qui soc.Però més igual.

Anónimo dijo...

"Sueldo de Lino y Sabina: También creo que pueda parecer muy alto, pero su riesgo también lo es. Nadie les garantiza que dentro de cuatro años tengan trabajo. Personalmente es alto. Tampoco cobran nada por plenos ni comisiones."

¿Y quien me asegura a mi que dentro de cuatro años tendré trabajo? o mejor dicho ¿quien me asegura a mi que el lunes tendré trabajo?

Y si Paneta quiere seguir cobrando lo mismo que cobraba cuando era médico, pues que dimita como alcalde y así nos ahorramos su macrosueldo cada mes los Ciudadanos que no lo hemos votado y estamos totalmente en contra de esta barbaridad, ya esta bien de decir chorradas e intentar lavar la cara de semejantes personajes.

PD: ¡¡¡HOLA POTA!!! Soy el de la camiseta de ¡NO A LA GUERRA! que casi matas con la mirada en pleno mercado un sábado, saludos estes donde estes, no importa con quien, voy a hacer que me odies!!!

Anónimo dijo...

Va i diu:
"No crec que Pota sàpia què és un blog"

Pero home, els mes 'listos' son aquells que pareixen tontos, es que no ho sabies?

PD: Saluts també des d'ací al 'Comando Ripay' i que tingueu una bona lectura. ;)

Anónimo dijo...

Atre va i diu:

....estes donde estes, no importa con quien, voy a hacer que me odies!!!

Tranqui, tio, que tampoco es eso....

Pero si sólo es un juego, hombre.

Tú trabajas y ellos se quedan con tu dinero (bueno, con un porcentaje, para que no se note demasiado)

¡Es muy divertido!

Anónimo dijo...

A Baltasar Bux.

M'agraden les opinions raonades sempre que tinguen raó. En la primera ja t'han tret una errada. Si vols raonar alguna cosa, demostra-ho. Baix t'han deixat clar que Paneta s'ha posat un jornal molt per damunt del que cobrava de metge. Ho sent per tu. Haguera sigut defendible el que dies, però ara que faràs? Almenys escriu i dona-los la raó als qui es queixen o llig un poc més, com tu bé dius.

Més coses. Sabina i Lino. Lino després d'estos quatre anys possiblement estiga ja molt prop de la jubilació. Poc té a perdre. Sabina es deixa la faena però per un jornal collonut. Supose que haurà valorat que treballs com el que tenia el pot tornar a tenir. Per tant, no sé exactament si es juga massa, però el que està clar és que cobra molt i és una persona alliberada més. Calia eixa persona alliberada? El poble ha crescut, però tant com per a tenir dos jornals complets més? O és fa més per interesos d'eixa gent que per les necessitats reals del poble? No sé.

Eixes reflexions no em deixen un regust massa bo, la veritat. No vull ser tan negatiu com tota esta gent que despotrica (amb motiu, però sense formes), però no em fa massa feliç pensar en la contestació a les preguntes.

Respecte a que Tino va demanar cobrar, es cert. Ho va fer. Supose que la seua tasca es igual d'important que la d'un regidor que no està alliberat. Que és criticable? Supose que sí. Però no crec que siga tan greu com els jornals que s'han posat els altres.

Tens raó. Les opinions les respectem, però informades. I sinó, es llig un poc més i ja està.

Vinga, que vaja bé.

PD. Espere eixos comentaris raonats.

Anónimo dijo...

es criticable que tino com a regidor demane un sou?... més criticable es que cobren tots els del PP per una feina que segur que nomès consta en anar a la una i quart obrir el correu o el caixó i a la una i mitga estar dinant en casa perque per la vesprada tenen que tornar a la feina.... i cobren i ben cobrats.... i tan el psoe com bloc que fan també eixa feina o tal volta més perque tenen que buscar les cosquelles a vore lo que es fa be o no es fa be i damunt sense un duro.... son persones i també tenen les seues feines i families que atendre no?... Paneta que torna a demostrar que es un MENTIROS ja que posa l'excusa de que avans cobraba lo mateix... on sa vist un metge de capçalera cobran eixes barbaritats?... que es penses que va a resultarte igual de facil que a Pota que dia que les burros volaven i tots s'ho creien?... i si cobres el mateix perque ten has deixat? total pa cobrar el mateix i amb el doble o triple de mal de caps... tu flipes... tu cobraes una merda i has vist l'oportunitat d'omplir-te les butxaques... que t'aprofite sas, pero tingues clar que no em pareix just que dels meus diners tu cobres... jo no te votat i m'agradaria que els meus representants tingueren dret a cobrar com els altres i poder fer la feina a gust.... mare mare lo que ens espera!!! ja ho diuen molts...PANETA FARA BO A POTA.

Anónimo dijo...

Vinga jornals coneguts:

1. José Luís Rodríguez Zapatero.
Presidente del Gobierno de España.
ANUAL 89.303 €

2. Esperanza Aguirre Gil de Biedma.
Presidenta de la Comunidad Autónoma de Madrid.
ANUAL 74.490 €

3. Rosa Aguilar
Alcaldesa de Córdova ha patit gran polèmica perquè s'ha augmentat el jornal un 12% i l'ha deixat en....
ANUAL 63.250 € (salari brut, que no hi haja confusions)

L'Alcalde de Castalla va a cobrar més que l'alcaldesa de Cordova (alguns euros només), però menys que el president del Govern i que la presidenta de la comunitat de Madrid.

Tampoc és tan greu. Si eixa mesura la pren Tino o qualsevol altre que no siga del PP en este poble li peguen foc en audiència pública. Afortunadament no ha sigut cap d'ells el que se l'ha posat... sinó havíem tingut un disgust.

Anónimo dijo...

M'agradaria haver escoltat a Juan en la radio, si en compte de haver sigut Jose Luís el que es posa eixe sou, haguera sigut algú del PSOE o del Bloc. Llàstima.

En un poble s'ha de mirar lo millor per al poble, no lo millor per al partit o una persona... però mai faran això. Critiquen als altres perquè son "els altres". I això vol dir que es comporten com a polítics professionals perque ja ho són (i molt ben pagats).

Així que deuen aguantar les crítiques i les discusions públiques. Són empleats nostres. Ja no són només gent que vol treballar pel seu poble. I això canvia molt el nostre paper de ciutadans.

Anónimo dijo...

lo que més risa fa es que el mes sorprengut de tot lo del sou descomunal de paneta siga el antic señor alcalde... es va posar nerviós a la radio i va despotricar prou de paneta....clar tota la vida fent propaganda de que ell ho feia tot de vaes i ara el paneta es posa un sou que ni la infanta cristina....i gracios va ser també el navarro despotrican en la radio tambe de eixe sou... que pasa señores? paneta se les anat de les mans?... xan xan ja vorem com acaba la cosa

Anónimo dijo...

El discípulo más aventajado de Juan Rico le ha salido rana, croac croac, jajajajjajaaj

Anónimo dijo...

A Baltasar Bux:

Qui t´ha dit que Paneta, Sabina i Lino no cobren per junta informativa ni per plenari? Jo vaig estar al plenari i qué vols que et diga, que això que dius no ho vaig sentir jo en ningun moment.

ja ha quedat demostrat dalt que el sou de Paneta és elevat, i que el problema de no saber si tendràs faena dins de 4 anys no és exclusiu dels regidors de l´ajuntament (jo no sé si en tendré algun dia). Així, quina és la justificació d´uns sous tan elevats?
No li peguem voltes, la puta quera!!!! Jo no trobe altra explicació.

Un dubte, qui és el comando Ripay?

Anónimo dijo...

No vaig escoltar a Pota en la radio parlant de Paneta. Algú em pot dir què va dir? I Francesc Navarrés també va clavar la mullà? Després segur que aniria a Paneta dient-li tot lo contrari.

Anónimo dijo...

PANETA: ERES UN QUERÓS I LA MALA IDEA QUE PORTES DINS ES DE DIMENSIONS INSOSPITADES.NO TE'N PASSES EN EL POBLE.

Anónimo dijo...

Si l'excusa es que Paneta havia de cobrar el que cobrava abans, perque Lino i Sabina no cobren el que cobraven abans?

Swarzenagger com a Governador de Califòrnia també s'haurà posat el jornal que cobrava fent pelis?

Anónimo dijo...

Francesc Navarrés i quin personatge què ens hem arrplegat, jajaja. Per què no el proposem per a un Ondas?, jejeje

Anónimo dijo...

Tinc més perill que un yihadista islàmic en un pirotécnia o que Acebes borratxo davant d'una sede del PSOE ( este es un xiste de PePero ). Des d'ací profetitze que vos proporcionaré magnifics dies de clavades de "pota". Sabeu perqué?. Perque no podré evitar-ho.

Anónimo dijo...

Dissabte per la nit, cerveseta fresqueta, tapes variades i verbena de montaditos a punt d'eixir de la cuina. Tema de conversa: "sous de Joselu, Joseli i Sabi". Una xifra damunt la taula: 600.000 euros (cent milions de les antigues pessetes).

Aquest és el cost dels sous del nostre benvolgut alcalde i els dos regidors alliberats al llarg dels quatre anys de legislatura. Uns dubtes de 25 milions de peles l'any i una pregunteta que ens fem molta gent (els votants del PP castellut també se l'haurien de fer). ÉS NECESSARI??

Anónimo dijo...

Ara sabreu qui és Paneta, vos la ha colada a tots. I al primer a Pota.

Anónimo dijo...

Algú sap que cobra el alcalde d´Alacant?
I el de Madrid?
Simplement per veure els salaris a l´ajuntament de la capital de l´estat, de la capital de provincia i comparar-los amb els de la capital de la Foia.

Constantí Bernabeu Domenech dijo...

si voleu saber els salaris dels alcaldes de totes les provincies espanyoles mireu la web del bloc

http://bloccastalla2007.blogspot.com

Anónimo dijo...

propose una recollida de firmes per mostrar la discomformitat amb els sous i fer vorer que una majoria de castelluts no els pareix bé gastar aquest dineral, en sous públics.

Anónimo dijo...

El nostre benvolgut Francesc Navarrés (més conegut per estes terres com Paco Navarro)ha sigut nombrat president del Rotary Club d'Ibi (http://www.escaparatedigital.com/noticias-ibi.php?idn=3239#). És a dir, el nostre Francesc es un "masón", per això és du també amb el poder, jijiji

Anónimo dijo...

Este dijous 26 de juliol a les 13:15 plenari.

Per a tots els que vullgueu assistir podeu traure les entrades en la oficina de turisme, l'aforo es il·limitat.

Imprescindible portar ventall.