martes, 19 de junio de 2007

Esperant a l´ajuntament




Hola poble.

El dissabte passat va ser el plenari per a constituir el nou ajuntament però en aquest, com molts pensaven, no es va dir quin regidor ocuparà cada càrrec. Estem a l´espera de que l´ajuntament publique les llistes amb les regidories ja adjudicades. S´ha comentat la possibilitat de que Tomás Rico Pérez siga el regidor d´urbanisme, però sols és un rumor i nosaltres no el podem afirmar ni negar. De totes maneres esperem que l ´ajuntament es pronuncie prompte i ens quede clar qui és qui en l´ordenament de Castalla.
Per altra banda volem celebrar la alta assistència ciutadana al primer plenari de l´ajuntament, i esperem que en els properes reunions continuem acudint tota la gent a qui ens preocupa el nostre poble.

9 comentarios:

Anónimo dijo...

diuen els llengües roïnes que PAneta ja té repartides totes i cada una de les concejalies
a qui? no sabem pero en jugue el coll que per l'oposició no tocarà res... si acàs pot ser que done algo al psoe (no sé tinc aquesta mania) pero que per al bloc no hi haurà res... i vosaltres que penseu?

Anónimo dijo...

que no li cau res ni al psoe. Si acàs la de basura o algo aixina però poca cosa.
Quan es sabrà qui té cada cosa?
Com li toque urbanisme a mil millones, les duem clares, que a eixe li agrada molt jugar al golf en el fill del Tete... i no, no aceptem golf com a activitat cultural local Paneta!!

Anónimo dijo...

Els assistens a este plenari no compten com a gent preocupada per les politiques locals, ja que si llevem als familiars dels regidors, els assistens es podrien comptar amb els dits de les mans, o tal volta amb una en tendriem prou.

Anónimo dijo...

COM A CURIOSITAT.... PERQUE NO VA ESTAR EL POTA EN AQUESTE ACTE TAN BONIC? .... DESPRES DE VINT ANYS NO VA SER NI PER ARRIMAR-SE I NO ES QUE NO ESTAVA AL POBLE PERQUE DESPRES EL VAIG VORE JO PER BAIX.... PERQUE NO VA PUJAR A ACOLLIR AL SEU FILLOL POLITIC.... TAL VOLTA NO HAGUERA TINGUT EL VALOR D'AGUANTAR QUE ALTRE TOCARA LA VARA?....

Anónimo dijo...

Demà en ESCAPARATE eixiran totes les delegacions

Anónimo dijo...

i voreu que sorpresa!!! A l'oposició ni aigüa (ni al PSOE per a respondre al primer comentari).Visca la democràcia en Castalla!!.LLàstima que quasi 2000 votants no estem d'acord en aquesta democràcia, però que hem de fer? el poble vol açó, esperem que en aquests 4 anys el poble canvie un poquet.

Anónimo dijo...

Jo puc dir que PAneta , diu que per a l'oposició res de res .... PERO EN QUIN MON VIVIM? PANETA, TAN QUE VAS DIR, VAS REPETIR I VAS CONFIRMAR INCLOS AL PLENARI QUE ANAVES A COMTAR AMB ELS GRUPS DE L'OPOSICIO... ERES UN MENTIROS UN MENTIROS COM EL TEU MESTRE POTA QUE DE SEGUR QUE EN LA SOMBRA ES DIU COM I DE QUINA MANERA TENS QUE FER LES COSES PERQUE SINO NO S'ENTEN LA TEUA ACTITUD... MIRA QUE HO DIEN TOTS QUE PANETA ERA MILLOR PERSONA, QUE ERA DIFERENT A POTA QUE ERA MOLT BON HOME... AL FINAL HAS RESULTAT SER COM TOTS ELS QUE ARRIBEN AL PODER I SON DEL PP.... NO PENSES QUE HAS OBTINGUT LA MAJORIA ABSOLUTA DE TOT EL POBLE... NOMES TAN VOTAT 3000 PERSONES DE 9000 .... JA ES CREUS L'AMO DEL CALABOSSO....llàstima de tota la feina que hagueren pogut demostrar els grups de l'oposició.... ara estaràn per estar i tots els que les hem votat tendrem la sensació de ser un zero a l'esquerra.... mai millor dit...
PAneta ojala es dones conte algun dia i canvies Ddeseguida la política tan dictactorial del teu mestre...eixe que ara s'amagarà darrere la cortina.

Anónimo dijo...

Pot repartir les regidories como li plaga, que per això ha guanyat les eleccions.

Anónimo dijo...

si que ho fasa pero que no diga mentides, que va dir un millio de voltes que anava a comtar amb l'oposicio i no ho ha fet... be acomencen ja en crec el que diuen sas?... que paneta farà bo a Poteta