miércoles, 23 de junio de 2010

Marxa "Salvem el Pla de les Caves"



Volem saber que passa amb el PGOU, què hi ha darrere?

El diumenge s'ha convocat una Marxa a les 9.00 del matí i estem tots convidats, amb esmorzar caminarem fins al Pla de Les Caves, prendrem el sol i exigirem a l'ajuntament responsable de planificar el nostre territori, que ens diga de que va el PGOU a Castalla.
Volem transparència amb el que es va a fer amb el poble, perque és un dret com a ciutadans, i també per conèixer i assabentar-se cap a on anem, aquesta història ja ens la sabem i no en volem més!

Ens veiem allà!!

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Mal dia i mal hora. La joventut no podrà anar. L'últim diumenge de juny a les 9 del matí? Això no pot ixir bé.

Si som més de 20 persones anirem sobrats. Supose que es fa així perquè hi ha pressa, però en ocasions val la pena no fer res, que fer algo i ser poca gent.

Anónimo dijo...

jo també opine lo mateix , mal dia i mal hora, sé que hi ha pressa però en de pensar bé el que fem

Anónimo dijo...

pode-ho estar tranquils i tranqui-les que no va aprovar-se eixe pla , i en jugue la vida, no fa falta que anigueu el diumenge, dormiu un dia que podeu.

Josep Lluís dijo...

Estic d´acord en que és mal dia i mala hora, però, tot i que no sabem encara cert el dia del plenari, tinc entés que serà encara en juny, i no ens queda més temps. Feu un esforç, tampoc cal matinar tant. I qui vulga, pot anar en cotxe fins allí, calcule que hi arribarem cap a les 10 i mitja. A més a més, no serà l´única acció que farem.