miércoles, 9 de junio de 2010

El pla de les caves (primera party)


Com el tema dóna, va en dos parts.


Els fets en deu punts:

1. Van a abaixar-li la protecció a una zona que abarca des de baix del Pla de les Caves al puntal d’Amorós (pujant a catí).

2. El beneficiat d’aquesta requalificació és una empresa de nom “Villas Rústicas Montaña del Catí”. El nom, ja de per sí, és atemoridor.

3. Darrere aquesta empresa hi ha persones com el senador pel PP Rodríguez Marin.

4. Aquest polític ha manifestat al diari El Mundo, que aqueixa requalificació li permetrà recuperar la inversió “Si lo hacen, me alegraré por el dinero que me costó” (suposem que s’alegra perquè pot traure benefici amb la construcció de vivendes individuals o venda posterior del terreny a un preu superior). Encara que ell afirma que ell no té que vore res amb la requalificació, no té por d’insinuar que ho ha fet per beneficiar-se (especular?). I ho diu amb la que està caient a este país.

5. Rodríguez Marín és el president del Comité de Drets i Garanties del PP. Algú pot pensar que eixe és el comité on encara està pendent la decisió sobre si s’admeten o no les afiliacions de nombrosos estrangers al PP de Castalla realitzada per l’alcalde. Eixa connexió també fa por.

6. El nostre advocat urbanista Alfonso Mendoza i el seu familiar Jesús Quesada que és el redactor del PGOU, van explicar els perquès d’eixe canvi a tots els partits polítics locals el dijous passat. L’explicació girava al voltant de l’autovia que no existia quan es va redactar el Pla. Que la rebaixa en els metres per a construir no era excessiva.

7. D’Alfonso Mendoza podem saber que en març es va anunciar que substituiria a Sonia Castedo com a gerent d’Urbanisme d’Alacant. Ella el va nomenar. Podem suposar, per tant, que la seua independència política pot despertar certs dubtes entre els castelludets que li paguem.

8. No sé si es legal el que van a fer (segur que sí). Però és ètic?. Perquè així escrit tot sona tan horrible... On està la moralitat de tota aquesta gent?

9. Imaginem que tot haja sigut una casualitat. Que li baixen la protecció a eixa part del Plascaves perquè es millor. Sense pensar en el beneficiari. Realment continua sent ètic això? Com era eixa història de la dona del Cèsar? Si es que deurien ser ells els que digueren, vinga va, no ho fem, que açò sona fatal tot. Perquè sonar, sona tot horrible.

10. I després, en este poble, quatre imbècils organitzant conferències i setmanes parlant dels Masos com a element vertebrador del nostre paisatge i la importància econòmica de mantenir un paisatge com el que tenim nosaltres. Fins i tot l’alcalde va venir a inaugurar i va parlar davant la gent i tot.

22 comentarios:

Anónimo dijo...

lo que tambien se te ha olvidado poner es que el Bloc esta conforme con ese nueva recalificación, incluyendo que "el sobe" mantiene reuniones privadas con el alcalde. Esto es increible y ¿se atreven a llamarse también Els verds?

la cap suprema dijo...

Em sóna massa a xiste tot.
Com es diu la empresa que NO vol construir cases a Plascaves?
"Villas Rústicas Montaña de Catí"...

De deveres, que es pensen que som? imbècils? L´ofici de guiar als borregos es el de Pastor, no el d´Alcalde.

Anónimo dijo...

Al primer comentari: posa el teu nom i segur que tens una denúncia per falsetat. Quan s'ha presentat un partit que ha intentat protegir el terme de Castalla, com el Bloc, la gent no l'ha votat. Ni el Sobe ni ningú del Bloc està d'acord amb la recalificació, i això ho sap tot el món en dos dits de front. Com també sabem que la majoria de la gent de Castalla vol que hi haja construcció i que hi haja treball per a tots, però el terme i la riquesa natural se'n van a la merda. És la tria que fa la gent d'este poble. I si no ho creieu, feu un partit els de Quina Castalla Volem i voreu com perdeu.

Anónimo dijo...

Jo no les tinc totes amb el bloc, son mes falsos que una moneda de 1 euro amb la cara de Paneta...

Anónimo dijo...

Ja tornem amb el temeta del partit de QCV. "No hay más sordo que el que no quiere oir: NOOOOOO!!!

Anónimo dijo...

"Prats aseguró a El MUNDO, que su antecesor Juan Rico, si que aprobó un polígono industrial con el objetivo de perjudicar al empresario Vicente Berbegal del grupo Actiu"

Eixes paraules de Paneta ixen a El Mundo. No van fer el nou polígon per a beneficiar al poble, ho van fer per a perjudicar a un empresari local. Això significa que ell també va alçar el braç per aprovar el polígon o que li ho va contar Juan en la intimitat després quan ell va ser regidor en la seua llista?

Hipòcrites, no en volem a cap, ni a uns, ni als altres. Que se'n vagen! Que se'n vagen!

Anónimo dijo...

Paneta diu "aquellos que han engañado a los ciudadanos por sus propios intereses personales..."

Quins són els interessos personals? No valen insinuacions. L'altre bàndol està dient les coses claretes i ell només diu al diari insinuacions. Qui se'n beneficiava de perjudicar a Vicent Berbegal? Quins interessos personals tenen Tomàs o Juan Rico? Quin benefici en trauen?

El nostre alcalde no pot insinuar algo si no diu quins són els beneficis i qui els beneficiats. De l'altre costat ja han posat les cartes damunt la taula. Els beneficiats semblen clars.

El joc polític, així com està es desigual.

Anónimo dijo...

el sobe fa pudor primer avenida d'onil un error y alÇa la ma ara no seria extrany que fera el mateix. Algun dia miraran els politcs per el poble y no per propi interes?

Anónimo dijo...

S´entén (o jo ho entenc així) que els interessos personals dels 4 regidors inconformistes són anar a la pròxima llista del PP (vos sona de algo la operación Xicote?).

No saben qué fer estos 4, bueno, estos 3, que Tomás no s´ha pronunciat ni al seu comuncat de prensa. Estan fen punts per a que els fiquen en totes les llistes del PP.

Jo veig interessos personals per tots els costats. El que no veig es el mirament del bé pel poble per cap de costat.

Anónimo dijo...

El problema per al poble es que van a solucionar-ho ells en secret. Es reuniran i intentaran convéncer als qui no estan convençuts.

Si finalment aconsegueixen una majoria, voleu dir que no oldrà tot fatal? Si ho deixen així, oldrà fatal. Si finalment cedeixen i canvien això i alguna altra cosa oldrà fatal perquè semblarà una cessió per beneficiar altres.

Només els partits polítics han pogut vore l'adaptació en a penes hora i mitja en un clima de tensió (Jose Luís va tirar a Lino). Després ells podran fer i desfer i tornar-ho a presentar per a votar-ho ja sense més explicacions. Sense presentar més o menos canvis. Ho votaran a un pleno extraordinari i punt.

Només ens ho creurem si ens ho expliquen amb calma. Si no ho aproven en juny (perquè eixa pressa després de 2 anys!!!). Volem saber. Que convoquen a la gent a la Casa de Cultura. Volem mirar-ho amb lupa!!!

No entenc la pressa per aprovar-ho si han estat més de 2 anys en silenci!!!

Anónimo dijo...

Parece mentira que los 3 concejales que hicieron un comunicado, negando lo que ellos anteriormente habían dicho y desvinculándose de la decisión de la Ejecutiva del Partido Popular ahora aguanten sin inmutarse que el Alcalde de su propio partido les invite a abandonar no solo el Partido sino también su acta de Concejal, a caso no eso más hiriente?
o depende de quien haga las declaraciones, por miedo a las represalias del Alcalde Prats.

E. Ricardito Murrow dijo...

Per què el periòdic "Escaparate" no publica cap notícia al respecte quan els diaris "El Mundo" i "Información" ja ho han fet?

- Encara no se n'han assabentat de la moguda?
- No volen estorbar el Molt Il·lustre per por a que posteriorment no els faciliten notícies com a represàlia?
- Per connivència amb alguns polítics?

No s'entén este mutisme periodístic. No sembla propi d'un periòdic suposadament independent. No m'agradaria comparar-lo amb el "Crónica de Castalla" però... Volem saber.

Anónimo dijo...

No es per res, pero a l'escaparate si que posa algo. Entra a la seva web i ho veuras...

Anónimo dijo...

“lo único que se ha hecho, (...) es apostar por modificar la calificación de los terrenos que el documento vigente incluía como de Especial Protección de Carácter Rural Agrícola y Especial Protección Agrícola como Suelo No Urbanizable Común de Carácter Rural Agrícola, consiguiendo con este cambio que se cumplan los objetivos que contemplaba el Plan General del año 2002 y que se había impedido desde el cambio de la legislación del Suelo No Urbanizable, lo que había perjudicado a los intereses y la vida de los ciudadanos de este municipio, los cuales, y con todo el respeto para mi compañero y amigo Juan Rodríguez Marín, son más importantes que cualquier persona o cargo de esta comunidad autónoma”.

Traducció: Hi ha gent al Raco de l'Espartosa que no s'ha fet la caseta encara i veuen injust que no se la puguen fer si mantenim una protecció alta. Que fem? Li baixem la protecció perquè eixa gent és gent del poble i això els beneficia. I a més, han vingut a queixar-se personalment i així m'apunte un tanto.

Segons L'alcalde: todo lo publicado es falso “en su totalidad” y que la propuesta de revisión del Plan General de Ordenación Urbana (PGOU), que se encuentra actualmente en manos de los técnicos del Ayuntamiento, “no ha recalificado singularmente terreno alguno de nadie”.

Traducció: No se ha recalificado "singularmente" terreny algun. Això es cert. Clar, han recalificat molts molts terrenys (cap singularment). I fica en el mateix lote als de l'Espartosa (amb molta gent de Castalla) i els del Plascaves (amb menys gent de Castalla i els que hi ha, estan en contra de la nova qualificació).

El Alcalde: "en alguno de estos suelos, por su cercanía al Paisaje Protegido de la Sierra del Maigmó y Sierra del Sit, se ha procurado que los usos sean menores que los previstos en otros suelos y que la segregación de los terrenos se realice conforme a lo previsto en la legislación agraria"

Traducció: Clar, si els comparem amb els que li hem baixat la protecció sí que tenen una protecció major (això faltava!!!). Però si els comparem amb els que hi havia abans de l'adaptació la protecció és molt molt menor. Encara no ha explicat perquè. Que explique això.

I així podríem continuar. Mentires i enredros. Igual que els de l'altre costat que s'han liat amb el que li van enviar al Mundo sobre el Racó de l'Espartosa. Com diuen per ahí dalt. Que se'n vagen.

JMCR

Luis dijo...

O parem de pegar-li boltes al nano i d'arreglar el món i comencem en accions legals i investigacions series, o este home anirà casa per casa rient-se de tots els castelluts.
No hi ha temps de res més. Ens enfrontem a la desaparició del terme de Castalla tal i com el coneixem des de fa segles.

Anónimo dijo...

Qué curiós! Juan Rico i els seus en el paper de bomberos pirómanos. Lo d'este poble dóna per a una tesi per lo menos.

Anónimo dijo...

La veritat és que estic desconcertat amb tanta casualitat.
Això no pot ser deveres tanta coincidència. Però clar, ahí estan les evidències.

Sinceramnet, açò sembla ja una guió d'una peli de Los Hermanos Marx:
"La parte contratante de la primera parte será considerada como la parte contratante de la primera parte, y la parte contratante de la primera parte será considerada en este contrato..."

Almenys els Marx són graciosos per este assumpte del PGOU, NO HO GENS i menos la actitud de un alcalde que te clar que el poble no el vol i no tornarà a eixir en unes eleccions. I tot es per mantenir-se al joc de política. Sr. Prats, ja esta bé de tanta tonteria, a vore si te se fan dos dits tresllat, i no serà per font... I a la resta del Regidors del PP que esperen?... Voleu una segona Castalla Internacional en mig de la "pu.." serra de Castalla??? Masoques!!!!

PCC

jordi kukat dijo...

Black Money!!!!

Anónimo dijo...

Per a tranquilitat de tots els castelluts, que estimen en aquest cas el Pla Caves, vos puc dir que mentres tinga jo vida de ahí no va tocase ni un pí. Espere que no en conegueu mai.

Anónimo dijo...

Per a tranquilitat de tots els castelluts, que estimen en aquest cas el Pla Caves, vos puc dir que mentres tinga jo vida de ahí no va tocase ni un pí. Espere que no en conegueu mai.

Ah, Mefisto!! Quant de temps!!

Com va la vida??

Per cert, el meu agraiment als polítics, que m'han fet vore la banalitat de lo material, de lo mundà. Gràcies per desprendrem de tot això. Seguiu... seguiu aixina...

Ricargoethe dijo...

Aquestes converses entre misteriosos personatges són el millor dels blogs. A quin Mefisto se referirà?

- Assassí en sèrie de "Corazón soñador".
- Títol de la pel·lícula d'István Szabó .
- Un dels personatges ocults dels còmics de Marvel.
- Un dels tres dimonis del vídeojoc "Diablo".
- Jo m'incline més per Mefisto o Mefistófeles. Diferents denominacions per a referir-se als prínceps de l'infern, súbdits de Satanàs o Lucifer. Des del Renaixement trobem aquest personatge literaturizat i musicalitzat amb el nom de Fausto, qui va vendre la seua ànima al dimoni a canvi de saviesa. En el nostre cas potser l'ha venuda per diners.

Calent, calent...

Anónimo dijo...

Hola!!
Enguany hi ha Setmana de Cine??
Ja m'apetix... jejejeje