miércoles, 28 de octubre de 2009

Ricardito's corner





Si és que les coses sempre passen per algo i l'atzar, encara que queferós, a voltes també és oportú. Mira per on, cercant un nom per a esta nova secció em trobe amb aquesta notícia apareguda al Crónica de Castalla en la seua última edició (Octubre de 2009, número 86). Voilà...

CASTALLA CELEBRA POR PRIMERA VEZ EL DÍA DE LA AMAPOLA
"Este solemne acto tiene gran tradición en la comunidad británica y recuerda a las víctimas militares"
Digueu-me oportunista però estarem d'acord en que no podíem posar-li altre nom a la criatura que el de Ricardito's corner. Ara sonaria el God save the Queen de fons perquè tot acte inaugural té una música associada: l'himne al monument del Donant de Sang, l'himne de la Coronació de la Mare de Déu... I el Ricardito's corner no podia ser menys. A més, el 10 % de la població castelluda es mereix el títol d'una secció en la seua llengua, what the fuck?

Continuant amb el tema lingüístic observe al mateix periòdic (pamflet municipal) altra notícia curiosota amb aquest titular:
AMPLÍSIMA RESPUESTA POPULAR EN LOS ACTOS DEL "9 D'OCTUBRE"
Les úniques paraules en valencià que apareixen al periòdic són: cercavila, Correllengua i 9 d'Octubre. Això sí, "como buenos valensianos" es van esgotar les 2.000 racions de paella. Alma fotre!

Ahí en va una d'àmbit provincial apareguda al periòdic Información (dimecres, 28 d'octubre). Dedicada a aquells escèptics que no creuen que el tren passarà algun dia per la Foia, jujuju:

LA VÍA DE ANCHO EUROPEO PERMITIRÁ PROLONGAR EL TREN HASTA ALICANTE
"
La extensión del trazado conectará Valencia con la capital de la provincia a través del corredor de la autovía central"
El "corredor de la autovía central" al que fa referència la notícia és el que passa per la Foia. Ja no ens vestirem de vaquers només a Carnestoltes. Aneu preparant els pantalons texans, els barrets i els mocadorets al coll perquè el far west s'apropa. "Nunca apuntes con un arma si no vas a usarla" (Appaloosa).

I sense més temes per tractar s'alça la sessió i com a redactor cap del Ricardito's corner estenc la present acta.
Au revoir!




164 comentarios:

Anónimo dijo...

jejjejejejeje, enhorabona a la "junta directiva" d'aquest blog per obrir aquesta nova secció. Ahí hi han rises aseguraes per a rato

the full on the hill

Anónimo dijo...

Bueno, lo més roin del cas és que el magnífic Temple Bar de Dublin tinga que canviar de nom...

Anónimo dijo...

Ja ho pots dir! Estàvem en estat de letargia al blog. Necessitàvem sang fresca des de fa massa temps... I Ricardito s'ha fet de "rogar", però ara que s'ha llançat, ara necessitem que no pare!

Toni.

la cap suprema dijo...

Estem salvats Ricardito!
We´re saved, little Richard!

Anónimo dijo...

Muy fuerte, acabo de leer el Crónica de Castalla, y viene este mes con una bazofia nueva. EL DÍA DE LA AMAPOLA. Es curioso observar que en este pueblo nunca se ha celebrado un homenaje a los soldados españoles caídos en campaña (y mira que los hay), tampoco se ha realizado un homenaje institucional de este calado (como mucho los minutos de silencio de rigor) recordando a las víctimas del terrorismo, y no te digo nada de las víctimas de la Gerra Civil (que este último lo puedo hasta entender, por aquello de no levantar ampollas). Pero lo del día de la amapola va más allá de lo que en principio puede parecer (una extravagancia más de nuestros vecinos de al lado) Así por este curioso evento, nuestro querido Alcalde va a pagar (con el dinero de todos por supuesto) con unos medios públicos el acto de homenaje a los caídos británicos. El precio no es otro que el debido a los servicios prestados en su lucha interna por el control del PP, pero a cambio tendremos que soportar una especie de Gibraltar en el corazón de Castalla. Y es que no nos equivoquemos, rendir este homenaje, es rendir homenaje a Sir Francis Drake (con la de españoles que este pirata mató), o a los soldados británicos muertos en la Guerra de Irak (contra la cual parte de Castalla nos manifestamos), o un número altísimo de guerras coloniales de difícil justificación desde la perspectiva española y/o humana. Sinceramente lo considero una aberración moral. Si lo que pretendían era integrarse en nuestra comunidad (cosa que dudo mucho), creo que no es precisamente lo más adecuado recordar guerras (cuantos españoles no habrán matado esos soldados británicos caídos a los que ahora homenajea nuestro Alcalde) podrían haber celebrado el día de la ama de casa o cualquier otra cosa menos eso y con parada militar y todo, en la plaza de mi pueblo. Más que una integración esto parece otra invasión. Está muy bien lo de la nueva concepción de la Europa de los 27, pero no se puede confundir cuales son nuestros muertos y a quién se le rinde homenaje. Cada uno a los suyos, o es que acaso harían ellos lo mismo con nosotros en cualquier pueblecito de Gran Bretaña. Lo dicho Gibraltar en mi pueblo.

Anónimo dijo...

VER PARA CREER.
El Sr. Alcalde, ya no sabe que hacer por el poder de su partido, esta claro que en Alicante le han dado de lado, o bien por su arrogancia, o bien por su afán de ser un narcicista que equivale a estar insaciablemente enamorado de sí mismo, sobreestimando sus habilidades, con una necesidad excesiva de admiración y afirmación.
Sus amigos de Valencia Sr.Costa y Sr.Serra creo que le ayudarán, o no. Pues bien, en estos dias me han llegado a mis oidos por medio de un amigo que tengo en Castalla Internacional, que nuestro Alcalde en agradecimiento a todos sus incondicionales en esta colonia ha remitido una invitación formalizada con escrito para que el día 6 de Noviembre le confirmen todas las plazas que puedan venir, para invitarles a un coptel comida sobre las 13 horas con autobus incluido. Ya se pueden preparar los del PP, el boicot lo tienen asegurado en la sede, ya que todas las afiliaciones que consideraba el Sr. Alcalde que serían su salvación no han sido admitidas para estas votaciones,¿Será verdad lo del cohecho de la querella presentada por sus compañeros.
Habrá que coger primeras butacas, será un espectaculo dificil de olvidar en los anales de la historia de nuestra Castalla.
Por que no prepara un partido independiente en las proximas elecciones, seguro que la plaza de concejal la tiene adjudicada, o por que no se presenta por el BLOC
ya que estos días le han dado su apoyo incondicional, bueno a medias, ya que sus dos representantes, uno le apoya para la reforma o muerte definitiva de los pinos del corro a la gasolinera
(Sr. ferrán) y el otro no esta de acuerdo (Sr. yague), gracias (yague)a medias.Este es el pacto que deseaban realizar, pues ahi lo tenemos. Vixca el BLOC

Anónimo dijo...

Mare, la,cap suprema esta al tanto del desproposit del bloc.

Anónimo dijo...

Tiene razón el anonimo que dice que el BLOC apoyo a paneta, eso fue en la Comision de Gobierno del jueves , el soberano dijo que si a la tala de arboles del chorro a la gasolinera y yagüe voto en contra.
En este pueblo ya no sabe uno que comer, si carne o pescado.

Anónimo dijo...

Que jo sàpia, el soberano i ferran no són la mateixa persona. Estic equivocat o s'equivoca un altre?

Anónimo dijo...

Pido disculpas, me refería al Sr.Cerdá, ya que se que el Sr, Ferran es el portavoz de la ejecutiva del BLOC,al cual le tengo muy buena consideración,
por sus exposiciones y explicaciones de su criterio por el partido que representa.
Sin enbargo del Sr. Cerdá no puedo decir lo mismo.

Anónimo dijo...

A vore si ens aclarim, el bloc ha votat dividit a l'hora de decidir que van a tallar els pins del xorro a la gasolinera?

Això se suposa que ho ha fet perquè espera un pacte amb el PP després de l'assemblea d'estos del dia 6?

Això són suposicions o ho explica algú que li cau millor un i pitjor l'altre?

A la pàgina del bloc no hi ha explicacions a això. Algú ho podria comentar de primera mà? Perquè no sabem quins interessos s'amaguen darrere els anònims... Ni si és certa la notícia.

Ferran Martínez dijo...

Bon dia,

En primer lloc agrair els comentaris al meu favor fets per algun anònim, comentaris dels que no sóc mereixedor perquè la meua feina com a portaveu és traslladar les decisions i l'argumentació que fa l'Executiva sobre diferents temes.

Sobre el tema de la votació de dijous passat sobre la prolongació de l'obra del xorro, és cert que un dels regidors del BLOC va votar a favor.

Però també és cert que el motiu del sentit de la votació de "Sobe" va ser un simple error humà com el que es produeix de manera casual en quasi totes les seus parlamentàries. En el plenari es subsanarà l'error.

Sobre la posició del BLOC respecte a un possible pacte, he de repetir el que ja vam exposar en la carta que vam enviar a l'alcalde, i que encara no ha tingut resposta: el BLOC veu que és necessari fer un canvi de govern perquè l'actual està paralitzat, i proposa com a solució que l'alcalde òbriga converses amb el BLOC i amb el PSOE per constituir un govern plural i regenerar la vida democràtica de Castalla.

Per a qualsevol consulta, podeu contactar amb nosaltres a bloccastalla@gmail.com

Anónimo dijo...

paneta, paneta, paneta.....

Anónimo dijo...

com es farà això d'obligar a algú a que es vullga?
hi ha cap psicòleg que ho puga explicar?
serà falta de carinyo infantil?
crisi d'identitat?

Anónimo dijo...

Pacte PP-Bloc o pacte Paneta-Bloc, a vore si ens decidim.

Anónimo dijo...

la Risa mentra a mi ara, que tots els que heu criticat tant i tant a Paneta i la seua tala d´arbres ara qui us representa vota per a que següixsquen hasta el final, es a dir, fins la gasolinera. A canvi de que, pues del poder. No pare de riume encara, i veig com tots els que heu criticat dia si i dia tambe totes les actuacións de Paneta, ara us alieu amb ell.. i continue no puc parar de riure. Per cert, el tres per cert esta traent el cap. Supose que tot aixo no ho criticareu pues com be pense, aquest blog de democractic te ben poc, es mes, considere que es purament politic, pero be sap de que coses parlar i que coses no parlar. Faig aquest comentari per a que tingau joc, que veig que son prou monotons els comentaris. Ah per cert, el concert de pellikana en el parque de la carrasca estava ple de gent eh, no cabia ningu, despres un any sentint a tot lo mon que hi ha censura, hi despres fan un concert i van deu. La cuestió es remolar. Com no puc para de riure, li dire a Ferran que tanta preocupació, tant patir pel poble, tant patir per la natura i resulta que fan una votació contra la tala d´arbres i que casualitat hi ha un error huma cuant s´alça la ma i es vota a favor del PP jeje que risa en fa tot aço i no en deixa parar de riure, pero be, criticarem a ricardito costa que es mes fàcil.

Anónimo dijo...

"ara qui us representa vota per a que següixsquen hasta el final, es a dir, fins la gasolinera"

Este tio, com es veu en la frase de dalt, no ha entés res... Però bé, igual el que diu dóna joc i estem ambientats una temporada. Au.

Anónimo dijo...

Ferran, un simple error humá no consisteix en estar tot el matí entrant i eixint del despatx de l'alcalde fins a dos minuts abans de començar a votar. Que ho se, que l'han vist. O el Sobe t'ha pres el pel, o tu intentes enganyarnos a nosaltres. Estic molt sorpres per lo que esta fent el meu partit i espere una explicació molt prompte.

Anónimo dijo...

Sr Ferran, tendras que fer un comunicat urgent i explicarnos als castelluts de tota la vidad lo que vos dueu entre mans perque en cau la cara de vergonya lo que diu la gent pel carrer.

Tots els principis del BLOC estan ara mateixa en la UVI.

Au perdut tota la credibilitat en una semana, 10 anys treballant per a res.

Les proximes eleccions el PP farà un equip que ni Florentino Pérez tendria prous diners . . . i mentres tant nosaltres seguirem sent mediocres.

2011 aumunt PP altra vegada pero vaig mes enllà seràn 17 concesajals y vaig a contate el que pasarà Sr. Ferran:
PP = 12 consejals
PSOE = 4 consejals
BLOC = 1 CONSEJAL
Unió Valenciana ( partit de PANETA i el seu amic CAMPS)= 0 CONSEJALS

Anónimo dijo...

El Sobe s'ha venut?

Anónimo dijo...

Hi ha algun polític que no es venga quan té el poder a l'abast???

Anónimo dijo...

L'homenatge del dia 8 és per a TOTS els soldats, de QUALSEVOL nacionalitat, morts a conseqüència de QUALSEVOL guerra. Lo trist és que hagen d'haver vingut de fora per a posar en marxa un acte així, ¿és que els castelluts no tenim iniciatives? Després, els anglesos fan una cosa i només sabem que criticar, perque en el fons estem avergonyits de no haver-ho fet nosaltres abans. Redeu, quins ouassos.

Anónimo dijo...

Potser els 400 euracos que guanyarien de regidors pesen més que les idees polítiques???

Ricardito dijo...

Pots estar segur que un servidor mai recolzarà un acte així, vinga de les Illes Britàniques o del mar Carib. Recolzaré els homenatges a artistes, científics, metges o missioners, però no la rememoració del dolor i la mort conseqüència d'una finalitat políticoexpansionista. D'això ja s'encarreguen els militars i l'Estat el "Día de las Fuerzas Armadas". I no em val allò de que els anglesos defensaren la llibertat i la democràcia a la II Guerra Mundial, per què ja em contaràs sobre la colonització de l'India??? (entre altres)

Tot el contrari, estic ben orgullós que el meu poble no haja tingut mai cap iniciativa per l'estil, i em congratula vore que hi ha gent que s'indigna amb aquests homenatges tan rancis i descontextualitzats.

Anónimo dijo...

Hi ha un comentari que fa pronòstics de les eleccions de 2011 si el bloc i el psoe es fiquen en el govern. Jo en faig un altre: si no aprofiten la situació per a fer algo productiu pel poble... si no entren en el govern a arreglar tot el mal que ha fet el pp, el pp de pota es tornarà a recuperar i el resultat serà: PP 12, PSOE 2, BLOC 2. Per lo menos que intenten fer algo a vore què passa.

Anónimo dijo...

Error. El resultat serà:

PP de paneta 6
PP de pota 10

Anónimo dijo...

Ricardito, soy el anónimo indignado por el acto de los británicos, y digo bien británicos, y recién adheridos. Porque lo del día de la amapola, a pesar de lo que la propaganda oficial intenta vendernos, es una celebración BRITÁNICA. Por otro lado, y en sintonía con Ricardito, yo también me congratulo de que ciertas cosas se celebren en otros lugares. No soy un ultra nacionalista ni nada similar, pero me rebela tanta hipocresía del Sr. Alcalde y nuevos amigos (los viejos son tan hipocritas como los nuevos o más). Como botón de muestra, pasaros por el mostrador del ayuntamiento y podréis comprobar como hay una caja de amapolas con el fin de recaudar fondos para dicha finalidad (la de la amapola), pero no busquéis cajas o botes de asociaciones beneficas de Castalla o ya no te digo de cualquier entidad nacional.
Lo dicho, vergonzoso.

Anónimo dijo...

Jo no sé si el Sobe s'haurà venut, jo soles sé que el dissabte als pirates, després del Sopar de Germanor, van estar parlant ell, Candela i Esteban una estona llarga, de qué??? soles ells ho saben...

Powerade dijo...

El PODER té un poder insospitable. Té el poder de convocar, en un pacte sense precedents, els nacionalismes espanyols i valencià. La dreta més rància i l'esquerra més progressista.

"Tots a una veu, germans vingau"

Anónimo dijo...

El BLOC "l'esquerra més progressista"
Calla que me meo toa !!
Un nacionalismo progresista ??
Venga por favor, es increible que haya gente que compre esa burra.
El BLOC es un grupo de gente loca por pillar "cacho" y vende la moto que alguna gente quiere comprar. Es tan progresista que ofrece un pacto al PP de Castalla - colegio bilingüe privado, escuela 0-3 años privada, geriátrico privado, veto, fracaso en participación ciudadana...
Vamos, progresismo en estado puro !!

Anónimo dijo...

El poble este esta ple de capullos, uns es fiquen en politica i altres critiquen qual aguerrits "tertulianos" desde les tribunes virtuals, quin asco de poble, aixo si, quan vingen festes siguen de l'amapola, de les moros o del sunsuncorda no mon recordarem de res, i al hora de votar tampoc, tambe es ben cert que no hi ha res decent per a votar, aixi que.....

Per cert, al que diu que el seu poble mai ha fet cap de acte vandalic, deuria de llegir un poquet mes de historia, i preguntar als moriscos o als reventats per els almogavars si eren un poblet tan pacific i tan idealista, les valecians de la señorita Pepis, si es que.....

Anónimo dijo...

El sobe s'enganya en una votació i li monteu un pollastre en internet que pareix que siga el delinqüent més gran de la història i que es mereix cremar-se en la foguera. En canvi, altres poden fer el que vulguen que no se'ls critica mai. Està clar que hi ha gent que està disposada a tot per a evitar que el nacionalisme valencià puga trencar el bipartidisme.

Anónimo dijo...

pense que ja es un poc majoret per a enganyar-se votant una resolució no?. I mes encara cuant ve de un partit, que porta dia si i dia tambe criticant a muerte a Paneta, que si no deixa actuar a uns grups de musica (sensura musical) que si talla arbres, que si es mala persona que si es campista, que si no se que i que si no se cuantos... I ara que teniu la posibilitat de no aliar-se amb el PP es a dir el partit que tant odieu, i resulta que voteu amb ells, i a mes per a continuar tallant arbers, pues no se, quina equivocaió. Si eixe tipus de persones representen al bloc jejej, risa en fa, si algun dia manen, perque si en una votació tant important te un error huma pues imaginat, i no anigau ara de victimes que tot açò en sona un poc a victimisme.
Per ejemple catalunya, 3 percent, pero clar ningu diu res que perjudica el nacionalisme o estatut, vinga va, menos plorar, que no esteu acostumats a la critica.

Besugus dijo...

Em sembla que en la situació de crisi que estem, i en la que estarem, són mes convenients els acords que les disputes. Estem vivint uns moments dels quals anem a recordar-mon. Amargament.
El Neoliberalisme ha fracasat totalment, la noció de que la força de les interessos partículars i la avaricia podien autoregular-se i dur-mos cap amunt ha demostrat ser falsa. Com sempre; sols que abans amb una guerreta s'arreglava tot i volta a començar. Pero ara, des de que uns fulanos van inventar les bombetes atòmiques, eixa - la unica- recepta que comptaven eixos que es fan cridar 'economistes d'alt nivell', ja no val.
Cal que aquells que ens han dut per eixa senda de l'avaricia -si, a nivell local també!- com a mínim acoten el cap i deixen a altres persones que proven altres maneres de fer les coses.
I, sentint-ho molt per aquells que els causa nerviosisme el mot 'política', tot això sols es podrá fer amb la política.
I ho dic als que sou mes joves: ara venen temps que, com us encanteu un poquet, podeu trobar-vos amb FE-JONS i 'sus secuaces' i demés pardalots al damunt i ni enterar-vos.
No és la primera volta que passa.

Salutacions a tots.

Anónimo dijo...

Semana interensante para los designios del pueblo. Contaremos un historia:

COMBATE DE BOXEO
En una esquina, el Sr. Alcalde, Don. Jose Luis Prats al que llamaremos durante esta semana "Amapolo", ha entrado acompañado de 100 gaiteros escoceses (es casualidad que todos han conseguido hace poco una licencia para poder afinar su gaita), con sus poderosas ganas de seguir pegado al sillon, cueste lo que cueste. En la otra esquina el Sr. Juan Rico al que llaman "El padre de su hijo" superviviente de otras épocas y alcalde durante muchos, muchos años (quizá demasiados).

En el centro del ring el Partido Popular local y por extensión el pueblo de Castalla (el historial me hace indicar que así es). Como público 10.000 personas de diferentes edades, condiciones, etc.. Lo unico que tienen en común es la preocupación por su pueblo.

La lucha es poderosa: que mis afiliados son buenos, que no, que en Valencia me han dicho que si, que en Alicante me han dicho que no, que ahora impugno las elecciones.
Un momento de respiro, termina el primer round. Los equipos salen a apoyar a sus líderes "muy bien, muy bien, esta ganado Amapolo" suena en una esquina. "Padre de su hijo, lo tienes hecho." en la otra.

Segundo round. Entramos en mas materia. Eres un aprovechado, tu sueldo es escandaloso, tu y tu hijo os habeis llevado la pasta durante 20 años, en Castalla no ha entrado un euro desde que eres Alcalde, solo quieres que le recalifique a tu hijo unos terrenos, etc..

Durante los siguientes 10 asaltos los golpes son duros anto Amapolo como "Padre de su hijo" reciben y dan golpes muy fuertes.

Las luces caen fuerte sobre el ring, desde allí no se puede ver al público, nadie se da cuenta que este, desde el primer asalto ha ido abandonando sus localidades, unos felices, otros tristes, otros llorando de pena, algunos incluso vomitando.
Al finalizar el combate no queda nadie, tanto Amapolo, como Padre de su hijo, estan de pie, no hay K.O. Ha finalizado el combate y ellos continuan en la batalla.
Se han quedado solos, el último que ha salido ha apagado las luces mientras continuaba oyendo los gritos y las descalificaciones.

A la semana siguiente... todo seguia igual.

B.B

P.D. Candela, Que llastima¡¡

Anónimo dijo...

Molt bo. No puc afegir res.

Anónimo dijo...

Introducimos al combate, a Ferran i al Sobe, que se alian con Paneta para la tala de Arboles, la cual en su dia criticaron aireadamente, es raro porque han estado criticando efusivamente a su socio actual, pero el poder es muy vicioso. Situación actual, paneta i el bloc contra pota i su hijo.
Conclusión, quien ha criticado durante años, la dictadura Panetista, la tala de arboles, la censura musical, es ahora su mas fiel aliado, de quien nos fiamos?????
Pero creo que ha sido error humano... segun Ferran!!!

Anónimo dijo...

Els del pp: TENIU TANTA MERDA EN CASA QUE LO DE RENTAR-LA DINS DE CASA JA NO VAL PERQUE REGOLFA PER LES FINESTRES. VOS HEU CONVERTIT EN UN FEMER DE DIMENSIONS BÍBLIQUES, EN UNA BREGA DE GOSSOS ACARNISSADA EN LA QUE "SOLO PUEDE QUEDAR UNO". Ale, aneu i arregleu-vos. o autodestruiuvos o lo que siga i deixeu España que es lo únic que mos faltava.

Anónimo dijo...

Lo del noms es bestial "Amapolo" y "Padre de su hijo" Ja¡ Ja¡

Anónimo dijo...

Crec que en el PP ja estan mes tranquils, confien en les noves incorporacions. Creuen que amb Ferran, el Sobe y Yague (gent de deretes de tota la vida) podran superar esta crisi. Es bo saber que pots contar amb "la vieja guardia españolista" en moments complicats.

Anónimo dijo...

Què t'has fumat?

Anónimo dijo...

hay que ver amapolo todo lo que tienes que hacer para que ese campo llamado guirilandia florezca y se haga fuerte para poder sostenerte durante el año y medio que te queda,claro que con tu pacto con el bloc y la abeja maya al frente de los guirilandios seguro que lo consigues.... !!!!

Anónimo dijo...

Corre el rumor que si Candela perd els eleccions a president local del PP i guanya Pota, pensen deixar les files del PP i donar els vots en l'alcaldia per a governar amb el Bloc i el PSOE, i jo en pregunte, en mans de quins depravats i asquerosos furtamantes esta el nostre poble?

Son tots iguals, igualets, no hi ha ni un politic net, tots busquen el seu propi interes, vergonaya en donaria a mi anar per el carrer, me se cauria la cara de vergonya.

Anónimo dijo...

A vore, ja està bé! Si el bloc fa junta amb el amapolo serà perquè és l'única manera que te de que li deixen demostrar el que pot fer en el poble i no li veten totes les propostes. Perquè està clar que ací, en la reata de peperos que hi ha no el deixaran governar mai.
A voltes tenim que sacrificar-nos un poc per a conseguir el que volem. O vos penseu que al bloc li apanya anjuntar-se en paneta perquè compartix les seues idees? Pos no!!

Anónimo dijo...

si ens governa el bloc o el psoe men vaig del poble....

Anónimo dijo...

...pos jo me´n vaig del poble si continua governant Paneta. Ala.

Anónimo dijo...

dice una cancion popular....
amapolo, lindisimo amapolo
castalla es mia, sólo miaaaa
yo la quiero, aunque mucho mas al dinero
igual que la farola a sus mentiras
amapolo, lindisimo amapolo
soy narciso, pijo y progre
amapolo, amapolo
como podeis estar si adorarme...
amapolo, lindisimo amapolo
amenazo, coacciono e impongo..
amapolo, amapolo
el ayuntamiento es mio solo....

Anónimo dijo...

"Anónimo Anónimo dijo...
si ens governa el bloc o el psoe men vaig del poble...."
Aixó, ves-te'n ... pero no tornes

The Vaquerman dijo...

No veig mal que celebrem el dia eixe de les roselles, pero amb pancartes conmemoratives amb l'efigie de Blas de Lezo, je, je.....

The Vaquerman dijo...

Per cert, si algú l'interesa, teniu que vore:

Blas de Lezo: El azote de Inglaterra

Anónimo dijo...

Sí, claaar, claaar... tots són iguals...
Qué passa? que quan roben els d'esquerres son uns lladres; quan roben els de dreta són negocis.
Quan roben els d'esquerres són corruptes; quan roben els de dreta és que tots els polítics són igual, no?

La majoria dels que aneu d'equidistants per ahí vos se veu el plumero enseguida: Si no hi ha que amagar-se home!!! Heu d'anar a votar huí i donar la cara!

Aiiiiiiiii, señor mio señor mio....

Anónimo dijo...

si ens governa el bloc o psoe jo tambe men vaig del poble... ja som dos...

Anónimo dijo...

aqui el unico equidistante fue el bloc el otro dia, que tiro la piedra y escondio la mano, voto a favor de la tala de arboles. Cuando anteriormente ha hecho manifestaciones ha criticado efervecientemente a paneta y le ha llamado fascista antinatura.... y ahora votais contra la tala y escondeis la mano (cara) vosotros si que sois equidistantes y no dais la cara.

Anónimo dijo...

Es massa pa la carabassa, ahir a monpare, que una volta molt llunyana va ser afiliat (ojo eh) a Alianza Popular, i que no paga l'afiliaçio desde fa al menys 15 anys, va vindre a casa a buscarlo un arrimat a Pota i li va donar una papeleta amb el nom de Pota ja escrit, per a que aniguera hui a votar, ¿¿¡¡O.O!!??? flipeu, monpare li va dir, que ja feia temps que no tenia res a vore en aixo, i que li donaba igual, que no pensaba anar, pero, be ahi va quedar la cosa....

Jo vaig comentar en monpare anit que era per a denunciarlos, per el tracte tan denigrant que teniem independement de que fora PP o qualsevol altres partits, monpare en va dir que un dels motius per es que sen va eixir de tot allo, era perque es va donar compte de que la gent no va per a servir al poble, sino per a aprofitarse de ell, perque siguem sincers en un poble com Castalla, les sigles i les partits deuirien estar al marge i ahi va quedar la cosa.

Ara be, aneu a flipar mes, aquest mati a aixo de les 10, han tocat a la porta, va monpare a obrir i qui era.......... tatxan, el alcalde, si senyors el senyor (asto es un eufemisme) Paneta, que venia a donarli a monpare una papeleta a nom de Candela, per a que aniguera a votar esta vesprada, i sabeu que a fet monpare, li a tret la de Pota, li la donat, i li a dit que ses podiem ficar ell i tots els des partits per aon les capieren i que si per ells fora estarien tots a la preso.

I ara vos deixe que men vaig a gomitar.

Anónimo dijo...

Che quin asquito,
“si ens governa el bloc o el psoe men vaig del poble”
Pos els últims anys tots hem hagut de soportar l'ínsoportable pudor dels negocis familiars lligats al govern municipal. Pot ser perque a uns ens interesa el benestar de tots i als del pp soles el de uns pocs

Anónimo dijo...

Pos repartir papeletes no es algo que estiga en el sou d'alcalde, no?? menut sinverguensa que esta fet el tipo este.....

Anónimo dijo...

pareix ser que la politica esta unfla per l´odi i l`enveja com disfruteu castelludets

Anónimo dijo...

De quants ha guanyat pota?

Anónimo dijo...

Ha guanyat Pota de 19 vots.

Horribilus dijo...

El retorno del Jedi!! Deu ens agarre confesats.

Què he de fer per a desenpadronar-me d'este poble???

Anónimo dijo...

Quan Pota i els seus acòlits tornen a controlar l'Ajuntament, Paneta ens pareixerà un tros de pa. Sinó, temps al temps...

Anónimo dijo...

Doneu la cara fachetes....

Anónimo dijo...

Per fí tot torna a la normalitat. Estava clar que paneta era un accident. Per fí l'autèntic alcalde.

Anónimo dijo...

1ª batalla guanyada. La familia controla el partit !!

Furgadents Atòmic dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Anónimo dijo...

varies coses. Com repartia amapolo les papeletes,aon esta el faldero llauro? Altra.Igual soberano votava pensan en la butxaca personal per que igual no sen recorda de les sigles del partit.

Anónimo dijo...

Furgadents atòmic, en la teua llengua, no saps que furgadents es diu palillo?

Anónimo dijo...

S'han impugnat els resultats dels vots? Algú que comente com va això...

Furgadents Atòmic dijo...

por ese mismo nombre me llamo furgadents atòmic porque es un palillo que te se queda enganchado a las dientes y cuesta de sacar, y jode cada vez mas.

Anónimo dijo...

Ricardito, enhorabona, vaja un exit de acomençament, 69 entrades i pujant. Per cert aneu enlerta en el furgadents eixe, menuda jentusa deu estar fet el tio faxa.

Anónimo dijo...

Havia una ves, chan-ta-ta-chan-ta-ta-chan .... ¡¡ un sircoooo !!

Anónimo dijo...

Voleu dir que hi haurà nou recital de Pota y sus Mariachis?

Anónimo dijo...

furgadients, sóc el que t'ha dit lo del palillo. Sinzerament esperava més nivell en la resposta. Es nota que eres un aficionat amargat en l'art de l'insult. Et donaré una primera lliçó gratuita. Espere que la teua ràbia i podrimenta interior no t'impedisca compendre-la;

Insultar és un art en el que quasi sempre prevaleix el disseny estètic a la intenció.

La part de baix del meu dit gordo del peu està feta amb més art del que tú desplegaràs en la teua rabiosa existència.

Això sí, personalment et desitge el millor. Salut!

Furgadents Atòmic dijo...

Yo solo hago público mis sentimientos por medio de las palabras igual que aquellos que se esconden tras las palabras en estos blogs repugnantes en un mundo formado por gente inconsciente de la vida real, hipócritas, no se han dado cuenta de que significa democracia, porque si sale paneta ha sido democracia, aunque algunos sabemos algunos rumores que dicen todo lo contrario a si que déjese de estupideces porque cuando estaba pota había trabajo en el pueblo y tu estabas alimentado y ahora te quejas de todo escondiéndote de tras de una cara bonita con un interior radical, por eso mejor mejor piensa antes de hablar que no tienes ni idea, a y si tu pie es tan bonito, metetelo en la boca a ver si sirve de algo.

Anónimo dijo...

He estado investigando en la IP del tal furgadents, y el tipo inconsciente insulta desde su casa. El listado de páginas que consulta, nos viene a decir que es joven y parece un pajillero obseso. Mucha pornografia, alguna rozando la ilegalidad. Desgraciadamente es difícil saber quien es, pero si pellikana le denuncia por acoso o difamación (de la que puede tener pruebas graficas) posiblemente la policia si que pueda identificarle. Su nombre, daria luego mucho juego, aunque solo le condenen a pagar una multa.

JMRM

Furgadents Atòmic dijo...

Eres muy listo, rastrear un IP es muy fácil yo de momento no puedo escanearte, (a demas estas muy equivocado porque mi IP se canvia cada 45m según un programa llamado ........8, por que estas en anónimo, la policia podria poner cartas en el asunto pero que harian con una cosa que es libre, en los derechos de internet pone explicitamente que el uso de internet es libre la policia no puede ponerme una multa ya que no ha habido ningún tipo de maltrato fisico y encima hay todo un blog contra mi pues no se que van a decir la verdad, a y no me creo nada de que me hayas encontrado la IP,vas de listo y no llegas a nada.
Saludos a los ofendidos.

Anónimo dijo...

furgadents estas loco, haztelo mirar porque eso ya es para toda la vida, tienes un problema muy serio y tus padres deben de estar muy preocupados, bueno seguro que estan haciendo lo posible por enderezar tu vida, pero hay cosas que cuestan mucho y nadie sabra como sufren los padres cuando tienen un hijo así..desde aqui muchos animos a tu familia y espero que te recuperes pronto si hay algun psicologo que pueda solucionar tu problema. besos y cuidate!

Furgadents Atòmic dijo...

Primera para que lo sepas estoy bien porque para hacer estas cosas debe estar una persona muy segura de hacerla. Segundo me escondo tras una identidad ya que es mas creíble escribir como un niño de 16 años que como uno de 2..... Tercera una persona como yo que esta bien de la cabeza, si supierais mi verdadero nombre lo entenderíais, pero no lo digo porque aquí hay gente que necesita ayuda porque si digo mi nombre seguro que queman mi casa, el día que toque lo diré, a mi no me cuesta nada si son pocos dígitos lo que pasa por aquí, es que pasa gente radical que defienden mucha libertad de expresión pero a la minima le pegan una paliza a alguien por intentar opinar o simplemente defender su dignidad
(que me estoy quedando sin ella poco a poco), nombres: el kukat, seguro que sus padres necesitan ayuda psicológica (sin faltar el respeto) y ademas que voy a perder todo un blog contra una persona que nadie conoce,no saben si es de Castalla, es mas se inventan que saben mi IP y encima dicen que se han metido en mi ordenador,wow, eso si que es penoso meterse en la intimidad de otros puede ser mayor delito que burlarse de ellos, yo también dispongo de suficiente tecnología como para reventar (por así decirlo) el ordenador de unos cuantos que escriben aquí pero por motivos morales no lo hago, a ver si lo entienden de una vez
LIBERTAD DE EXPRESIÓN al parecer en este blog hay poca. Saludos

la cap suprema dijo...

Que vols, madalenes? Pos no hi han!

Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Anónimo dijo...

Aquest xic no sap el que esta fent ... Mira, Furgawaters, estas ficante en la boca del llop ... jo de tu aniria un poc en conte, perque estas ficante en coses que no t´importen i en gent que a tu no t´ha fet res.
Vull que sapies que la llibertad d´expresió no és insultar i dir el que et dona la gana. No jugaria tant en els sentiments d´algunes persones perque potser ixques malparat . . . i no és cap amenaça com tu ho fas ... que de segur que eres un "tirillas" però en un supernick que et puja la valentia als núvols i que potser despres et dones conte i no tornes a fer més videos intentant deixar per terra a persones que valen molt més del que aplegaras tu en esta vida ....
Ja sabrem qui som tots més pronte del que t´imagines!!!jejej!!

Ricardito dijo...

Tranquis companys, no vos fiqueu amb insults i amenaces al "palillet" que el tema ja està en mans de la "Brigada de Delitos Informáticos" de la Direcció General de la Policia. Ara paciència i el silenci com a resposta.

Salut.

Anónimo dijo...

Furgadens Atomic????? perque en ve a mi al cap els Orinals Atomics, segur que este imbecil li agradaria eixir en eixa escuadra, es mes, estic segur de que es algu que les a preguntat mes de una volta a els membres de eixa escuadra si pot eixir amb ells, a lo qual li han dit que no, clar esta, de totes maneres es facil de adivinar qui es, nomes fa falta pensar un poquet, follar folla poquet, no es menja un torraet el pobre, per aixo necessita tan porno per internet, que trist? veritat Furgadentitos??? Aixo si despres de ferte una palleta res millor que vindre a despotricar a un blog, encara que ni tan siquiera penses el que escrius, en dones llastima, lamente que algu tinga una vida tan buida con la teua, amic meu.

Anónimo dijo...

Ei pellikana enhorabona, he buscat el video que ha fet el fenomeno aquest al you tube i he vist que després d'insultar-vos a vosaltres i a les vostres families, heu fet comentaris al video, i en comptes d'insultar heu escrit poesies. Jo per la meua part vaig a escriure'n altra.
Sou els millors. ànim i endavant!!!

Furgadents Atòmic dijo...

Tal como me doy cuenta de las necias palabras de algunos de ustedes y ya que mi comportamiento en el video a sido negativo con palabras detestables y imágenes calificadas como negativas, elimino el vídeo, pero por motivos legales y ademas pongo tambien en mi defensa la
"Brigada de Delitos Informáticos" de la policia para investigar este blog.
Sin embargo mi lucha no ha terminado aquí y en los próximos días subiré mas vídeos al youtube para que escribáis mas poemas a ver si os divertís, mi lucha se hace porque pellikana dice mas mentiras que zapatero o en otras palabras todas. Ya que mi lucha no es solo contra un grupo si no contra todo un ejercito anónimo que se inventa cosas así que también e alegado en mi defensa que aquí se han metido en mi ordenador, invadiendo el derecho a intimidad y todo esto. Saludos a todos.
Pellikana no voy en contra vuestra sino en contra de vuestro cantante que hace que el grupo sea lo que en el vídeo ponía. Saludos

Anónimo dijo...

Avore xiquet, no et dones compte que has clavat la pateta o que? busca al diccionari o al wikipèdia el que vol dir llibertat d'expressió, quan ho tingues clar, ja pots fer les critiques que vuigues i a qui vuigues... però sempre sense faltar al respecte val? Si no t'agraden les lletres de pellikana ni el que diuen, doncs passa del tema i au, sent el qeu vullgues sentir i no et claves en aquells que no són igual que tú. Per cert , supose que hauràs buscat totes les lletres del grup per vore quina utilitzar... doncs senc dirte que has tornat a clavar la pateta, perquè la cançó que fiques al video és una verció que fan els de pellikana del grup Maiden amb la lletra traduida... d'acord?... Quan creixques un poquet voràs que moltes coses d'aquest món no t'agraden, vorás coses injustes i altres que penses que són una mentida... pero no oblides que no vius tu soles en aquest món, i que les persones sóm diferents , pensem diferent, vestim diferent, tenim diferents ideals.... i no es que siga una tragèdia, ja que amb respecte i paraules tot es soluciona!! Així que la pròxima volta que vuigues expresar allò que penses ,o fer alguna critica: utilitza el cabet... que de vegades és útil...i qui sap, potser si t'agrada la música acabes fent un grupet també, que es una forma de disfrutar del qeu t'agrada, passar-ho bé, i defensar el que penses amb respecte!!!!!!

Anónimo dijo...

Això era tot furgadents atòmic? tota la teua valentia és pujar un vídeo que lleves a la primera de canvi?

Picoleto dijo...

Per a tots aquells que us sentiu ofesos per insults via Internet ací teniu un model de denúncia del "Grupo de Delitos Telemáticos" de la Guàrdia Civil. Podeu obtindre una còpia i informació més detallada a esta adreça: www.gdt.guardiacivil.es/denuncias


Nombre
Apellidos
DNI /Pasaporte / Otros
Fecha de nacimiento
Lugar de nacimiento
Hijo de
Domicilio
Localidad
Provincia
Calle/ Av/
Nº / Piso
Teléfono
Correo electrónico

EXPONE QUE:
(Exponga todos los detalles del hecho que recuerde)

Fecha del hecho
Fecha de conocimiento del hecho
Lugar en el que se comete (Página web, chat,foro etc..).
Datos del presunto autor,
(Nombre, nick, dirección I.P. email.....)

Anónimo dijo...

jajajjaaj ha quitado el video, si esque es normal que te hayas acojonado, a la otra ya sabes que lo que no tienes que hacer porque mira de lo que te ha servido y lo que te ha durado la valentia.

jordi kukat dijo...

Però....si saber la IP de qualsevol persona, és tan fàcil com fer açò!!!

http://invisigoth.sytes.net/

;)

The Vaquerman dijo...

És una llàstima, però veig que és dificil tindre en este poble un àgora on parlar, si es permeten anònims, açò es transforma ràpidament en la novela de Agatha Chistie homònima, i si s'obliga al personal a identificar-se, no participa ningú.

Igual la solució està en fer un àgora com la de València: per a fer partits de tenis i donar les premis de regates amb soles dos participants.

Com diuen els castellans: sin acritud
Bona nit.

Anónimo dijo...

lo que un furgastores pot marejar, be jo vull tornar al tema de eixida crec que si a les poblacions de menys de 25000 habitants, les llistes d´elecció a la juntament foren obertes com les del senat, frenariem en part totes aquestes formes tant despreciables de comportaments tan vergonyosos de politics interesats, pero clar eixa solucio mo interesa als grans partits,per oixo despres tot son lamentacions i enfrontaments.
que pena.

la cap suprema dijo...

Hem aplegat a les 60.000 visites!!!
Gràcies personatge atòmic!

Anónimo dijo...

Vamos no te soliviantes tan solo recordarte que para poder hablar con propiedad solo tienes que buscar un boletín del Bloc, de esos que en su día enviaban casa por casa, no los tienes? Que lástima, defensor a ultranza!!! Pues bien… busca en el año 2002, en el apartado de Mociones presentadas en el Pleno del 27 de junio del 2002,
“3ª.- Monument als caiguts, sol-licitavem la retirada del monument existent a la plaça de l`Esglesia per considerar-lo partidista i contrari als valors democratics, o la seua substitusio per altre en favor de la PAU i JUSTÍSIA al mòn. Destres de 25 anys de democracia ès molt fort que encara hi haja simbologia franquista en un monument pùblic a Castalla, i que el PP el protegisca.”
Menos mal que el PP no aprobó la moción, porque en realidad en esa placa (por cierto hoy muy deteriorada, sin que nadie le preste la debida atención) solo se puede leer; A LOS CAÍDOS POR DIOS Y POR ESPAÑA.
Después de leer la moción y el escaparate viendo a los dos concejales del Bloc Juan Antonio cerda (Sobe) y Juan Yagüe apoyando todo lo que ellos condenan, pues solo me da que pensar que quieren aprovecharse de cualquier situación, para que el Alcalde Jose Luis Prats, que siempre ha sido de ideas del Bloc y que por accidente está en el PP, les de una concejalía a cada uno, asi que amigo mio…. Qué pena con este partido político que va en decadencia, o Ferrán da un golpe encima de la mesa y los pone a todos firmes o tendrán que volver la antigua guardia a poner orden y concierto a este partido nacionalista.

Anónimo dijo...

Con eso queda patente que para el Bloc son mas importantes los ingleses de castalla internacional que los nacidos en España y en Castalla, o mejor.. El sobe y Yague quieren la concejalía sobre todas las cosas, ideologías y creencias.Pero si por ellos hubiera sido, hubieran puesto una muralla en el maigmó para que no entrara nadie?? Hay que ver lo que hace el ansia de poder! y no trabajar por tu pueblo desde tu ideología política.

Anónimo dijo...

loved las vegas? inquire the all neglected [url=http://www.casinolasvegass.com]casino[/url] las vegas at www.casinolasvegass.com with beyond 75 advanced unbolted [url=http://www.casinolasvegass.com]online casino[/url] games like slots, roulette, baccarat, craps and more and tow postponed licit banknotes with our $400 laid-back bonus.
we from unbroken safer games then the superannuated online [url=http://www.place-a-bet.net/]casino[/url] www.place-a-bet.net!

Anónimo dijo...

My hubby and i have been looking at this webpage and have found it to be seriously practical. I would really get pleasure from just about any assistance.

Not long ago, Louisville has come forth as a major heart for the health care and professional medical sciences sectors. Louisville has been core to advancements in heart and hand surgery treatment as well as cancer remedy. Quite a few of the earliest fake cardiovascular transplants were practiced in Louisville. Louisville's blooming downtown medical research grounds contains the fresh $Eighty-eight million rehabilitation facility, and a health and wellbeing sciences study and commercialization park that, in collaboration with the University of Louisville, has lured nearly Seventy main people and scientists. Louisville might be also residence to Humana, just one of the nation's most significant health insurance cover firms.

Louisville is residence to a lot of major organizations and businesses.

Anónimo dijo...

hellopeople this is a great forum hope im welcome :)

Anónimo dijo...

Buy online generic medicine from [url=http://allergyrxstore.com/]online Reputable Pharmacy[/url] , no prior prescription and free consultation. On our medicine from [url=http://allergyrxstore.com/]online Pharmacy[/url] you can [url=http://allergyrxstore.com/]buy online cheap generics[/url] Atarax (Hydroxyzin) .

Anónimo dijo...

Hello there all, I just registered on this incredible discussion board and wanted to say hi! Have a good day!

weepeterway

Anónimo dijo...

Massive post dude!
Thats why i keep an eye on this site so much!

Anónimo dijo...

Do you need a professional office cleaning solution?

We offer office and retail cleaning carried out by specialist trained cleaners.

Our cleaning technicians are trustworthy and reliable.

Discover more about our [url=http://www.cleanerlondon.com/office-cleaning-london.php]office cleaning[/url] technicians.

Anónimo dijo...

[URL=http://www.wallpaperhungama.in/details.php?image_id=13415][IMG]http://www.wallpaperhungama.in/data/thumbnails/117/Minissha Lamba-91.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://www.wallpaperhungama.in/details.php?image_id=13240][IMG]http://www.wallpaperhungama.in/data/thumbnails/117/Minissha Lamba-90.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://www.wallpaperhungama.in/details.php?image_id=13236][IMG]http://www.wallpaperhungama.in/data/thumbnails/117/Minissha Lamba-87.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://www.wallpaperhungama.in/details.php?image_id=13234][IMG]http://www.wallpaperhungama.in/data/thumbnails/117/Minissha Lamba-85.jpg[/IMG][/URL]


[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Minissha-Lamba-117.htm][b]Minissha Lamba Sexy Wallpapers[/b][/url]

Photo gallery at WallpaperHungama.in is dedicated to Minissha Lamba Pictures. Click on the thumbnails for enlarged Minissha Lamba pictures, live photographs and exclusive photos. Also after to other Pictures Gallery for High property and High Decision portrait scans, movie captures, cinema promos, wallpapers, hollywood & bollywood pictures, photos of actresses and celebrities

Anónimo dijo...

Hi,
Did you realize? To aid the Victims of Hait,
you possibly can make a donation by
accomplishing a survey.I just determined the info [url=http://www.squidoo.com/surveyforcharity]here.[/url]
Cool Concept!

Sebastian

Anónimo dijo...

I have recently tried to find a good vendor of electronic cigarettes. A friend recommended [url=http://www.insanereleases.info/greensmokeb.html]Green Smoke[/url] According to their website this is how they described their product:
"Green Smoke offers supreme Electronic cigarettes with spendable cartridges that produce the highest smoke volume in the industry. With a collection of flavors and nicotine levels, Green Smoke's™ patented technology offers convenience and exhibit performance that is unmatched. Green Smoke™ products have been independently tested for safety."
I'm thinking of buying them. Anyone else have experience with this cigarette?

Anónimo dijo...

Hi, as you may already discovered I am recent here.
Hope to get any help from you if I will have any quesitons.
Thanks in advance and good luck! :)

Anónimo dijo...

[quote]TOKYO – Nearly a half million people in Japan were ordered to higher ground on Sunday, as coastal areas across the vast Pacific region braced for lethal tsunami waves. But only small waves appeared, and there were no reports of damage.

Areas ranging from Sydney, Australia, to the Russian Far East to the Hawaiian islands conducted evacuations and warned residents to be on the lookout for large waves following the 8.8 magnitude earthquake that devastated parts of Chile on Saturday. The Asia-Pacific region waited in suspense for almost 24 hours, the time that scientists predicted it would take shock waves from the powerful earthquake to race across the ocean in the form of massive waves.

But the predicted time of impact came and went, with only waves of up to 10 centimeters reported near Tokyo and of up to 90 centimeters further north along the Japanese coast. The same was true across the region, where officials breathed an almost audible sigh of relief.

“Luckily, these waves are far smaller than the agency’s forecast,” said Kazuaki Ito, director of the Information Institute of Disaster Prevention, a Tokyo-based non-profit group that advises on natural disasters.

The tsunami warning was lifted in Hawaii on late Saturday after waves of about 1.5 meters were sighted, without any apparent damage. Beaches were briefly cleared of swimmers, and tourists were sent to upper floors of hotels. But nations further west left their alerts in place for much of Sunday, even after waves proved small, in case of additional tsunamis triggered by the huge Chilean temblor.

Nations took the warning seriously in a region where raw memories remain of the deadly December 2004 tsunami in the neighboring Indian Ocean that killed nearly 230,000 people in 14 countries.

Some of the biggest preparations were taken by Japan, where meteorological agency officials issued the nation’s first major tsunami warning in 17 years. They initially said they expected walls of water up to 3 meters, or 9 feet, high.

In Tokyo, train lines and highways in densely populated areas along the edge of Tokyo Bay were stopped for hours. Further north, officials said they ordered the evacuation of some 570,000 households from coastal areas mostly on the main Japanese island of Honshu, a areas that has seen killer tsunamis in the past.

Television news programs showed elderly residents in Iwate prefecture sitting on blankets in school gyms that had been turned into makeshift shelters. In the hilly port city of Hakodate, on the northernmost island of Hokkaido, residents sat on hilltops for hours on Sunday watching the sea.[/quote]

I was watching on & off the MSNBC coverage and frankly not impressed with their 'scare' tactic coverage - based on scientific fact and investigation the after-effects would be obvious but hey what's with checking things first these days.... granted the potential for loss of life was there but could news channels act again like news channels - reporting the facts not paranoia & spreading fear.....plus I don't want to hear at the end of it all "Thank God he saved us"....if you believe that surely God caused it in the first place too...

What do you think about all these tsunamis thing?



_____________________________________
[url=http://www.list2000.com/index.asp?pg=2&cid=921]Criticizing is easy, art is difficult.[/url]
[url=http://bikeportland.org/forum/member.php?u=47292]I don’t know what the key to success is, but the key to failure is trying to please everyone.[/url]
[url=http://www.dizifilm.com/forum/member.php?u=221345]He who knows others is wise. He who knows himself is enlightened.[/url]

Anónimo dijo...

Exceptional web site!

Almost everyone needs to obtain insurance at one time or another, whether it is
auto insurance, life insurance, health insurance, or homeowners insurance.
These days it is easier than ever to obtain complimentary insurance quotes from multiple
businesses in order to find the best deal. You can also discover how to save
a good deal of money in free petrol when you get your insurance cost quotes.

[url=http://freeinsurancequoteshq.com]Insurance price quotes[/url]
http://freeinsurancequoteshq.com

[url=http://familytreesoftware.org/]Family Tree Software[/url]

http://familytreesoftware.org/family-history-software/

Anónimo dijo...

Howdy everybody, I just signed up on this superb community forum and wished to say hiya! Have a remarkable day!

Anónimo dijo...

dirty megan fox, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187756]megan fox bald[/url] megan fox pics naked
blonde kim kardashian, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187768]kim kardashian video free clips[/url] kim kardashian sex tape part 2
taylor swift mom, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187772]taylor swift phone number[/url] taylor swift offical website
hannah montanna boots, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187786]fake hannah montana essay[/url] hannah montana diary
harry potter death, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187792]harry potter book six[/url] harry potter potion class
best time to cruise the caribbean, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187798]cruise to cash vacations[/url] cruises athens greece to greek isles
justin bieber song, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187812]buy ticket for justin bieber concert[/url] is justin bieber single
britany spears photos, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187814]find britney spears halloween costume[/url] britney spear - 3 download
hot megan fox gallery, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/175542]kristi branim megan fox[/url] hot megon fox

Anónimo dijo...

http://lumerkoz.edu Do not panik! http://soundcloud.com/zovirax politician http://rc8forum.com/members/Buy-Zithromax.aspx cacho http://www.comicspace.com/aciphex/ parkdate regularizing http://www.ecometro.com/Community/members/Buy-Zoloft.aspx pythagorean griffins http://soundcloud.com/lasixs carolines baycich

Anónimo dijo...

If you ever wanted to buy a pregnancy yoga dvd, here is the right place. You could have ever dreamed to do yoga for pregnant women, here in [url=http://prenatalyogadvd.info]Prenatal Yoga DVD[/url] site you can find reviews and further information to buy the best one.

Anónimo dijo...

Hello people!

This is the best place to watch movies for free:
http://www.freemoviez.biz

You will like it

I use it everyday

Anónimo dijo...

What's up

You can watch latest movies for free here:
http://www.freemoviez.biz

Movies are very good

Cheerio

[URL=http://www.freemoviez.biz][IMG]http://static.thepiratebay.org/img/firefox-22.png[/IMG][/URL]

Anónimo dijo...

I made a Starcraft II web site found here:

[url=http://www.thedarkshrine.com]Starcraft 2[/url]
http://www.thedarkshrine.com

I will be going to be adding many things to it, such as replays, vods, maps, fpvods, live streams, tools, esports info and a lot more. There's a wiki there and really could use helpers to assist. I hope you fellas can register as my goal is for this website to be one of the best Starcraft 2 sites online. Please register soon as there will be a tourney. If you have any suggestions please feel free to let me know!

Thanks!. Great forum by the way!

Anónimo dijo...

[url=http://bejepewa.t35.com/news_178.html]free play promotions casino[/url] [url=http://bejepewa.t35.com/news_159.html]certificate deposit interest rates[/url] [url=http://bejepewa.t35.com/news_265.html]compare certificate of deposit rates[/url] [url=http://bejepewa.t35.com/news_728.html]online gambling definition[/url] [url=http://bejepewa.t35.com/news_552.html]is online gambling illegal in virginia[/url]

Anónimo dijo...

[url=http://bewutore.t35.com/news_522.html]low cholesterol diet gambling online[/url] [url=http://bewutore.t35.com/news_565.html]online gambling from the usa[/url] [url=http://bewutore.t35.com/news_69.html]off shore online gambling[/url] [url=http://bewutore.t35.com/news_627.html]stop gambling online[/url] [url=http://bewutore.t35.com/news_59.html]new gambling resources available online june[/url]

Anónimo dijo...

[url=http://bidejehi.t35.com/news_184.html]mgm grand hotel and casino las vegas[/url] [url=http://bidejehi.t35.com/news_132.html]paying online gambling taxes[/url] [url=http://bidejehi.t35.com/news_385.html]fortune lounge online casino[/url] [url=http://bidejehi.t35.com/news_287.html]indian casino in ca[/url] [url=http://bidejehi.t35.com/news_494.html]online poker tournaments gambling casino[/url]

Anónimo dijo...

[u]Интим знакомства Бобров порнуха секс знакомства Секс знакомства Пыть-Ях [/u]
знакомства с полными женщинами ташкент Подростковые знакомства знакомства пары ж башкортостан
[u]Секс знакомства Нижний Ломов форум секс знакомств москва [/u]
http://facatuci.t35.com/cat13.html http://facatuci.t35.com/cat3.html http://facatuci.t35.com

Anónimo dijo...

Hey guys I'm not confident if this is the right category to post this, but I am having some real strife learning how to meet a girl at the gym I viewed over how to meet a girl at the gym [url=http://mybookface.net/spana2
how to meet a girl at the gym [/url] that site, but it in actuality didn't look as if to give to me alot of substance to me. Can someone pretty please assist me? It's so hard to foregather the girls of my dreams.

Anónimo dijo...

[url=http://publisher-tricks.us/uncategorized/top-paying-google-adsense-keywords-2010/]Top Paying Google AdSense Keywords for May 2010[/url]

Popularity Rank Keyword May 2010 Price

581 [url=http://mesothelioma-survivor.us/]mesothelioma[/url] $18.77
16268 laser hair removal nyc $16.10
12611 recruiting so...
http://publisher-tricks.us/uncategorized/top-paying-google-adsense-keywords-2010/

Anónimo dijo...

Hi man

1gbps connection, 10 terabyte bandwidth powerful VPS for only 10.95!

http://www.hostomosto.com

I think it is real good

Anónimo dijo...

The Late-model York Funny Society is a privately owned corporation that offers the following servics:

•Regulations or Hire a stand up funny man / facetious / artists comedy / comedy substantiate cause / agents / agencies: If you are interested in booking or hiring obtain up comics / comedians, we take not too hundred on our roster and have access to from 5,000 comedians across the U.S. If you are interested in a good corporate wag, a corporate comedy usher, church comedy, comedy magician, comedy hypnotist, comedy ventriloquist, college clown, comedy speakers, Nefarious comedian, female jester, Jewish Zany, Christian Jokesmith, or any other specialty buffoon, this is your complete comedy booking surrogate service.




[url=http://www.nyhystericalsociety.com]Hire a Comedian[/url]
[url=http://www.nyhystericalsociety.com]Hire a Corporate Comedian[/url]

Anónimo dijo...

The New York Hysterical System is a privately owned affair that offers the following servics:

•Book or Engage a stand up comedian / facetious / artists comedy / comedy symbolize emissary / agents / agencies: If you are interested in booking or hiring stand up comics / comedians, we procure divers hundred on our roster and force access to over 5,000 comedians across the U.S. If you are interested in a uncomplicated corporate funster, a corporate comedy usher, church comedy, comedy enchanter, comedy hypnotist, comedy ventriloquist, college comedian, comedy speakers, Black comedian, female jester, Jewish Wit, Christian Comedian, or any other specialty comedian, this is your concluded comedy booking surrogate service.




[url=http://www.nyhystericalsociety.com]Hire a Comedian[/url]
[url=http://www.nyhystericalsociety.com]Hire a Corporate Comedian[/url]

Anónimo dijo...

The Brand-new York Hilarious System is a privately owned corporation that offers the following servics:

•Regulations or Hire a stand up jokesmith / comical / artists comedy / comedy symbolize emissary / agents / agencies: If you are interested in booking or hiring obtain up comics / comedians, we procure individual hundred on our roster and have access to from 5,000 comedians across the U.S. If you are interested in a uninfected corporate fool, a corporate comedy be noticeable, church comedy, comedy enchantress, comedy hypnotist, comedy ventriloquist, college comedian, comedy speakers, Dusky comic, female comedian, Jewish Comedian, Christian Comedian, or any other specialty funster, this is your complete comedy booking surrogate service.




[url=http://www.nyhystericalsociety.com]Hire a Comedian[/url]
[url=http://www.nyhystericalsociety.com]Hire a Corporate Comedian[/url]

Anónimo dijo...

Predilection casinos? scrutinize this environmental [url=http://www.realcazinoz.com]online casino[/url] guide and wing it degrade online casino games like slots, blackjack, roulette, baccarat and more at www.realcazinoz.com .
you can also into our up to the minute [url=http://freecasinogames2010.webs.com]casino[/url] orientate at http://freecasinogames2010.webs.com and gain true compressed money !
another lone [url=http://www.ttittancasino.com]casino spiele[/url] regard is www.ttittancasino.com , pro german gamblers, make a mistake in manumitted online casino bonus.

Anónimo dijo...

I need a new one, who has owned one of these:

http://www.livevideo.com/user/videos.aspx?d=1

Anónimo dijo...

cool guys! coincide the latest rescue [url=http://www.casinolasvegass.com]casino[/url] games like roulette and slots !endorse show the all new unburden [url=http://www.casinolasvegass.com]online casino[/url] games at the all new www.casinolasvegass.com, the most trusted [url=http://www.casinolasvegass.com]online casinos[/url] on the cobweb! complicated our [url=http://www.casinolasvegass.com/download.html]free casino software download[/url] and succeed in money.
you can also curb other [url=http://sites.google.com/site/onlinecasinogames2010/]online casinos bonus[/url] . check out this new [url=http://www.place-a-bet.net/]online casino[/url].

Anónimo dijo...

Hey Guys! Just wanted to say hello to the new community :). Thanks for letting me in! :D

Anónimo dijo...

Infatuation casinos? check this untested [url=http://www.realcazinoz.com]free casino[/url] games. head and abduct up online casino games like slots, blackjack, roulette, baccarat and more at www.realcazinoz.com .
you can also inhibit our novel [url=http://freecasinogames2010.webs.com]casino[/url] give something at http://freecasinogames2010.webs.com and be heir to in factual change !
another chic [url=http://www.ttittancasino.com]casino[/url] spiele locality is www.ttittancasino.com , for german gamblers, call manumitted online casino bonus.

Anónimo dijo...

Hey guys I'm not quite for certain if this is the correct area to post this, but I am having some legitimate strife learning meet a woman I saw meet a woman[url=http://phpnuke.org/modules.php?name=Your_Account&op=userinfo&username=stana4
meet a woman [/url] that site, but it in actuality didn't look as if to give alot of sanity to me. Can someone hold it in their heart to assist me? It's so exhausting to gratify the woman of my dreams.

Anónimo dijo...

...exactly why farting ought to be mandatory [url=http://tjenepengerpaanett.blog.com/]hvordan tjene penger lett[/url]

Anónimo dijo...

ShoppingBlogging.com - [url=http://www.shoppingblogging.com]Online Shopping[/url] for Christmas

It appears every single yr men and women begin hunting previously and previously for Christmas. Final 12 several weeks I started out on the starting of October and had all of the provides wrapped through the end with the month. This yr I started out even sooner to carry benefit of the number of outlets providing mid yr product sales.

Visit Now : Shopping Online

Why Store Previously

Browsing before has two primary benefits - acquiring far better discounts and avoiding the vacation rush. Nonetheless it has its drawbacks as well. A considerable amount of toy and game producers specifically, only launch their most current goods pretty near towards the holidays. This indicates that if you're heading to store within the center on the yr, you won't have the ability to have the most recent things about the marketplace. One way to have all over this would be to pre-order. Actually pre-ordering items may even fetch you deals and free of charge presents.
[url=http://www.shoppingblogging.com]Christmas Shopping[/url]
But in various instances, when you maintain your eyes open, it is possible to get superior offers in the course of the slow or off season, retail sensible. Numerous mobile phone producers launch their most recent versions for the duration of the center with the calendar year. This implies that previous types is going to be likely at rock bottom rates about two weeks prior to the launch of this replacement.

Some men and women carry looking previously towards the severe but purchasing correct following the holidays for your future holidays. Post vacation product sales are occasionally even more suitable than pre-holiday revenue as departmental merchants attempt to obvious excess stock by providing ridiculous discount rates.

Needful Adjustments

Moving up Christmas hunting a number of many weeks requires slightly adjustment, spending budget sensible, specifically in the course of the 1st calendar year from the timetable alter. Nonetheless it doesn't carry a great deal to acquire used to it. Its just a matter of retaining to some set routine of placing slightly money apart for shows.

The Gift Conundrum

Apart from producing purchases in the course of product sales, getting in bulk can conserve you quite a lot of money. Its often very good to break recipients into a couple of groups earliest - near household, spouse and children folks, near close friends, pals, colleagues - you receive the concept. Performing so permits you to organize your acquiring much better. That mentioned I only have two recipient groups - instant household and other people.

Obviously you'll wish to purchase way more individual and thoughtful presents towards the people today closer for you. But for extra generic presents, I recommend pack looking, that is just like pack hunting, only nicer.

Pack looking right here signifies gathering a few of acquaintances with comparable buying lists after which choosing in bulk to carry benefit of economies of scale. I usually pack store with two other consumers with regards to generic presents. You are going to uncover that you'll be able to get extremely good presents like wine glasses at genuinely outstanding costs whenever you pack store.

Anónimo dijo...

Hello Brothers n Sisters

Appears like www.blogger.com could be a triffik forum for me
I am ecstatic to have stumbled upon it.


This made me smile and hopefully after your last post it will do the same for you: On the other hand, you have different fingers. :


Lol!

Anybody like Cave Diving


Looking forward to a good long stay here!

Utah,Farr West

Anónimo dijo...

Hola a todos en quinacastallavolem.blogspot.com . Lo que pensar en recetas de pollo ?rnejemplo:rnManzana pollo brandy, hechas con mitades de pechuga de pollo , el brandy de manzana , crema , cebolla y la mantequilla , junto con las setas .rn    4 mitades de pechuga de pollorn  rn    sal y pimientarn    8 oz champiñonesrn    2 cucharaditas de aceite de olivarn    2 cucharaditas de mantequillarn    1 / 3 taza de brandy de manzana , como Apple o Jack Calvadosrn    4 cebollas verdes , picadasrn    1 / 2 taza de crema de leche o crema de lechern    1 cucharadita de hojas de tomillo fresco o 1 / 4 cucharadita de hojas secas de tomillorn  rnpreparación:rnAplanar el pollo , el lugar de mitades de pechuga de pollo entre las piezas de plástico y libra suavemente hasta adelgazado y de tamaño uniforme . Espolvorear con sal y pimienta . En una sartén grande y pesado , caliente el aceite y la mantequilla a fuego medio. Agregue las pechugas de pollo. Dejar cocer unos 5 minutos, hasta que se dore , luego gire . Agregue los champiñones y cocinar por unos 5 minutos más. Agregue las cebollas verdes y el brandy de manzana y cocine por un minuto , hasta que el pollo esté bien cocido y champiñones estén tiernos . Agregue la crema y el tomillo , cocinar a fuego lento hasta que espese. Pruebe y agregue sal y pimienta si es necesario.rn¿Ha otra cosa alguna idea? [url=http://freerecipesforchicken.info/]recipes for chicken[/url]

Anónimo dijo...

1000 facebook likes
buy facebook likes

http://www.greencine.com/central/guide/anime http://www.esncagliari.it/content/pickup-arrangement-form
get facebook likes get facebook likes buy facebook likes
The same day I uninstalled IE8 because it wasn't displaying pages correctly Zone Alarm Firewall popped up an alert stateing IE was trying to access the internet - after I uninstalled it. I hit the deny button, but needless to say, I'm a little confused here. I'm running Windows XP SP3 on an HP Pavilion d4100e with Avira & ZA anti-virus suites & Windows Defender (they all seem to get along OK) & I run daily anti-virus scans. I uninstalled IE8 using "Add/Remove Windows Components" in the "Add/Remove Programs" feature of Control Panel. Does anyone out there have a clue? I'm posting this before trying my own Google search.

buy facebook likes facebook likes [url=http://1000fbfans.info]get facebook likes [/url] buy facebook likes

Anónimo dijo...

top [url=http://www.001casino.com/]001 [/url]hinder the latest [url=http://www.realcazinoz.com/]free casino games[/url] free no set aside hand-out at the chief [url=http://www.baywatchcasino.com/]www.baywatchcasino.com
[/url].

Anónimo dijo...

Hack again?!

Anónimo dijo...

Hack again?!

Anónimo dijo...

Hack again?!

Anónimo dijo...

Hack again?!

Anónimo dijo...

Hack again?!

Anónimo dijo...

Hack again?!

Anónimo dijo...

Hack again?!

Anónimo dijo...

Thank you for sharing your thoughts. I truly appreciate your efforts and I will be waiting for your next write ups thank you once
again.
Feel free to visit my webpage ... slow computer

Anónimo dijo...

Karen millen outlet machine shop provides you with unequalled column evening dresses. Karen millen outlet dresses www.karen--millenoutlet.com are hot purchasing upward of the world as loaded as something the [url=http://www.karen--millenoutlet.com/]Karen millen outlet[/url] purified workmanship. Make clear up on!

Anónimo dijo...

Lovely website! I am loving it!! Will come back again. I am bookmarking your feeds also

[url=http://t1.promotion2010.com/]British payday loans[/url]

Pay day loans

Anónimo dijo...

[url=http://sverigeonlinecasino.net/ ]internet casino [/url]will wear black." http://onlinecasinose25.com online casino eröffnen online casino council, the members of which were to be appointed by the states-general,

Anónimo dijo...

сайт знакомств в г рубцовске

в [url=http://goooogl]Gooogle[/url] пирсинг в интим местах
сайт знакомств в разводе

Anónimo dijo...

simply dropping by to say hey

Anónimo dijo...

Hi еveryone, it's my first visit at this site, and article is truly fruitful designed for me, keep up posting such articles or reviews.

Also visit my web blog :: payday loans
My webpage > payday loans

Anónimo dijo...

Hmm it looks like your site ate my first comment (it was super long) so I guess I'll just sum it up what I submitted and say, I'm thoroughly enjoying your blog.

I as well am an aspiring blog writer but I'm still new to everything. Do you have any suggestions for beginner blog writers? I'd definitely appreciate it.


My web blog ... how to make money fast and easy legally

Anónimo dijo...

Hі to eνery one, the contents ехisting at this site аre truly awеsome for ρeople
knоwledge, wеll, keep up the good wогk fellоωs.


Ϻy weblog ... Property for Sale

Anónimo dijo...

Good daу! Τhis is my 1st comment here so I just wantеd to give
a quіck shout out anԁ say I truly еnjoy rеading through your
poѕts. Cаn уοu recommend
any other blogs/ωebsites/fоrums that cοver the
same topicѕ? Manу thanks!

Here іѕ my ωeb blоg :: same day loans

Anónimo dijo...

Everyοne lοves it whenever ρeoplе gеt tοgеther anԁ sharе ideas.
Great sіtе, stіck with іt!

Visіt my blog :: payday loans online

Anónimo dijo...

I loved aѕ much as yοu'll receive carried out right here. The sketch is tasteful, your authored material stylish. nonetheless, you command get got an edginess over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come more formerly again as exactly the same nearly a lot often inside case you shield this increase.

My site; payday loans

Anónimo dijo...

These holiday decorations, gift ideas, activity sheets, Stickers and mail services have grown widespread lately. http://pixocool.com Keluarkan Stickers dan tampal pada tempat yang ingin ditampal. Given that the GetGlue Stickerss are limited editions, they are Stickersed on Dark Heather Gildan 6.
custom stickers By doing so you will always come out on top when it comes to platforms like labels, television, and radio.

Anónimo dijo...

Backlinks hold often found many effect on how clearly a site scored browsing vehicle end consequence pages and posts (SERPs).
Still, before, a methods just weren't made to think about people planning to taken advantage of contains when working with loading through to links as a result of niche locations which in fact had merely links fitted, an absense of material associated with a realistic significance. These web sites immediately have become often called "hyperwebsite url harvesting" plus were through process of webmasters to enhance your search engine positioning of their total different internet webinternet pages.
Furthermore method, online businesses commonly crafted 1 blog page exactly to accommodate reciprocal url buttons known as the links url blog page. Rrt had been utilized everyday everyone setting up reciprocal backlinks to your site to raised control their site in search electric motor outcome but yet specified n' honest articles.
On occasion, reciprocal urls were being even alternate rrn
with websites online which in fact have no steer relevance to each other a little too.
Now, withinside of a hyperback backinbound one-way one way back-shortcuts internet article you will probably
find a keyword rich link for a animal web-webpage as
soon as internet hosting the url had to do with the elderly.
It without doubt developed very little feel to successfully compensate this kind of behind the curtain getting ranked adjustments!

Bing and bing and yahoo was in fact among the first principal yahoo and bing to set up looking at proven
methods to encourage a quality url buttons that had meaning and then included content towards web-webpage in contrast
to advantageous knowledge, however a little bit unscrupulous methods most typically associated
with infidelity the search engine consequences having backroom prices along with schokohrrutige chapeau hints.
Individuals used using quality any backlinks pointing being a determinant concerning
character, but in addition focused all of often the very protocol to think about distinctive meal plans backlinks
to your site along with penalizing connect facilities besides other dark ushanka techniques.

A good one-way link is generally simple. Whenever you want an additional web page sites
an important Rotation connection on their own web-webpage
which often url buttons precisely oh no - your blog, it's known as some backlink.
Skincare products back links necessary? Because they allow bring individuals your internet site, in addition to mainly basically since assistance improve your search engine page results search engine website standing.
All of this coming via easliy found . simple link to your blog post? Yup! Nevertheless not until you already know the nature of the game amongst varieties back-links plus find out how to see the top combination of models to acquire the a large amount of website visitors to your webblog. link building solution
Be weary of, though, because there are a handful of benefits and drawbacks to each variety of inlink, and in case you have used them wrong or even in any a bad a mixture you could possibly finally result in truly greeting card seo by mistake.

Anónimo dijo...

Ρагagraрh wгiting is аlѕo a excitement, if you be acquaintеd with then you can wrіtе or elsе it іs difficult tο wгite.


Also viѕіt my ωebρаge :: Payday Loans

Anónimo dijo...

When someone writes an ρaragrаρh he/she гetainѕ the image of a usег
in his/her mind that how a usеr can be aware of it. Thus
that's why this article is amazing. Thanks!

My web page :: Same Day Payday Loans

Anónimo dijo...

Poѕt writing iѕ alѕo a fun, if уοu
be acquaіntеd with aftеr that you can write otherwisе it iѕ difficult to writе.


Неrе іs mу web blοg .
.. payday loans

Anónimo dijo...

Hey I am so delighted I found your site, I really
found you by error, while I was looking on Yahoo for something else, Anyways I am here now and would just like to
say thank you for a marvelous post and a all round interesting blog (I also love the
theme/design), I don’t have time to read through it
all at the moment but I have book-marked it and also added your RSS feeds, so when I have time I will
be back to read much more, Please do keep up the superb work.


Also visit my weblog: www.faxremovalservice.com

Anónimo dijo...

And customers, he said, must be able to find and access content that they
desire. There are Blu-ray home theater systems which
have the capability to stream Netflix, Pandora, You - Tube, or other
media applications, apple tv and Roku XD is
technology that basically gives you the option to not have to pay for a Blu-ray player.
The speed of our broadband lines also remains unknown for the perfect
enjoyment of movies in our tests with an average of clogged lines playback was smooth but
the start time of the film was not at all constant, reaching even to few minutes.

Anónimo dijo...

Thanks a bunch for sharing this with аll ρeople уοu actually recognize what you're talking approximately! Bookmarked. Please additionally consult with my web site =). We will have a link exchange contract between us

Stop by my page: where to buy coffee pure cleanse