lunes, 4 de mayo de 2009

Recordatoris


Han tallat quatre arbres ací davant de casa i no m'ha dolgut com abans. Igual ha funcionat com anestèsia que l'estiu ha vingut ja per quedar-se (uns mesos). O igual és que si t'avisen del colp estàs més preparat i tenses la cara per a que et faça menys mal. Zasca!!! O serà el concert de The Wombats que m'ha alegrat per a tres setmanes. Que li farem, les persones humanes som així d'influenciables a vegades.

Punt i seguit.

O és que el cos ens demana seleccionar batalles i deixar les perdudes per als qui tenen vocació de màrtirs. Ara ens toca centre històric i tenen pendent les contestacions de les al·legacions al PGOU. Dos temes semblants que van a marcar el futur del poblet. Hi ha per ahí, i ho tornaré a repetir les voltes que calga, una conferència amb algun redactor del pla, que va afirmar l'Alcalde que faríem (davant del regidor de Cultura) i que hem de tornar a moure. Vull (com a ciutadà de Castalla) que m'expliquen el pla i els perquès dels canvis, i que ho facen públicament. Segur que no estic assoles en eixa demanda. Supose que ningú pot estar en contra d'això. Vull que diguen públicament això que un dels redactors del pla ens va dir quan vam anar a preguntar: Eixa part s'ha canviat perquè com la gent s'ha construït ho havíem de legalitzar... M'encanta eixa lògica aplastant.

Punt i seguit.

Amb el Centre Històric volem portar a algú que ens explique models d'actuació. Per saber, de mans d'especialistes, cap on hem de fer força. Ho vam fer un poc tard amb el tema del PGOU, però al ritme que portem, anem a tenir molt lloc d'actuació allà dalt, així que quan abans comencem, més alternatives aconseguirem. Finals de maig és la cita. Ja sé, ja sé, tot molt amuntonat, però és un resum de com ho portem tot. Massa improvisació i després ens queixem del Molt Il·lustre...

Punt i seguit.

Per a juny-juliol la V Setmana de Cine. El blog està parat, entre altres coses per eixe motiu. Hem fet algunes cosetes (i les que queden) perquè comencem a témer que no es llance massa gent a fer nanometratges, curtmetratges o documentals. Enguany, tota eixa gent que feia promeses l'any passat no té excusa, però segur que la troba! Si l'he trobada jo per a que no m'afecte el que han fet amb els arbres...

Ai senyor quina creu!!! juju.

Toni.



16 comentarios:

J.C. dijo...

Toni, com sempre conta en mi. Este any debutaré en els Nanometratges. A vore que tal va.

Josep Lluís dijo...

Hola, Toni!!! Si has llegit l´escrit que vaig posar la setmana passada al meu blog, donava per fet que els 3 teixos anirien fora, i que de nou l´ajuntament es passaria la llei pel forro. Però avuí ja han anat retirant les "restes mortals" dels arbres tallats, i sorprenentment encara estan els 3 teixos ben plantadets. Que siga per molts anys!!!

Anónimo dijo...

Ja ho he vist. Però em sorprendria moltíssim que els deixaren. Seria reconéixer que en l'altre teix trasplantat (i ara mort) s'havien equivocat. I que els biòlegs famosos, que les van donar els informes "orals" i no per escrit, han fet cas d'una demanda popular que funcionava per internet.

Passen tantes coses en este poblet, que fins i tot això es possible. No vindria mal que l'oposició ho preguntara a algun plenari a vore...

Jo no sóc massa optimista. Continuen sense informar (al Crònica o a la seua plana web) el que van a fer, quants arbres van a trasplantar, quants a tallar, quins a deixar...

Ho tenim que anar intuint en funció del que veiem. Ara mateix no sabem ni que va a passar amb eixos teixos.

I fer això no es difícil. No han de demanar-li permís a ningú, ni reunir a ningú, ni fer més treball... només dir-los als famosos biòlegs... feu-nos un informet del que anem a fer per a enviar als mitjans de comunicació.

30 segons per a dir-ho, 2 minuts per a enviar-ho amb un xicotet comentari als mitjans de comunicació, cinc minuts per penjar-ho a la plana web (tot tirant per dalt). Si set minuts i mig són molts, imagina coses que impliquen més sacrifici...

Així que estem com estàvem i a més, a partir d'ara, costarà un ou moure la gent quan tots han vist que no val per a res. Que no es fa cas i que es repeteixen errades...

Paciència.
Toni.

Anónimo dijo...

Sé que no té res a veure el que vaig a dir, però ho sent (ah, estic d'acord en lo de dalt).
Ahir vaig anar a tirar totes les deixalles domèstiques que, amb molt de sacrifici, classifique a casa per reciclar-les. Bé, quan vaig arribar als contenidors estaven totalment saturats i hi havia tanta brossa fora com dins, i com estic fins els ous de que digueu sempre que no hi han diners, soles per a vosaltres, jo també ho vaig tirar a terra.

Paneta, en els pobles del segle 21, com és Castalla des de que vau tallar els pins, els contenidors estàn soterrats a terra, però està clar que els de Castalla ja no pintem res en el nostre poble;


Per a vosaltres els diners, per a nosaltres la MERDA, no?

Eixa és l'unica màxima que guia els vostres fets.


Feu asco!!

Anónimo dijo...

Hola Toni, t'entenc perfectament el sentiment quan comentes lo de The Wombats, jo vaig baixar a vore altres (Prodigy, Keane) i em va encantar, quan tendrem a Alacant un festival aixi?? mai???, menys mal que Murcia no ens pilla molt llarg, un abraç, Palau.

Anónimo dijo...

Se que no ve molt al cas, pero a Torria aon s'habien fet eixes explanacions tant grans, i habien arrancat tots els arbres, han plantat viña, i m'alegrat molt, despres de sentir que si hai anava la nave de Bornay, o un camp de golf, o ne cuantes coses mes, vore que al final an plantat viña, m'alegrat, ma fet pensar que tal volta al final no estiga tot tant perdut.

Anónimo dijo...

Dicen los rumores (son rumores, son rumores) que nuestro inclito alcalde se enfrento a toda la plana del PP local en su defensa de Fenoll para la diputación provincial, en contra de la corriente del partido que era el apoyo a Ripoll, independientemente de quien sea mejor de los dos, cosa que seria demasiado extensa para debatir, resulta raro la confrontación de un "recien" llegado como el Sr.Prats, hacia la postura de su partido, pero.......... ya no resulta tan raro cuando uno se entera de que el excelentisimo Sr.Alcalde salia en un puesto de renombre dentro del organigrama de la nueva diputación del Sr.Fenoll, o sea, que atando cabos, el Sr.Alcalde vendia su apoyo a cambio de mejoras sustanciales en sus atribuciones.

Me acabo de dar cuenta que es normal que el Sr.Prats cobre sus emolumentos como alcalde, es el unico politico "real" que tenemos en el pueblo, el no va a mirar el bien del pueblo, no le importa para nada, para él la alcaldia solo es un trampolin hacia empresas mayores, una forma de darse a conocer, por eso esta bien que cobre, es el unico politico "profesional" que tenemos, miente y engaña como un autentico politico.

Esperemos que encuentre pronto ese puesto de "mayor responsabilidad", (ya digo yo que esta sera la excusa que utilice cuando tenga que dejar el cargo de alcalde para irse a diputación o a donde consiga medrar)y asi termine pronto esta pesadilla para el pueblo.

Ojo, no confundamos esto con animadversión hacia el PP, creo que hay gente muy capaz en ese partido, para sacar adelante este pueblo, lastima que el Sr.Prats en su afan por subir en la escala politica, nos haya metido un gol por la escuadra a todos, a su familia, a su partido y a su pueblo.

Vayase pronto Sr.Prats, que tanta paz lleve, como descanso deje.

Verguenza Profunda.

P.D.: hablando de verguenza, ¿como se puede conducir una furgoneta de traslado de enfermos, sin estar capacitado, sin haber pasado ninguna oposición, y sobre todo y lo mas importante, sin sentir una verguenza y una desazón que te atenace a cada minuto que pasas al volante? Gran Misterio.

Anónimo dijo...

Dons jo vaig passar ahir i em va fer molta pena la "neteja" que han fet. De res ha servit les opinions que els van fer arribar? Tan poc ens escolten i els importa el que els diem? Sincerament, em vaig sentir molt decebuda. Ara soles ens queda vore fins on són capaços d'arribar. Sóna a derrotista, però visto lo visto...

Nostàlgica dijo...

Açò és la segona fase. La tercera és la costera del Xorro i ahí hi ha uns exemplars d'oms xul·líssims. Gaudim-los el poc temps que els queda perquè a la propera subvenció desapareixeran.

Progrès de merda!!

Anónimo dijo...

Si el que condueix la dichosa furgoneta es amic de l'alcalde i d'algún concejal no es fa falta cap de titol ni cap de permís.

P.D. ¿L'oposició no diu res? ¿Tenim una oposició a l'altura del alcalde que ens governa?
deu meu¡
¿m'empadrone en Onil?

Anónimo dijo...

Resposta al comentari que diu que els castelluts ja no pintem res a Castalla: tota la raó. Ens han convertit en un poble-geriàtric per a anglesos. I si no, recordeu les exigències de la colla de Susan MacKenzie per a les eleccions de 2007.

Anónimo dijo...

Toni: estas fent un treball mol encomiable, pero crec que ha arribat el moment de pasar a l´accio si fem un foro de debat encaminat a presentar una alternativa coerent al us i abus dels "nostres" omnipotents amos del poble, talvolta desde la cadira de regidors podriem canviar algunes coses, crec que ha arribat l´hora de convertir a quina Castalla volem en alternativa de govern. pensateu, la gent esta farta de partits que no donen solucions,la solucio pòdria estar en aglutinar gent que desde la independencia treballaren per fer real la posibilitat de reunir a un grup de dones i homens, que desde la independencia de cap partit treballara per combatre la prepotencia i l´abus de poder.
Sincerament si estimem el poble devem de fer fugir a aquells que no escolten al poble.
alternativa ja, en dos anys espot preparar be.
a.g.

Anónimo dijo...

a.g.

Si Quina Castalla Volem es presenta com a partit, hi hauria molta gent que deixaria el seu partit i s'apuntaria. Em venen al cap alguns ex-dirigents del PSOE, algun membre del PP que eixiria del partit si la guerra entre potistes i panetistes s'agreuja, i crec que tots els del BLOC. O siga, que ens podríem trobar amb dos candidatures només: el PP i QCV. Interessant panorama, no?

Anónimo dijo...

Mire des de la finestra les obres i els teixos encara aguanten. Serà possible que vagen a deixar-los? No matxacaven tant les clavegueres? Misteris.

Moltes gràcies per la confiança a. g. No sóc tan optimista com tu i no sé si nosaltres seríem els més adequats per encapçalar res.

M'encanta tot el que suposa la gestió del nostre poble i és xulo fer càbales (política-ficció), sobre com podria donar-se el pròxim panorama per a les eleccions locals, però no crec que el que tu planteges siga massa real.

I no es falta de compromís com alguns ens volen fer vore. Hi ha compromís i treball fora dels partits polítics!

La política de partits i d'ajuntament té coses atractives, però té una part que personalment no suporte: protocol, representació i altres pèrdues enormes de temps. I perdre el temps em sap fatal, em canvia l'humor.

Respecte al foro de l'ús i abús de poder que comentes, apunta'm. Ens encanta parlar del que siga, sobretot d'això. Però al final serà el de sempre. La gent parla molt per internet, però després donen la cara quatre.


Bé, em reitere. Moltíssimes gràcies per la confiança i per les teues paraules!!!

Toni.

la cap suprema dijo...

Toni for Mayor!

Anónimo dijo...

Si es el que vol i vota el poble, per que no?