lunes, 18 de mayo de 2009

El centre històric a debat




Ja tenim la convocatòria ací. Un poquet a última hora (com sempre) però igual millor així. Data propet, recordatori més fàcil. Igual ens trobem tots allà, qui sap... El divendres 22 i el dimarts 26 de maig. El que estem dient, prop, prop.

"Castalla en el Record" i "Quina Castalla Volem" convoquen aquestes conferències amb la necessitat de tindre un espai on tots ens informem i parlem del nostre centre històric. Els ponents bé mereixen que tots i totes participem de la convocatòria. El nostre poble ho necessita. És clar que actuar és urgent amb un centre històric que està desapareixent o caent, per això és important conéixer tant les possibilitats d'actuació cóm les alternatives que és poden dur endavant. Primer pas, aquest.

Us esperem a tots i a totes

DIVENDRES 22 de Maig a les 20.30 al saló d'actes de la Casa de Cultura

"Protegir el patrimoni arqueològic local: el marc legal i administratiu"

JUAN CARLOS MÁRQUEZ VILLORA
(Professor d'Història Antiga de la Universitat d'Alacant i Arqueòleg Municipal de l'Ajuntament d'Elda)

DIMARTS 26 de Maig a les 20.30 al saló d'actes de la Casa de Cultura


"Centres Històrics, entre la renovació i la recuperació"


JUAN MANUEL DÁVILA LINARES (Professor de l'Escola Oficial de Turisme i de l'instutut Universitari d'Investigacions Turístiques de la UA)



7 comentarios:

Anónimo dijo...

Me gusta la gente que vibra, que no hay que empujarla, que no hay que decirle que haga las cosas, sino que sabe lo que hay que hacer y lo que hace.
Me gusta la gente con capacidad para medir las consecuencias de sus acciones, la gente que no deja las soluciones al azar.
Me gusta la gente justa con su gente y consigo misma pero que no pierda vista que somos humanos y nos podemos equivocar.
Me gusta la gente que piensa que el trabajo en equipo entre amigos produce más que los caóticos esfuerzos individuales.
Me gusta la gente que sabe de la importancia de la alegría.
Me gusta la gente sincera y franca, capaz de oponerse con argumentos serenos y razonables a las decisiones de un jefe.
Me gusta la gente de criterio, la que no traga entero, la que no se avergüenza de reconocer que no sabe algo o que se equivocó.
Me gusta la gente que al aceptar sus errores, se esfuerza genuinamente por no volver a cometerlos.
Me gusta la gente que es capaz de criticarme constructivamente y de frente, a esos les llamo mis amigos.
Me gusta la gente fiel y persistente que no desfallece cuando de alcanzar objetivos e ideas se trata.
Me gusta la gente que trabaja por resultados.
Con gente como esa me comprometo a lo que sea, ya que por haber tenido esa gente a mi lado, me doy por bien retribuido.
MARIO BENEDETTI

Anónimo dijo...

ALLÍ ESTARÉ TONI. PERÒ EM PREGUNTE SI NO PODRIEM FER ALGUNA COSA MÉS? REALMENT FA VERGONYA COM TENIM EL NOSTRE CASC ANTIC. HEU PENSAT FER ALGUNA COSA MÉS DE CARA A L´AJUNTAMENT? CREC QUE SERIA CONVENIENT.

Anónimo dijo...

el eser huma cada vegada es menys huma ja no es revella contra les injusticies, ja no protesta cuan veu ena barrabasada ja no estima el seu poble perque? perque no lluita un poble, perque no protesta, hihan tans perques que no entenc que no se si esque lo que realment es perdut es la sensibilitat, on estan els els protestaven diguen lo de "agua para todos", o els de no a la guerra, esque som un poble que nomes es mou per defendrer problemes d´altres, es lleven la personalitat com a poble (xalet de pepico eelvira,arbres de la vin guda, cases del casc antic, el campanar del convent....)i ara per si no fora suficient ens esta morin el nucli primari de la nostra historia com a poble el casc antic i no es mouen ni les fulles tidrem que dermosa mirar
( que pena i tots a mirar ) a.g.

Anónimo dijo...

Bé. És difícil fer força quan penses a qui pots mobilitzar i et venen al cap 30 persones. Si ens en vingueren 300 seria una altra història, però ens en venen 30 (que diguen avant i que després es facen avant).

Vinga, va un farol, si en som més de 100 l'últim dia de les conferències, veem d'organitzar alguna coseta.

Toni.

Anónimo dijo...

PAN Y CIRCO
La gente no nos movilizamos, nos ponen en pie de guerra los medios de comunicación (manipulación)o los exaltadores del partido político que le toque presionar en ese momento. Pero siempre en temas lejanos, que no nos afectan directamente, para no tener que mirar a la cara a nuestros vecinos, familiares, políticos...
y tener que decirles NO¡ eso que haces no esta bien.
P.D. yo soy el primero de los cobardes

Anónimo dijo...

despres de la conferencia, a la casa de cultura donada per un arqueolec de l´administracio municipal d´Elda el divendres pasat alguns veins hem decidit intentar fer una asociació de defensa del patrimoni i el casc antic com que necitem assesorament i aquesta pagina es lunic punt de referencia ciutatana que coneixem.
us solicitem recolsament a totes i a tots.
a.g.

Anónimo dijo...

Ajudarem en el que puguem. Si penseu que podem ajudar, poseu-vos en contacte amb nosaltres directament. Fa falta una associació com eixa.

Toni.