sábado, 9 de agosto de 2008

OLE, OLE...



Sí, ahir vam adquirir una nova tradició, un poquet careta aixó sí. No tenim prou en conservar les tradicions que ja tenim, que ara ens hem fet "solidaris" i adoptem aquelles tradicions que en altres pobles están prohibint-se.

Ahir a la nit és va convocar una concentració a la porta de la plaça de bous, altre reconegut descobriment recent, on gent del poblet acompanyada de la policía municipal, molt "majos" per cert, van expresar els seus sentiments davant aquest esdeveniment o acte o "festa", no sabriem definir-ho, la veritat.

Cal tindre molta sang freda per a fer d'aquest acte, un divertiment. No hi haurà altres festes o actes que copiar o recuperar, en el que tots i totes ho passem bé?


Ací un vídeo per a qui ahir no va tindre festa...

http://www.youtube.com/watch?v=SMbWJqHxCAQ&feature=related

P.D. L´any que ve qué fem? tirem cabres del campanar?

30 comentarios:

Anónimo dijo...

Visca el garrulisme castellut.

Castalla, yo garruleé allí!

Anónimo dijo...

Lino lino jose lino, si t'encenem les butxaques a tú fas més festa que el bou segur.
Tú també paneta, no t'enfades!

Anónimo dijo...

Espere que l´any proper no maten el bou amb dardos com en tordesillas

Anónimo dijo...

Els guardia civils van estar de allò més simpàtics sí senyor. Unes rises, uns registres, unes conversacions... Ni que forem delinqüents. Això sí, teniem escolta policial tota la nit xD
Enlloc de estar donant-nos per sac, podrien haver fet altres coses com fer eixir als menors sense acompanyant adult que estaven dins la plaça (fet que recordem es il·legal segons el que ells mateixa dien). Molts dels que estaven dins la plaça també deurien d'atraure més atenció, ja que apart de mirar més fora que dins, sobraven moltes de les frases que ens van dedicar als de fora. Però bé, que es pot esperar de gent que paga per vore açò? Pà i circ, pà i circ.

Anónimo dijo...

paneta i lino per què porten enanitos? es senten superiors per ser més alts? podrien fer l'any que vé l'espectacle dels calvos toreros, així participarien més de la festa.

on vos heu entrenat per a ser com sou? de veritat sou autodidactes?

Anónimo dijo...

Era de película! Unes 50 persones , allí reunits, i al voltant nostre, 4 cotxes de guardia civil, tots miranmos com si siguerem delinquents, identificant-nos, llevan pancartes, fins i tot, a un sagal de 16 anys li van fer traure tot el que duia a les butxaques.

Lamentable, que ens tracten així quan no estavem fent res, quan en realitat als que deurien tancar es als que hi havia dins de la plaça de bous.

Lamentable, si.


Jenny

Anónimo dijo...

Viva el alcalde de CASTALLA y la fiesta nacional.

Anónimo dijo...

Fotre, el Paneta com tira en fona. Nosaltres hem d´aguantar la cutreplaçadebous que es sent des de mig poble (ara mateixa estic sentint-los) i ell envia a un ejercit a una manifestació pacífica de 30 persones.

Sí sí Paneta, participació ciutadana.

Anónimo dijo...

l'alcalde diu que el concert de les trobades estava fora de lloc, que no era adequat per als menors que hi pululaven per allí prop...
ara resulta que és més saludable que presèncien com li prenen foc a les banyes d'un bou mentre l'animal corre asustat...

Anónimo dijo...

Altra coseta: ma casa està a uns 300 metres de la plaça de bous... i el divendres eren mes de les 2 i es sentia tot el barullo, música, i xillits de "l'espectacle" que van donar a la plaça de bous.

A vore si ho entenc...

volen desplaçar les festes de moros i cristians al velòdrom perque la música molesta als veïns, i això està permitit???

Tot es molt il.lògic.

Anónimo dijo...

que es lògic en aquest poble? o mires per on o mires res ja res te sentit....quina decepció mes gran, cada vegada donen un pas enrere, i lo bo es que ell es pensen que en donen 20 cap avant!!!

Anónimo dijo...

Algu pot dirme on esta el chop de la plaça el carreter y els setos del carrer de don TRINI?

Anónimo dijo...

Això de tirar les cabres des del campanar podria ser una bona festa per a l´any que ve, si hi ha algun regidor del PP que llegesca la proposta, podria fer una moció al proper plenari. Segur que hi haurien 9 vots a favor. Ànim!

Anónimo dijo...

Per al mui ilustre... lo que no teniu es vergonya... no voleu on poble tan modern??? a mi ma quedat clar, que de tan moderns que voleu ser, li heu pegat la volta i heu tornat a la pre-historia (crec que no fa falta ni anomenar la falta de sentit comú).
Cada dia que estic a l´avinguda d´Onil, a la plaçeta del carreter... ... ... la meua agonia va creixent, sempre falta algo, un troç de la nostra historia (i de la d´ells) que en la volen arrebatar, i l´únic que podem fer es anar un cop cada 4 anys i ficar una puta papereta dins d´una urna...
Pos sabeu que?? i una merda hem de quedar-nos callats, molt al contrari, hem de fer alçar la veu per fer que al nostre ajuntament se li caiga la cara de vergonya i s´adonen de que la prepotencia que tenen no ens la podem tragar.
Ací deixe alguna reflexió personal i perdoneu el vocabulari (però me quedat curt):
- Per al senyor tergal: si tant respectes la teua llengua (la que dius que és la teua), com dexes que un concejal teu la deixe per terra alegant que en castella s´expressa millor?? el dia de la reunió de qcv.
-el tema de pellikana i entelékia ( el cuento de nunca acabar...) no podien tocar on vulgueren sempre dins de la legalitat??? si, la que vos paseu vosaltres per el forro en les feste dels moros blaus que per cert, esta plena de menors...pero bueno... no serà que pots ser es traga algun benefici de allí...?.
- Esteu seguint la mateixa linea que eñ senyor Jose Maria Aznar, la de agitar i fer que la gent cada vegada siga mes extremista... a no... que els extremistes sou vosaltres, que us tanqueu en el que vosaltres penseu i no teniu ixida, així que no se qui son els desaprensius...
- El policia local que va ser supés del seu lloc de treball per el tema d´extorsió... estava cobrant el 75% del seu sou... joder tots a fer les oposicions per a policia local i a fer-se corruptes i que ens pillen i a viure del cuento. Per a la gent de fora, que sapia que som aixi de xulos, a la gent corrupta... totes les facilitats posibles per a que puga viure tocant-se la faba.

Quan me se la vena del coll... la segona part...

Anónimo dijo...

El corrupte acabara de guardaspaldas de J.L. Paneta Simpson cobran de l´ajuntament.

Anónimo dijo...

Alguna persona podría confirmar lo del coche ( mercedes ) adquirido por el muy ilustre como coche oficial del alcalde y su respectivo conductor con sueldazo incluido.

Anónimo dijo...

si, despres no hi ha presupost per a res,clar tot seu gasta per a ell.
no serà per casualitat la dona el xofer i amb 1300 € de jornal?????

Anónimo dijo...

Dicen arrimados que 1.600 euros.

Anónimo dijo...

puuuuuuuuffffffffffffffffff

Anónimo dijo...

Pot ser, jo sempre que els veig condueix ella, perque t'estem observant, paneta. Anem a fer una labor democràtica d'observació dels nostres representants com mai s'ha conegut.

Anónimo dijo...

a partir d´aquestos moments, anem a inagurar les noves tradicions a castalla, que no cal dir ue van a formar part de la nostra cultura desde aquest moment.
- en primer lloc, es llançarà al edil joan lino desde el campanari.
-despés farem l´alcalde enbolat, que recorrerá els carrers de Castalla amb unes banyes que tindran com a combustible els billes de 500 eurets que s´emporta baix mà. deixant que encara es puguen jugar partides il.legals a certes cafeteries del poble.
-altra innovació serà la de "l´encierro" de concejals, que serà comandat pel miura del J.L.Simpson, que farà el paper de manso, pero no us deixeu enganyar, ja que de manso no te res, al contrari, es la figura a la que els altres bouets li van llepan el cul, per anar amunt, si algún d´aquestos es desvia de la "manada" pedrà la seua concejalia, com es rumoreja que a passat ja...


to be continued...

Anónimo dijo...

Una de les coses que mes em toca els kiwis, es el fet de que interesadament, etiquetaren la concentració de ilegal i de haver-se fet sense demanar permis.

Com si algú pensara que continuem al temps del iaio.

Per sort (menos mal, despres de veurer la manera de pensar d'alguns...), el iaio va morir fa mes de 30 anys, i ara ens podem reunir on ens pase per els ous, sense tindrer que donar cap explicació a ningu.

Sols hi ha que avisar a govern civil, en cas de que s'ocupe un lloc de transit public, per a que este adopte les mesures convenients.

La contitució espanyola, que tant ens refreguen per la cara alguns, garanteix en l'article 21 que:

1. Se reconoce el derecho de reunión pacífica y sin armas. El ejercicio de este derecho no necesitará autorización previa.

2. En los casos de reuniones en lugares de tránsito público y manifestaciones se dará comunicación previa a la autoridad, que solo podrá prohibirlas cuando existan razones fundadas de alteración del orden público, con peligro para personas o bienes.


La presència policial, com sempre, exagerada. Pareix que tenen pòr, pensen que anem a actuar com ells actuaríen... (recordeu lo exaltats que están sempre a les seves manifestacions, com lo de l'agresió a Bono, o com va eixir per cames l'equip de Cadena Ser de Génova, el dia que Rajoy va perdre les eleccions...).

Es lo de sempre, intenten provocar la nostra reacció, amb insults, amb la Policia intimidant, i el dia que pase, que li toquen un poquet de mes els ous a algú i salte lo mes minim, eixirem als periòdics com a radicales violentos, alterando el orden público, provocaron la intervención policial.

Estic segur de que si en algun plenari, qualsevol persona vinculada a Quina Castalla Volem, fa qualsevol comentari, serìa expulsada, i contaria pel demà amb mitja hora de reflexions del Navarro d'eixes que nomès ell sap fer. Jo he vist en un plenari al Navarro comentar en veu alta i amb bona cosa de descalificacions, totes les intervencions de l'oposició, sense que ningú li diguera res.

Tot funciona igual que sempre, pero ara començem a coneixer-los, i jugem tots amb la mateixa baralla.

Ai Tergal, que si nasiste pa martillo, del cielo te caen los clavos...

Anónimo dijo...

molt ben dit blai!!! estic amb tu, pero recorda una cosa... si que hi ha llibertat d´expressió, pero aquesta està en les seues mans, i la poden utilitzar a qui ells li donen la autorització... estan parlant de manifestacions il.legals, quant el nostre benvolgut ajuntament està concedint entrevistes a una emisora que ha estat declarada per un tribunal com a il.legal. Com tots podrem entendre, mai serà tancada ja que el senyor Paca Nafarroa Losantos, (si el nostre gran radio-predicador) és quedaria sense autoritat per a donar per el cul cada mati diguent-nos lo guapos que son els populars (ademés de corruptes) i lo imbecils i lo mal que fan totes les coses els socialistes (que ultimament no sabes ni on estem).
Però en fi, no ens podem callar, siga per manifestacions, empaperant tot el poble o quedant-nos en boles per fer que aquest ajuntament no es un lloc "para los coleguillas del mui ilustre". També és un lloc en el qual cada dia hi hanmostres de la gran educació que tenen el senyor Lino i el senyor Tergal... pos que sapien que eixa educació m la passe per el forro

Anónimo dijo...

Tant que els del PP parlen de legalitat:
-És cert que hi havien menors a la festa dels Moros Blaus?
-Què passa amb Onda 15, una emissora pirata que és il.legal, hi ha una sentència per a tancar-la, han de ser ells qui la tanquen, i després d´un any de dictar-se la sentència, encara no ho han fet?
-Què passa amb la Llei d´Ús i Ensenyament del Valencià? L´apliquen? Crec que les lleis són d´obligat compliment...
-Què passa amb el teix que han matat? Crec que la llei protegeix els teixos, fins i tot prohibeix que siguen transplantats.
-Que algú em diga què passa amb la "xòfer" de Paneta, estic fart de rumors, vull que hi haja transparència, si és cert, que ho diga, i si no, que ho desmentisca.
-Què passa amb la tan anunciada a bombo i plateret "PARTICIPACIÓ CIUTADANA", si quan el poble vol participar opinant públicament ens envien els antidisturbis?
Espere que d´ací a 3 anys, quan enviem al PP a l´oposició, aquesta llista no siga més llarga.

Anónimo dijo...

SABIEU QUE EL PALCO DE LA TRIBUNA NO CUMPLEIX AMB LA NORMATIVA DE SEGURETAT DE LA FESTA DE BOUS AL CARRER??
Si si.. a vosaltres us han fet gastar-vos una pasta reformant palcos i us han cobrat per posar-los pero el senyor alcalde - eixe que diu que tot el que fa es sempre que siga legal- ha posat un palco amb tribuna dalt que no compleix ni de prop la normativa de seguretat.

Ahora vas y lo cascas...

Anónimo dijo...

si la revisio la pasen j.l.paneta simpson,esteban el faener, candela y llauro el mayordomo de l´ajuntament com a menbres de comisio de vaca. Tot legal.

Anónimo dijo...

qué cabr...ns!!
era per a enjuntar-se tots i demanar-li a ells primer que ho complisquen... a més les barreres tampoc crec que son del grosor mínim legal, i ja fa moltissims anys que ho saben... de fet, les noves que tanquen els carrers de la CAM si que son bones... o siga que en son conscients però... :(
si no hagueren gastat tans dirners en la placeta de bous... podien haber-ho canviat tot!!

pa i circ... tots calladets...

Anónimo dijo...

Espere que el que dic no siga fruit de la meua imaginació, i que si algú com jo ho pensa que m'ho diga.

En els diners que haura costat la plaça de bous i la pegote tribuna, es veu que han tingut que portar vaques de "saldo" ja que segons hem va comentar un amic de la comisió, Les vaques amb una sola banya son mes barates com tambe ho son les "bizques" es a dir les que en tenen una be pero l'altra la tenen torta.

I com hem vist durant la vaca, mes de la mitat de les vaques d'enguany tenien algun defecte de serie.

Ara si algú creu el mateix que jo que ho diga perque veig coses i ja no se si es per ensanyament personal o perque realment son així

Gracies.

Anónimo dijo...

Tens tota la rao.les vaques la majoria tenien algun defecte.ho he sentit dir a molta gent i ho he pogut vore.
yo crec k deurien llevar la plaça de bous eixa k ens duen i dur vaques en condicions!!!!!!!!!!!!!

segur k el bou envolat no li faltava una banya!!!
eLls el que es conve...

Anónimo dijo...

Indignat, ara ja no es així com tu expliques amb:
"pero recorda una cosa... si que hi ha llibertat d´expressió, pero aquesta està en les seues mans..."

Les acusacións d'ilegals, desaprensius i demés, venen per el fet de que ja no ens poden callar, ja no contròlen l'informació, i es lo unic que les queda, i ademes acaben tirant-se terra als ulls.

Lamentablement per a alguns, ara si que estem realment dins de l'era de l'informació.

Hem passat molts anys vivint en democràcia, però una democracia agafada amb paper de fumar. Teniem l'opciò de escollir als nostres representants, però cap lloc on expresar, debatir o analitzar res del que feien durant 4 anys, quan ells si que tenien els mitjans per a la seva autopromoció. Es lo que en un blog veí, un anònim anomena anomena "tertulies", i que ja hi ha prou, i que si no tenim res mes que fer... que seria graciós fer una tertulia per com han fet tal tribuna.

Lo que resulta gracios es veure'ls justificarse. Abans de l'era blog, podien gastar-se 5 kilos en una tribuna "anatòmica", sense que ningú s'anterara, i si algú ho feia, no tenia on contar-ho, sols anaven a la radio per a informar de les grans inversions.

Ara, en l'era blog, ens enterem de la noticia i la fem pùblica, tots podem opinar, i està informada mes gent que mai. I si, resulta graciós veurer com la visita a la radio que abans era per al autobombo, ara es transforma en un rastre de justificacions, moltes vegades tan enrevesades que resulten dificils de creure.

Ja era hora. L'internet, amb els blogs, ens ha donat un espai on poder opinar i debatir, un espai que no contròlen, un espai en el que entremesclat amb moltes parides, es parla de veritats com la torre grosa que els deixen en evidencia i fan pensar a molta de la gent a la que abans contentaven amb un caramèlo.

Ara ho han de fer be, i si no ho fan, saben que eixiràn "al periòdic".

Ara estem en una democràcia real, on no ens contentem amb un caramèlo, on podem expresar lliurement la nostra opinió, i no ens poden fer res per fer-ho.

Si vos fixeu, este fet els posa nerviosos, a tots per igual, mane qui mane, PP, PSOE o Rita la Cantaora, tots estan vigilats i no en perdonem ni una.

Les preocupa que opinem lliurement, de igual manera que li preocupa a Castro, a Chavez o a Pinochet, on tot es propaganda i discrepar pot costar-te la vida. Però per sort, els nostres politics no poden actuar com els anteriors dictadors (a pesar de que a molts els agradaria, sense distinció de "bandos") perquè ara, la nostra democracia per fi està completa