martes, 26 de agosto de 2008

Música per tot arreu



Aquest ha estat un cap de setmana d'eixos de fer honor al refrany: "a l'estiu tot el mon viu". Hem tingut el plaer d'assistir a dues actuacions musicals que ens han fet vibrar i ens han plenat de satisfacció i d'emoció; sí, és allò que et produeix la música quan l'escoltes o la fas i t'agrada.

Amb sinzeritat m'agradaria donar l'enhorabona als qui han fet possible l'espectacle de música i percussió de Cuba de divendres a la nit. Realment va ser una proposta fresca, novedosa, culturalment divulgativa i crec que no va deixar indiferent ningú. Sols pense que va estar poc publicitada i l'hora d'inici era millorable, però, sense dubte, representa un pas endavant respecte a la típica zarzuela de tots els anys. És curiós el fet que, llevat de la gent que ens vam enterar per la vesprada, el públic assistent era el mateix que si hi haguera hagut la zarzuela. Després algú em dia: "si haguera sabut que era això haguera anat", o: "és que a eixes coses la gent no va per sistema" . En fí, que hi ha un públic "assegurat" i altre que amb creativitat i un poc de gantxo es quedaria d'allò més content.

En aquest punt enllace amb el segon esdeveniment musical del cap de setmana. Diumenge va actuar el grup Pellikana al Kiosket d'Ibi: plé de gom a gom i amb molta gent de Castalla que els hem d'anar a veure fora. Per a més inri, possiblement actuarant a les festes d'Ibi contractats per la Regidoria de Cultura; deixeu-me pensar... quin partit polític governa l'Ajuntament d'Ibi? mmmmm.... ostràs, el PP!

Crec que és hora d'oblidar aquella desafortunada actuació i no impedir més l'actuació dels grups al seu propi poble. O serà la globalització? cubans en Castalla..... castalluts en Ibi....

25 comentarios:

Anónimo dijo...

Jo no em vaig assabentar del concert de música cubana, si no haguera anat. Una llàstima perquè per a alguna cosa diferent que fan a aquest poble!
Ah! I el concert de Pellikana molt guai, s'ho curren molt.

Anónimo dijo...

Jo crec que si haguerem sumat l´import que tota Castalla ens vam gastar en gasolina per a anar a Ibi a vore a Pellikana, haguerem pogut contractar un local en Castalla per a que tocaren ací.
O també podria contractar-los l´Ajuntament, no sé, són coses que podrien ser.

Anónimo dijo...

Estic d'acord, però es recorde que va hagut una altra actuació musical este cap de setmana, perque com a novetat en el pregó la banda de Castalla va oferir un concert. Que pareix que de vegades sols es busque anunciar les coses que causen polèmica.

Anónimo dijo...

Jo vaig estar al concert de la banda de música del poble i, sense voler menysprear a ningú, no crec que siga cap novetat. Sincerament, els habré vist unes 36 vegades actuar en Castalla a la música de Castalla, amb l´alcalde de Castalla mirant i tots els regidors de Castsalla.

Crec que parlem de coses diferents, coses noves sorgides al poble i que la gent encara no coneix o coneix malament, com és el cas de pellikana. Moltíssima gent m´ha dit que eren uns delinqüents, que duien al bombo "gora eta" i bojeries semblants.

L´enxís de que toquen a Castalla pot estar promogut per la censura a la que van ser sotmesos, sens dubte, però a mí, personalment, m´agrada la seua música. Mira si m´agrada que mentres escric açò la estic escoltant.

Anónimo dijo...

No és cap novetat enguany que la banda del poble toque al prego. Des de ja fa molt de temps, l'actuació principal del pregó és la de la banda.

Anónimo dijo...

i que passa si porten al bombo "gora eta"???
que no ho porten, però per a mi és igual de fill de puta un tia que mata per una idea politica que un tio que mata al 2'7 de la població iraquí per aconseguir petroli a canvi de sang (en aquest grup, desgraciadament, estem tot integrats)... perdonei, igual de fill de puta no... més encara!!
així que no és pot dictar sentencia abans d´hora... i tot per ser independentistes.... i que osties pasa???? gora la penya independentista!!

Anónimo dijo...

Als que acusen de gora eta i tot això, només vos recorde que hi ha un partit que es diu democràtic que porta trenta anys negant-se sistemàticament, inclús davant de víctimes, a condemnar la repressió d'Estat duta e terme pel franquisme: reflexioneu.

Apart que és mentira, mira que vos agrada anar de demócrates per ahí, això sí, qui no comulga amb les vostres idees i sentiments el marqueu i l'aplaqueu fins que es quede mut. Bueno, ara sou demócrates i intel.lectuals defensors de llengües en perill d'extinció. Ai senyor, quina manera de pervertir les paraules...
Jo us donaria un consell en bé de la convivència i l'exercici lliure del pensament i de la pau: no us sulfureu de veure que hi han persones que senten altres coses diferents a les vostres, perque el vostre nacionalisme espanyol podrà legislar sobre la manifestació d'idees i sentiments, però no de què hi haja gen que els tinga; no ha pogut en tres-cents anys ni tampoc podrà mai.

Que cadascú pense i actue segons crega dis d'un comportament cívic i viurem tots millor.

Per cert, per a que després no diguen que ací s'escriu gora eta també: eta NO, ni franco i els seus seguidors tampoc, ni stalin, ni mao, ni kim jon II, ni hitler. És suficient per a poder dir-me demócrata jo també? o deuría afiliar-me?

PD. Perdoneu per desviar-me del tema, pero hi han acusacions contra les que un s'ha de defensar, si nó, triunfa la tècnica de començar a bramar jo així em senten més a mí.

Boníssims els dos concerts, cadascún en el seu estil.

Anónimo dijo...

Mira, dir gora eta, baix el meu punt de vista, és dir que estas a favor de l´auto determinació del poble basc... deixant de banda que estigues o no a favor del terrorisme (que pense que és dolent... són unes 850 victimes en nom de eta durant la seva vida... pero recordem els morts a Torrevella per exemple en els úñtims 10 anys a mans de les mafies de l´est,,,).
Vullc dir, a la fí tot son morts... però el que pasa es que unes venen mes que les altres... com deia el anonimo de dalt, que exterminen al 2'7% de la població total iraquí... no és terrorisme??? si, i les que apreten el "gatillo" són el señor Jose Maria Aznaz y sus amigotes americanos i anglosajones... amés de tots els votants del partit popular, que han donat el seu recoltzament a un grup terrorista legal, i que a la fí i al cap a deixat molt mes rastre de sang que la banda terrorista eta...
Avore su aneu enterant-vos... la vida, val vida en Euskadi, en Almarra, en Irak i en la Xina popular!!! Gora l´independència de EH i dels Països Catalans!!!

Anónimo dijo...

Qué flipats esteu!!!!!!!!!

Deixeu estar temes tan delicats i parleu de lo vostre. Qué conyo pinta eta ara????? Per favor!! deixeuvos de ETES de IRAKS i de tonteries. Aixo no ens dona de menjar ni tampoc ens fa ser més o menys castelluts, més o menys fanátics per la música. La música era el tema d'aquesta entrada.

Si es que.... una mosca mos despista....

Anónimo dijo...

No estem flipats; el comentari ha vingut a conseqüència de que algún desalmat ha dit per ahí que duen una pegatina en el bombo de gora eta. No és la columna vertebral del tema; crec que això sabem discernir-ho tots, però eixa forma de ficar-ho tot al mateix cabàs també té que vore en el fet de dir quina castalla No volem, no?

Anónimo dijo...

ups quina rebolica.
Conste que jo ho havia dit perquè ho he sentit pel poble. No vull dir en això ni que ho haja cregut (he vist el bombo d´Andreu i no posa res de res) ni que els criticaria si ho dugeren (al fi i al cap es una puta pegatina).

Podeu seguir amb el debat

VISCA LA MÚSICA!!!!

Anónimo dijo...

Ah! i en el micro posa "Eta Deja alguna discoteca", que d'això ningú diu res...jajajjaa
Ei, que estem en festes!
Visca la Mare de Déu!
Setembre radiant amaneix, ple de música i color...i llançen les campanes al vent, el missatje etern de festa i germanoooooooor!
Música Polvora i trons, guerrilles embaixades....
ja no m'anrecorde de més..jajajaj
Bona nit!

Anónimo dijo...

Ja que el post va de música...
la nova D'ACDC, Rock and Roll Train: http://www.imeem.com/people/i3WyMVn/music/KA2YFd-N/ac_dc_rock_n_roll_train/ , i la nova de Metallica: My Apocalypse : http://www.imeem.com/people/i3WyMVn/music/QCXOCAoY/metallica_my_apocalypse/ , que les acaben de traure (ahir, per a ser exactes...jajajaj)
Salut i Rock!

Tonet dijo...

Algu ha entrat a la web de l'ajuntament i a visitat la "webcam"??? menuda merda!!! sempre está mal enfocada, pero esq aço ja no te nom, ara ens ensenyen els manisos del balcó jejeje, quin desastre....

el fill del sorro dijo...

Un regalet per a començar les festes amb alegria!!! (que no alergia.......)

El Fill Del Sorro, que ja se li n'a passat la por...

la por de veurer com amenaçen i amenaçen, i amenaçen....

Faena tenen els pobrets

http://es.youtube.com/watch?v=ZuI1l_BX2xM

Anónimo dijo...

Ostia que canya de video!!!!!


jajajajajaja

Sorro, podries posar-li la de "que bueno que estoy" dels mojinos

jajajajajajaja

o la de "soy rebelde2 de Jannette

o la de "que se mueran los feos"

jajajajaja

Anónimo dijo...

"guerrilles, embaixades, i pondremos enfasis en la seguridad"

Anónimo dijo...

Quina paranoia té Paneta en la seguretat? Qué es pensa que açò és Hernani o qué?

Anónimo dijo...

jaja quin menyspreu per la banda de música, no se el que vos haveu cregut vosaltres ací.
Fem l'esforç i no tant esforç perque és el que ens agrada i damunt ens menyspreeu dient que sempre és el mateix... jaja pèrfida ignorància!!!
LA MUSICA ÉS VIDA!!! i com diu el refranyer popular; "un pueblo sin banda no es un pueblo, porque la banda es la esencia de este".

Anónimo dijo...

per el dixos "enfasis en la seguridad" m'acaben de parar en el ventorrillo, m'han furtat el haixis i, per supost, han enviat les meues dades a la delegació del govern... per a colmo, el picoleto encara s'ha permes anar de moralista... "lo que tienes que hacer es ir dejando esto"

ala, a treballar pa l'estat... 300 euros...

I quin mal li faig jo a la societat per portar una xina en la bujaca???

puta llei corcuera...
quan obriran els ulls els polítics que fan les lleis??

Anónimo dijo...

Paneta li va dir al llejon de la radio corrupta que son quatre que fan roido, es igual, pa que sapien tots que eres un resentit codicios en que siga uno ni ha prou. Hui la olleta Visca Castalla en Festes!!!!

Anónimo dijo...

castalla esta mas vigilada que el penal de alcatraz. INCLUSO MAS QUE LA TAFALERA QUE ES LA BASE DE SALIDA.

Anónimo dijo...

Algú sap algo de les pintades de la olleta? M´han xarrat que van pintar en grafittis "Paneta Lladre" per tot el poble i que el dia de la entrada pel matí anava Paneta pintant damunt en negre per a que no es puguera llegir.

recollons que poble!

Anónimo dijo...

NO A L´EDUCACIÓ PER A LA CIUTADANIA EN ANGLÉS!!!

Anónimo dijo...

Algú sap per què amb diners de tots sols es tapen les pintades dedicades a l'alcaldia i les seves maneres?

Per que no, ja posats a emblanquinar, aprofiten la cals i les tapen totes?

Les de ZP = ETA... ZP asesino... ZP devuelvenos la pasta de los sellos... la crisis que la paguen los ricos... franco resusita...

No vam quedar en que amb diners de tots no es podien fer coses que foren nomes d'un costat? per eixèmple certs concerts?

Ai mare, que bovet que estic, que no veig la realitat...