sábado, 6 de octubre de 2007

El cineclub annie hall ja no sap que inventar


TARANTINO vs. COPPOLA

Al saló d’actes de la CASA DE CULTURA DE CASTALLA va a tenir lloc un combat entre dos pesos pesants del cinema. El campió Francis Ford tractarà de mantenir el títol mundial front al jove aspirant de Knoxville. Una altra cosa no, però de sang segur que acabem fins els ulls.

Pulp Fiction

Dijous 11 d’Octubre a les 21:00 h.

Mai un massatge als peus tornarà a ser innocent, mai dubtarem que un rellotge pot ocultar-se anys dins d’una persona, mai demanarem una “Royale con queso” a LA, però sempre, sempre recordarem com es posa una injecció intracardíaca.

Apocalypse now

Divendres 12 d’Octubre a les 19:30 h.

Aquesta no és una pel·lícula sobre la guerra de Vietnam, és la guerra de Vietnam mateixa. Marlon Brando fent de coronel Walter E. Kurtz i José Manuel Cerdà presentant aquesta obra d’art èpica moderna. Immillorable.


Jackie Brown

Divendres 26 d’Octubre a les 21:30 h.

Enric Verdú recupera la pel·lícula més desconeguda del nostre amic Quentin. Menys sang, però més personatges vius i creïbles. Qui va triar a De Niro per aquest paper es mereix un deu.


Reservoir dogs

Dimecres 31 d’Octubre a les 21:00 h.

L’origen de tot. Tarantino abandona el videoclub per agafar la càmera. Juanjo Pérez ens contarà coses del senyor rosa, del significat d’una cançó de madonna, del perquè d’una orella inutilitzada...


Drácula

Dijous 1 de novembre a les 19:30 h.

Jonathan Díaz ha triat per al dia de Tot Sants el Dràcula de Bram Stoker dirigit per Coppola. Genial reinterpretació del mite en clau gòtica i romàntica. Amor per sempre. Etern.


El Padrino

Divendres 2 de novembre a les 21:00 h.

I finalment la pel·lícula de les pel·lícules. La primera part de la shakespereana saga és l’elecció d’Amador Pérez. De nou Marlon Brando. De nou gàngsters i tirs. De nou El Cine en majúscules.


No recomanades per a menors de 18 anys
Organitzada pel surrealista Cineclub Annie Hall
Col·labora la Regidoria de Cultura del M.I. Ajuntament de Castalla

8 comentarios:

Anónimo dijo...

Després de dues setmanes torne a tenir internet a casa. Però com veieu m'arme uns bollitoris immensos a l'hora de penjar coses. Que li farem... La tecnologia i jo estem barallats. Mireu a vore si podeu arreglar el quadre eixe...

Moltíssimes gràcies.

Com veieu estic que la tire, dos notícies seguides penjades!!

Anónimo dijo...

D´on t´has tret eixe quadre? Açò no hi ha qui ho quadre¡¡¡¡

Anónimo dijo...

lo mismo digo... toni, per favor¡¡¡

Anónimo dijo...

Ei, que li farem, era una simple taula de word... que s'ha convertit en el dimoni.

Anónimo dijo...

Ei!!! El día 31 d'octubre (Reservois Dogs) no es divendres. Arregleu-ho que es presta a confució... Aixó falta, que poca gent que ve i damunt confundint-la...

Ens veem a les pelis

Vicent

Anónimo dijo...

Collons vicent, un altre arregussó com eixe i ens posem a plorar. Després del jaleo del quadre diabòlic ara resulta que fins i tot posem els dies mal.Anava a buscar alguna imatge de les pelis però no sé si em donarà temps després de tanta correcció.

Tens raó, moltíssimes gràcies.

Ens veem en "Pulp Fiction".

Anónimo dijo...

ja tens una imatge,per supossat que l'altre es Tarantino¡

Anónimo dijo...

Molt bona la peli de Pulp Fiction (crec que ja l'he vist unes...10 vegades?, no sé), però encara no l'havia vist a la "gran" pantalla. A veure si veig la de Jackie Brown que encara no l'he vista!! (fallo tecnic).