miércoles, 5 de septiembre de 2007

Vinga, ja va sent hora...


que participeu en aquest blog. Ja sabem que les festes són les festes, per suposat que sí, però sentin-ho molt i des de l´alma cristiana que una té, cal tornar a la realitat.
I que millor per a començar aquest nou curs que ens posem al dia en tot allò que passa al nostre poble. Qui s'anima?

Esta clar que quant comença setembre tots i totes hem de tornar al treball, hem de portar als xiquets a l'escola i hem de posar-nos al dia en aquell planteret ofegat per la calor...
I ens preguntem: qué passa amb eixe col.legi bilingüe que ha ocupat terreny públic sense ningú donar la seva opinió?

http://www.colegiomuntori.com/lenguas.php

mirarem estes opinions amb la resignació de que és l´unic que tenim, aish...
http://poll.pollcode.com/q4jP_result
(dades del blog castalla al dia)

5 comentarios:

Anónimo dijo...

mira, enguany li done un ZERO PATATERO al concejal de FESTES, que darrere que era capità va deixar de costat la seua tasca... casi me se crema la... en varies vegades... vaig presenciar mes de 6 incendis de pólvora i per a rematar l'ultim dia de la pujada, el carrer on dies avans s'havia fet la baixada... estaba ataquinat de polvora... gracies que no va passar res important, que hasta es va encendre la bandera d'un balco....ala capitan cristiano que te has lucido de lo lindo... esperem que el proxim any siga un altre l'encarregat de no votamos foc.

Anónimo dijo...

La organización de éste año ha sido bastante desastrosa, y encima en lo de la pólvora, el primer comentario tiene razón, las calles se prendian de fuego, vaya toalla... esta alcaldia nos va a salir carita!!!

Anónimo dijo...

Quan va començar el castell de focs fals, que fan uns amics des d´una caseta, tot el món dia que era xanquet per la falta de presupost de l´ajuntament. De presupost per al poble, clar, que per a ells, i sobretot per a Paneta, sabem que van prou sobrats.

Anónimo dijo...

La filla del amo del colegi es joveneta i está apanyá. Anirem a que mos done clases, jajaja

Anónimo dijo...

Ni se vos ocurrixca vorer la web que va fer el Pellikana de el colegio Muntoris. hahahahahah
http://www.rarhost.com/download-nnszf8.html, esta prou bé!! que graciós mos ha ixit.