martes, 25 de septiembre de 2007

TORNEM A LA CARREGÁ?


Bé, bé,... entre plenaris, cine-forum i despedides de bar intentarem, i per qué no, participar amb aquesta convocatoria.
Resulta que fa un any més o menys grups de gent de diferents parts de l'estat espanyol van eixir al carrer al crit de "No tindrás una casa en la puta vida". Després de unes cuantes eixides de protesta, després de fer activitats a tot arrel, després de demanar una vivenda digna a tot déu; els grups "V de vivenda", "Per una vivenda digna", "Está tot fatal"... i en general tota la gent que hi participa per a que l'habitatge siga un dret, tornen a la carregá el día 6 d'ocutubre.
Per qué pensem que els preus elevats de la vivenda i en el fons la falta d'un habitatge digne, té molt a vore en el que pasa a aquest poble (chalets il.legals, preus de pisos desórbitats, urbanitzacions a tot arrel); es per aixó que fiquem aquesta proposta al nostre blog.

Sabem, i molts saben el que pagen per viure a un pis al poblet, no fa falta que ningú ens recorde aixó. Cuant pagem? durant cuant temps? podem pagar-ho amb els nostres sous? cuants anys necessitem per viure per a que un pis siga nostre?
40 anys des de que tenim la hipoteca, 20 anys...?

Cóm heu vist a aquest blog volem que en el poble tot el món es menetge, però per a que aixó ocórrega necessitem tindre informació, necessitem saber que podem fer-ho i sobretot necessitem tindre clar que uns dels nostres drets es dir el que pensem, i el que volem.

Quí vol continuar amb aquesta proposta? quí s'ha punta? quí vol pegar un crit?

AAAAAAAAAAHHHHHHHHHH¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Jo de moment m'apunte, sempre que puga fer alguna cosa. Entre ubuntu,windows,saxo,guitarra,faena i demés, estic un poc liat.

Sempre que es puga fer alguna cosa contra els mangantes, els estafadors i especuladors, sigen del color que sigen, ho farem...

The Vaquerman dijo...

Salutacions, Toni.

Sent no participar molt ni ací ni en cap lloc darrerament. Es que estic matant-me a treballar per guanyar uns dinerets per a que els meus fills puguen pagar-se un piset en 49,8 anys en compte de en 50 anys.

'Objetivo realizado' diria algú, content de vore com responc com ell vol.....

Anónimo dijo...

pues que els teus fills participen en estes cónvocatories per a que tú no es tinges que matar, no?