miércoles, 1 de febrero de 2012

Debat Polític a la Casa de Cultura

No sé si algú recorda algun fet semblant en este poble. Nosaltres personalment no. Que els membres de diferents partits es reunisquen en un lloc públic per parlar davant de la gent i de les càmeres sobre un tema que interesa al poble, deuria ser la cosa més normal del món. Ací, no. En el nostre poblet, en el nostre país, és un fet excepcional. Un fet extraordinari, com el pas del cometa Halley o com un polític que reconeix errades pròpies. Així estem. Així ens va.

Tinc la sensació (pròpia i intransferible) que no eixirà bé. La falta de costum portarà als representants dels nostres partits a atacar més que a proposar, a criticar, més que a aportar solucions, idees, ganes. M'imagine la pilota passant de teulada en teulada i balons al contrari. Espere equivocar-me. Però, si tots han dit que sí, significa que açò no deu parar ací. Que deu convertir-se en costum. En una bona costum.

Un aplaudiment, per tant, per als quatre partits i sobretot a l'Associació del Centre Històric.

Així que dijous a les 20:00h ens veem allà. A la Casa de Cultura.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Hi havia vida abans d'això. Natura i Gent va organitzar fa anys uns debats polítics al voltant de l'urbanisme i l'aigua en Castalla.

Anónimo dijo...

Tens raó! No recorde el d'urbanisme, però si que em ve al cap alguns debats sobre l'aigua. En quin any va ser això?

Recorde un amb gent de la confederació hidrogràfica i dels hostelers de Benidorm. Supose que seria en una setmana verda d'eixes tan xules. M'encantava. I també recorde un on es va parlar molt del pou de l'Espartosa. En això encara estem en el mateix lloc. No estaria mal que reprenguerem el tema de l'aigua. Com estan els nostres pous, quanta se'n emporten, quin benefici traem de la que s'emporten, fins quan és la concessió (per sempre?), que pot fer l'ajuntament... eixes cosetes.

No estaria mal si es va gravar tot allò que es penjara per internet. O si es van traure conclusions. Segur que ens sorprendria vore quant que ens repetim i que poc avancem.... Negatiu que estic últimament.

Toni.

Anónimo dijo...

Per favor, feu un resum del debat!

Jenny dijo...

sabeu si es va grabar? M'agradaria vore'l!

Sinò... perfi feu un resum o comenteu quines conclusions hi van haver! Gràcies!

Anónimo dijo...

A vore si la Cap Suprema s'estira i publica una crònica del debat!