miércoles, 19 de agosto de 2009

PP vs. PP




Després d'un llarg temps sense entrar al blog, perquè els anònims pegant canya em fan sentir incòmode, hui tocava post.

Malgrat els nombrosos desmentits públics de l'alcalde durant molt de temps, tot el món sap que no hi ha bon rotllo al PP local. Si no hi ha, no hi ha, no sé perquè volen amagar-se les coses. Això no m'inspira confiança, veus?. Tampoc es precís que pensen tots igual. La democràcia també és això (encara que hi ha gent que pensa que només és votar cada quatre anys). Fins ací, tot entra dins del cabàs, però hui, llegint l'INFORMACIÓN, he arribat a pensar que algú ha perdut els papers definitivament.

La notícia, per a qui no sàpiga a aquestes altures de que va el conte, ve a dir que el pp local (Juan Rico és el president) denúncia que l'alcalde (Jose Luís Prats) està afiliant a gent al partit per a controlar-lo ell, a canvi de concedir llicències d'obra. Jo ho llisc i em dic: bé, lluites internes, s'haurà de provar, esta gent és capaç de fer de tot, que fort que això passe en el poblet... Bé, la història de sempre, vamos. Res nou sota al sol (amb la diferència que ara ja no ho poden negar públicament, o sí?).

Després ho he rellegit i he estat uns minuts rient-me a base de bé. Ho sent. M'he rist moltíssim. Eixes ganes de riure que t'agafen quan veus alguna situació açònopotestarpassant (i ja en portem vàries d'eixes en esta legislatura). I per a explicar els motius de la gràcia, necessite escriure prou. Ho sent, de nou.

En un paràgraf de la notícia s'afirma, que un dels punts que conté la querella, diu que l'alcalde està concedint llicències per a arreglar piscines que en teoria el PGOU no permet que existisquen a Castalla Internacional. Jo mateixa em dic que no amb el cap, arrufe un poc el nas i m'ho torne a repetir perquè estic prou perdut. Anem a vore, Juan Rico (president del PP local) posa una querella contra Jose Luís Prats (alcalde de Castalla), per permetre arreglar unes piscines que Juan Rico va ajudar a construir. Osti que rebuscat. Ells donen unes llicències d'obres majors, construeixen 1000 cases, 500 piscines, i després diuen que el PGOU que ells van aprovar, no permet construir piscines i posen una denúncia contra el seu propi alcalde per concedir llicències d'obres menors per arreglar-les. Això no sé quin nom té, la veritat. Cinisme, sarcasme, hipocresia... i estic escrivint açò i no puc parar de riure. Que fort. On està la meua moral?

O siga que estan Estos i els Altres. Estos ens governen i els altres ens han governat i volen tornar a governar-nos (utilitze la paraula governar en compte de representar conscientment). I analitze la situació. Imaginem que tenen raó Estos.

1. Estos dirien: la querella és falsa. Els estrangers s'han apuntat al PP perquè volen, perquè està la regidora Mckenzie o perquè venen del partit liberal europeu. No hi ha cap intent de control del partit. És més, si busquem una causa real per a la querella, sabem que tot això està motivat perquè els constructors que hi ha en els Altres (3 mínim) el que volien era controlar l'adaptació del PGOU i quan ho ha fet només l'alcalde i l'arquitecte, sense contar amb ells, s'ha declarat la guerra oberta. L'alcalde ja es pensava algo quan es va quedar per a ell la regidoria d'Urbanisme. Volen tornar a controlar Castalla perquè tenen interessos personals. No ho fan pel bé del poble.

Ara imaginem que tenen raó els Altres.

2. Els altres dirien: L'alcalde ha perdut el cap. S'ha posat un jornal més alt que el que nosaltres li vam dir públicament. No ha contat amb cap regidor per a fer l'adaptació del PGOU, ni els comunicava res. Tot ho vol fer ell. Ara està apuntant gent al partit a canvi de llicències perquè sap que tenim majoria i vol controlar-lo i poder tornar a fer la llista per a les pròximes eleccions, i així, continuar traent benefici. S'ha de parar com siga. L'hem de desacreditar perquè el poble no es mereix això. Contem rumors, posem querelles, cridem a l'Información, recordem que comet il·legalitats permetent que la gent de Castalla Internacional s'arregle les piscines. Hem de fer-lo fora.

No sé qui té raó, si Estos o els Altres, però la perspectiva per al poble té miga. El partit que guanyarà les pròximes eleccions (siguen uns, siguen altres, els 2, o cap d'ells, el PP va a traure 3000 vots segur), ens ofereix una perspectiva cada vegada més entretinguda. Quina necessitat tenen uns i altres de manar? Perquè és tan important per a Estos i per als Altres? Quina és la motivació? Si ho preguntarem a ambdós la resposta estaria clara: el Poble. Ho fan pel bé del poble.

Si ens posarem en el lloc d'una persona amb sentit comú, que faríem. Que faries? Van dos possibilitats.

1. Si eixa persona amb sentit comú fora d'Estos (de la part de l'Alcalde), intentaria explicar a tots, públicament els motius reals pels quals volen fer-nos fora com siga: Hi ha interessos darrere. Contaria les pressions. Diria quins beneficis s'han obtés i quins es poden obtenir si arriben a governar. Quines decisions hem pres que molesten realment i que segur que no són arreglar les piscines de Castalla Internacional. Ho faria públic, més que res, per a que, si ens fan fora finalment, almenys el poble ho puga controlar. Els Altres volen això. Si ixen finalment, tingueu en compte qui va a eixir beneficiat. Controleu-ho. Això pense jo que faria una persona de bé, pel bé de Castalla.

2. Si la persona de sentit comú fora dels Altres, demanaria disculpes per una actuació, diguem, no massa intel·ligent. Perquè no és massa intel·ligent dir públicament que l'anterior alcalde va permetre actuacions il·legals si està en el nostre costat. Ni tampoc és massa intel·ligent que entregue la querella un constructor amb interessos urbanístics, perquè això li resta credibilitat a una denúncia que és real. Si finalment el constructor entrega la querella perquè ningú més vol fer-ho, almenys no cridar a un periòdic que sempre li pega canya al PP, per a que ens espere a la porta del jutjat per a tirar-nos la foto. Una vegada demanades les disculpes per tanta ficada de pota, intentaria fer les coses bé, explicant públicament la postura del grup i quina es la visió alternativa que es té per obtenir els màxims suports dins del poble. Intentaria explicar com no es repetiran errades i com podrem subsanar-les. De cara. Pel bé de Castalla.

No sé com ho veieu, mirant-ho des de fora. Com actuaríeu vosaltres si estiguereu dins l'embolic? Jo és que ja no m'entenc ni a mi mateixa. Pense que qualsevol persona de bé, diria arreu i fileu. I es deixaria la política i s'indignaria molt tirant a moltíssim. Jo, en canvi, no puc parar de riure. Què fort.

Toni.

66 comentarios:

Quina Castalla Volem dijo...

És massa llarg. Ho sé. Companys de blog, mireu a vore quina foto li pega que jo estava ja bloquejat. Massa lletra.

Anónimo dijo...

Jo lo que tinc clar és que si jo sóc alcalde i a un regidor meu se li ocurrix firmar una denúncia contra mi, en menys de 10 minuts l'he deixat sense jornal i sense competències.

jordi kukat dijo...

XDDD
meravellós, com sempre!
XDDD
Si es que açò no pot ser!!
Em pareix a mi, o quan penses que no pot passar cap barbaritat més, apareixen els del pp pa alegrar el "radio macuto"????

Anónimo dijo...

El millor de tot és que este home soles porta dos anys: com acabarà tot en completar els quatre anys? Quina espectació tot, no?: per fí passen coses a Castalla.

Ignatiónimo dijo...

Llastimósament he de dir que m'esperava mes, algo aixina com un amiga calabresa em dia que passava al seu poble.

I es que, en un ambient de compra-venta de favors, arriva un moment on tots están tan enganxats que tot esdevé una questió de fidelitat i de collons.

La fidelitat crec que es compren lo suficient per a que no tinga que explicarla, pero es que la fidelitat, quan la cosa está lo suficientment enfangada que ja arriva fins al coll, ha de tindre la ajuda d'uns bons collons per a seguir avant amb les consignes.

I n'hi haurà qui (también llamados 'Estos') que pot ser pense... xè... i tinc que acabar fins al coll de merda con estos atres?

Mentres que 'Els Atres', com que les collons les tenen ben posats -i ho han demostrat, sinó no hauríen arrivat on estàn- pos... què mes se'ls dona posar una denuncia?, encara que ixca en 'La Cuatro' o on siga, no hem dit que ja és una cosa de 'collons'?

Bona nit.

pobrecito hablador dijo...

Calla... que me s'oblidava:

Ara que s'estila fer cinema al poble, cal aprofitar la avinentesa i fer el film...

Corleone conta la Pérfida Albión

o....


El Imperio (de su graciosa majestat) Contrapota

Anónimo dijo...

Y hay que repetir PP por cojones? Creo que estos necesitan una cura de democracia y que el pueblo deje de votar PP, así aunque ganen, pero que no tengan la mayoría absoluta, obligarles a hablar con los demás y a escuchar. Aunque creo que están tan acostumbrados a mandar "per collons" que serían incapaces ni tan siquiera de plantearselo (lo de escuchar).
Por otro lado, tienen tan seguro lo de ganar, que ni se molestan en intentar hacerlo bien. Definitivamente es el momento de dejar de votar al PP.
PD Con tanto revuelo querellantil, han consegido eclipsar la cagada de las obras del Dr. Sapena.

Anónimo dijo...

La llastima es que hi ha molta gent valida al PP peró com no es capaç de posarse a l'altura de esta gentola (tans uns com altres) es imposible saber com acabará este culebró. el que esta clar es que el que mes perd es el poble.

Anónimo dijo...

Vamos a ser claros, el problema entre Paneta y Pota, tiene su origen en que el alcalde actual no aprobó el Pgou de las tierras colindantes a Ibi, y que casualidad que esas tierras fueron compradas por algunos del PP. Por eso, hay una campaña de despretigio hacia Paneta por parte de este sector del PP.

estupefacto me hayo dijo...

El pitjor de tot és que el constructor que ha possat la denuncia(per favor eixe constructor servint-se del PGOU!!!) ho ha fet per què sap que ací está tot permitit, sobretot burlar-se de la gent del poble.

La situació es de conya sí, però ens deixa a tots en un nivell prou baixet d'inteligència tirant a nulo per soportar a tota aquesta gentola tant de temps.
Cóm es pot ser tan fanfarró amb el poble, em pregunte

Anónimo dijo...

ABSTENCIÓ GENERAL!!! Ni un vot més a aquestos politicutxos!!! La merda no està ixin, sino que està reglotan de tanta que hi ha (Xavi Castillo).

Anónimo dijo...

Abstenció no. Ni un vot més al PP.

Anónimo dijo...

Des de la proposta del "Bullós", no veig cap alternativa que puga fer hombra al PP.

la cap suprema dijo...

I dels regidors que estan dimitint, que? Què passa ahí? Continuarà cobrant Tomàs a pesar de no tindre regidoria? Agafarà Paneta la regidoria d´Obres Publiques? D´on ix el nou xorro de la placeta Sapena?

Pròxim episodi, en Castalla.

Anónimo dijo...

Bueno, en altre temps haguera pogut indignar-me i donar la meua opinió i tot, pero la gentola del poble este que manté a estos energúmens dècada darrere dècada no mereix que pense jo res per a opinar. A més estic de vacances, així que, "jo me piro".

The Vaquerman dijo...

Lo curiós del asumpte este és que no es la primera volta que 'els Altres' (digemne.. ripollistes) gasten esta estratègia, però amb la cosa de que les va eixir el tir per la culata....

domingo 26 de abril de 2009
El fiscal pide cárcel a tres 'ripollistas' de Elche
ELCHE.- El fiscal solicita dos años de cárcel para un concejal, una ex edil y un militante del PP de Elche, los tres afines al sector del partido que lidera el presidente provincial, José Joaquín Ripoll, por un delito de calumnias al ex subdelegado del Consell, Manuel Ortuño. La vista oral se celebrará el próximo día 30 en la sección 7ª de la Audiencia de Alicante, con sede en Elche, según 'El País'.

Los hechos se emarcan en los prolegómenos de la asamblea para la elección de compromisarios al congreso nacional del PP del 24 de octubre de 2004 que concluyó en una bronca entre campistas y ripollistas y con la urna de la votación en la comisaría.

El fiscal mantiene que los días previos a la celebración de la accidentada asamblea los tres acusados, Josefa Martí Bru, ex portavoz del Grupo Popular, José Botella, concejal del PP, y Manuel Vicente Pérez, militante del partido en aquellas fechas, idearon un plan, con el beneplácito de Ripoll, para acusar en la prensa a Ortuño de apropiarse de las cuotas de los afiliados, unos 192.000 euros, para sus gastos personales.

La acusación particular solicita además una indemnización de 12.000 euros para Ortuño.


Es veu que lo mateix se les dona al coll que al muscle. I es riuen ja de tots, institucions incloses.

Anónimo dijo...

La culpa de tot el poble per tindre el ulls vendats.

Anónimo dijo...

Mi pregunta es para Tony, si ha parado de reir.
¿Formularías una denuncia, si estuvieses el la Direccion del PP o
en otro partido político por ejemplo,Quina Castalla Volem, si tuvieses pruebas evidentes de irregularidades o las negociarias para beneficio de tu Partido.Contestame y apoyare tu liderazgo?.

Anónimo dijo...

Señorita: ¿en qué registro de partidos ha tenido usted a bién hallar a Quina Castalla Volem?

Anónimo dijo...

Xé Pakito! açò si que es para mear i no echar gota eh?

RiMi dijo...

Lo millor de tot es que aço no es res, aniran ixin més coses segur... Este que diu que nosequi va comprar un terreny que despres noseque, l'altre anfadat peque li van dir que farien aço i ell va invertir asi i despres res... Ja voras, ja voras
Pero jo tambe estic de vacances, i aço es la democracia: lo que el publico vota va a misa.
Ahora vas y la cascas.
jiji

jordi kukat dijo...

Osti tu, "Tony", ací ja donen per suposat de que vas a fer-te un partit! XDD
el meu vot el tens si no deixes de riure't i no contestes!!!
XDD
jo de moment crec que em quede rient un rato, que queda ja poc pa festes!!!

Salut Toni!

jordi kukat dijo...

El alcalde reconoce que quiere apartar a Juan Rico de la presidencia local del PP

A la batalla! A la Batalla!!!

Callaaaaaa que no se como escuchandote, puedo contener mi saña!!!

(veus de l'ambaixà)

Anónimo dijo...

Ahora,que nos cuente el kukat, la batalla de socuellamos.

Anónimo dijo...

Això va anar i era... En un dia de Vaca, per el matí... un tal Noi que estava en el parque pegant-li patades a una paperera. En això que el veu el Sr. José Luís que se li acosta i li diu:
- Pero home! no veus que vas a trencar-la, i això és de tots!!
A lo qual, li solta el Noi:
- Jo trencaré papereres, no com tú, que trenques matrimonis. Ja n'has trencat dos....

A lo que jo dic:
El Noi per a Alcalde de Festes ja!!!
(Al pur estil de quan l'alcalde de festes era Jolivert)

Anónimo dijo...

A banda del PP "estos" i del PP "els altres", hi han altres opcions al poble a les que mai no se les ha donat cap oportunitat. A més a més, una de les premises de la democràcia és l´alternança. Per fi el poble pensa que ja és l´hora de donar oportunitats a gent nova i honrada? Per cert, Paco Navarro, de part de quí està, dels Panistes, o dels Potistes...?

Anónimo dijo...

predicar en desierto, sermon perdido
en este circo gegant anomenat Castalla, si el pp dema posa de cap de llista al noi, o.. a qui siga seria alcalde despusdema.
pd.
d´hon no nia, no es pot traurer.
jajajaja

Anónimo dijo...

Per desgracia la majoria del poble tenim el cap ple de serraura.

Anónimo dijo...

El món mira que gira voltes: recordeu quan pota es referia a la oposició com "eixos i eixos atres"?

Sou lamentables i "chancos" a més no poder, tu.

Anónimo dijo...

Que trist és tot açò... Totes estes coses són per les que de vegades em fa vergonya ser de Castalla. Ixirem per ahí i només se'ns coneixerà per tot este circ.

SOLE.

Anónimo dijo...

Be...despres de llegir tant estos dies...que puc dir??? decepcionat si estic!!!!!!!!.
La veritat es que no em defineixc com del pp..pero vullguem o no castalla si ho es...ojala no ho fora a les proximes eleccions, o el pp no tinguera majoria absoluta.
Ara si tinc que elegir esta clar que dec investigar un poc mes sobre tema Paneta, pero si tinc clar una cosa "MES CORRUPTE, MES MANIPULADOR, MES DESTRUCTOR DE TERME DE CASTALLA, MES CONSTRUCCTOR, MES DE FAVORS I PRESSIONS I MES DICTADOR...QUE POTA NO HI HA NINGU MES..... Pero si ell va ser qui va crear les GRANS ILEGALITATS I LES GRANS MENTIRES DE CASTALLA INTERNACIONAL I VA PORTAR A UN GRAN POBLACIO EXTRANJERA ENGANYADA...A COSTA DE QUE ??? DE FAVORS??? ARA A QUI VOL ENGANYAR!!!!!ah pero lo mes fort es que a partir de ara vorem com ell i els seus amics començaran a proposar a gent com el fill per representar el partit...algu vol que este perfil de persona represente a un partit politic com el PP...es desesperant vore tot aço....estic decepcionat dels dirigents que ens governen...PATETIC....volem de nou 30 anys mes de xanxullos, de destruccio, i de creixer soles a costa de contruccio i manipulacio??? ...olvidant-se altres facetes com la cultura o la propia industria, per a que tot el mon tinga feina????. Es precis esperar per vore si realment Paneta eix ben parat...perque si ve de nou la dictadura Pota, men vaig de Castalla

Anónimo dijo...

Un consejo a Pota y sus Mariachis:


Coge el dinero y... ¡¡CORRE!!

Anónimo dijo...

l´anònim que vol investigar a paneta per veure si és bo o dolent, solament recordar-li que l´anterior legislatura, el corrupte i el manipulador que ens governava tenia el suport incondicional del que hi ha ara, que no se´ns oblidi ni per un moment que va estar durant 4 anys, amb els seus vots emmanscarant la seva mentida. La reconcilició pot sortir amb bessons.

Emilio dijo...

Ja feia temps que no opinava sobre la política local però ara no puc evitar dir que m'avergonyisc.
Vergonya de vore com la "p." perra ho malva tot: uns que cobren massa per al que fan, altres que cobren poc per al que podrien fer, altres que sel's acaba el xollo urbanístic que fà 20 anys que va "viento en popa...por añadidura" jj i altres que juguen a polítics: ...campistes, zaplanistes (ara ripollistes) i, fins i tot potistes i panetistes.
Una premonició que tinc: a Castalla guanyaran el panetistes (que per això han afiliat a 200 giris); a Alacant els ripollistes no avalaràn una candidatura campista ni borratxos i, des de València, (el campistes que per fi tendran un feude a Castalla¡¡¡) li donarán la raó als panetistes (i no se com es materialitzarà això) i "defenestraran" als potistes per ser "amiguets" dels ripollistes, que amenaçaràn en "tirar de la manta" si no formen part del pp autèntic (o fins i tot faràn una nova llista d'unió valenciana com ja volien fer en el passat). No sé, no sé, i quin embolic¡
I dic jo:...ho entendran els nous afiliats? jj
Clar que, no us preocupeu...en les pròximes eleccions tornarà a guanyar el el PP.
I, la meua pregunta: no és per a sentir vergonya? La "p." perra explica moltes coses però...els que no trauen tallada i exerciten la democràcia cada quatre anys, com deiea Toni, on tenen la dignitat? Tot per al poble? tot per al poble? I el poble... quan parlarà?, quan opinarà?, quan participarà? quan aportarà noves idees i solucions? quan ens sentirem orgullosos dels nostres polítics?. Quan serà una professió digna? Quan pensarem per nosaltres mateixa?
Quan n'hi haurà una mica de tresllat a l'Ajuntament?
Està clar que per aquest camí...anem malament.
Bo, seguirem raonant, no?

Anónimo dijo...

Pot sonar contundent i desesperant, però heu de tenir clar que a Castalla encara no s'han donat les condicions que puguen provocar un canvi de pensar de les persones. Ací hi una herència de comportaments, costums, etc. que esta molt lluny de canviar, i crec que tots ho sabem. Així que estos processos mai els accelera l'individu o la societat des de les seues organitzacions. Estos canvis socials arriben producte de l'apàtic i lent pas del temps o de la pèrdua de força del que hi ha establit, pero mai (o quasi mai) per l'acció intencionada de l'individu o la societat. Així que, soles ens queda esperar temps millors o que s'autoneutralitzen els poders que ara estan.

Pragmàticament pensant: "lo que no té solució es deixa estar".

Anónimo dijo...

Açi tot es parlar i parlar pero res de res, l'unica manera de que el poble cambie de tendencia i deixe de votar al PP es presentant una candidatura de veritat seriosa i respetuosa, i si, pot ser que tampoc aixi guanye (ja li va passar al Bullos) pero crec que ara es donen es condixionants per a que algo es somoga, el poble esta clar que no es del PSOE, ni de esquerres, veig mes factible que puga cambiar la opcio politica una alternativa independent, en tots es condicionants que tendria una candidatura aixi front als goberns autonomics i centrals, en fi, m'agradaria que es mogera algo al poble i tant una candidatura de QCV com alguna no se....tal volta del UPD (el partit de Rosa Diez) igual cambiaven algo el panorama, pero, lo que crec es que açi no passara res de res, com a dic algu pot presentarse el Noi per el PP i guanyaria.

PD. per cert aixo del Noi es mentira, leyenda urbana.

Anónimo dijo...

A veure, després de llegir estos dies totes les notícies publicades i reflexionar sobre l'assumpte puc traure una sèrie de conclusions:
- El partit que està en el govern està a nivell valencià i local dividit, la qual cosa perjudica el poble i els interessos del poble.
- Ara resulta que he parlat amb alguns militants del PP del sector campista-paneta (els de Pota-Ripoll-Zaplana-Julio de España no) i es presenten com a "Salvadors de la Pàtria" com si ara volgueren arreglar tot el guirigall que amb els governs de Juan Rico havien fet.
- Restulta que molts d'aquests militants són regidors ara o han sigut amb Pota, és a dir, ara que veuen l'assumpte cru "borrón y cuenta nueva".
- No tinc el carnet de cap partit però no sé si els actuals governants pensen que som tontos: Candela, Lino, Sabina, Gisela, i fins i tot el Sr. Prats han sigut regidors amb el polèmic Juan Rico, i ELLS han alçat el braç per votar moltes coses que ara es presenten com a salvadors del poble.
- En la vida personal, tu pots cometre errors, penedir-te i no passar res, d'això es tracta la vida, però en política quan estàs al govern, i sobretot, quan cobres 4000 euros al mes TOT TÉ UN PREU. I el preu és que és increïble que els mateixos que fa uns anys votaven amb el Sr. Rico coses "suposadaments il·legals" ara vinguen i diguen que seran ells qui estan arreglant-ho.
- No pose en dubte que tinguen la bona voluntat d'arreglar-ho però ho sent molt, ELLS NO PODEN SER QUI HO HAN DE FER, ja estan bruts de merda d'anteriors legislatures.
- No tinc clar si l'actual oposició estaria preparada per saber eixir-se'n de tot açò de manera satisfactòra, però el que em pareix més fort és que no estem parlant d'un cas a nivell autonòmic o estatal, és el nostre poble, ningú pensa fer res? A sí perdoneu-me, que falten només uns dies per a festes, i l'única preocupació que tenim és si algú ha comanat la beguda per al xiringuito o quan es trauen els tiquets de la beguda! BONES FESTES!

Anónimo dijo...

Per favor el partit de Rosa Díez no, això ens faltava a Castalla, Rosa Díez, "más vale lo malo conocido...que lo malísimo por conocer"

Anónimo dijo...

Rosa? no per favor, més polítics ressentits no. Pa això que torne pota.

Anónimo dijo...

"ningú pensa fer res?"
què és el que s'espera que es faça? Un colp d'estat local?
El que el poble vota va a missa quatre anys !!

Anónimo dijo...

Sóc l'anònim de dalt, és veritat, no podem fer res, és que m'he deixat portar per l'eufòria, el que el poble vota va a missa quatre anys!!! tota la raó del món.

Anónimo dijo...

es pot fer un colp d'estat local? com el fem?

Anónimo dijo...

Responent a una pregunta de més amunt, el senyor Francesc Navarrés estarà de part del que estiga entrevistant en eixe moment, igual que ha fet amb tot fins ara.

Que va Pota, visca Pota i què dolent és Paneta!!

Que va Paneta, què roïn és Pota i quant de mal està fent!!!

I així amb tot i amb tots.

Anónimo dijo...

I qui ha dit que no es pot fer un colp d´estat al poble? I per a que estan les mocions de censura? O es que no poden les Concejals disidents plantejarla amb el suport de les altres dos formacions polítiques? Hay no me s´oblidaba, que el sou de Lino depen de Paneta. Pero no hi ha cas quan el Sr. Ripoll li l´asegure ja esta tot arreglat.

Anónimo dijo...

Respecte a lo de Rosa Diez, imagine quel que u a dit, u dia per ser un partit amb reso nacional, no per la dirigent, penseu que a la fi son les persones, no les sigles les que fan i desfan, si no fora aixi clar u tendria Mayte amb el negat eixe de Zapatero.

Anónimo dijo...

Ezequiel, 25-17:

El camino del hombre recto está por todos lados rodeado por las injusticias de los egoístas y la tiranía de los hombres malos.

Bendito sea aquel pastor que, en nombre de la caridad y de la buena voluntad, saque a los débiles del Valle de la Oscuridad.

Porque es el autentico guardián de su hermano y el descubridor de los niños perdidos.

¡Y os aseguro que vendré a castigar con gran venganza y furiosa cólera a aquéllos que pretendan envenenar y destruir a mis hermanos!

¡Y tú sabrás que mi nombre es Yahvé, cuando caiga mi venganza sobre ti!

Anónimo dijo...

Jo l'únic que sé és que per intentar acabar la infàmia d'obra que han fet en el carrer del cau, diuen per ahí que treballaven persones a deshora per 4 euros l'hora.

Pero bé, tot el poble ja sap que la política del poble es sinònim de despilfarro, succió voraç de diners del poble per a sous, ocurrència, deriva, improvisació, no rumbo, frivolitat, mala idea, quera sense límits, en fí, "mear en botija pa que retumbe".

jordi kukat dijo...

A vorer si ve ja Yahvé (o Tarantino) i reparteix un poquet de garrot per ací, que a mi i a uns quants mos fa falta!!! (lo de "a mi" ho dic per a estalviar-li la faena al comentari del pròxim "anònimo")

Bé, el dilluns es la olleta, i tendrem alcalde repetit!!
Paneta farà d'alcalde de festes i del poble!! i segur que de la banda de música igual també fica el nas!! XDDD

Bones festes a tots!!!! (que si, a tu també... )

Anónimo dijo...

qui ha dit per ahí 'succió voraç'...? No fiqueu el deu en la llaga, osties ya

Anónimo dijo...

qui ha dit per ahí 'succió voraç'...? No fiqueu el dedu en la llaga, osties ya

Anónimo dijo...

diu Paneta en el escaparate que els que l'han denunciat son uns indeseables. Si fora Lino haguera dit que son uns desaprensius

Anónimo dijo...

Es evidente a la vista de las numerosas entradas y diversidad de aportaciones, que el tema levanta pasiones, y es que no es para menos. Particularmente vengo observando todos los foros, noticias y comentarios a las mismas que al respecto se producen estos días, y no hay ninguno tan fértil como este. Así que enhora buena Toni. Por otro lado, no hay ningún constructor (de esos que nunca contratan con el M.I.Ayuntamiento por estar vetados, bien sea por rojos, bien sea por contestatarios o vaya Vd. a saber por que oscuros motivos más) que solicite la documentación correspondiente a las obras del Dr. Sapena y ponga el caso en manos de la Fiscalía por Prevaricación, cohecho, tráfico de influencias y alguna cosilla más ? Y sobre todo a los votantes del PP, que no se nos olvide que muchas familias de albañiles de Castalla podrían haberse beneficiado de esas obras, sino fuera por la nula preocupación del Sr Prats con respecto a la crisis y a los que ésta afecta con más intensidad.

Furgadents Atomic dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Anónimo dijo...

Fa mal veure tanta falta d'ortografia...Segur que no vas tu drogat?

Furgadents Atomic dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
la cap suprema dijo...

Furgadens atòmic.

Molt interessant el que contaves, sí senyor, el problema és que a este blog no ens insultem els uns als altres. Opinem però no ens insultem. D´ahí que t´haja suprimit els comentaris. Paraules com "sou uns imbècils", "deformes", "anormals", "vos rebente els nassos", etc etc., estan totalment fora de lloc. Pots provar sort de nou.

Sigue buscando.

Anónimo dijo...

A mi m'ha donat temps a llegir els comentaris abans que els eliminàreu. Mare mare, encara estic flipant de vore tot el que havia posat el personatge este. Qui pot ser? Pot haver entre estes serres algú amb tanta ràbia dins del cos? Li recomane que es tire per un barranc, segurament guanyarà la humanitat, que fort tot el que posava!!!!

Anónimo dijo...

Jo no sé quí pot ser, pero sí sé qué pot ser: un autèntic maleducat.

Anónimo dijo...

Che porfa¡ publicar los comentarios furibundos del personaje vetado, que ahora nos quedamos con las ganas de saber que había puesto. Aunque sea eliminando los improperios.

Anónimo dijo...

Juan Rico ofrece al PSOE una moción de censura contra Prats.

Anónimo dijo...

Sr. Paneta. Cuando las barbas de tu amiguito Fenoll veas pelar, pon tu calva a remojar.

Anónimo dijo...

escric asi perque dos comentaris que e escrit a castallaaldia no mels han publicat, nose si per sensura o per ecces d´amiguisme en el aprenen permanen de locutor anomenat el sixto.
el meu comentari era sobre lo penos i inpresentable que resulten els comentaris en les retrasmisions de les festes per part daques personatge no espot opinar dell pero ell si que es burla de les escuadres de totes les comparses etc etc que opineu.

Anónimo dijo...

opinem que ve la vaca que ve no coment

Anónimo dijo...

calla per favor, que no lleven a sixto, si des de que feien Benny Hill i els germans Max no havia vist una cosa tan divertida. Jo m'ho passe realment bé, em ric molt. "Eixa idiosicràcia, eixe saber fer en este poble,i com no, no podem olvidamos que les festes van a eixa senyora, van dedicaes a eixa Mare de Déu de la SoleTat, la nostra Patrona, i que moltes voltes no mos en recordem, ho tenim olvidat i els festers tendríem que tenivo present, ho saben VOSTENS(????????),(això de VOSTENS d'on ha eixit?, jo només li ho he sentit que a ell), i eixe capità Xuso, bueno, jo li dic Xuso perquè la meua filla li diu axina, jejejejejejeje, pero li diuen Jesús" (un criteri super objectiu)I encara voleu que el lleven? Si és per a fer una tesis doctoral, SIXTO NO TE'N VAGES!!!!!!!!!!!!

Anónimo dijo...

Molt bé Toni, feia temps que no entrava al blog i veig que tot el rebombori de l'estiu l'has analitzat amb bon criteri i encara que una mica llarg està molt ben exposat, amb respecte, humor i serietat, sort que sí que es pot fer alguna cosa, almenys comentar i traure a la llum els draps bruts dels governants castelluts sense por a la censura, i crear una plataforma d'opinió que recull sentirs i malestars de molta gent.
Enhorabona, molts ànims per a seguir en esta tasca sociològica tan necessària com atrevida que fas. És d'admirar, continua a l'aguait i no decaigues, i a veure si deixem un poc de banda les opinions barroeres i "xabacanes" del P aco Navarro: que el tiren ja de la ràdio!!

Furgadents Atòmic dijo...

Tal como en lengua valenciana no se me entiende, comprendo mi nivel de valenciano de 4º ESO de colegio Maria Asunta, tal es la falta de educación valenciana en el colegio en 3º y 4º ESO, ya que la única educación en 3º ha sido hacer absurdos esquemas para como acortar un tema y que no enseñan
nada de vocabulario a la gente vulgar como yo.
A la idea del PP mi opinión es la misma, desde una base objetiva opino que el señor Jose Luis Prats tanto como el señor Juan Rico Rico hicieron del partido una buena reflexión de lo que significa "Yo mando". En otras palabras, solo se han preocupado en su vida y no en la verdadera tarea que se les ha encomendado, que es como todos sabéis preocuparse del pueblo.
El problema no ha sido el partido, sino sus dirigentes a lo largo de la historia, creando desorden público e intentando tapar cosas que habían. También quería argumentar en defensa del PP que algunas personas que son inconformistas se quejan por lo que son, tanto en el ayuntamiento mande PP o PSOE, cosa comprensiva, por la poca educación que han tenido o la barbaridad de mentiras que le han enseñado. No me dirijo a ello en tono vacilante, porque en mi educación esta la de respetar y no la de suprimir comentarios a diestro y siniestro por tener una falta moral. El único problema del PP por lo que veo al respecto, y son muchos, es que esta fuertemente dividido entre sus militantes, y que económicamente no han sabido hacer algunas cosas, tal como el nuevo polígono o Castalla internacional, motivos que hacen que se vaya desfragmentando el pensamiento que los unía y provocando un caos de opiniones haciendo que se debilite la moral del alcalde.
Saludos, Si he ofendido a alguien con estas palabras mis mas sinceras disculpas. "Furgadents Atòmic"

Alumno de 4º Eso.