miércoles, 3 de junio de 2009

Ja estem en marxa


"Ahora permitánnos soñar de nuevo desde un mar de industrias ya fallecidas
un futuro cargado de futuro". El eterno

Perquè ho ha demanat la cap suprema i perquè també hi ha que anar asabentan-se de cóm anem amb el casc antic, dir a la gent que no va poder assistir a la reunió del dilluns que es fará un altra el Dilluns 15 de Juny a les 19.30, en la casa de cultura.

Ja vam dir que les conferències son el primer pas als següents. Pues bé, ja estem amb els següents. Juntar-se, coneixer-se, parlar i prendre actuacions és el que ara ens toca. Hi han opinions al voltant del casc antic cóm persones i aquest blog moltes vegades és converteix en l'únic eixemple, que no está mal per començar, però sempre ens fa falta algo més, no?. Per tant, ja va sent hora de traure les nostres opinions a la fresca, que és estiu!!

Si no ho fem nosaltres. Quí té que fer-ho? Respostes? Opinions...

2 comentarios:

la cap suprema dijo...

Moltes gràcies convalecient. A la del pròxim dilluns no faltaré. Realment no sé qué puc aportar jo però segur que trobem alguna cosa que puguem fer tots i totes, que si ens hem d´esperar a que ho faja el Muy Ilustre anem apanyats.
Ala, ens veiem allí.

Anónimo dijo...

a les 19.30h del dia 15 dilluns de juny i a la casa de cultura, sala polifunsional tindra lloc una reunio de tots els que vullguen asistir per tal de posar en marxa l´asociacio de defensa del caisc antic.
no vos feu els remolons i poseuse en peu que ja que refer...........

a.g.