viernes, 21 de noviembre de 2008

Xarrada sobre el PGOU.


Hola gent.

Ja hi ha data per a la xarrada de l´adaptació del PGOU de Castalla. Serà el proper dilluns dia 24 de Novembre a les 20:00 hores a la casa de cultura de Castalla. El ponent és Juan Antonio Marco Molina, Professor titular de Geografia Física del Departament d'Anàlisi Geogràfic Regional de la Universitat d'Alacant.

Aquesta és una bona oportunitat per a que algú que entén del tema ens explique en què consisteix el nou Plà General d´Ordenació Urbana que està a punt de ser aprovat a Castalla. Com que queda poc temps per a presentar les al·legacions que es creguen oportunes, estaria molt bé entendre el plà, en què consisteix, quines grans transformacions pot sofrir Castalla i com serà el poble on cresquen els nostres fills.

Ens veiem el pròxim dilluns. Correu la veu.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Anirà paneta a monopolitzar el micro?
Bueno, jo en que vaja lino em conforme; quin dilluns més especial...

Anónimo dijo...

Acabe de llegir la noticia i vorer el plan general. Realment estic un poc preocupat, realment veu el que estan venent-mos? només he mirat les zones verdes? Aprofiten a la ciutat unes zones verdes apartades del nucli urbà? no he vist tots els plànols però... per qué no apareixen quantificades les superficies...? es que no acomplixen el que diu la LUV respecte als minims? el castell no es zona verda!!! no te una topografia accessible a tot el mon, aixina que les zones verdes deurien cumplir les superficies sense ell!!! I respecte a apostar per un creixement sostenible.... ho dude. Conec a l'arquitecte que ha fet el plan i se que es un bon arquitecte. Hi ha presions polítiques darrere d'este plan?¿ crec que este PGOU dona per a molta reflexió, però com a castellut.. no m'agrada el model que està plantejant-se, no se si viuré a Castalla en un futur, però el que ho tinga que fer, ho senc per ell.

Anónimo dijo...

Estic totalment d´acord, Anónimo.
Pero quina costum més lleja la de fer parques totalment apartats del centre del poble. Veig a gent que pilla el coche per a anar a algun d´estos parques.

I volen fer un nou plà? que deu ens pille confesats.

Anónimo dijo...

no sabia res.
Allí ens vorem.

Anónimo dijo...

Madre mía, Juniper Moon, cuánto tiempo, jeje... Gran lista de reproducción, sí.

No sé qué tenéis en contra de la estética de la foto, yo lo veo alegre a la par que funcional.

Bueno, que ánimo y saludos!!!!!!