lunes, 10 de noviembre de 2008

Paul Newman


Els dies van succeint-se tan ràpid com la caiguda dels nostres conferenciants del PGOU. Hem tingut dues confirmacions i dues cancel·lacions. I cinc intents posteriors. És difícil sobretot abans del 28 de novembre (per a després, sense problemes). I per al temps que estem ja comença a posar-se complicat. Però bé, l’esperança és l’última abans de rendir-se i ací estem, a poc a poc, fent temps al nostre poblet. Esperant que vinga ja el gran Paul a visitar-nos. Dimecres tenim la primera. "The Hustler”, El Buscavidas, i a partir d’ací ja quasi totes les setmanes una. Ací va el cartell. Totes les pel·lícules seran a les 21:00h al saló d'actes de la Casa de Cultura.

El buscavidas, de Robert Rossen. Dijous 13 de novembre. Presenta Toni Doménech.

El castañazo, de George Roy Hill. Dimecres 19 de novembre. Presenta Amador Pérez.

El golpe, de George Roy Hill. Dijous 27 de novembre. Presenta Jose Manuel Valdés

La gata sobre el tejado de zinc caliente, de Richard Brooks. Divendres 5 de desembre. Presenta Pilar Esteban.

Camino a la perdición de Sam Mendes. Divendres 12 de desembre. Presenta Enric Verdú.


Vingueu els que vulgueu. Després de l'èxit de la conferència d'Almarra ja no ens sorprendrà res.

Salutacions vàries i efusives.

Toni.


10 comentarios:

Anónimo dijo...

però que guapo, deu meu¡¡ uy que si vaig... algo d'encant al novembre en el poblet sempre fa falta.

Anónimo dijo...

Hola amics, sé que el que vaig a dir no té absolutament res a veure amb aquesta entrada, però fa temps que no venia pel poblet i vull comentar certes notícies.
He vist que han derruït unes cases damunt l'església; vaig preguntar i em van dir que segurament serà per posar un funicular directe al parc de formigó i Castell, o bé per a ubicar la futura estació central de burros, els quals faran la ruta pertinent als turistes; el museu de miniatures no es farà, ja que ací ja tenim les miniatures intelectuals vives. També m'han dit que s'han trobat als monisipals patrullant a peu serra a través; serà la policia rural que va dir l'alcalde que crearia? Algú em pot dir qué hi ha de cert amb tot açò? Gràcies gent!

Anónimo dijo...

Hola anónimo.

Lo del funicular ja està aprovat. Va anar Pota a demanar-li diners al conseller i li'n va donar un cabàs ple.

L'estació central de burros només està a falta de trobar el burro que en fa 20, perquè si no els altres 19 diuen que no es menejaran ni encara que els posen una safanòria davant. Paneta està buscant el burro que falta (sic).

Sobre lo dels monosipals, no se sap res. Algú sap algo?

Anónimo dijo...

busquen gambusins...

"a ver, saque lo que tiene en los bolsillos... no llevarà gambusinos ahí?"

Anónimo dijo...

festival de l'humor... i es veu que hi ha un bon nivell

Anónimo dijo...

Bueno, canvian de tema.
Com està lo del Plà general?
Quan acaba el plaç?
Aneu a montar algo?

Es que crec que s´acaababa per ara, no?

Anónimo dijo...

El termini s'acaba el 28 de novembre. Tenim una xarrada-taller prevista per al 24 amb un professor de la Universitat d'Alacant. Ens falta la confirmació definitiva. N'hem tingut altres dos confirmats (i la casa cultura reservada) i al final no ha pogut ser, així que supose que estos dies ho confirmarem. Però continuem treballant i recollint opinions d'especialistes i treballant les nostres al·legacions. Volem fer un plec el més complet possible.

L'altra conferència, la de l'ajuntament, encara estem a l'espera de que ens la confirmen. Seria molt interessant que l'autor del pla ens confirmara determinats punts, però comence a dubtar que eixa conferència es faça. Ojalà m'enganye i ens avisen que si que va avant. Ara mateixa tinc mooltes preguntes que fer-li.

Toni.

Anónimo dijo...

"Aneu a montar algo?"
M'identifique molt amb aquesta pregunta, la qual reflecteix la sensació de l'espera eterna, l'espera que mai deixarà de ser-ho; com si tots ens miràrem de reüll esperant el valent que ens acabdillarà a tots contra la doctrina del despropòsit permanent; i tots el seguirem. Sí, jo també sé que deuriem dir:

anem a montar algo?

però deixariem de ser com som; seria un canvi què ni tan sols l'imaginem tots nosaltres, els qui no estem d'acord amb com es fan les coses.

No sé qué ni com ho hem de montar, pero la nostra inacció conjunta i individual és la seua perpetuitat.

Anónimo dijo...

no puc analitzar massa, però intuïsc que el que ha escrit dalt .

Ara en poder penjarem el post. Dilluns a la casa de cultura a les huit. Xarrada sobre l'adaptació del PGOU de Castalla. Correu la veu. Intentarem reflexionar entre tots i construir unes al·legacions amb una persona especialitzada.

Finalment es fa.

Toni.

Anónimo dijo...

ale, la primera frase a mitat, buf...