miércoles, 15 de octubre de 2008

Castalla D.F.



Una vegada superada la ressaca de l´últim plenari, ens hem de posar en coses més serioses (i profitoses). Es tracta de la publicació del Pla General d´Ordenació Urbana de Castalla, que ja està aprovat, exposat i en plaç obert per a presentar al·legacions.

Els qui tinguen temps poden anar a l´Ajuntament per a examinar-lo. En la tercera planta han col·locat uns panellets on es poden vorer les imatges impreses i consultar la memòria. Per als qui tinguen més temps encara, dilluns de 12:00 a 14:00 està present el redactor del pla per a aclarir dubtes i preguntes.

Per als qui no tenen temps lliure en horari laboral, una bona notícia i una regular. La bona és que el PGOU està penjat a la plana del Muy Ilustre (este link). La regular és que són una caterva de fulles i plànols en un llenguatge tècnic una miqueta "infumable".

Pel nostre costat estem preparant unes jornades per a que vinga alguna persona entesa en la matèria i puga explicar-nos en llengua local en què ens afecta el nou pla, quines són les modificacions que proposa respecte a l´anterior i com quedarà Castalla. Pel vostre costat, us demanem tota la ajuda possible. Qualsevol persona que entenga de biologia, arqueologia, geografia i tot el que acaba en "ia" i estiga disposta a tirar una maneta, que alce la mà o envie un mail, el que preferisca.

El plaç per a presentar al·legacions acaba el 28 de Novembre així que ens hem d´afanyar per a entendre tots el pla, fer al·legacions (si és necessari) i buscar alternatives (que sempre és necessari).

Salutacions vàries i efusives.

52 comentarios:

Anónimo dijo...

Yo mentre que no proibixca es cubates i tal m'apanya el plan.

wilo dijo...

"Qualsevol persona que entenga de biologia, arqueologia, geografia i tot el que acaba en "ia""

Esta frase es molt perillosa

Anónimo dijo...

Sí, anirem a veure'l, encara que l'autor, qui ha reduït els metres que s'han de tenir per fer-se una casa en la serra, és el mateix que en la reunió de l'hivern passat, deia que li preocupava el ritme al que estava arribant el poble a les zones de màxima protecció. Però en fí, per qué no em sorprenc? Dóna igual, no vull quedar com un desaprensiu i aniré a veure la nova barrabassada intelectual dels prohoms que ens governen.

Anónimo dijo...

ara que no es ven la rejola voldran fer casetes per fer algo despres de portar la destruccio del casc antic a base de parcs inpersonals de formigo armat, aseguranse que la seua obra d´art quedara per insecular inseculorum i els veins aparcan en les ceres, esque no poden demanar opinions o aixo es cosa de cuatre que van en la carretilla, si feu la reunio segurament la presidira de nou paneta eixe te cara per oixo i pera mes

Anónimo dijo...

Primera reullada (un poc precipitada, I'm sorry):
Pag. 65, dotacions:
- I.E.S. Enric Valor: El culpable d'esta aberració haurà d'assistir al rés de vint rosaris en anglés, dirigits pel beat Font de Mora.
- Col·legi "Tomás Rico Sapere" ¿...? deu rosaris més.
¡¡Açò promet!! pot ser més divertit que els exabruptes del Joseli.

Pepi-Jones.

Anónimo dijo...

Que nooooo, que no anem bé. La pag. de l'Enric Valor és la 20 de les 65 (també la 42) de la memòria, i si algú pensa que vaig a llegir-me sencer eixe sac de rajoles va llest. Que se'l mastegue Joseli, que per a això cobra tan ben cobrat.
Pepi-Jones.-

Anónimo dijo...

jo vaig si l'explica el insultador lino, si no no tinc cap interés.
¡Lino insulta! t'ho demana el poble, cobres per això.

Anónimo dijo...

castalla no es mereix uns profetes com els que tenim, vaix a fervos memoria fa mes 12 anys el pota i el navarro van dir en la onda pp que se hiba a aser un modulo de la profesional al lado de l´estituto. Be en guany com tots sabeu el solar en cara esta herm, pero a mes a I.E.S DE CASTALLA PARA CASTALLA, ja no te lloc per a donar clases, i per tant en segon de BAXILLER UNA CLASE VA DEAMBULAN PER ELS PASILLOS, el problema es mes greu perque per a l´any que ve ens han informat que sera tot un curs els que pasejaran les moxiles per els pasillos, si cuan no es cumplisen les promeses els tallaren un dit segur que a estos els faltarien els 21, que pena, esta no es la Castalla que volem. menos mal que hara en lo que cobren els gobernants, es posaran a treballar. ( creeume el que no han fet en 20 anys ho faran ara) pregunteuliu a paco paco ( el pediodista de jonda 15) no te jode.......

Anónimo dijo...

Algú em pot confirmar que SI QUE ES PODEN imprimir els PDF que hi ha a la web de l'Ajuntament???? No se si serà que no gaste Guindows, o es que directament NO ES PODEN IMPRIMIR.
Això si, l'han fet en el programa
Adobe Distiller 6.0
La ultima versió (la 8.0) val soles (soles!) $1,845.37.
http://www.cdwg.com/shop/products/default.aspx?EDC=1390137 , aci està. No se com va el programa eixe, però pa lo que val.....ja podien imprimir-se!

el fill del sorro dijo...

Ja se per què Lino li posava cirets a la Virgen de La Cueva (la de "que llueva que llueva")

No era per a beure no!!!!

Era una burda excusa la que buscaba!!!!

Jo que pensaba que el que li semblava al Stallone era Charli el de les maquines de cosir, pos no, els que realment son clons de Stallone estàn en l'ajuntament!!!

Concretament al Stallone de Demolition Man

Puntxeu ací i flipeu!!!!!

En cauen 3, en tombem 23, i ja posats que en siguen 25... por el culo te la hinco.

Que rarets es veu que som, quan encara hi ha gent que diu que es que no vos apanya res

Anónimo dijo...

Pues jo continue sense poder obrir més de la mitad dels mapes i dels documents en .pdf. Serà que soles van en windows.

En fí, una pena, en la son que tenia anit i no vaig poder pillar esta lectureta tan efectiva. Ja m´ho contareu.

Anónimo dijo...

Paneta en onda15 ara mateix...
vaig a escoltar... hummmmmm, no hi ha telèfon obert? mecachis

Anónimo dijo...

llumenaría modernista que dóna seguretat a la nova avinguda, papeleres per als mes ganduls, amplitud per a que tots pugem caminar sen se chocamos... aishh, que bé¡¡¡

Anónimo dijo...

dissabtes de prevencions¡¡¡ cóm a metge, jjjjeeejjjaajjaa (rises entre els dos interlocutors).
I tots els disabtes que divertit, que en aquest poble estem tots ficats en el món de la droga? I el que no és droge, que fa els dissabtes? Però i sí els sagals lo que volen es jugar al parc únicament, no poden? Que estem en sicilia???

jordi kukat dijo...

per favor, graveu lo de ONda 15! jajaja que ix en una ràdio il.legal!

Anónimo dijo...

"una última consideració", i va la pilota gran i bota, bota, bota. La pregunta: ¿I UN ALCALDE POT SER MILITANT I ALCALDE?
Finalment es "convida" a la gent a que vaja a preguntar a l'alcalde quan tingeu qualsevol dubte, la vertit la té ell, ja sabeu.
una pregunta ¿a on a anat l'alcalde a fer l'entrevista si es supossa que ja no és pot?

Anónimo dijo...

La memòria és fràgil, però no suposa un esforç excessiu recordar els preliminars, anys arrere, d'aquell projecte d'autovia que ens comunicaria amb la capital, i a l'inefable Juanri estirant d'ella cap ací, contra vents i marors, fins que va aconseguir acostar-la perillosament a Castalla, en un allargament absurd del seu traçat inicial, més lògic i menys impactant, que era el de la carretera Ibi-Alacant. Se'n va eixir amb la seua (com sempre) i, negocis a banda, va replegar el trofeu d'un terme municipal partit en dos, tancant, de pasada, la futura "expansió" del poble cap a l'Est i el Sud-Est. Amb la nova autovia arribaria "el progrés" deien Juanri i els seus acòlits, i va arribar ¡i de quina manera!. Ara, des del més-progrés de la Ibi-Sax portem una nova corbata que prova també d'ofegar-nos.
Em repateja, de tota manera, la "expansió". M'agradava molt més el meu poble abans d'este "progrés" tan meravellós que tenim ara, però, encara així, m'ha reconfortat que algú que sap d'estes coses molt més que jo (i que el Juanri i els seus acòlits) vinga a donar-nos la raó, des del nou PGOU, als quatre de la carretilla que vam discrepar, en el seu dia, d'aquell traçat de merda.
La vella Castalla, amb els seus aqüífers baix mínims i en perill de salinització, asfixiada entre autovies, xalets i polígons industrials, no es mereix açò. Els seus habitants (el poble savi) sí, perque, amb els ulls embenats i una pinça en el nas, van donant suport massiu, en les urnes, a una gent que no donaria la talla ni posant-se tacons de drag queen.
Paco Jones (els seus).

Anónimo dijo...

Entre xalets i autovies ens han ixit dos Castalles, una nova i una vella...
...Ai Marieta que el pou m'ho s'aixuga, des de l'ebro vindràn amb la cuba....

Si, esta frase també va estar censurada a "El Portell" en el seu moment. I continua i continuarà vigent...

Anónimo dijo...

Com puc veure per ací, huí ha hagut un nou episodi de lascívia i prostitució periodístiques a l'emisora fantasma i corrupta. Quins llocs de moralitat tan discutible freqüenta l'alcalde de Castalla, no?

Anónimo dijo...

Diuen que emiteix des de villena, ì com tenim un superalcalde, dos minuts despres de que navarro desapegara la llengua del seu cul, el tio ja estaba a l'ajuntament.

Es com la superabuela, pero en calvo.

Anónimo dijo...

És possible que aquest matí hagem sentit a la ràdio a Paneta? En quina ràdio? Jo l´he sentit anomenar ONDA 15? No va dir Paneta que Onda 15 no existia? No diuen que ara emeten des de Villena? Estava Paneta en Villena? No diuen que emeten des del Més Enllà? Estava Paneta en el Més Enllà? No sé si alguna vegada he vist levitar a Paneta, però és possible que haja contactat amb els esperits diabòlics? Amb l´esperit diabòlic de Paco Nafarroa? Quí paga aquest "periodista"? Perquè si parla a la ràdio, hi haurà alguna emisora de ràdio que li pague... Si no és Onda 15 perquè ja no existeix, quí li paga? Hi haurà alguna empresa que li paga la nòmina... O li paga algú en negre perquè l´empresa ja no existeix? I si algú li paga en negre, quí és? I si li paga en nòmina, quina raó social té? La marca la sabem: Onda 15. I quí són eixos? On estava Paneta? On estava Paco Navarro? On està Sergio Iborra? On està la Fiscalia Anticorrupció, dormint la siesta? Per a què ha servit que el jutjat haja dictat una sentència per a tancar la ràdio, si fan el que els dóna la gana, i es burlen de la Justícia i del poble? No entenc res, açò no és una democràcia, ací governa el PSOE, però encara manen ells, perquè se´ns riuen a la cara. Definitivament, crec que açò ha de canviar molt per a que li poguem anomenar DEMOCRÀCIA. Paneta, contesta aquestes preguntes, no t´amagues, sabem on estàs... i on estaves aquest matí. CARRER EMPEDRAT, 23.

Anónimo dijo...

Paneta, no et paguem per a que se´ns rigues a la cara.

Anónimo dijo...

Paneta no és una bona persona, això ja ho té més que demostrat. És un tio que només mira pels seus interessos personals (euros, euros, euros, i euros a la butjaca), i polítics (onda15, falta de transparència...).

La pregunta és: no és hora ja que la gent deixe de votar-los? No és hora de botar-los ja?

Anónimo dijo...

Tranquils, si seguix al ritme que va, els mateixos que l'han posat l'hauran de facturar. L'home eixe ha ficat la directa i no mira a qui atropella per tal d'arribar a la punta; està disposat a trair-se inclús ell mateix per aconseguir l'ÚNIC objectiu que té: enriquir-se. Pero existix el perill que se'n passe de frenada.

Anónimo dijo...

ANTECEDENTS:
1.- Que la sentència del Jutjat era ferma.
2.- Que el Sr. doctor ficat a Politic Karadura Escandalosament Remunerat (PKER), va ordenar, en una resolució de 13 d'agost del 2007, la clausura de les instal·lacions del carrer Empedrat 27, en el termini de deu dies.
3.- Que, segons afirma ara el Sr. doctor ficat a PKER, la sentència està executada, perquè ja no hi ha cap societat que es cride "ONA 15" emetent des de Castalla.
4.- Que és públic i notori que el Sr. doctor ficat a PKER continua mantenint "relacions" amb aquella ONA "com vullguen ara denominar-la" amb el seu amo, el mamporrero de Beneixama, i amb el locutor llepaculs, a qui, entre altres prebendes, concedix entrevistes que la gent mortal escoltem en la radio, con estas orejitas.

CONCLUSIÓNS:
PRIMER.- Que el Sr. doctor ficat a PKER és, a més a més, un cínic de tres parells de collons.
SEGON.- Que tots els qui van votar al Sr. doctor ficat a PKER són uns babaus, tontos del cul.
TERCER.- Que si no ho són els votants del Sr. doctor ficat a PKER, és molt possible que els tontos del cul siguem els que vam triar altres alternatives.

Anónimo dijo...

al fill del sorro:
resulta que en casa del Evaristo eixe de la camara, segons en contava una veina dell, estan tots indicnats per que van a instalene una, recollons cuanta trola, diu el PaPa neta

Anónimo dijo...

aço esta be, pero no serveix de res lamentar-nos açi, tal volta ens ajude a sentir-nos millor, a alliberar-nos de pensaments i sentiments que ens ofeguen poc a poc...pero si no ens fem sentir, si no ixim al carrer,no val de res, i aixi i tot continua sense valer....hem de ser mes actius, més de obra, se que sempre som els mateixos de sempre pero I QUE? som i estem...es una reflexio!!!

Anónimo dijo...

al que si la ocurrit la genial idea de les sigles PKER, per favor que rectifique, ficar la paraula "Karadura" en K al mig de eixes sigles es un despreci per a eixa magnifica escuadra del Moros Vells, "Els Karesdures", aixi, que macho, si tens que dilos Karesdures als politics, per favor, Caresdures, no siga que la gent mos confundisca amb politics i tinguem un disgust

Un Karadura (dels de veritat, dels de la escuadra)

Anónimo dijo...

El problema de els pdfs de PGOU es que els han ficat a un tamany inmens, els planols tenen per mitja uns 15 meges, en lo cual si no tens una molt bona conexio a internete te puedes morir per a descarregartelos, apart de que el servidor del Muy Ilustre tampoc es cap maravella, si aixo es aposta o no, jo ja no u se

Un del poble

Anónimo dijo...

Ja he conseguit obrir els .pdf, agrupar-los i passar-los a DVD. No es problema dels arxius sino del programa que gasta per a obrir-ho. Amb l´Adobe no hi ha cap problema.

Anónimo dijo...

Se dice... se comenta... que hace un par de semanas, el Alcalde rondaba las oficinas de Rati.
¿Acaso se le habia colado un balón en su patio? , o ¿pretende el Sr. Alcalde colarlo en el patio de los castelluts?
Que contento debe estar el Sr. Berbegal con el nuevo Plan General y sobre todo, que contento tiene que estar con nuestro Alcalde!!!

Anónimo dijo...

Als tres o quatre que té untats el senyor alcalde per acompanyar-lo en la seua personal creuada contra l'anonimat els entenc, però, la resta del pp i els seus votants, en què estaveu pensan quan el vau posar ahí?
com potser que no el coneguereu tenint-lo tan prop?
qué teniu pensat fer amb ell per d'ací tres anys?
com podeu justificar que pota fera lo mateix que ell per 4600 € menys? és tan fort el fanatisme per a mantenir esta situació?
són moltes preguntes que estaria bé li contestàreu a la gen.

Anónimo dijo...

Don't worry, my dearest friend "Hard-Face Palaces". Everyone seems with the reality is pure coincidence.

jordi kukat dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Anónimo dijo...

estava ara escoltant Onda 15, i se m'ha ocurrit...mmm...un boikot a totes les empreses que s'anuncien i patrocinen Onda 15???

Qui sap, igual si fem un boikot públic a totes les empreses que s'anuncien, igual s'asusten un poc. De moment Centro Óptico Castalla ha perdut un client fins que retire el patrocini a Paco Navarro.

Salut!
Quines empreses més hi ha?
Boikot a la manipulació política i a la il.legalitat!

Kukat

Anónimo dijo...

Heu sentit al llepaculs huí?:

"De un menú de 25 € a uno de 9 € van 11 € de diferencia"

Per qué ens ha tocat açò a mosatros, per favor....

Anónimo dijo...

Jo m'apunte al boikot a les empreses que s'anuncien en la ràdio il·legal ONDA 15. Em sembla una idea genial.

Però crec també que les hauríem d'avisar amb un comunicat repartit pels comerços, per a que tinguen temps d'anunciar-se en altres mitjans.

BOIKOT A LA RÀDIO IL·LEGAL!

Anónimo dijo...

Fer boikot a Ferreteria Ferri no serà molt difícil...tots a ca Juanito com sempre!!

Anónimo dijo...

Jo pensan en positiu, faria una campanya per l'alfabetització i l'educació d'un imbècil.

Anónimo dijo...

Algú podria fer una llista de les empreses que s'anuncien en la ràdio il·legal? És que jo ja fa molt temps que no l'escolte per prescripció mèdica.

Anónimo dijo...

Muebles Rosi
Eurococinas Biar

Anónimo dijo...

Solazor

Anónimo dijo...

Dia

Anónimo dijo...

em pareix una molt bona iniciativa esta del boicot. crec que es una forma d'anar tots a una. a vore si de veritat ens fan cas, que ja està bé home.

Anónimo dijo...

Hi ha molts anunciants, i la majoria o tots no s'en sabràn de res de radios il.legals. Però per lo menos això de "Patrocinar" a Paco Navarro, ja te que ser per coneixença. no¿¿¿¿??? No crec que Centro Optico Castalla patrocine a Paco Navarro i no sàpiga qui es i que fa....
Kukat

Anónimo dijo...

El post es referix exclusivament al PGOU, però ací se'ns calfen les tecles, se'ns va la pinça i enfoquem a altres assumptes, també importants però fora d'ona (més aïna en una altra ona).
Per la meua part vaig intentar obrir un d'aquells tocho-planos, i no. I supose que és allí on estaran camuflats els "secretitos de pin i pon", i com tampoc puc anar a la tercera planta de Ca Paneta ... doncs això, que ho tinc molt cru.
Espere que, els qui tingueu al vostre abast el tocho o replegueu opinions expertes, ens anireu deixant caure ací els "secretets" que ens puguen afectar. Gràcies.
Lynux.

Anónimo dijo...

per als que no us heu pogut descarregar els arxius del PGOU:

- Descarregueu-vos l'última versió de l'Acrobat Reader (és gratis).

- No obriu els enllaços directament. Punxeu el botó dret i descarregueu-vos-els al vostre ordinador, per a després obrir-los.

Voreu com així no tindreu problema.

Anónimo dijo...

Jo no sé quines empreses s´anuncien en Onda 15, perquè per un costat, segons Paneta, no existeix, i per l´altre, perquè no l´escolte. Però procuraré no anar al Dia, ni a Solazor, ni al Centre Òptic Castalla, i per descomptat, aniré a ca Juanito a escoltar les sempre interessants tertúlies que allí es couen... mai a Ferreteria Ferri. A Onda 15 ja fa temps que la tinc boicotejada, des que Paco Nafarroa va fer propaganda per a no consumir productes catalans (i per tant, espanyols), això sí que és dividir a Espanya.
M´unisc al boikot!!!

Anónimo dijo...

A Onda 15 no se la pot denunciar per haver ajudat al timo de l'aigua imantada?

Gràcies a la propaganda que feen de "como eliminar la cal del agua" anaven per les cases i les comunitats venent-te "un descalcificador", et cascaven 1000 euros i quan se n'anaven t'havien venut 4 imans lligats a la tuberia en 2 brides. I lo pitjor és que els imans no eliminen la calç.

Anónimo dijo...

no creu que seria mes facil, ames de fer el boicot arreplegar firmes per denunciar a la fiscalia el incumpliment de la sentencia sobre la ONDA 15, jo propose de fer un comunicat on sanuncien les dos mesures populars pero per per aixo fa falta crear una organitzacio, que us pareix si proposem el cas als partits de loposicio crec que son els indicats per a defendrer el interesos dels ciutatans, que vetllen per el respecte a la junticia.

Anónimo dijo...

Heu sentit que va avant allò del camp de golf per la Lloma del carro?
No serà per això que han hagut de modificar el PGOU? Total feia 5 o 6 anys que s'havia fet nou. I havia costat un pastó, segons tinc entés.
El que haurem d'aguantar...

Anónimo dijo...

unlock iphone 4
how to unlock iphone 4

Trying to figure out what's going on with my parents' PC...every so often they can hear a radio broadcast from their PC speakers. Always some infomercial or asian talk show. I've tried going through all their running programs, removed the extension cords, disconnected the broadband but you can still hear it. This just started a few months ago. I've run virus scans, AdAware, HijackThis, etc. coming up with nothing every time. They haven't moved and there are no new radio stations in the area, everything has been the same for the last 6 years up until now.
unlock iphone 4 unlock iphone 4 how to unlock iphone 4
My home is only 1400 feet away from a 733 foot, 50,000 watt radio tower and another smaller radio tower next to it. In the past, I've had problems with my garage door opening with the remote. Now, my new computer is acting up. Sometimes when I start it up it just gets to the desktop and doesn't load anything. No matter what I click nothing loads or happens. I scanned it with 3 different anti-virus/spyware programs and nothing was found. The room its in has a window facing directly at the towers. I blocked the window with some stuff and the computer works normally so far. Could the electromagnetic radiation be affecting my pc? I've had problems with numerous other electronics and r/c toys in the past also. how to unlock iphone 4

unlock iphone 4 how to unlock iphone 4 [url=http://theunlockiphone4.com]unlock iphone 4 [/url] unlock iphone 4