miércoles, 24 de septiembre de 2008

Una Europea, un Regidor de medi ambient i un Bombero Torero.



Instaurar la nova norma de fer dinaret després dels plenaris ha sigut tot un encert. Crec que si no obtinguera eixa petiteta recompemsa em costaria moltíssim assistir a l´Ajuntament a la una i quart de mig dia. En fí, que huí ha hagut plenari.

Quan entres en un plenari que ja ha començat et passa com quan veus una peli en versió original: fins que no passa un ratet no comences a entendre res de res. Les primeres paraules que llegia vertiginosament una senyoreta en el paper de Silvia Jato et provoquen un desconcert total. Quan l´oïda ja se t´ha acostumat comences a entendre les frases que llig enmig de l'article uno barra tres de regulación urbana por el que se establece la moción para el aplazamiento bla bla bla.

Total, que del principi, com que la xicona llig a eixa velocitat i els partits sols diuen a favor o en contra, no ens hem enterat de res. Ens diuen que el que s´ha aprovat és l´apertura del PGOU, que estavem esperant en barraqueta des de juliol. Doncs bé, obert queda el plaç per a consultar el que es pretén fer al territori castallut i, per suposat, per presentar al·legacions.

La resta del plenari, ja a una velocitat de lectura inteligible, ha trascorregut com sempre. El Bloc presenta diverses propostes per ajudes als llibres de text, per parlar de la possibilitat d'unir Villena i la Foia de Castalla mitjançant ferrocarril, per regular els horaris de la plaça, etc. El de sempre, dos o tres vots a favor i els del PP en contra. No sé si seran temes de menor importància per a votar en contra, o per a no fer massa cas. Fins i tot l´alcalde s´alça a per uns papers mentres Yagüe està parlant. En fí.

Els moments més divertits han sigut protagonitzats per dos regidors del PP. El primer d´ells arriba quan el Bloc li pregunta a Susan McKenzie si li sembla bé fer bous embolats i bombero torero a Castalla. La Susan la duia ben preparada. S´alça de la cadira i comença a llegir un document que duia redactat. Tradueix tres cartes de tres persones europees que viuen a Castalla Internacional i que reflexen el setir del seu poble, internacional. En síntesi diu que els "ciudadanos europeos" venen a España, i més concretament a Castalla, pel clima i per la seua cultura. Que són "ciudadanos europeos" i tenen dret a escollir el lloc d´Europa on volen viure i han triat esta localitat per la bona vida d´ací i per la seua cultura i tradicions, a les quals respeten i admiren a parts iguals. Que els "ciudadanos europeos" son uns convidats i no tenen dret a queixar-se ni a canviar les tradicions del poble i que recolzen qualsevol forma de festa que es duga avant.

Personalment m´ha encantat la frase de "ciudadanos europeos". La pose tant perquè Susan l´ha dita unes 25 vegades en total. I jo, que també em considerava una ciutadana europea... Tota esta contestació ens ha dut uns deu minutets i quan acaba Yagüe li torna a fer la pregunta: "Pero a ti qué te parece?" i Susan torna a dir que és una ciutadana europea i que recolza tota la cultura i la tradició i les festes i la vaca i tot, i no entén com el Bloc no apoia algo tradicional del poble "No, no, parlem del bou embolat, que mai ha sigut tradició a Castalla". I Susan diu que ella apoia tota la tradició, i les festes i la vaca i tot. Finalment, Paneta salta al ruedo i li diu a Yagüe que la pregunta està ja contestada, passem a altra cosa.

El segon Prime Time del dia l´ha protagonitzat Lino. El Bloc li ha dit si tenien coneixement de la baixada de 30 metres dels aqüífers de la zona. Lino: "Sí". Bloc: "I tenen pensat prendre mesures al respecte?". Lino: "Sí, ja t´he contestat". Bloc: "Quines mesures?". Lino: "De momento, rezar mucho y hacer prerrogativas para ver si llueve". Ací no faré comentaris. No tinc prou post.

En fí, que no ha estat malament del tot el ratet del plenari. També ens hem enterat de que Onda 15 no existeix des d´agost del 2007! Crec que ara emiteixen des d´altre lloc (del més enllà?) amb altre nom. Alguna cosa així he entés però com que m´ha agafat resant (que llueva que llueva la virgen de la cueva) tampoc m´he enterat massa.



100 comentarios:

Anónimo dijo...

Al capdavall Lino té raó: ja podem començar a resar fins les eleccions per a que no ens tornen a "governar" polítics tan intel·ligents i ben educats. Quina poca vergonya!!

María

Anónimo dijo...

La frase de Lino no és la frase de la setmana, és la frase del mes.

Anónimo dijo...

Hola soc estudiant universitari. Ja fa un any vam sol·licitar una ajuda per a nosaltres, uns quants messos despres va ixir la resolució d'aquestes ajudes on es reflectia la qüantitat que tots anavem a rebre. Doncs ens trobem a 25 de septembre de 2008 (un any després de demanar l'ajuda) i encara no hem rebut.
De segur que en les properes dates començarem a rebre les ´¨uantitats establides, sempre que algú reclame i es faça sentir per el malestar d'un regidor d'educacio incompetent.

Un estudiant universitari.

Anónimo dijo...

Que Déu ens pille a tots confessats.

Anónimo dijo...

propose fer una dansa de la plutja davant l'ajuntament. tots en rogle i al mateix temps, com les tribus indígenes. I Lino en mig, dirigint el ritual...

Anónimo dijo...

Tenia Lino el mapa darrere quan ha dit el temps. En plan montesdeoca?
No sé si creure´m que ha dit això. Es tan... dels anys 60.

Anónimo dijo...

sabina+lino+paneta= (expolio+malaeducación)

Anónimo dijo...

Lo de Susan i la cultura no és culpa seua, és nostra: quan un renega d'on vé o no ho sap, no sap qué vol ser i on vol anar. Per tant el primer venedor que vé amb pòcimes miraculoses s'emporta el gat a l'aigua. És un devenir quasi físic. Estic parlant de Castalla com a poble; no d'imperis nacionals, estatals, interestelars, etc.

Anónimo dijo...

Lino en el seu estil, però la Mckenzie comença a donar joc, jejeje.

Anónimo dijo...

Si la era Pota es va caracteritzar per la mala hòstia, la intolerància i la política de grans obres i pocs servicis del govern local, la era Paneta es caracteritza per la inoperància, la insolència, la cobdícia i l'encefalograma pla.

Doctor, nuestro pueblo, lo perdemos!

Hora de la muerte...

Anónimo dijo...

Fotre com han adoctrinat a la makenzi! Paneta estaria orgullós: he creado un monstruo!!!!

Pel que veig l´han ensenyada a fer el que fan ells: parlar desvergonyida, sense coneixement de causa ni respecte pels demés i, al mateix temps, sense dir res ni contestar al que li pregunten.

Bravo por Paneta.

Anónimo dijo...

No veig jo per cap de part que la contestaçio de la anglesa haja segut desvergonyida, al contrari, crec que ha segut respetuosa, el que no entenc es per que es cuestionen eixes tonteries en un plenari, pareix que el Bloc a lo unic que es dedica es a preguntar tonteries per a cabrejar al alcalde i despres fer polemica amb aixo, i antes de que ningu en diga que soc del PP, garantitze que no soc de cap partit, de fet no he anat a votar a les dues ultimes eleccions perque en pareixen tots els mateixos gossos amb diferents collars, crec que la politica a nivell local es molt mes sentzilla de lo que la fan Paneta, Yague i companyia, en fi, es el que tenim, contestacions vulgars i tontes a preguntes vulgars i tontes, lo de la conexio de tren amb Villena es de risa, i metro amb Alacant deurien aver demanat tambe, pareix mentida que no sapien que la majoria de linies de Renfe son deficitaries per al estat, i estos demanant trenets, lo que jo dic, açi les agra a molts jugar als politicuchos, i no san donat compte de que asto no deixa de ser un poble.

Davy Jones

Anónimo dijo...

Davy Jones, lo que sí que es deficitari és que hi haja 3 persones en l'ajuntament cobrant una millonà, sense pegar un palo a l'aigua. En lo que mos costen els diners de guanyar.

Si pa algo han de servir els impostos, que siga pa cubrir el deficit dels trens. Per lo menos podrem desplaçar-nos sense fundir-nos el petroli que queda. Però no pa que vagen a la butjaca de 3 incompetents.

Per cert, puc dir-te 1000 pobles més xicotets que Castalla, i 3000 pobles més xicotets que Ibi que sí que tenen tren.

Anónimo dijo...

sabina+lino+paneta = (deficitarios+caraduras)

Anónimo dijo...

Es clar que hi han pobles que tenen tren, igual que nosaltres tenim autovia i Xixona per eixemple no, cada poble arrastra unes condicions a nivell de comunicacions, pero sa de ser consecuent amb lo que es demana, i no crec que demanar el tren per a un poble de 8000 habitants, siga una cosa pensa amb un poc de llogica.

I per aixo es done la rao amb el tema dels sous, jo no dic que no tinguen sou, crec que en els ajuntaments es fara molta feina, tambe crec que avui en dia els alcaldes tenen que donar una image i estar disposats a cualsevol hora per a representar al poble, i que aixo tambe incloixca a algun concejal, aixo no en molesta, per a res, crec que deuen de tindre sou, la pregunta realmente es altra: ¿sel guanyen?, es diria que si l'ajuntament fora una empresa privada no les agueren renovat el contrat, aixo es el que mosqueja a la majoria del personal, o al menys a mi, que es perden les formes, que no es sap mirar per el interes comu i que moltes voltes com molt be diu Toni no hi ha igualtat.

Davy Jones

Anónimo dijo...

Hola. Vull fer una pregunta i m'agradaria que em contestareu, si ho creieu convenient. La pregunta és:

Qué és el que ha de passar a Castalla, allò que ha de marcar el punt d'inflexió, per a que el 40% de gent que estem en desacord amb aquesta humiliant forma de democràcia comencem a articular algo de trellat?
Gràcies.

Anónimo dijo...

Jo crec que "la cosa de trellat" ja està articulada. Només falta que quanta més gent millor d'eixe 40% es comprometa a col·laborar d'una o d'altra manera.

Anónimo dijo...

Davy Jones, no sé qui eres, però supose que si dius que un tren per a un poble de 8000 habitants no fa falta és perquè no ixes molt de Castalla.

Supose que no has d'agafar el tren a València cada setmana i que no t'han de portar els teus pares a Villena, perquè no hi ha mitjà de comunicació entre Castalla i Villena (només un autobús de l'alcoiana al dia a les 7 de la vesprada).

Supose que no has d'agafar l'autobús a Sant Vicent cada dia, i pelear en l'alcoiana que cada vegada cobra més pel billet i donen menys servici, perquè tenen el monopoli.

Supose que no t'has quedat mai tirat en Alacant o Villena, perquè o bé t'han canviat els horaris de l'autobús sense avisar, o bé perquè no tens a ningú que vaja a per tu a Villena quan arriba el teu tren.

Bé, com ja he dit, no se qui eres, i tot són suposicions.

Sole.

Anónimo dijo...

Hola Sole, si soc de Castalla, tinc carnet i cotxe, a vore quin remei, e llegit la teua explicaçio i em pareix molt raonable, pero, tu creus que un enllaç de tren es la solutçio als teus problemes? Jo tambe he estudiat fora, i tambe he tingut que patir horaris roins i quedarme tirat, i acabar fent dit per a poder arribar a casa, pero, aixina i tot, no crec que el remei siga demanar enllaços de tren, no es rentable per molt que nosaltres vullguem i si es fera, pensaria que l'administracio o qui fora esta tirant els dines.

Davy Jones

Anónimo dijo...

"Tirar els diners", pel màxim correligionari de l'Alcalde paneta¨:




"Eso es malversación de fondos públicos", va dir Francisco Camps Ortiz ahir, referint-se als 180 milions d'euros que costarà la solució temporal a la falta d'aigua per a beure que estan a punt de patir 5.000.000 d'habitants de l'àrea metropolitana barcelonina.

Ja era hora que aquest prohom genial, desaprofitat en un cantó del Levante espanyol, mostrara a la nació tot el que realment val. Ja era hora que tanta experiència acumulada començara a donar els seus fruits.

Una experiència avalada per incomptables accions basades invariablement en l'interès general i sempre, sempre, marcades pel més escrupolós ús dels cabdals públics.

Repassem alguns dels més destacables:

* 1,500.000 euros per a la manifestació 'Agua para todos' (2 hores)
* 1.130 milions d'euros per a la Ciutat de les Arts i de les Ciències (visite les piràmides)
* 460 milions d'euros per a Terra Mítica (diversió sana i negocis sanejats)
* 'Lo que haga falta' per a la visita del pontífex (2 dies)
* 650.000 euros per a condicionar jardins i adorns florals de cara al pontífex (2 dies)
* 835.000 euros per a l'altar del pontífex (2 hores)
* 445 milions d'euros per a fer el Palau de les Arts (sense qualificatius)
* 700.000 euros per a tres torneigs de futbet per a veterans (6 dies)
* 540.000 euros per a despatxar Irene Papas de la Biennal (un gran paper)
* 1 milió d'euros per a despatxar Luigi Settembrini de la Biennal (un paperot)
* 11.550 milions d'euros de deute total autonòmic (no tinc paraules)
* 1.200 milions d'euros de deute de la RTVV (informació, entreteniment, formació)
* 900.000 euros a l'arquebisbat per serveis religiosos als hospitals públics (amén)
* 75 milions d'euros per a la carrera de bòlits de la Fórmula 1 (3 dies)
* 1 milió d'euros per a un concert de The Cure (2 hores)
* 'Lo que no està escrit' per a reparar el Palau de les Arts (2 dies plovent a lo bèstia)
* 408 milions d'euros per factures impagades de Sanitat de 2002 a 2004 (aguanta, que vas cobrant)
* 500.000 euros per a la Ciutat de les Llengües (com diu?)
* 2 milions d'euros per al funcionament de la 'Fundació Agua y Progreso' (sense horaris)
* 3 milions d'euros, desviats de Cooperació, per a la Copa Amèrica (sense complexos)
* 1 milió d'euros lliures d'impostos a Julio Iglesias per promocionar-nos ('Yo no soy tonto')

En honor a la veritat, cal reconèixer que Francisco Camps Ortiz no és l'il·lustre inspirador de tots aquests grans episodis valencians. Ho és, directament, dels ocorreguts des de maig de 2003. Però també, indirectament,
de la resta, ja que ha sabut assimilar amb gust l'actuació d'altres refinats gestors valencians sense màcula, diguem-ne Rita Barberá. O Eduardo Zaplana.

Anónimo dijo...

Be,
pel que comentaba abans l'universitari.
Es vergonyos que l'ajuntament done una beca l'any passat als estudiants i ens diguen que la cobrarem en setembre d'enguany i estem a finals de setembre i ningú sap res d'aquesta ajuda, després d'haver tingut que presentar factures i demés per a demostrar que els diners van destinats al estudis. Que pasa que ellos no han estudiat? no saben el que val una carrera?
reata de mantafules? nomes pensen en plenar-se les butjaques de diners a costa del poble castellut.

ja esta be, per favor..

Anónimo dijo...

A veurer, David Jones, (cosí prim del Indiana), com diria Jack el del Cuter, anem per parts...

En el teu escrit ens deixes clar quina es la teva opció, i que com els borreguets, tu vas on va el pastor...

Des d'ací, no podras negar, que critiquem lo que no ens agrada i aplaudim en que ens agrada, independientment d'on vinga la proposta.

Creus que des de que manen estos CAP proposta de l'oposició es bona per al poble??

Mira, despres de tota l'explicació que han fet GENT QUE SI QUE S'INTERESA PEL POBLE, i que te criteri propi i que vol entendre la pelicula sense que ningu li la venga, vens tu i... despres de llegir les respostes a grans problemes (el de l'aigua...), respostes amb una falta de respete brutal a gent que representa a quasi un 40% del poble, nomes t'interesa parlar de la pregunta i la resposta de la Susan.

T'ha costat molt trobar algo per a posar a parir tot lo preguntat per l'oposició? lo unic que vens a dir tu es No veig jo per cap de part que la contestaçio de la anglesa haja segut desvergonyida, al contrari, crec que ha segut respetuosa, el que no entenc es per que es cuestionen eixes tonteries en un plenari.

Molt facil, amb diners de tots li posen foc als cuernos a un bou, festa que estan llevan en molts pobles i denunciada per multitud d'entitats protectores d'animals. Es tonteria preguntar per que l'ajuntament es gasta diners de tots en una cosa com aquesta?

I tens ous a dir pareix que el Bloc a lo unic que es dedica es a preguntar tonteries per a cabrejar al alcalde i despres fer polemica amb aixo,

Lo que tu penses (o aixó creus) despres de llegir: nomes has tret de tot lo explicat la "tonteria" del bou embolat, i intentes fer creure que el Bloc sols pregunta tonteries. El Bloc va a fer la seva feina d'oposició, i punto. Per cert, despres de comprovar in-situ, com se les riuen, se les burlen quan parlen, es pasen paperets amb algo escrit i es descollonen mirant al de l'oposició mentres parla... masa fan d'anar i no quedarse en casa.

i antes de que ningu en diga que soc del PP, garantitze que no soc de cap partit, de fet no he anat a votar a les dues ultimes eleccions perque en pareixen tots els mateixos gossos amb diferents collars. Com dia aquell que feia rumba catalana: "así somos así nos va."

Pos si no has anat a votar, al menys deixa que els que si que ho hem fet puguem parlar de què collons fan amb el nostre vot, ja que cada vegada que Paneta s'en va del plenari a buscar "nosequè" quant Yagüe li fa una pregunta directa, el tio que està cobrant 4.600 euros pagats entre altres per tu i per mi, no sols desprecia a Yagüe, sino a tots ELS CASTELLUTS que han votat Bloc i també paguen el seu jornal.

I ací ja ve el toc de pebrella per al teu gaspatxo mental:

lo de la conexio de tren amb Villena es de risa, i metro amb Alacant deurien aver demanat tambe, pareix mentida que no sapien que la majoria de linies de Renfe son deficitaries per al estat, i estos demanant trenets, lo que jo dic, açi les agra a molts jugar als politicuchos, i no san donat compte de que asto no deixa de ser un poble.

I ara explique lo del gaspatxo. Pases del teu poble, no vas a votar per que te la bufa qui mane, pero poses a parir a l'oposició, consideres ridicula qualsevol proposta, ja que no vol res bo per al poble, amb el teu analisis de la realitat i veus genial tot lo que fa el PP, per que tens criteri propi.. Tens raó, no eres de cap partit... lo que eres es tonto, has patit en les teves carns els problemes de movilitat hasta que t'has tret el carnet, i consideres lo del tren una tonteria.

Pos no, una merda com un cabas. Eres un fenomeno que es creu tot lo que li conten, que li diuen que eixos volen manar per a cobrar i ara es calla davant l'expolio amb 3 jornals, ni siquiera es plantejes si lo del bou embolat es greu o no, com estos t'han dit que el Bloc nomes es preocupa d'estes tonteries, tu a repetir-ho com un loro, i es pareix correcta la resposta de Susan. Pos vaja cervellet que tens, EN CAP MOMENT SUSAN CONTESTA A YAGÜE, simplement llig un paperet que contesta igual que si hagues llegit l'embaixada mora. Per cert, consideres una tonteria deixar als nostres fills sense aigua? es correcte que el tinent d'alcalde conteste que la solució per al problema siga anar a resar?, este si que està rientese a la cara i no eres capaç de donar-te conte.

Tornant a lo que tu es pareix una tonteria, lo del trenet, resulta que es una reivindicació de tot l'alcoià, incluida la foia. Segur que tens criteri propi? o es creus lo que es conten?

Aspavila't un poquetet, que fas risa.

Comença per ací, ja que tens el teu criteri, i despres em contes si el Bloc pregunta nomes tonteries, i cap proposta es valida, i si el PP vota que no a estes tonteries nomes perque la proposta no es d'ells:

La patronal de la Foia anuncia contactos para reivindicar el ramal de tren a Villena

I ara, com tu dius, ... sa de ser consecuent amb lo que es demana...

Anem a ser consequents, despres de llegir que la demanda del tren la fa directament l'associació d'empresaris de la foia, i gran part dels ajuntaments encara penses d'esta manera?:

...no crec que el remei siga demanar enllaços de tren, no es rentable per molt que nosaltres vullguem i si es fera, pensaria que l'administracio o qui fora esta tirant els dines.

Ah, ho senc, no recordaba que tu no penses, que t'ho donen tot mastegaet.

Anónimo dijo...

Noticies sobre la tonteria del trenet

Terra Actualidad
http://actualidad.terra.es/provincias/alicante/articulo/foia-villena-empresarios-reivindican-conexion-2645697.htm

Busca i informat, que estan venente un submarino i vas de cap a comprar-tel.

Anónimo dijo...

Totalment d'acord amb Blai (no sé qui eres però m'agradaria). No pense que cap proposta siga un tonteria, sino que a tot allò que no els "vé bé" contesten com si fóra una tonteria per deixar en ridícul a qui a formulat la pregunta (en aquest cas Yagüe). No pense que siga un tonteria portar espectacles com el bombero torero i bous embolats, és més, en aquestos casos m'avergonyix haver de verure les barbaritats que es fan. Per això, que si jo estiguera en el lloc dels regidors del bloc o psoe potser ja haguera dessistit perquè no és agradable que et falten al respecte...menys mal que no tots som iguals sino açò pareixeria...És la meua sensació o vos pareix que les coses roden i roden sense que ningú puga fer res al respecte? Crec que s'equivoquen, ja que estan ahí al servici del poble, i no el poble al seu servici..

Saluts,
Anna

PD: el tema d'onda 15 fa risa...o olor, segons es mire.

Anónimo dijo...

Anna, si que ens coneixem...

En trobamos pel carrer, portaré una floreta a la butjaca de la xupa, un acitró...

jajaja

Ja et saludarè que fa temps que no ens veiem.

Anónimo dijo...

Això dic jo també, cosí d'Indiana Jones...si no has anat a votar, creus que tens dret a opinar???a veure, si te la pela qui governe per que son tots els mateixos gosos amb diferent collar, per que entres ací a ficar merda a l'oposició? està clar que les contestacions i l'actitud dels qui governen són lamentables, i està clar que el sofriment d'un animal no és una cosa en la que pagar amb els diners del poble....
Jo crec que deuries d'anar a votar, per que si tots ferem com tu, acabariem com en temps de Paquito el Xocolatero....vota en blanc si no t'agrada cap, però hi ha que col.laborar en la democràcia, no creus? a mi tampoc m'agrada, però mira....que tenim que fer...
Salut

Anónimo dijo...

Yeeeee... orden...
Per escomençar: anar a votar no és una obligació, és un dret, el qual tu pots exercir-lo o no. La qual cosa no lleva que tu pugues opinar el que és passe per les pilotes (estem es un estat de dret... o no??). Es que pareix que cada uno aplica la seua democracia particular. A mi, no m´agraden les alternatives per al poble, odie a mort el PP, tb en menor medida Al Partido Socialista Obrero Español (socialista????!!!!!!), però això no lleva que jo siga una persona la qual paga els seus impostos com tots vosaltres, els quals van a parar a les butxaques de 4 desaprensius... i pq no vaja a votar no tinc pq criticar???
Si açò realment, aquesta democracia fora conseqüent amb la definició de estat e dret, "otro gallo cantaria"... Ja em direu a mi, on està el dret a la autodeterminació, com s´apliquen les politiques antiteroristes...
Aquesta "biocracia" fa aigües per tots els costats, i les aigües les fan les que han tingut la possibilitat de fer-les...

Així que deixeu-vos el joc de .. pero tu más!! i hi ha que ser una mica mes conseqüent en lo que es diu... pq estic hasta els oues d´ascoltar... si no votes... no remoles...

PD: no he votat, però pense remolar i fer alçar la veu em tot lo que em passe pels collons!!! (perdoneu l´expressió pero no podia aguantar-me)

Anónimo dijo...

Supose que el post el va penjar la Cap Suprema. Gràcies Cap (també a Toni per la seva tasca impagable). Vos suggerisc una secció fixa per als plenaris-tombola, a l'estil del "Tomate" o "Sé lo que hicisteis".

Que el doctor menyspree a l'oposició no és estrany. Va tindre temps d'aprendre modals del seu mentor. Ell és el nou Simba i segurament es creu que eixa és una de les seues prerrogatives ... de qué em sona açò?.

Esta molt bé que la McKenzie vaja "togeando". Un dia d'estos soltarà la llengua i la xulleta-capot i, amb la seua gràcia anglosaxona pot resultar molt diver. Caldria veure quants, d'eixos ciutadans europeus de Castalla La Nova (el lobby que la va col·locar i espera resultats) recolzen eixes barbaritats taurines de les que som ací capaços.

Veig que l'altre lleó rampant (perdó, rapat) continua anant sobrat, com aquell dia que va amagar la xulleta entre el micro i les seues urpes. Ja me'l imagine com un imàn, dirigint càntics i resos vora el pseudo-periodista llepaculs, des del minaret eteri d'aquella emissora que no existix. En quant a això de "fer" prerrogatives ... va a ser que no Jose-li !!.

Había una vez ... UN CIRCOOOO ti-ro-ri-ro-ri-ro....

PD: Prerrogativa: Avantatge que té algú sobre altres, a causa de la seua edat, càrrec, etc.- Sinònims: privilegi, benefici, dispensa, atribucio, dret ...

Lynux.

Anónimo dijo...

la veritat es que en això es done la raó..ajajajaja. unes birretes???
Salut!

Anónimo dijo...

ai...això anava per a Davy Jones, bueno, lo de les birres pa qui vullga! jajajaj

Anónimo dijo...

Perdoneu per repetir-me, pero torne a dir lo mateix:
Aquest foro està molt bé, dóna la possibilitat de parlar i expresar-se, i de veure que hi ha molta gent com tú. També sé que Toni es mou i li dedica molt de temps i esforç. Però lo que tenim davant és tant gran i està tan viciat que tot açò no és suficient; ja ho vaig dir, dóna igual del partit que siga cadascú; l'estat en el que es troba la democràcia i el civisme institucional i el socialment actiu de Castalla és insostenible. Sé que hi ha gen més activa que altra, però s'ha de perdre la por i la paràlisi en la que estem instal.lats i implicar-se en demanar canvis. Cal eixir de l'apatia permanent i el catxondeo autocomplaent. Això està molt bé per a poder-ho dur, però en la pràctica no canvia res. Jo no sé que és el que cal fer, però per començar, intentaré aplicar-me la lliçó i exercir i fer que se me respecten els drets que tinc com a ciutadà d'este poble.
Ànim.

Anónimo dijo...

Escritet per a Blai:

Estimat amic, crec, que de tot el que jo he escrit, tú, (com sempre fan alguns), tas quedat sols en lo que t'interesat.

En primer lloc, valore com una tonteria la pregunta de Yague sobre el bou embolat, perque ja no t'arreglo, lo que hi ha que treballar es per a que l'any que be no es fassa, crec que l'ajuntament cometeix una estupidesa de les mes grans desde que porta la dichoseta plaça de bous, pero, lo que no crec, es que la culpa i les burles les tinga que pagar una anglesa que es l'unica que te un poc clares les coses, que sa ficat en l'ajuntamente per a rascar el que puga per als seus compatriotes i a mi al menys em pareix molt loable.

Lo del tren, perdoneu que vos diga, em pareix una chumina, u diga la patronal, o u diga el sumsumcorda, que vols que es diga, quan toque tindre tren, si tenim sort i mos passa a prop, millor, i si no, pues a fotremos.

Tinc dret a anar a votar, i tambe tinc dret a no votar a ningu si no m'agrada ningu dels que es presenta, o tinc que votar a algu per collons?, no, veritat?, pero, com molt be a dit algu abans, pague els meus impostos i tinc el mateix dret a queixarme que tu, que pareix que vullgues castelluts de primera i castelluts de segon.

El problema de este poble sempre sera el mateix, i es que ningu sensat i amb dos dits de front va a presentarse mai per a alcalde, perque l'enveja de este poble, el parlar sense saber i el insultar, son deports nacionals a Castalla, mes que la bola o el trinquet.

No, amic Blai, no en trague tot el que en diuen, pero, tampoc estic en contra de tot per sistema, com tu, em pareix molt loable que sigues del Bloc, valencianista o el que vullguis, pero, tendras que respetar que ni han altres opcions.

No se, creia que aquest era un lloc aon poder parlar i donar la teua opinio, pero, veig que si no es una opinio que siga com la vostra no l'acepteu, pos molt be, no es la manera de convencer a la gent per a votar al Bloc, al que molta gent nol vota per totes aquestes coses, sobretot perque en la majoria de casos alguns dels que asi escribiu sou uns intolerants, com tu, amic Blai.

Mira Blai, tinc de segur molts mes anys que tu, i tinc molt mes viscut, i em pareix molt be, que ara la gent jove es preocupe per coses que abans a la joventut li la portaba fluixa, pero, no vos confundiu, esta be lluitar per cambiar les coses, pero, no a cualquier preu, no possanvos a l'altura dels que estan en l'ajuntament, respeteu als demes i les seues opinions e intenteu cambiarles amb arguments, no amb desprei i amb la llei de "en mi o contra mi", si no estareu equivocant el cami.

Davy Jones

Anónimo dijo...

Nomes tres cosetes:

No, no soc del Bloc, al meu escrit apareix Bloc per que estaba contestante, tu has començat parlant de que el Bloc sols pregunta tonteries.

Estic mes prop dels 40 que dels 30.

Tinc el cul pelat de mullar-me sempre que puc en tot el que puc.

I l'escrit que em dediques, tot aixó del respetar les idees dels demes... no se no se, pero crec que serveix per a contestar al teu primer escrit.

Sigue así cariño, dame maaaas!!!

Anónimo dijo...

Per cert...

Segur que has compres l'escrit de QCV explicant el plenari??

i no veus en quin lloc estan els intolerants que desprecien les idèes dels altres??

Fes que t'ho miren.

Anónimo dijo...

si no t'agrada ningú vota en blanc, però el de no votar...no se...em pareix un poc...
bé, que cadascú faça el que vullga, però després remolar i t'has quedat a casa quan era l'hora de votar??? Ok! ja no pregunte mes

Anónimo dijo...

Em sembla que em toca intervindre per al·lusions.

El BLOC de Castalla és, com imagine que tots els partits, un lloc obert. No és propietat dels que ara estem, sinó de tota aquella persona que vulga incorporar-se a treballar pel poble. Convide a tot el món a assistir a alguna reunió només com a observador, independentment de la ideologia que tinga. Les nostres portes estan sempre obertes.

També és cert que si més gent formara part del BLOC, més possibilitats hi hauria de canviar les coses. Aprofite per a fer una crida a tot el món que simpatitza amb el BLOC però no s'atreveix a fer el pas a que pense que per a canviar les coses cal treballar, i que es pose en contacte amb nosaltres.

En la nostra actuació tenim un objectiu únic: millorar les condicions de vida de les persones de Castalla. Ens conformaríem en que el PP fera les coses bé, i intentem guiar-lo en les coses que no ens semblen bé. Però ells s'ho prenen com una cosa personal i ni escolten. El pitjor és que, en alguns temes, fins i tot estan cometent il·legalitats flagrants, i això sí que no ho podem consentir. I en altres, la sordera del PP pot provocar conseqüències dramàtiques d'ací a uns anys.

Nosaltres no tenim ganes que el PP ho faça mal, volem ajudar, i fins i tot en l'últim prec de l'últim plenari (sí, el del dimecres passat) li vam demanar a l'alcalde que ens donara la regidoria de la brossa per a poder menejar-nos i posar unes papereres com les que hi ha en altres pobles per a tirar la brossa i no haver-la de tirar enmig del carrer. Estem disposats a treballar, a arrimar el muscle, en el que faça falta i com faça falta.

Les opinions que diferents persones puguen proferir en estos espais virtuals sense identificació i que presumptament siguen favorables al BLOC, no tenen per què ser-ho realment. Per exemple, jo podria escriure un missatge anònim defensant al PP i acabar-lo amb alguna proclama racista o nazi per a desprestigiar al partit. Coses així són molt fàcils en internet, i per això demane que no s'identifique al BLOC com a partit amb les opinions anònimes.

En la nostra actuació municipal procurem tenir un tracte impecablement respectuós amb l'adversari. Mai un insult ni una mala paraula ha eixit d'un regidor del BLOC cap a un membre d'altre partit. Sí que hi ha crítiques, algunes dures, a la gestió i a les posicions polítiques dels altres grups, però sense insults. No tots poden dir el mateix.

Finalment, vull expressar un parell d'opinions personals:

- Qualsevol persona té dret a votar o a no votar, i la gent que no vota té tot el dret a opinar. Però la gent que sí que vota també té dret a dir que, qui no vota, no està ajudant a que canvie res.

- Per a gustos, colors. Si algú creu que preguntar pel bou embolat és una tonteria (hi ha altres maneres de dir-ho més respectuoses), és lliure de pensar-ho. Però no tot el món ha de subscriure-ho, perquè hi ha gent que s'ha dirigit al BLOC perquè preguntàrem pel tema. De tota manera, no crec que preguntar per la baixada de 30 m de l'aigua o proposar ajudar a cada família amb 120 euros per als llibres siga cap tonteria.

Ferran Martínez Verdú
Portaveu de l'Executiva local del BLOC

Anónimo dijo...

Amic Blai,

coincidim al mateix, i continue dient el mateix, per a tu esta clar qui te la rao, la oposicio,

per a mi, no la te ningu, no en crec res de ninguno,

i si, se llegir, i he entes perfectament el que han posat del plenari,

en tot cas puc demanar disculpes per haber pogut faltar el respete a algu, cuan el que demane jo es respete per a tots, tal volta no he estat massa fi en algun comentari i demane disculpes a qui haja pogut ofrendre

Davy Jones

Anónimo dijo...

Ah, Blai, me se olvidaba, jo no ha dit que sigues del Bloc, per a res, veus com no lligues, jo a dit que pots ser "del Bloc, valencianista o el que vullguis", o siga, tres opcions, no crec que aixo siga dirte que eres del Bloc.

Davy Jones

Anónimo dijo...

Amic Kukat, vaig anar a votar, i vaig votar en blanc, encara que no tinc molt clar si val per a algo, perque en la llei electoral eixa tan ben feta que tenim, al final tot al mateix caixo, quedat tranquil, a votar, vaig anar.

Davy Jones

Anónimo dijo...

uf! per favor, no li contesteu al Davy Jones eixe... en el blog de Marisol, ja va donar prou pel sac amb els seus comentaris contradits, i sense raó.
i mai, MAI s'acaba aclarint res amb ell, cada volta diu una cosa i no té res clar... llegir que els comentaris estan al seu voltant avorreix... i molt, es un cansino...

Anónimo dijo...

NI PP, NI PPSOE, NI BLOC...Jo es que ja no confie en ningú. I si no, llegiu aquesta notícia apareguda en l'Información: http://www.diarioinformacion.com/secciones/noticia.jsp?pRef=2008092300_17_800288__Marina-Alta-Bloc-pacta-mocion-censura-aparta-PSPV-Alcaldia, que ja es pa cagar-se!!!

Anónimo dijo...

ups, ací està: DIARIO INFORMACIÓN

Anónimo dijo...

Veient com se les gasta paneta, dubte molt que si torna a exercir de metge algú es pose en les seues mans. Com una persona que ha estudiat medicina, amb el grau d'humanisme que té eixa professió, pot ser tan regirat i tan pervers?

Anónimo dijo...

Jo entenc que, si t'espantes tant de que el Bloc faça una moció de censura contra el PSPV, és que veus normal que els del Pp facen el que els dóne la gana, no?

Anónimo dijo...

I quin mal ni ha en que el bloc pacte en un poble en el pp i no en el psoe? En un poble lo que conta és la persona, i a lo millor el del psoe es un desastre i el del pp pos mira, li ha donat la alcaldia? Pos ascolta tu, es que si els del bloc tenen que pactar sempre en el psoe pos que sapunten directament al psoe no? I si son un partit diferent pos que pacten en qui vullguen.

Anónimo dijo...

que va! si em pareixen tots iguals, és el que volia dir. que igual dona la ideologia que tinguen, en veure el poder pacten en qui siga, no vullges entendre mal.

Anónimo dijo...

El Pp porta fent les barrabassades a les que ens té acostumats gràcies al PSPV. La oposició sense una clara diferència i, fins i tot, el seguidisme cómplice que han demostrat en temes capitals, on deurien haver-se plantat en el seu lloc, ho demostren. El PSPV ja no existeix, porta trenta anys diluint-se com un terrosset de sucre dins la dreta regionalista valenciana. L'única cosa que el sosté és l'aparell estatal. Per cert, aquests últims porten 10 anys demostrant que també els importa un pito els socialistes valencians.

Anónimo dijo...

Paneta=McCain
Lino=Sarah Palin

Anónimo dijo...

Susan MacKenzie? Eixa quí és...? I Lino, què us esperàveu d´ell, si no dóna més de si? Crec que l´alcalde, si tinguera dos dits de front, l´hauria de destituir, i dedicar eixos 3000 euros al mes en coses de més profit, com per exemple, a subvencionar els llibres de text per als xiquets, almenys tots eixiríem beneficiats...

Anónimo dijo...

Amic Dave, (paciencia amb mi, el meu humor es una mica... extrany?)

Com ara pareix que som amics camvie l'afirmació de que no saps llegir o que no comprens el que llegeixes per esta altra: soc jo el que m'explique com el cul.

En cap moment afirme que la raó la tenen uns o altres, pero com m'explique com el cul tu has entes que per a mi la te l'oposició.
Per a mi la raó la tenen tots i ningú al mateix temps.

Ni crec ni deixe de creure'm res sense analitzar-ho per mi mateix, i si has llegit els meus comentaris en elste blog, hauràs vist que alabe i critique per igual les decisions i propòstes que vinguen d'un costat o de l'altre.

En les meues respostes no intente tindre la raó i imposar-la als demes, al contrari, comente la meva postura, i intente explicar el per què pense així amb tots els arguments posibles. Mai voras en mi cap afirmació sense explicació.

I la contestació al teu comentari, la faig així, amb arguments, pero pot ser que esta vegada hagi estat una mica dur o irrespetuos, però es que la contestació de Lino afirmant que Onda 15 està tancada des de l'agost del 2007 em va provocar una calentor... però esta resposta de Lino confirma les meues sospites, si la radio fa mes d'un any que està tancada, LO QUE ESTEM ESCOLTANT ES UN FANTASMA!!!!

I jo també demane disculpes si t'he tocat els collons mes de lo nessesari, pero no em negaras que t'he contestat amb arguments, no?

Anónimo dijo...

Exercici practic per saber si teniu criteri propi o no.

Primer de tot, avise, este comentari es una xorrada de les meues, llarga com ella soles, però explica rollo barrio sesamo lo que vam escoltar el 16 de juny a la Casa Cultura i ho compara amb la visita de QCV al consistori.

Perdoneu els dos comentaris de metro i mig seguits, però es que quan em ve, em ve...

Be, sols vaig a limitar-me a copiar-pegar frases, peticions i preguntes dels representants de QCV i les contestacions que el senyor Prats i el... el Lino van soltar per la boca a la reunió de QCV organitzada en la Casa de la Cultura el dilluns 16 de juny.

Llegint l'article de Toni explicant el que els ha passat al intentar veurer i consultar l'expedient de les obres de l'avinguda d'Onil i comparant-lo amb les contestacions que estos dos tipejos van lladrar, no hi ha que ser molt inteligent per a descubrir qui diu mentires.

Les frases estan en un article escrit per un periodista d'Escaparate:

http://www.escaparatedigital.com/noticia_detalle.php?id=9245

(QCV) ...QCV presentó el borrador de un manifiesto en el que pide al Ayuntamiento mayor transparencia, facilidad de acceso a la información municipal y más participación ciudadana.

(M.I.)...El alcalde replicó que el Ayuntamiento está abierto “para todo el que quiera venir a preguntar e informarse, porque la información está para darla y yo estaré muy gustoso de hacerlo”, además de que los plenos son públicos y la información también está disponible en el tablón de anuncios y en los medios de comunicación. Con estas premisas, el primer edil dijo no entender “por qué no os habéis enterado” del proyecto de la avenida de Onil.

(M.I.)...El concejal de Medio Ambiente, José Lino Rico, protagonizó los momentos más tensos de la noche, como cuando acusó a los organizadores de la manifestación de no tener “ganas de moverse” y haber promovido esta “inquietud” sin conocer la problemática previa (que se remonta al año 1988) ni haber consultado ningún expediente. Lino Rico exclamó que “los elegidos por el pueblo somos nosotros, no ustedes; lo que pasa es que ustedes no tienen ganas de moverse, pero no nos acusen a nosotros de no ser transparentes”.

(QCV) ...Este colectivo había preparado una amplia batería de preguntas...
(M.I.)
cuyas respuestas se encuentran en el expediente, explicaron los representantes municipales, por lo que les invitaron a consultarlo y les acusaron de nuevo de no haberse informado debidamente.

Ahí estan les hemeroteques, a la mà de qualsevol persona gracies a l'internes, i tot queda escrit... guanyaran igualment, però al menys ara tenim l'oportunitat de fer-los veurer que no poden enganyar-mos (a tots...), que no som tontos.

Ara, mastegueu l'article de ESCAPARATE sobre la reunió, les contestacións del M.I. sols permeten una lectura, cap interpretació, feu memòria de les vegades que van posar TOT a disposició de qui vullguera consultar-ho... ja?

Ara llegiu altra vegada l'explicació que QCV fa en este post de la visita al M.I. per a veurer l'expedient.

Penseu quina es la vostra conclusió i ací teniu la formula magistral per saber si teniu criteri propi o nó:

Teniu que llegir este troset.
Es la contestació de Prats als xiulits provocats al negar cap censura musical al poble:

“cosas como ésta rompen la convivencia democrática y constituyen una falta de educación por parte de los que creen que la razón sólo la tienen ellos”.

I ara feu el mateix amb l'article de QCV sobre el plenari i les maneres que es gasten per part de l'equip de govern amb l'oposició (les que no pensen com ells).

Conclusió corrècta: vos agarra mala llet igual que a mi????

Anónimo dijo...

lino és el kamorrero de l'Ajuntament; és com aquell d'uns dibuixos de tv que dia: ¿le pego jefe, le pego?
a més de no tindre vergonya i de ser reconegut popularment com un adlàtere, ha perdut el sentit del ridícul des de lo del paperet en la presentació de la reina.

Anónimo dijo...

Ah! Però Onda 15 encara emet? No dieu que des de l´any passat no existeix? Jo fa molt de temps que quan passe el dial pel 106.0, el passe de llarg, i sobretot si és a les 11 del matí, perquè per a sentir lladrar ja tinc el meu gos.

Anónimo dijo...

MacKenzie???.... no és una marca de "mula mecànica?
Lino?... abans de ser regidor era encarregat d'un magatzem de beguda i mai sabien per on pareven ni quantes ampolles hi havien...I ara "ordena" un poble¡¡¡
Jose David...ningú te raó, no es refies de ningú i tú tan ple de raó desaprofitante...
Què mal repartit està el món¡¡¡

Anónimo dijo...

En la trancisió, els mitins i actes politics eren part fonamental de la vida politica, i la gent asistia, no com ara. La gent volia escoltar les idèes de tots els partits, anaven per a informarse, per a elegir a qui votar, no com ara, que sols van els convençuts.

I a apareixer la figura del rebentaplenaris. Persona o persones, rencorosos i nostalgics del règim anterior, que no volien de cap manera que la democracia funcionara, i apareixien en qualsevol acte, per a insultar i provocar fins que la gent saltara, provocant així la intervenció policial, el desallotjament dels plenaris o fins i tot la suspensió de qualsevol acte.

Entre ells estava la famosa "Paquita La Rebentaplenaris". Esta es la seva història:

Durante la Transición política española, en la legislatura en la Generalitat Valenciana de Albiñana y después de Lerma, hubo un personaje al que se llamó, "Paquita, La Rebentaplenaris".
Una mujer muy pobre que pedía limosna por los alrededores del Mercado Central, nunca tuvo casa propia, hasta que una concejala valencianista le consiguió una vivienda social.

Durante la llamada "Batalla de Valencia", no hubo pleno, y algún que otro evento, que no reventase en pro del no catalanismo, fue una artista de la agitación.

Era una dama de avanzada edad, que armada con su bolso en la mano y algunos tomates ocasionales, agredía a los asistentes a los plenos, los increpaba, los llamaba traidores, vendidos, catalanistas.

Tras estas acciones, las fuerzas de seguridad se veían obligadas a intervenir y el pleno o acto se deslucía, y en algunos casos incluso se desalojaba la sala y el cato era finalizado.


Esta figura retorna del pasat, com la botifarra de seba. Ho hem comprobat als plenaris, on els regidors del PP badallen, miren l'hora, parlen entre ells o fins i tot abandonen l'acte quan l'oposició està preguntat-los. La finalitat es la de sempre, fer-los enfadar, cremarlos...

També ho vam vorer quan Prats i MiniYo van fer acte de presència a la reunió de la Casa de Cultura. Finalitat, rebentarla. La reunió era per a elaborar un manifest i presentar-lo a l'Ajuntament, i es va convertir en un partit de tènis, pilota cap ací, pilota cap allà. Van conseguir que no es fera lo que hi havia programat, i que ademes, eixirem d'allí amb la sensació de que no hi ha res a fer.

L'alcalde no falta a cap reunió de l'Agrupació de Comparses. Coharta la llibertat d'expresió, contaminant els temes a debatir que afecten a la relació amb el M.I.

I per suposat, ho hem vist a este blog. Moltes vegades entra algún capullet, que sense aportar res solta quatre barbaritats i la cosa es converteix en una montonà de insults i ja no es parla del tema proposat.

Hem disfrutat de la compañia d'Asnar, i ara ens acompanya el Davy Jones i les seves contradiccions.

Podem comprovar les seves actuacions en altres Blogs, sempre fent la contra a tot, hi he trobat fins i tot com fa la contra a una cosa, i al dia següent està a favor nomes per fer la contra... jajaja.

Ací entra a fer la contra a l'oposició, no? pos m'he encontrat un post on posa verd a Prats quan va guanyar... (castallaaldia)

Creo sinceramente que Paneta va a hacer bueno a Juan Rico, como vulgarmente se dice, hemos salido del fuego, para caer en las brasas.

Davy Jones.

27.6.07


QCV, tema sobre la III Setmana de Cine. 3 comentaris, i al quart, Davy Jones aporta este simpatic comentari:

Davy Jones dijo...
cuanto comunista hay por aquí...

4 de julio de 2007 15:49


I com este, moltissims. En un tema de Castalla Al Dia, titulat "hoy se inaugura la feria de san isidro", PROVOCA 90 COMENTARIS, fent la contra a tots, insistentment, convertint el tema en un dialeg per a besugos. Amb l'estratègia de contestar com si no haguera entes res, fa que la gent li contèste 3/4 vegades repetint el mateix hata que es cabrejen i l'insulten. Despres diu lo de sempre, "veo que soys todos iguales, solo sabeis faltar al respeto al que no piensa como vosotros".

En el mateix tema, al principi afirma no ser de cap partit, igual que en este ens diu "i antes de que ningu en diga que soc del PP, garantitze que no soc de cap partit, de fet no he anat a votar a les dues ultimes eleccions perque en pareixen tots els mateixos gossos amb diferents collars"

Despres de afirmar que no es de cap partit, en el mateix tema, 40 comentaris despres el tio afirma: "... ya tengo demasiados años para saber de que pie cojea cada uno, soy votante del PP..."

I el tio mes avall es supera, despres de dir en el mateix tema que no es del PP, despres mes avall afirmar lo contrari, poc despres torna a sorprendre amb: ...No soy votante del PP, en las ultimas elecciones no vote al PP y en otras anteriores lo he votado por parecerme la opción menos mala como comente, si te soy sincero, todavia no se a quien votare la semana que viene y por otra parte no quiero votar en blanco, porque eso es tanto como ofrecerselo en bandeja a la lista mas votada...

Brutal, primer no es del PP, despres si que ho es i vota PP, despres resulta que no va anar a votar, quan ara ací afirma que si (bueno, despres d'haver dit que no primer...).

Aquell dia, com heu llegit no vol votar en blanc, per que no sap si val pa algo, i el dia de huí, despres de dir que no va anar, afirma que si, i ademes aporta esta esclaridora frase: ...vaig anar a votar, i vaig votar en blanc, encara que no tinc molt clar si val per a algo, perque en la llei electoral eixa tan ben feta que tenim, al final tot al mateix caixo...

En altre tema, post-electoral, torna a afirmar: He manifestado por activa y por pasiva que no soy de ningún partido...

Increible, sorprendent, fantastic!!! es el Mortadelo de la paraula!!!

Jo vaig a pasar de contestar-li d'ara en avant, i demane que no ho feu, no hi ha res a fer, no vol debatir, vol fer-mos cabrejar, i que al final no parlem del tema que ens interesa, que gastem el nostre temps en repetir i repetir el mateix.


Davy Jones, que te se veu el plumero!!!!

A jugar al parque!!!

P.D. Peaso de funcionari està perden-se l'INEM

Anónimo dijo...

increible!!!!
això es un treball elaborat d'investigació i lo demés tonteries.

Anónimo dijo...

Ai jose lino... miniyo... quan que mos ha agradat tota la vida no acatxar el renyó, eh? i quin furtamantes més regran...

Anónimo dijo...

Xe, que mania tenen alguns en taxar de certes coses a les persones, no soc del PP, pero, tampoc del PSOE, ni del BLOC, no les veig ni capacitat, ni condicions, per a dur un poble per avant, i eixa es la meua opinio, digeu el que digeu els que açi escribiu.

Crec que al menys coincidireu amb mi, en allo de la llibertat d'expressio, i crec que al menys podre expresarme i dir el que pense en aquest bloc, si es al contrari, meu dieu i jo tranquilament vos deixare estar.

Es clar que les meues opinions afectaran a tots aquells intrasigents que es creuen que si no opines com ells, estas contra ells, (i no parle de Blai precisament), pero, en fi, m'agrada poder dir el que pense.

I es done la rao Blai, posiblement alguns dels comentaris pareixquen contradictoris, pero, no tinc tan temps com tu, per a explicarme, ni per suposts per a repasar tot el que tu has escrit, pareix ser que el funcionari en tot cas eres tu, tens molt temps lliure, la veritat.

Be lo dit, si açi sou aixi d'intransigents amb els comentaris que no vos fan la pilota, nomes teniu que divo i uno sen va en la musica a altra part.

Per cert, a llegit que el BLOC va a convertirse en el adalid del trenet, i que va a presentavo a Valencia, molt be per ells, m'agraden les causes perdues.

Davy Jones

Anónimo dijo...

Gràcies davy jons, ja era hora que te n'anigueres, però fes-ho en serio, per favor! Jo sóc un intransigent declarat i sense remei, i celebre de tot cor que ens prives per a sempre de les teues aportacions. A que resulta que eres un incendiari sense paraula i tornaràs a entrar i comentar? quan tardaràs?

Anónimo dijo...

Primer erem uns desaprensius i ara som una minoría ruidosa

www.escaparatedigital.com

algo hem avançat

o no?

Anónimo dijo...

Bé, no s´ha de perdre mai el sentit de l´humor, però pareix que el sentit de l´humor de Lino és prou desafortunat, i a més a més, en un lloc i una ocasió on no toca. Hi han per ahí humoristes molt bons, que cobren bona pasta, i crec que Lino ha triat una professió equivocada, ens hem perdut un gran humorista... que almenys estaria vivint del "cuento" també, però no a costa de les nostres butxaques.

Anónimo dijo...

Susan, go home!

Anónimo dijo...

Buenos días, estimados oyentes, Onda 15 emitiendo desde el más allá. El programa más escuchado, el más polémico, el más aaa... aaaaggghhhh!!! Sí, sí, más, maaaaaaaaaaaasssssss!!!!! Per cert, còm va el cas Beneixama? Què en diu la Fiscalia Anticorrupció?

Anónimo dijo...

Davy Jones no tornes mes, la teua forma de pensar no cap dins de la secta. Açi no entenem altra forma de pensar que no siga la nostra, som mes llistos, mes cults, mes guapos, alguns tenim carreres superinteresants. Som la secta de una nova raça castelluda. Els demes no tenen derets, ni pensar, ni opinar, ni enganyarse i per supost no deurien ni votar (estem treballant per a que la democracia deixe de funcionar en este poble.

Un membre de l'habitació 101.

Anónimo dijo...

El cap de polp no se'n va, és com el conillet del "duracel" raca-raca-raca.

Anónimo dijo...

Molt interessant la llista dels despilfarros de Camps, qui haja sigut el qui ha posat aquest comentari, s´ho ha currat. Gràcies per la informació. També m´agradaria saber quí és Blai, perquè crec que els seus comentaris estan molt ben elaborats i amb molt de seny.

Anónimo dijo...

A mi lo que m'agradaria és que a tots els pares de Castalla la seua filla algun dia li cantara açò:

http://www.youtube.com/watch?v=rteU9nuGcms&feature=related

Si no fem res, les nostres filles ja no mos cantaran aixina. Quina tristesa!

Anónimo dijo...

Com podeu imaginar, Blai no es Blai...

A mi m'agradaria que els anònims es posaren un nòm com jo, inventat, per a poder aclarir-mos en les discusions...

No anava a contestar al Indiana Jones, però es que no ho puc remediar...

Mira tio, no pots vindrer ara i fer-te la victima de l'opresió i la intransigència de la gent que escriu al blog, de la manera que ho fas:

...Crec que al menys coincidireu amb mi, en allo de la llibertat d'expressio, i crec que al menys podre expresarme i dir el que pense...

...les meues opinions afectaran a tots aquells intrasigents que es creuen que si no opines com ells, estas contra ells...

...si açi sou aixi d'intransigents amb els comentaris que no vos fan la pilota, nomes teniu que divo i uno sen va en la musica a altra part...


quan tu mateix, en teste mateix blog has fet intervencions tan apoteòsiques com esta: (i sols es tractaba de cinema)

Davy Jones dijo...
cuanto comunista hay por aquí...

4 de julio de 2007 15:49

Anónimo dijo...

Insistiré en lo d´Onda 15. Acabe de veure en la Movitel un anunci d´aquesta emisora. Diu Paneta que Onda 15 ja no existeix com a empresa, i veig que s´anuncien sense cap pudor, havent una sentència que no s´ha fet cumplir? Tindran una altra raó social, i potser un altre domicili, però són ELS MATEIXOS, i la marca és la mateixa. NO TENEN AUTORITZACIÓ PER A EMETRE. S´han burlat de la justícia, de tot el poble, i amb LA COMPLICITAT DEL PP. No entenc de lleis, però l´equip de govern és còmplice de tot el que puga passar, sap de sobra des d´on emeten, sap quí són, sap que té que executar una sentència, i se´n fot.

Anónimo dijo...

però si paneta va estar parlant en onda 15 este estiu!! jajajaj algú ho dudaba? jo ho vaig escoltar, no fa falta que m'ho diga ningú.
Que feia en una emisora ilegal?
que fort

Anónimo dijo...

Doctor: Esto huele a mierda.

Sparrow.

Anónimo dijo...

Segons he llegit a l'escaparate, "Asi el señor Prats explicó que, actualmente, las ondas de los programas que se confeccionan desde los estudios de la C/ Empedrat parten desde villena, no desde castalla, bajo la denominación de Cadena Cope." I cadena Cope es de Sergio Iborra, el mateix que tenia la fantasmal Onda 15. a vore si algú em pot explicar tot aço perque no acabe d'entendre...
Au

The Vaquerman dijo...


Dave va dir:
Xe, que mania tenen alguns en taxar de certes coses a les persones, no soc del PP, pero, tampoc del PSOE, ni del BLOC, no les veig ni capacitat, ni condicions, per a dur un poble per avant, i eixa es la meua opinio, digeu el que digeu els que açi escribiu.


Estic totalment d'acord en lo que dius. Bàsicament per que m'ho ha dit una bola de cristal que tinc per endevinar el futur. I esta sempre em diu: 'más vale malo conocido que bueno por conocer'



Anónimo diu....
uf! per favor, no li contesteu al Davy Jones eixe... en el blog de Marisol, ja va donar prou pel sac amb els seus comentaris contradits, i sense raó.
i mai, MAI s'acaba aclarint res amb ell, cada volta diu una cosa i no té res clar... llegir que els comentaris estan al seu voltant avorreix... i molt, es un cansino...


Veus... amb això no comulgue, precissament.
Lo 'cansino' és, precissament, lo contrari: aquells que sempre diuen lo mateix. La realitat s'empenya sempre en no ser ni blanca ni negra. Algunes cultures, amb la seua idea del 'yin-yan' ho tenen clar, pero pareix que ací els retors han fet una bona faena fent-mos creure que sols és desitjable una de les opcions.


I.. ja anant al tema...

Respecte a la Maquensi, de què ens extranyem? Ells han comprat un determinat producte, i han pagat per ell, producte que inclou 'toros', 'siesta', etc.. I el dret a ser considerats 'ciudadanos europeos', ben per damunt dels 'nativos' que pul·lulen al seu voltant fent no se sap be què.

Respecte de la línia de tren...
Està clar que ara mateix això te poc sentit. Però si analitzem un poc la situació actual, tot cobra sentit de seguida, sols hi ha que preguntar-se: per què hi ha crisis? Algú respondrà: per que s'ha punxat la bombolla de la contrucció i ara hi ha que pagar lo que han gastat determinats especuladors. Pero si us fixeu, no fa tant va ocorre algo similar amb les 'punto com', amb volums de diners similars, i no va passar res!! I es que no és eixe el problema, la desconfiança actual dels mercats per el futur te una raó molt sòlida: El Peak Oil, la carestia del carburant que ho mou tot. I no es tant que s'acabe el petroli sino que el que queda (tant com el que s'ha extret) és el de menor qualitat i el que major esforç necessita per ser extret (obviament primer es va a per lo fàcil), de fet es calcula que quan en quede un terç del que hi ha ara, ja no valdrà la pena traure'n mes perque es gastarà més petroli en extrau-lo que el que s'obtendrà.
I ahí és on entra l'importància futura del tren, que no està subjecte a la dependència del petroli com el transport per carretera i pot anar amb electricitat (nuclears, gas, naturals, etc) a mes que el seu rendiment és infinitament superior al dels motors de explossió.
Conforme vaja pujant el preu del petroli, que pujarà i molt, no ho dubteu (si ara ha baixat és per esforç que estan fent els governs per a donar un poca de confiança als mercats) les zones que no tinguen tren no podràn competir de cap manera amb les que sí el tinguen. Vamos, que quedar-nos sense tren equival a un suicidi.


Respecte al aigua....

Una cosa que no senc per cap de costat, tampòc, és el perill que correm, no de que s'acabe l'aigua sino de que s'acabe l'aigua potable.
Es cosa coneguda que els aquífers de la nostra zona tenen un tret comú: solen estar contaminats per sulfat càlcic (algeps, vamos, soles hi ha que vore on estan les canteres). Lo que passa és que l'aigua amb mes concentració, al pesar mes, tendeix a anarse'n al fons del aquífer, quedant la part de dalt perfecta per al consum. Però.... qué passa si extraiem tanta aigua que arribem a la part més contaminada: que, encara que quede molta aigua, eixa ja no serveix per a res.
Lo mes curiós del tema és que, amb lo listos que som ara - o mos creiem -, resulta que els romans tenien un remei perfècte per al problema. Remei, per cert, barat i simple.

A vore si algú l'endevina......

Salutacions a tots.

Anónimo dijo...

Òstia Vaquerman, quina tensió has creat. M´ha molat això de les adivinances al blog.

A vore, m´aventure:

LOS ACUEDUCTOS?

Hi ha premi? Sí, perfa, que estic en crisi.

Anónimo dijo...

¡Fuera expoliadores!

The Vaquerman dijo...

Maria la portuguesa dijo...
Òstia Vaquerman, quina tensió has creat. M´ha molat això de les adivinances al blog.

A vore, m´aventure:

LOS ACUEDUCTOS?


Mèeeec....

Creus que és factible? Des d'on? fins a on, a 700 metres que estem?
Ara.. el que està acostumat a furtar, pos no li fa res furtar l'aigua també....

Té algo que vore amb barrancs...

PD: T'havia contestat al forus, pero clar, aleshores (toca el rellotge) no eixia ací i ho he borrat ;)

Anónimo dijo...

Resposta a Vaquerman: Per a mi, hi han diverses solucions per a la futura falta d´aigua que anem a tindre, encara que al Vostre Senyor li done per fer cas a les pregàries de Lino: l´estalvi (fomentar l´estalvi penalitzant els qui més en consumisquen, i subvencionant solucions per a estalviar-ne, com depuradores per a piscines). Altra és la que de tota la vida s´ha fet servir: els aljubs. Quanta aigua es podria emmagatzemar sota terra si es construïren dipòsits subterranis que recolliren una quantitat d´aigua que es perd? Crec que per a particulars es deurien de subvencionar també. I la dels barrancs... si a alguns d´ells que de quan en quan se n´ixen (rambla de Cànyoles, barranc de Xulla, rambla de l´Espartosa...) se´ls plantara una petita presa, sempre ben integrada en el paisatge, podrien retindre unes aigües que baixarien sense control, i fins i tot erosionant la terra, i eixes aigües es filtrarien en els aqüífers. Però no, el gran potencial imaginatiu del PP ens aconsella que resem. Encara ens diran que la seua feina està mal pagada...

Anónimo dijo...

Ah, i se m´oblidava, i aquesta és la més grossa: Encara no hi ha ningú que haja aconseguit parar els peus a Aguas de Jijona, que ens estan expoliant l´aqüífer de l´Espartosa sense que es puga fer res. No se´ls podrà entar per cap lloc? Al cap i a la fi, si eixa aigua no haguera eixit mai de l´aqüífer, estaríem parlant d´altres qüestions.

The Vaquerman dijo...

Efectivament, Tu, eixe és el problema: qui s'endu l'aigua (dius 'aguas de Jijona' pero en realitat és la multinacional Bonny) se n'endú molta (tinc entés que uns 2 hectómetres cubics/any) i, damunt, com si no en tingueren prou, tenen una aeroport privat amb unes avionetes que no se sap massa be què fan. Em sembla curiosissim que eixes avionetes no mes volen en situacions en que la meteorologia no ho permet (segons algúns aviadors que he consultat). De fet un controlador (de AeroLugo) que conec m'ha aconsellat que em compre un super-zoom i li faça fotos a eixa avioneta tan rara que sol apareixer cada volta que apareix algún núgol (o nígul que diuen els salats)

Salutacions a tot(e)s

Anónimo dijo...

Aquestos temes són delicats i trascendeixen les possibil.litats d'actuació dels nostres atareats representants (recordeu el cas de les extraccions d'aigua de la marjal; està tot igual que estava). Es veu que hi ha interessos molt forts en joc, contra els que el megalòman i els seus acòlits res tenen a fer, ni volen.

Anónimo dijo...

Vaquerman, quan parles pareix que estiga parlant el president local del bloc: aigua, tren, avionetes, supersueldos, onda 15...

Anónimo dijo...

I qué te que vore lo que diu vaquerman amb el bloc? Jo no vote al bloc i em toca els collons que Paneta cobre 5 voltes mes que jo a costa de la meua butxaca, i em toca els collons que les avionetes no deixen que ploga, i que s´emporten l´aigua fora i no n´hi haja per als nostres fills quan els faça falta. O és que tot això no perjudica també als votants del PSOE, del PP, i als qui no voten?

Anónimo dijo...

Anónim estudiant universitari. Jo encara estic esperant tamé la beca del any 2007, he presentat el justificant, com be dius tu, i encara no han sigut ni per a dir.... ei que la beca la paguem tal dia.... RES!!
Mentrestant, açí estic esperant, a vore si els diners ixen de vall de les pedres i puc pagar-me la gasolina, perque per a Villena no hi han ni autobusos. Que poca vergonya!

J.C. dijo...

Respecte al PGOU, què passarà amb el nostre patrimoni? Si el centre històric s'inclou dins del catàleg de bens i espais protegits, qui vullga fer una construcció en aquella zona, tant siga l'ajuntament com un privat haurà de fer una actuació arqueològica, no? o agafaran la retro i anirà tot fora com em vist fins ara?

Això s'ha de plantejar, no?

Anónimo dijo...

Castellut, jo sí que vote al bloc. I el vote precisament perquè em toquen molt els collons eixes coses i el bloc és l'únic que s'interessa per tots eixos temes i fa propostes per a arreglar-ho. Lo fort és que no li facen ni puto cas.

Anónimo dijo...

RAMULLA I ENVETJA AIXO ES EL QUE HI HA ACI!!!
VOS TIREU COM GOSOS AFAMBRITS, I TARDEU BEN POC EN FALTARLI A LA GENT.

Anónimo dijo...

Ramulla ramullla, no se que entendras per faltar-li a la gent, però en aquestos comentaris no se li falta el respecte a ningú. Conforme ve la crisi, a més d'uno li tendria que caure la cara de vergonya, aixi que si per faltes de respecte entens les critiques que es fan a aquestos comentaris, ja saps... a aguantar totes les faltes...

Anónimo dijo...

No vaig votar al BLOC perquè encara no sabia de què anava la cosa, però els votaré la pròxima volta, perque el PP no fa res de bo, pensava que paneta no seria com Pota, però ens ha enganyat, i el PSOE no sé on estâ...

Anónimo dijo...

Pota torna per favor, el matasanos està allá pels núvols. Tornaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

Anónimo dijo...

Calp: BLOC=PP

Anónimo dijo...

A l'últim anònim:

Senija: PSOE pacta amb el PP per a evitar que el BLOC, la força més votada, governe.

Navarra: PSOE li dona el govern autonòmic a l'Opus Dei (UPN=PP) en compte d'acceptar formar govern amb el PNV.

La Torre de les Maçanes: el PSOE li dona l'alcaldia al PP per evitar que governe el BLOC.

Anónimo dijo...

Amb nacionalistes cutres i sense ideologia ni "al cantó de la esquina".
Algú recorda "Compromís"? vaja cagada!!
Encara estàn barallant-se ?

Anónimo dijo...

ostres! pos funciona lo de LINO!!! ei, de veritat, amb propostes així (resar pa que ploga), ni els rancios dels nacionalistes, ni els lladres socialistes.....de deveres...A les pròximes vote al PP!!

Anónimo dijo...

No hi ha res que es parega més a un nacionalista espanyol de dreta que un nacionalista espanyol d'esquerra; està comprovat.

Anónimo dijo...

lino també haguera pogut proposar traure la mare deu per vore si fem que ploga, com els colivencs... jajaja

Anónimo dijo...

Hui tornem a suspendre els actes del dijous per ser un coñazo com el desfile de madriz.

Anónimo dijo...

El ultimo comentario no es anonimo soy pepiño.

Anónimo dijo...

PER ALS QUE RECLAMAVEN LO DE LES ANTENES EN EL CASC URBÀ, LA CONSELLERIA HO APROVAT I DE FET HO TENEN A LA SEU WEB, I SINO ENTREU I MIREU:

< href ="http://www.gva.es/jsp/portalgv.jsp?br=2&re=1&co=es-ES&chflash=true&force=si">GVA< /a >

Anónimo dijo...

PER ALS QUE RECLAMAVEN LO DE LES ANTENES EN EL CASC URBÀ, LA CONSELLERIA HO APROVAT I DE FET HO TENEN A LA SEU WEB, I SINO ENTREU I MIREU:


GVA

Anónimo dijo...

PER ALS QUE RECLAMAVEN LO DE LES ANTENES EN EL CASC URBÀ, LA CONSELLERIA HO APROVAT I DE FET HO TENEN A LA SEUA WEB, I SINO ENTREU I MIREU:

GVA

DESPRES BUSQUEU EN LA COLUMNA DE LA ESQUERRA: ESTACIONES DE TELEFONIA MOVIL, I BUSQUEU CASTALLA.

EXACTAMENT ASSENYALA 2, UNA EN EL PARC DEL ROIG I ALTRA EN EL CARRER REIS CATOLICS.