lunes, 7 de abril de 2008

Resultats "I Premi Austro-Húngaro"


Hola amics.
Una volta fet el recompte dels vots rebuts al I Concurs Austro-Húngaro, us comuniquem cóm han quedat les votacions. La cosa ha estat concurrida, per la qual cosa ens alegrem, al igual que Paneta s´alegra de que vaja gent a les seves reunions de participació ciutadana. La principal diferència és que al nostre concurs el públic té vot real i poder de decissió.

En fi, resultats. Amb 18 vots resulta guanyador per golejada els actes (vandàlics? deveres?) que ens van mostrar un castell roig preciós en una nit miganyera i amb eclipse de lluna. Enhorabona als premiats. Em sembla un merescut primer premi i un tipus de actes (vandàlics? però de deveres?) a seguir per molts. La totalitat del rànking queda així:

1. Castell vermell.

2. "Amigos de la construcción " de Pellikana.

3. Setmana de la muntanya.

4. El blog Quina Castalla Volem.

5. Mostra de Curtmetrages locals.

6. Sopar d´aniversari Col·legi Mª Asunta.

7. Empat tècnic entre: _Pellikana amb la bandera de la República el dia d´aniversari.
_respostes de Tino referents a urbanisme per QCV.

8.Altre empat entre:_La inauguració surrealista del parc de darrere l´església.
_Les reunions amb associacions de Paneta.

9.Superempat:_Cine Club Annie Hall.
_José Abellán.
_Tira una mà de montanyeres.
_Festival solidari de Cáritas.
_Castallart.
_Betllemistes de Castalla (perdò Ricardito)

10.Finalistes amb 1 vot: _La fira del llibre a Castalla.
_Setmana de la música a Castalla.
_Campanya electoral de Susan Mackenzy.
_Proliferació de blogs castelluts (molts i molt bons).

Açò és tot per ara. Properament comunicarem on, com i quan serà la entrega de premis. I si serà.

34 comentarios:

Anónimo dijo...

La foto és boníssima, llàstima que molta gent la veja en to irònic. Si el mayor tendrà aquesta image al seu cervell. Aquesta i la de tota la serra de Castalla ben pleneta de xaletets i carreteretes empinades, com a Calp. Siiiiiii... i tots els constructors, els promotors, els polítics d'Alacant i de València davant i darrere d'ell, fent-se-la grossa entre tots de veure com porten el glamour i el progrés a Castalla, com la gent que discrepa és cada vegada menys, com utilitzen recursos centenaris per al seu progrés personal, com utilitzen les bondats del sistema democràtic per conduir la gent i que aquesta seguisca proporcionant-los la seua posició..... Siiiiiiiii mi tesorooo. A tota aquesta gent que vol ensenyar-nos a fer i a viure com s'estila ara ( a portar-nos la merda que ja no cap en altres llocs) sapieu que us fareu orondos i rics, però sempre tendreu algún gra en el cul. Sí, es que aquesta forma de parlar també és d'ací, sabeu? .

Anónimo dijo...

jojojojo, no dones idees al il.lustrisim a vore si es pensen que és aixó el que volem...(cosa mala)
a vore i quin es el premi??
cap suprema manifestat¡¡

Anónimo dijo...

Tal i com posa a la entrada, encara no està clar el premi. Estem pensant de fer algun acte lúdico-festiu, però fins que no estiga clara la cosa, res de res. Per altra part, s´admeten suggerències.

Anónimo dijo...

Per Tutatis. On estan els dos punts dels betlemistes?

Anónimo dijo...

Hola petardetes i petardets, dir-vos que el proper dissabte s'inaugura a Castalla (la Castra Alta dels romans), la seu del PCPV-PCE. Esteu tots convidats a parlar amb total llibertat sobre Quina Castalla Volem. Personalment, preferisc una Castalla comunista, en mans de les treballadores i treballadors, sense el capital i sense reaccionaris. Ens veem.

Anónimo dijo...

Benvolgut camarada:

Quin model de comunisme teniu pensat: el cubà o el xinés? Ah! I què farem dels reaccionaris confinar-los a un gulag a Sibèria?.

Salutacions

Anónimo dijo...

che ricardito, deixa a la gent que faça el que vuiga, si volen fer un acte i convidar a la gent pues que ho façen. Pareix mentira, 16 anys de govern pperia al poble i sense dir ni mu, i ara rápidament, alé¡ a dir una xorra.
vinga, tornem al tema que ens ocupa: suggerencies de premi per als guanyadors

Anónimo dijo...

Perdò Ricardito. Ja estan el betllemistes posats. Era una trampa per a vore si lliges les entrades...
Au.

Anónimo dijo...

Menys mal cap perquè s'estava gestant la rebelió dels betlemistes i ja saps que tenen les forces divines del seu costat.

Reflexions sobre el concurs:

- Passar la notícia a Escaparate o altres mitjans de comunicació a vore fins on arribem, pot ser prou divertit. Vos imagineu un titular com aquest: "EL PASSAT 7 D'ABRIL EL BLOG QUINA CASTALLA VOLEM FEIA PÚBLICA LA LLISTA DE GUARDONATS DEL PRIMER PREMI AUSTROHÚNGARO...". No comment. (si em doneu permís menege el tema, paraula)

- Buscar un patrocinador que financie una plaqueta o bé fer una mena de diploma acreditatiu un poc curraet i entregar-lo a Micales. A les preguntes qui és Micales, on el podem trobar i on seria la suposada entrega deixe la resposta en mans de la cap suprema que per això és la cap suprema.

Anónimo dijo...

Estimat camarada:

Xina és capitalisme disfressat, Vietnam va pel mateix camí, i Cuba, possiblement, també. Encara que hi ha excepcions, la República Popular Democràtica de Corea, de la que, sincerament, és millor no parlar. Personalment, aposte per un model socialista on l'estat controle sectors estratègics, com l'energètic, l'educació i la sanitat. No m'agrada el "tanto tienes, tanto vales", en cambi considere que tots hem de gaudir de les mateixes oportunitats a l'hora d'estudiar i rebre atenció mèdica.

Encara que el meu nom convide a pensar el contrari, el gulag és una cosa del passat. Així que els reaccionaris poden estar tranquils.

Espere que la meua resposta et conforte allà on estigues.

Salutacions

Anónimo dijo...

Ricardito, todo tuyo.

-A la pregunta "puc menejar els resultats del I premi Austro-Húngaro", Ricardito ha deduit que sí, i la Cap Suprema diu que......... Diu la veritat.....

Per altra banda, no sé qui és Micales, no ho sé. On serà el premi? tampoc està clar. Quin serà? el temps ho dirà, o pot ser la part obscura, la part invisible o la part obertament declarada del blog tenen més idees. Necessitem fer-no una cervesseta ja...

Anónimo dijo...

Ha faltat almenys una menció... va haver uns dies un video penjat a youtube, en varies parts, anomenat "dinar de xics de vaca"

com era d'esperar, va durar poc, algú li'l faria despenjar... (no el busqueu que ja no està)

era una delícia, un documental antropològic, camera en muscle, que mostrava la juventud castelluda desbocada i en su salsa, cridant "colivenc el que no bote" amb les mandibules desbocades de tantes bocades...

a mes a mes, el presentador era molt graciós... anava entrevistant a la gent, tots amb una tallada que pa que a plena llum del dia... els deia "astò que estem gravant es pa youtube... yo tube un hundai cupé... tu que tubiste?" Hi havia d'ell que no podia ni articular paraula pa contestar, en un estat pròxim a la catatònia... vamos, realisme pur.

enhorabona pa micales i el seu equip. el premi es de deveres mescut.

Anónimo dijo...

vinga anem a ajudar a la cap suprema:
- sopar lúdic-festiu si els guanyadors és pronuncien. Per què veig que encara no han dit rés, o no? qui és micales?
- si no també el fem però amb tots els anónims, propose anar amb caretes, jo ho tinc fácil no més he de posar-me el casc de darth vader...genial
- les cervessetes de la cap suprema també es una opció i de les més senzilles, només hi ha que anar.
- el patrocinador? no sé, el fill del sorro?
- lo de la plaqueta em fá un poquet de yuyu(por),i amb el diploma em ve al cap la idea de campeonat de natació al poli, no sé per qué?¿

i si el premi és un vale descuento per visitar al castell amb guia? i no és cap conya...

Anónimo dijo...

Per què no aprofitem l'ocasió i fem un anti-premi? com als Òscar; podria consistir en premiar allò que ens parega més nociu per a Castalla amb cinc litros d'olla ben caldosa, sense penques, per suposat.

Anónimo dijo...

Part obscura:
- la cervesseta em sembla massa poquet ja que és una ocasió especial.

-el sopar, m´apanya, hi hauria que organitzar a tots els premiats i nosaltres, que devem sumar unes 6 o 7 persones.

Anónimo.
Genial la idea. Lo veo lo veo: ...and the winner of the 5 litros d´olla sese penques is...

Mola. He canviat d´opinió. ¡Anónimos al poder!

Anónimo dijo...

no si ja sabía jo que amb les idees que tenen els anónims al final el sopar será per a ells¡¡ per tant en reafirme en el sopar d'anonims amb caretes...

Anónimo dijo...

Cap Suprema...

Jo se qui es Micales...

I tu saps qui soc jo...

Així que....

Tocam al movil...

Jo

Anónimo dijo...

No se si lo dels anonimos va per mi o no...

Per si acas em presente: el meu nick es "antónimo" (una espècie d'híbrid entre antonio y anonimo, i que significa "paraula que expresa la idea oposada a altra com per exemple virtud i vici")

...i la meua IP es 83.32.16.67

Ala, ja està... ja soc tan anònim jo per a vosaltres com vosaltres per a mi (menos eixe de les trenes... eixe si que sé qui és)

Anónimo dijo...

KIKO, FILL DEL SORRO O EL DE LES TRENETES, NO S'HUI COM T'HAS ALÇAT, HAURIES D'ANAR QUE ET MIRAREN AIXÒ DE LA TRIPOLARIDAD (A VEGADES ASUSUTA). POTSER SERÀ MILLOR QUE TOTS ELS QUE ENTREM EN ESTE BLOG (ELS SIS) ENTREM COM ANÒNIMS I ENS DEIXEM DE XORRADES.

JA QUE ESTA PROU CLAR QUE NO FAREM RES PER QUE EN ESTE POBLE NINGÚ FA RES. SI TOT EL QUE HEM DE FER ÉS COMPTAR-NOS LES NOSTRES PENES I CONTINUAR COM ESTEM. POTSER HAURÍEM DE PARLAR DE FUTBOL, MUSICA I TV. QUE SI AÇÒ, QUE SI ALLÒ, QUE SI L'AJUNTAMENT, QUE SI CASTALLA INTERNACIONAL, QUE SI TONI, BLAI, B.B., LA CAP SUPREMA I LA SEVA "INESTIMABLE LLEIALTAT" EL RICARDET, L'ESTE I L'ALTRE. NO POT SER QUE SIGUEM TAN ESTÚPIDS, NO HAURÍEM DE FER-LI EL JOC AL BLOC I AL PSOE I DEIXAR QUE, COM SÓN UN AUTENTIC DESASTRE, HÀGEM DE FER-LOS EL TREBALL.

POTSER FARÀ FALTA EN ESTOS MERAVELLOSOS, FANTÀSTICS I ORIGINALS PREMIS UNA MENCIÓ ESPECIAL A LA PITJOR, LA MES INEFICAÇ I LA MES IRRESPONSABLE OPOSICIÓ QUE QUE HA TINGUT L'AJUNTAMENT MAI. AÇÒ ÉS EL MILLOR QUE TENIM, SEGUR QUE NO TENIM MES. JA ESTA BÉ, ANEM ALS PARTITS, SÓN ELLS ELS QUE PODEN TRAURE-LI ELS COLORS ALS QUÈ ENS GOVERNEN, CAL DONAR LA CARA PERQUÈ DONAR ACÍ EL NOM I NO FER RES ÉS MES TRIST QUE SER ANÒNIM. NO ACABE DE SABER A QUE JUGUEM.

COM VA DIR AQUELL FAMOS SENYOR LLOP. "ANEM A DEIXAR DE XUPLAR-NOS LES POLLES" (DEDICAT A TONI)

Anónimo dijo...

juju. Tens raó, ens fa falta el senyor llop que "ens solucione els problemes".

Ja tinc la contestació a les alegacions!! A vore si tinc un moment i la penge... perquè m'ho he passat d'allò més bé llegint-la!!

Anónimo dijo...

Anónimo:
1. Tranquilitzat.
2. No escrigues en majúscules que és molt difícil de llegir.
3. Jo no sé com t´ha alçcat tú huí. Quin pesimisme damunt.
4. Ja hem dit en nombrades ocasions que no estem en contra dels altres partits polítics, simplement que no ens apeteix ara mateixa entrar en cap partit, ja siga per principis o per finals.
5. Si tan clar ho veus, per què no entres tú a algun partit? No sé qui eres i per tant no sé si ja està s afiliat.
6. Nosaltres fem el que podem. Com dius, "els 6 que entrem ací", aunque em consta que som més, fem el que podem promocionant aquest foro de debat. Que no és prou? per suposat que no, pero es just i necessari.
7. Que proposes tú? ja saps que ací les propostes dels anònims són molt benvingudes.

Anónimo dijo...

Jo proposaria tranquilitat i respecte.

Anónimo dijo...

Tenen por els polítics de la opinió pública? Es veu que lo que toca es votar cada quatre anys i callar. O si no, fica-t en un partit...

A que jugues tú, anònim?
Si no t'apanya, no entres... es molt fàcil. Fes com si aquest blog no existira. T'alforraras una úlcera.

Majuscules=xillar.
xillar en una conversació=faltar al respecte... i asumir d'entrada la feblesa del propi argument.

Anónimo dijo...

A l'anónimo de les majúscules: cuidao, no te'n passes.

el fill del sorro dijo...

Al Anonimo (per no dir-li altra cosa...)de dalt:

Pase d'entrar en el contingut, només parlaré de les formes

Si tu no dius el teu nom, perqué intentes descubrir als altres?

Saps com se les gasten al poblet amb el que fa la contra? saps com les va pasar un antiu regidor del bloc? fent publics a la radio documents de la vida privada que res tenen a veure amb politica?

Que penses que farien amb qui ademes, ho fera amb mala llet i sorna com ho fem la gent de "el fill del sorro"?

Saps que el de la radio te un procediment judicial per amenaçar (presuntament) a una persona amb segrestar-li a un fill?

Saps que molta gent li deu favors per el que fa a la radio tots els dies? Penses que si s'entera de qui som no mourà ningun filet per buscar-nos les cusquelles?

Per què li poses nom (per cert, si jugarem als barcos... has fet aigua!!! )a este equip de varies persones?

Tan mal et fa que fem humor del que tots portem anys fent mala sang?

Eixe de les Trenes tots sabem qui es, i segur que escriu amb eixe nom perque no li importa...

Pero al equip de "el fill del sorro" si que ens importa, som anonims i volem continuar així, ja que podem tindre problemes si algú no enten el nostre humor. Hem decidit fer terapia convertint la mala sang d'escoltar el programa al kurro per collons, en mala folla, bon humor, i nomes amb que una persona que escolta el programa es done conte de qui es este tio, valdrà la pena la feina.

L'equip de "El Fill Del Sorro" el formem 9 persones, fem soparets i servesetes i ens descollonem de "la actualidad de la comarca".

No podem continuar fent-ho? Ens hem de ficar en política???

Si vols que conversem tranquilament dels nostres diferents punts de vista, escriu-nos al correu el_fill_del_sorro@hotmail.com i quedem per a una cervesseta, pero per favor t´ho demanem, no intentes deixar-nos amb el cul al aire.

L'equip de "el fill del sorro"

Anónimo dijo...

Pijiprogre? Ho dius com si fóra algo roín...

Anónimo dijo...

Ricardito, escriu i posa ordre que açó pareix el corral de la Pacheca. Pega un colp d'estat i pren el control d'aquest blog. Necessitem um cabdill que ens porte per la senda de la rectitud i del saber estar. Si ho fas tens el meu suport. Ni pijiprogres, ni el de les trenetes, ni pepiño stalin, ni la cap suprema, ni toni, ni la part obscura, ni els anònims, ni blai, carlos bronson, ni antònim, ni ferran, ni el bloc, ni el pp, ni el psoe. Tú eres l'única esperança.

Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Anónimo dijo...

Anem a vore: per la meua part no sóc partidari d'eliminar comentaris, però si s'amenaça a la gent, s'insulta, si no es respecta el dret de la privacitat, etc, s'eliminarà el comentari. Si un vol ser anònim té tot el dret a ser-ho.

Comportem-nos i tranquilitat.

Anónimo dijo...

Gràcies fill meu per depositar la teua esperança a les meues mans. Quan sigueu una bona colla ja et passaré el número de compte i em feu un ingrés per a la causa.

No poses cara de sorprés i confia en mi. Açò és com donar diners a un indigent que podeu trobar a la Gran Vía madrilenya, prop de Callao: "para porros, para coca, para cerveza, etc". Transparència total. No més mentides, no més promeses. Corruptes del món, juntem-nos.

Espere que este xicotet detall no siga cap problema entre nosaltres. Recorda: SEMPER FIDELIS .

JUJUJU

Anónimo dijo...

Encara que xuplar polles no entrava dins els meus plans, no estaria mal per a celebrar el Premi Austrohúngaro una mamaeta col·lectiva. Allò de tu me la xuples a mi i jo a tu però sense mariconades, parlant clar, un Krampac.

AUUUUUUUUUUUUUUUUU

el fill del sorro dijo...

NO PUNXEU EN EL LINK DE DALT "HERE"!!!!

Es diu que tens un virus i si dius que si, el virus t'el descarregues

Organització: Elimineu-lo

jordi kukat dijo...

ostia, no havia vist el concurset, i la veritat, se'l mereixen els que van fer el castell vermell....quina passada!!!! jejejejeje. aixo hi ha que repetir-ho.....

Anónimo dijo...

Kanami sang imo blog. Daw spaghetti.