domingo, 20 de abril de 2008

Contestacions a les al·legacions


Signe les al·legacions que em porta l’agutzil a mitjan escala. Les fullege ràpidament i quan arribe a l’informe de l’arquitecte tinc l’estranya sensació que és una estupidesa fer les coses així. Que l’ajuntament publica, nosaltres al·leguem, ells contesten, nosaltres recontestem i tots malbaratem un temps i unes energies que es podrien utilitzar en tantes coses útils...

Eixe pensament a penes em dura res. Mentre llig amb calma la contestació que ens envia el Molt Il·lustre no puc evitar un somriure. Açò ja ho he viscut abans, em dic. I rebobine uns anys i recorde quan tres amics vam anar a l’ajuntament carregats de reserves enormes de bones intencions. No s’havia realitzat encara ni el parc de les Parres ni el de darrere l’església, però els projectes s’havien transformat en rumors i ens rumors ens havien arribat. Teníem por. Eixa por que es provoca quan estimes coses que els altres no consideren importants. Ja havien fet, al centre històric, un parc i una remodelació on van desaparéixer, per no tornar, restes de la història del nostre poblet (algun dia, amb més espai, contarem la història de l’enterrament del carrer major i del celler del carrer mig. Era el carrer Mig? Mai ho sabrem ja). Volíem, com en estes al·legacions, que es controlaren les obres, que es fera alguna xicoteta intervenció arqueològica. Fins i tot, ens oferíem per fer-ho i reduir despeses per al poble. Amb una conferència uns mesos abans ja ho havíem fet al regidor de Patrimoni, ara ho féiem al d’Urbanisme. Aquest ens va dir que això no era tasca seua, que ells feien el que deien els tècnics. Si es cosa dels tècnics parlarem amb els tècnics, vam pensar. I sense meditacions pel mig, els tres vam recórrer els dos pisos que separaven físicament i espiritualment el regidor d’urbanisme del nostre arquitecte municipal. L’arquitecte i nosaltres. Sí, teniu raó, s’hauria de fer, va dir. No, no és cert, això no és una qüestió tècnica, si s’ha de fer o no, és una decisió política, va dir també. Quan jo dissenye obres a Alacant m’ho exigeixen. Ací no ho fan. Sí, teniu raó, al pròxim projecte inclouré una recomanació per a que es realitze una intervenció arqueològica. Al parc de darrere l’església ho posaré... Encara esperem (ni al de l’església, ni al de les Parres, ni a aquest Pla Especial). Quatre hores vam estar a l’ajuntament fins que vam tornar a vore la llum amb la sensació d’eixir d’un conte de Kafka.

Ara, amb les contestacions davant, llig les normatives i les apel·lacions a les lleis i no puc evitar veure habitacions grises amb tubs fluorescents que parpellegen, plenes de buròcrates soviètics. Supose que s’han de fer les coses així però a mi tanta llei sempre em recorda a això.

No anem a respondre un per un dels punts. Els podeu llegir vosaltres ací mateix
Ens quedem amb l’esperit de la contestació i el partim en dos parts: El tècnic i els polítics.


EL TÈCNIC.

M’encanta eixe apartat de l’informe (¿l’ha redactat el mateix arquitecte que ens va dir que recomanaria les intervencions arqueològiques darrere l’església?) que diu així: “Evidentemente el Plan Especial no puede (ni debe) presentar documentación gràfica de las futuras edificaciones...” Em partisc cada vegada que mire eixe subratllat. O eixe altre que diu “Este punto es claramente un error por parte de los alegantes...”. El més divertit de tot, és que la major part de les justificacions del tècnic giren al voltant d’aquesta premisa: El Pla Especial no ha d’aportar normativa nova, només copia (“transcripción literal”) la ja existent. Eixe es el problema! (ara a subratllar tots). Que la normativa existent ha permés fer barrabassades enormes. El tècnic, com amb la reunió que vam tenir fa anys, s’ajusta a la seua llei i es llava les mans. Es salta la de Patrimoni, però la del Patrimoni no és seua, li l’han d’exigir altres. I ací, sense arqueòleg municipal, deurien vetlar per ella els polítics. I ho fan?

Sabíem que sol·licitàvem actuacions que no encaixaven amb el Pla Especial. Sabíem que no podíem (ni devíem), demanar coses com encetar els tràmits per fer del nostre Centre Històric, Bé de Rellevància Local. Era un pla per a una illa de cases i nosaltres ho demanàvem tot. Es com si vas a cosir un botó i algú t’exigeix un jersei nou. Ho sabíem. Però volíem que els polítics ens donarem la seua opinió (públicament) sobre algunes d’eixes actuacions que venim reclamant des de fa anys. Encara esperem.


ELS POLÍTICS.

Ja ens ho pensàvem, però ens hem quedat sense opinió política en les contestacions de les al·legacions. Només la tècnica. Només una idea sembla partir de la corporació: Ens diuen que han traslladat la nostra al·legació a l’equip redactor del nou Pla General. Esperem que siga per a bé. Això és tot. Jo no sé si en estes contestacions es pot (o es deu) dir el que es pensa de les al·legacions. Si estan d’acord, si van a demanar el nostre centre històric com a Bé de Rellevància Local, si tenen en ment elaborar una normativa més clara... No sé si és el lloc o si es pot (o es deu) contestar ací. Però no estaria mal que ho feren públic. Nosaltres patiríem menys i tot no quedaria amb eixa opinió, majoritària al poble, de què hem de confiar. Volem saber que en penseu fer abans que ho feu! Després sempre es tard! Pense que això no es difícil. Igual ho fa tot més lent, però ho fa tot més segur.

Si realment han canviat les coses amb la nova corporació s’ha de demostrar amb fets. Per ara, la política de fets consumats és la mateixa que se seguia abans. Volem que l’Ajuntament ens diga als ciutadans el que pensa fer, volem saber les seues idees, que les faça públiques (al Crònica, al Escaparate, a la Radio, a Movitel, als Blogs...) i que eixos projectes correguen un temps abans d’aprovar-se. La publicació al DOGV i els 15 dies pertinents és, com hem dit abans, pura burocràcia soviètica, obligatòria, però allunyada del poble. El Centre Històric es mereix moltes reflexions públiques dels nostres representants. L’única que tenim fins ara és que confiem, que les coses es faran bé. I això fem. Però ja ha passat prou temps i no sabem si podem (o devem) continuar confiant.

Les al·legacions han sigut un altre pas que no sabem si s’aprofitarà. Ara toca esperar a veure qui participa en l’elaboració del nou Pla General. Creue els dits i me’n vaig a passejar pel poble a vore si eixa confiança que té la majoria de castelluts en el nostre ajuntament, me se contagia. Això espere.

Toni.

52 comentarios:

Quina Castalla Volem dijo...

Cap suprema penja les contestacions a les al·legacions per algun lloc.

Anónimo dijo...

Totalment d'acord amb l'anàlisi de les contestacions.

L'objectiu de les al·legacions no era el de posar en evidència els possibles defectes de forma o tècnics del Pla, perquè segurament no els té i tampoc som advocats o arquitectes per a fer-ho. Crec que esta part era la menys important. L'objectiu de les al·legacions era també sensibilitzar el Molt Il·lustre de que el casc antic s'ha de protegir. Es tractava de comunicar-los d'una forma oficial el que ja els hem dit des de fa molts anys des de les associacions (també des de l'oposició política): protegiu el patrimoni abans de que siga massa tard.

Fa pocs anys ho va fer el Centre d'Estudis al I Congrés d'Estudis de la Foia i també a alguna que altra conferència sobre el nucli antic. Més recentment ho ha fet Quina Castalla Volem a la I Setmana d'Urbanisme. Segurament amb anterioritat altres col·lectius del poble ho han plantejat a altres conferències o taules redones. Però amb les al·legacions no hi havia indirectes. No s'havia d'esperar a que acodira l'alcalde o un regidor a l'acte, a que es publicara en premsa o a que la MOVITEL ho emitira. En esta ocasió se'ls deia d'una forma oficial, burocràtica, amb registre d'entrada. Però com sempre balons fora.
Els tècnics diuen que han de ser els polítics i els polítics que han de ser els tècnics. La Llei Valenciana de Patrimoni diu que si hi ha indicis de que poden haver restes arqueològiques per tractar-se d'una zona de valor històric s'ha d'efectuar una cata arqueològica, en definitiva, que s'ha d'intentar protegir. Qui ha d'aplicar o fer aplicar esta llei al nostre poblet?

Haurieu d'haver estat a l'Ajuntament aquell dia que anàrem, escales amunt escales avall, a parlar amb el regidor d'urbanisme i amb l'arquitecte sobre el tema. S'ha de viure en primera persona (comparativament el vídeo de Micales no haguera puntuat). Em quede amb una frase de l'arquitecte referint-se a la capacitat del regidor per a eludir responsabilitats passant-li el mort a ell: "........ debió de ser torero de joven". No sabíem si el regidor ho sabia i no feia res, si no ho sabia quan hauria de saber-ho, si l'arquitecte, que sabíem que ho sabia, no ho deia perquè no servia per a res, si ho posaria al següent projecte (Parc de l'Esglèsia). Encara em desperte a la matinada amb una suor freda esperant trobar la resposta.

Els llibres de Kafka són ficció, però la nostra realitat supera la ficció.

Anónimo dijo...

Kafka no vivía a Castalla?? Uff, hi ha que tindre prou sentit d'humor i paciència per a continuar jugant amb un joc que ve de fa ja 20 anys, mare de déu, quin poble?
Teniu raó i ho saben, ademés les al.legacions són uns del poquets mitjos "legals" que ens deixen per a visibilitzar les nostres idees com a ciutadans entorn als projectes de cirujía estética, que fan els polítics amb la má dels técnics.

No en tenim altra forma de fer i dir el que volem entre tots, i aixó ja denota algo important i perillós a un poble a on mai s'ha dit( o jo mai ho he vist)o fet rés per part de la gent que hi viu.Quan no hi ha res més només ens queda esperar que els polítics diguen i façen,i el pitjor de tot deixar-ho en mans del voluntarisme polític a vore si per eixes ens salvem. Cóm s'alçará hui el major? a vore si tenim sort
santa sanctorum

Anónimo dijo...

Cap suprema, jo no aconseguisc veure les contestacions a les al·legacions. Clique i m'ix una pàgina de Yahoo. A tot el món li passa igual?

Com va això?

Anónimo dijo...

A mi també em porta a territoris yahoonians. Es tractarà d'un sabotatge del barman informàtic del Molt Il·lustre? Ho haurà executat Sauron des dels seus dominis? No serà cosa de l'arquitecte? (els arquitectes són molt sabuts)

Quan més kafkiana siga la resposta més pròxima a la realitat estarà. "Se admiten apuestas. Hagan juego".

el fill del sorro dijo...

El enllaç html no s'ha colocat be.

Opcions Bricomania "facil y sencillo":

1- Feu un click damunt de l'enllaç amb el botó dret del ratolí.

2- Click a "Propiedades". (res a veure amb el catastre).

3- Copieu la direcció URL.

4- Feu un "pegar" en eixa finestra o en altra.

5- Apareixerà la finestreta de si voleu obrir o guardar, vosaltres voreu.

6- Ja ta.

O si la vostra inteligència es de nivell "anonimo" dirèctament feu click en este enllaç

Gracies de res...

Ahora vamos con un Briconsejo...

El Fill Del Sorro

Anónimo dijo...

Jo entenc que estigueu enfadats amb l'alcalde perquè no haja fet cas de les vostres al·legacions. I pot ser que vos haja sorprés que PSOE i BLOC hagen votat també a favor del projecte sense matisos.

Heu dedicat molts esforços a que l'equip de govern vos escolte (lògicament, són els que tenen la paella pel mànec), però, per què no heu buscat també la complicitat del PSOE i del BLOC? Per què no els demaneu una reunió i els expliqueu en què esteu en desacord amb el projecte i per quins motius?

És només un consell.

Quina Castalla Volem dijo...

Crec que està ja solucionat l´enllaç. Algunes forces malignes de vegades es fiquen entre jo i els oridinadors...

Anónimo dijo...

cap suprema em pareix que encara no está solucionat...

Anónimo dijo...

No puc reprimir-me:

La provincia de Alicante elige sus 124 compromisarios al Congreso Nacional del PP con votaciones en seis agrupaciones
...
En Castalla el compromisario elegido ha sido el alcalde de la localidad, Juan Rico.

Ja no li direm "Pota" ara serà l'Ave Fènix

http://www.lavozdigital.net/modules.php?name=News&file=article&sid=34670

Anónimo dijo...

Resposta a l'anónimo de 22 d'abril a les 7:40 hs (seria més fàcil contestar a un nick o a un nom xorra, no?).

Respecte el per què no s'ha contactat amb l'oposisió supose que hi haurà diversitat de respostes. Personalment, i al marge de l'opinió dels "gestors" del blog, opine que l'oposició sabia de que anava tot açò. Les al·legacions s'havien penjat al blog i també circulaven en paper. Podria ser que ni BLOC ni PSPV estigueren assabentats, és possible però m'estranya. Aixina i tot, quan l'equip de govern ho presenta a l'Ajuntament hi ha una votació en la qual els regidors del BLOC i del PSPV hi participen i, almenys en eixe moment, hauran accedit a les al·legacions, no?.

Segurament les al·legacions tractaven aspectes fàcilment rebatibles pels tècnics, però hi ha un punt que és fonamental i sembla no anar amb els polítics del poblet:

...La Llei 5/2007 de 9 de febrer, de la Generalitat
Valenciana, de modificació de la Llei 4/1998, de 11 de juny, del Patrimoni Cultural Valencià, assenyala
a l’article 62.1. “la realización de actuaciones arqueológicas previas a la ejecución de obras en todos
aquellos ámbitos en los que se conozca o presuma fundamentalmente la existencia de restos
arqueológicos”...

Si el PP presenta una actuació al nucli antic que no contempla este aspecte de la llei valenciana de patrimoni i el BLOC i el PSPV voten a favor, ja m'explicaràs. Vull pensar que no els ha arribat la informació abans i que s'ho han trobat en un plenari o una comissió sense temps per a preveure una actuació congruent. Si és eixe el cas no entenc el vot a favor. Si no és eixe el cas tampoc entenc el vot a favor.

Si algú m'ho pot explicar li ho agrairia.

Anónimo dijo...

Home, si vols t'ho explique:

- En principi, a les alegacions no tenen accés els grups de l'oposició, com a cap expedient municipal.

- Per a accedir a un expedient, ho han de demanar amb una antelació de no sé quants dies, que en este cas podia solapar-se perfectament amb el curt període de presentació, i amb la rapidesa amb que l'alcalde l'ha inclós en l'ordre del dia (i això no és una crítica, tan de bo sempre anara tot tan ràpid...).

- Els regidors de l'oposició passen poques hores en l'Ajuntament (només reben una indemnització ridícula per assistència a plenaris, i cap d'ells és un millonetti que puga prescindir de treballar).

- QCV no s'ha posat en contacte amb ells per a dir-los que anava a presentar al·legacions i en quins termes.

- Al final, el regidors es troben amb esta situació: "L'Ajuntament vol rehabilitar una illa de cases, no per a fer un parc de formigó, sinó per a fer cases de protecció oficial que era lo que el Bloc porta anys dient que n'hi ha que fer. S'han presentat algunes alegacions que els tècnics han estudiat i han contestat. Tenim el dictamen dels tècnics de que tot s'ajusta a la llei. Voteu sí (per una volta estem aplicant el vostre programa) o voteu no (i aixina tenim l'excusa perfecta per dir pel poble que sempre sou la contra)?"

Anónimo dijo...

A Ricardito,
Te doy mi modestísima opinión.
Desgraciadamente no todos los vecinos tienen la sensibilidad que vosotros mostráis respecto al tema que nos ocupa. Tampoco manejan la información sobre la normativa a la que hacéis mención.

Imagina que hubiera dicho el PP y sus amigos (sobre todo el de la radio) si la oposición vota en contra de actuaciones en el casco antiguo.

Seguro que tenéis buena parte de razón, pero hay que contar con que la mayor parte de los vecinos no disponen de la información que vosotros manejáis. Si esto fuera así, otro gallo nos cantaría.

Ya te digo, es mi punto de vista que puede ser totalmente discutible.

Saludos

Anónimo dijo...

Entenc però no compartisc en la seua totalitat les explicacions que em doneu companys anònims i també em faig una idea del dur que ha de ser fer oposició en estes condicions. No he pretés ofendre cap membre de cap partit, si algú s'ha sentit ofés ho sent però simplement he intentat analitzar una situació el més objectivament possible amb la informació que disposava. Comprenc també que es vote una actuació d'este tipus en eixes circumstàncies. Gràcies per aclarir-ho.

El que no compartisc és aquest punt: "QCV no s'ha posat en contacte amb ells per a dir-los que anava a presentar al·legacions i en quins termes". La gent que participem a aquest blog tenim les nostres idees polítiques i votarem o no en conseqüència, però la meua opinió (totalment independent a QCV) és que no ens hem de'apropar a cap partit. Supose que tant el BLOC com el PSPV tindran gent competent bé a nivell local bé autonòmic per a estar al dia en qüestions com urbanisme, patrimoni, medi ambient, etc. No podeu excusar la falta de formació o d'informació sobre alguna qüestió basant-vos en que un blog no s'ha posat en contacte amb vosaltres. No em sembla correcte.

Hi haurà gent que pense que en determinats punts coincidents seria millor actuar conjuntament associacions i oposició perquè a alguns municipis pot haver funcionat. La meua opinió és que a Castalla, donada la majoria absoluta abrumadora del PP des de fa no sé quants anys, les associacions hem d'intentar convèncer l'Ajuntament d'algunes coses que des de l'àmbit polític no s'han aconseguit. Potser compartim molts objectius però no necessàriament hem de compartir els mitjans.

Salutacions.

Anónimo dijo...

Ricardito!!!!!!! Eres el meu ídol.

Anónimo dijo...

Home, sí que haguerem pogut enviar nosaltres les alegacions als partits de la oposició, aunque ells també tenien accés a elles.
Necessitem contratar més personal, aunque en els sous que tenim...

Anónimo dijo...

Ricardito

"Supose que tant el BLOC com el PSPV tindran gent competent bé a nivell local bé autonòmic per a estar al dia en qüestions com urbanisme, patrimoni, medi ambient, etc."

Segur que aquesta gent està, però les agrupacions xicotetes no tenen res a veure amb les grans que disposen d'una muntonà de mitjans (regidors lliberats, diputats,...).

Les agrupacions menudes tenen el que tenen. Si estàs en el poder tens a tota la maquinaria de l'ajuntament al teu servell, si estàs a la oposició tens voluntat i poqueta gent.

A Castalla encara es mes dur...

Anónimo dijo...

pues imaginat si no tens cap representaicó política a nivell autonómic per qué no eres ni siquiera agrupació xicoteta.En aquest cas la "voluntat" es converteix en un acte heroïc.

Igual, en pregunte ¿deuirem d'haver generat un procés més unificador amb els punts d'acord que tenim els col.lectius i les agrupacions polítiques xicotetes, amb la finalitat d'arribar a una oposició més contundent que el que ará hi ha, i generar una postura conjunta al pleno del ajuntament?.

Aixó es reformisme democrátic però amb el que tenim igual no podem demanar molt més.

Jo crec que a aquest blog del que és tracta(apart d'altres coses) és deixar en evidéncia les actuacions del politics locals i aixó vol dir que anem a opinar i a traure debat, i per una volta en la vida intentar que no es queden amb l'ultima paraula, que ja va bé¡¡

Anónimo dijo...

Ricardito te raó,

Com te que anar QCV a ensenyar al·legacions al Bloc o PSOE? Ells son una força política, QCV no, i crec que QCV ja es mou com per a que damunt, tinguem que anar a buscar regidors de l'oposició a dir-los que anem a al·legar. Cau pel seu pes que la majoria de nosaltres no estem d'acord amb el M.I., això vol dir que nosaltres majoritariament, els hem votat, i som els que els hem triat, res els costa entrar al blog, vore que estem mirant, buscant, fent, etc i que si volen poden informar-se.

No se si m'explique però si, això es el que vull dir.

Anónimo dijo...

QCV està de casting¡¡¡
Busquem gent amb talent, reporters que s´enteren de tot (tipo Ricardito, el fill del sorro, inclús l´anònim), embaixadors per a Ibi, Tibi i Onil, diplomàtics varis. Ens falta gent, xe...

Anónimo dijo...

Hola, puc estar conforme amb açò que dius,

"jo crec que a aquest blog del que és tracta(apart d'altres coses) és deixar en evidéncia les actuacions del politics locals i aixó vol dir que anem a opinar i a traure debat, i per una volta en la vida intentar que no es queden amb l'ultima paraula, que ja va bé¡¡"

Pero per a canviar el estil de govern municipal ens fa falta el vot d'una part molt important de la poblaciò que en aquest moment i per la raó que siga es fidel al PP: els majors. Des de les files PP'res saben menjar molt bé el cap als nostres majors. Els arguments que gasten son ximples i reaccionaris, però son efectius i els funcionen.

Quan aquesta part de la població se'n adone de que el poble no avança tan ràpit com altres pobles del voltant, les altres opcions polítiques i socials tindrem posibilitats de posar en marxa el canvit desitjat.

salut !

Anónimo dijo...

Home, jo crec que, com a mínim, enviar-li un correu electrònic al BLOC, al PSOE i al PP com a partits polítics, al marge del que és la institució municipal, explicant-los el per què de les alegacions no suposa molta faena.

El del BLOC és castalla@bloc.ws. Els altres no els sé. Algú els sap?

Anónimo dijo...

Vinga "aceptamos pulpo como animal de compañía". Cap Suprema, prodries prendre nota de l'adreça del BLOC per a properes actuacions???

Anónimo dijo...

censura.

(Del lat. censūra).


1. f. Dictamen y juicio que se hace o da acerca de una obra o escrito.

2. f. Nota, corrección o reprobación de algo.

3. f. Murmuración, detracción.

4. f. Intervención que ejerce el censor gubernativo.

5. f. Pena eclesiástica del fuero externo, impuesta por algún delito con arreglo a los cánones.

6. f. Entre los antiguos romanos, oficio y dignidad de censor.

extorsión.

(Del lat. extorsĭo, -ōnis).


1. f. Amenaza de pública difamación o daño semejante que se hace contra alguien, a fin de obtener de él dinero u otro provecho.

2. f. Presión que, mediante amenazas, se ejerce sobre alguien para obligarle a obrar en determinado sentido.


sabeu que si toca el grup "pellikana" a la Trobada d'Escoles Valencianes perilla la subvenció de 9.000€ que dona l'Ajuntament?

Jo també soc PELLIKANA

Anónimo dijo...

La trobada és un dia molt bo per als xiquets, si ho convertixen en un acte de reivindicació política ni jo ni els meus fills anirem.

Jo no sóc Pellikana.

Anónimo dijo...

9000 euros per a la trobada, em pareix un poc massa. Algun gol li han ficat a l'ajuntament.

Anónimo dijo...

No m'agrada discutir sobre estos temes, cada uno te la seva opinió i no va a canviar despres de 50 mensagets en les que sempre acabem fent sang.

Pero una coseta si que dic, no crec que l'actuació de pellikana siga una reivindicació politica, he escoltat les lletres de la maketa que han penjat a la web, i sols son un grup de gent jove que "estan en la edad"....

Anónimo dijo...

Hola a tots, primer enhorabona per este magnific blog de debat, de deveres, enhorabona.

Es el unic blog local on de deveres es crea debat, i no insults al contrari, que es lo normal.

Vos conte un cas que mos va pasar en l'agrupació, cuan lo de la gala a benefici dels damnificats del tsunami, per alló de lo que es reivindicació politica i lo que no.

Es va demanar colaboració a gent del poble, que com sempre pasa en estos casos en el poble, no va dudar en dir que si. Entre ells la parranda el portell.

Eixe dia, la parranda va estrenar una cansó seua, les seguidilles de marieta crec que es dia. La lletra va aplegar a mans del alcalde antes del estreno.

La lletra era prou light, dia algo així "...entre xalets i autovies, ens han eixit dos castalles, una nova i una vella.... ....llandes i tubos, pales i ferros... ....negosi es fer llum del aire i vendre a trosos la foia.... ai marieta que el pou mo s'aixuga, desde el ebro vindran en la cuba..."

L'Ajuntamen tenia que ferse carrec dels diners eixe dia, fent entrega d'ells en l'etsenari la presidenta al alcalde, i l'ajuntament tramitalos amb la mateixa ong que habia tramitat el donatiu fet per ells.

"Si toquen eixa cansó mosatros no anem, i vejeu que feu amb els diners".

En efecte, ninguna representació del ajuntament, i els diners es van enviar gracies a les gestions del señor retor Francisco Abellan que rapidament es va posar en contacte amb caritas i van ser ells els que es van fer carrec.

Crec que posteriorment l'ajuntament va intentar contratalos pa la presentació de la reina, amb la condició de "pero eixa no la toqueu...", ni eixa ni cap, no van tocar.

Qui fa politica en els actes?
Que es politica?
Que li queda a la gent jove amb inquietuts si a la minima discrepancia li neguen l'etsenari del seu poble?
Quina por tenen de les discrepancies?

I jo no soc ni de uns ni de altres, votaria encantat a Maite Parra, PP de Ibi. Oferix clases de guitarra electrica als joves de ibi que fan la mateixa musica que pellikana. Contraten per al 9 d'octubre un any a Al Tall, i el siguien a Owix, que entre altres coses demanen en una lletra una "revolucio comunista".

No anteneu que val la pena que expresen les seves inquietuts amb la musica, i no amb l'esprait de pintura?

No anteneu que si les tapeu la boca amb la musica acabaran pillan el esprait?

Escolteu les cansons de pellikana, no diuen ni fan res que no hagem fet o pensat ningu a la edad de 16/18 anys on vols menjate el mon. I dic tots, sense distinguir colors politics.

I dic mes, tenen majoria absolutisima com per a no tindreli por a estos sagals, que han aplegat a posar a sixto de consejal de patrimoni, i ha narrat l'entrá de moros i cristiants amb reiterades reposicions de Movitel, i la gent els ha continuat votant.

Jo crec que ha influit mes el video de "los amigos de la construccion" fet per un membre del grup, i que li dona nom a este, que les lletres de les cansons.

No he contat res fals, ho podeu comprobar. Pregunteuli al representant de la vostra comparsa en l'agrupació cuan lo del tsunami que vos ho contará. I pregunteuli tamé per los sabandeños, el prestamo fet pa gastos firmat per els presidents i pagat per l'ajuntament, i de com l'utilisaba Sala pa decantar el vot "...si feu aixó de llevar les dames i la reina, el prestamo el pagueu vosatros..."

I dic mes, ni soc de uns ni de altres, votaria encantat a Elisa Ribera, PP de Onil, que li dona local public hasta al Club de Scalextric, i per cert, sense mirar antes a qui votes.

Anónimo dijo...

Necessitem més informació. Qui ha gestionat eixos nou mil euros i com ha sigut la negativa?. Qui ha dit que no? Estar en perill vol dir que no es posen o vol dir forçar a que es moderen? Qui dona la cara davant d'eixe fet? Abans de montar en còlera necessitem més informació...

L'excusa ens la sabem, tot el poble no va a posar uns diners per a que una part del poble insulte, li falte o es burle de l'altra part (pp i votants). Però necessitem més perquè eixa explicació es cau amb informació pel mig. Si no hi ha més, haurem d'esperar esdeveniments. Sense més. L'últim que ha escrit ha donat noms. Almenys càrrecs als que agafar-se. Ací a qui ens agafem?

Anónimo dijo...

No m´entra molt bé això dels 9,000 eurets. No ho entenc. Per el que he llegit: que Paneta, o el M.I., dona 9,000 euros per a fer les trobades d´escoles valencianes però amb la condició de que no toque el grup Pellikana (del que per cert, sóc super fan)?

Això és així? algú m´ho pot corroborar? o desmentir? o algo
?

Anónimo dijo...

en quina canso de Pellikana li falten el respecte a l'altra mitat del poble? hem pareix que aci censuren sense haver escoltat ni siquiera les cansons del grup.
Pero endavant. No se que es pitjor, si censurar com ha pasat amb Soziedad Alkoholika, els quals han guanyat el juit i ara son més famosos que mai amb mes seguidors que mai, o deixarlos tocar. Jo si fora l'alcalde els deixaria, sera pitjor el remei que la enfermetat. Pero si vol l'alcalde, que censure, aixi les fara propaganda gratis.

Anónimo dijo...

Es cert lo dels "monisipals"?

Anónimo dijo...

Jo he sentit comentar algo pero no estic segura... Ja es sap que al poblet tot son xarrades mal.lintencionades.

Anónimo dijo...

ensenyeu-vos a escriure, o almenys escriviu com parleu però no feu "cabassaes" que fa mal a la vista

Anónimo dijo...

ja està confirmat, no es farà concert per a les trobades, pel que es veu a l'ajuntament li han passat una llista amb el nom dels membres dels dos grups i diu que hi ha gent que no li "apanya", es fort? surrealista? no sé però té collons la cosa, fa més de trenta anys que es va acabar la dictadura però la gent de Castalla no pot tocar en el seu el poble perquè al senyor alcalde no li agrada el que pensen.
TOKAT els aus



Jo també sok pellikana

Anónimo dijo...

Jo no sok Panxeta

Anónimo dijo...

bueno el que pensava que les potaes s'havien acabat, estava en un error, lamentablement paneta i la tropa, continuen pensant-se que són els amos del poble, continuen regalant terreny a empreses privades, continuen fent-se propaganda de la barata. Lo de la censura demostra que aquesta pobra gent que ens governa no aguanta la crítica, ni la ironia. Com a persones públiques tenen que aguantar-ho inclús si es tracta de burles, o que passa amb tots els programes d'humor que es burlen del nostres polítics, hi ha que censurar?. No serà que al llegir la constitución sols lligen el que els interessa, perque la llibertat d'expressió és la base de la democràcia. Anem a dir les coses clarament, als despotes aquestos encara els pica el video de "los amigos de la construcción", i ara a fer xantatge als organitzadors de les trobades i a putejar als membres del grup que tanta ilusió els feia poder tocar al seu poble. La cosa te collons i els peperos estan pasant-se quatre pobles. Perquè lo de la nova residència ja és de risa, i damunt tot amb mala llet, perquè tots sabem qui són els veïns de la zona de les vivendes tutelades, on es tenia que fer un parc, ja que els veins cedien metres per a la zona verda. I també tots sabem qui són els que organitzen les trobades.

SI VOLEN GUERRA LA TINDRAN.

Anónimo dijo...

llástima de poble...

i d'ací a quatre anys els tornarem a votar...

no m'agrada el ska, però el pròxim concert que facen els pellikana pense anar... que vejen que estem amb ells i tal.

Anónimo dijo...

JO TAMBÉ SOC PELLIKANA

Anónimo dijo...

Es una llàstima que la gent de l'ajuntament en compte de recolçar els grups de música d'aquest poble(alternatives a la droga, foment de la cultura) els lleve la il·lusió de seguir tocant sols perque a les seues cançons parlen de la llengua i de la seua terra.
La veritat es que jo estic orgullós de que sigau del meu poble, ànim i no pareu de fer eixa música que tant ens agrada a tots.
Jo també soc PELLICANA.

Anónimo dijo...

Panxeta dimissió!

Jo també sóc Pellikana.

Anónimo dijo...

gràcies gent del poble. per lo vist el senyor que mana no té ganes de que la gent vaja de concert en aquest poblet però la gent de Pellikana farem tot el que puguem per tokar en Castalla que, encara que no ens agrade la seua politica, hem nascut ací i és el nostre poble.
De moment el divendres ke ve tokem a Tavernes blanques, un pok llarg però si esteu prop d'allí pel que siga vos podeu arrimar, i si no segurament farem un autobus (pa'ke vinga algú a voremos) jejeje, si vos voleu apuntar la 7mana ke ve estarà confirmat si es fa o no. ja avisarem


Salut i Força al kanut


Jo també sok Pellikana (si no som mosatros ki te ke ser?)

el fill del sorro dijo...

Hem fet un video dedicat als politics, i pensant amb PELLICANA

Salut!!

http://elfilldelsorro.blogspot.com/2008/05/jo-tamb-soc-pellikana.html

Anónimo dijo...

LA MARE QUE VA QUE ASCO DE GENT!!
SI NO PODEU TOCAR PER ALGO SERA... ES QUE FALTEU A LA PENYA DEL POBLE I NORMAL QUE NO VOS DEXEN TOCAR...
JA SE QUE HI HA QUE TINDRE LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ PERO UNA COSA QUE ESTIGA BÉ!!

Anónimo dijo...

(per al de les majuscules)

fes el favor de xillar un poquet més que no t'escoltem...

En internet majuscules=xillar
Xillar en conversació=faltar als interlocutors.

Aixina que, si prediques respecte, comença per tu mateix.

Anónimo dijo...

(per al de les majuscules)

Per al que li fem asco:

Escolta el CD de Pellikana i contam on falten a la gent del poble.

Faltar a la gent del poble es lo que fa el Navarro tots els dies a la radio amb els que votem PSOE, i despres que eixe programa siga la via de comunicació consistori/poble, i els "voseros" al camió de la dipu tots els dies de la fira.

Faltar a la gent del poble es "vendrer" al cronica, la construcció del geriatric sense parlar clarament, explicant que es un geriatric de PAGO, al que LI DONEM EL TERRENY.

Quan es parla de client i no de usuari....

I em calle, que seria un no parar...

Ara dime tu, on falten a la gent del poble les lletres de Pellikana???

Anónimo dijo...

Paco catarro: tú también tienes la sangre roja. o no...

Anónimo dijo...

Esta clar esteu a la que salta...
ENVEJA...

Anónimo dijo...

ESCRIC COM EM DONA LA GANA, I SI NO VOS APANYA NO LLEGIU. PREOCUPAT QUE ESTIC JO... "CADA PERRO QUE SE LAMA SU PIJO"

Anónimo dijo...

Des de fa unes setmanes hem pogut assistir a l´eliminació de tot l´ajardinat de l´avinguda d´Onil. El fet en si, de destrossar les plantes i arbres que han tardan quasi 30 anys en créixer, només perquè sí (SI ÉS PEL MAL QUE PUGUEN FER LES ARRELS, PINS N´HI HAN EN TOTS ELS POBLES), ja és preocupant en un poble on el que menys sobra és arbrat, però més preocupant em pareix veure que després d´un règim totalitari durant 20 anys d´un alcalde que mai no ha cregut en la democràcia, l´alcalde actual, que des d´un principi ens havia fet creure que algunes coses anaven a canviar, porta el mateix camí que l´anterior. José Luis Prats va convocar les diverses associacions del poble per a que mostràrem la nostra opinió del futur que volíem per a Castalla, vam preparar documents ben fonamentats explicant que volíem un poble més sostenible, tant pel que fa a qüestions ambientals com culturals.
Després de que Paneta ens volguera vendre la burra de que Castalla era de tots, i seria com nosaltres volguérem, ens hem despertat de nou en la crua realitat: Castalla segueix éssent la finca particular del PP, s´han torcat el cul en el nostre treball, i seguiran fent el que els done la gana, i a més a més, amb un alcalde que cobra més que altres alcaldes de grans ciutats com Girona, Tarragona, Cáceres, Córdoba, Palma de Mallorca, Lleó, Logronyo, Albacete (gràcies, Pellikana pel teu vídeo encara que t´haja costat la censura en la Trobada, que d´això també hi ha molt que parlar...)
Per això, i per tot el que vindrà (encara ens queden 3 anys per a veure de què és capaç el PP de Castalla), demane a tota la gent que el divendres a les 19.30 acudisca a la Casa de Cultura a la concentració que d´una manera espontània s´ha convocat, per a que sàpiguen que si van a fer el que els isca dels collons, serà passant per damunt de nosaltres.
NO A LA TALA!!!

Anónimo dijo...

Des de fa unes setmanes hem pogut assistir a l´eliminació de tot l´ajardinat de l´avinguda d´Onil. El fet en si, de destrossar les plantes i arbres que han tardan quasi 30 anys en créixer, només perquè sí (SI ÉS PEL MAL QUE PUGUEN FER LES ARRELS, PINS N´HI HAN EN TOTS ELS POBLES), ja és preocupant en un poble on el que menys sobra és arbrat, però més preocupant em pareix veure que després d´un règim totalitari durant 20 anys d´un alcalde que mai no ha cregut en la democràcia, l´alcalde actual, que des d´un principi ens havia fet creure que algunes coses anaven a canviar, porta el mateix camí que l´anterior. José Luis Prats va convocar les diverses associacions del poble per a que mostràrem la nostra opinió del futur que volíem per a Castalla, vam preparar documents ben fonamentats explicant que volíem un poble més sostenible, tant pel que fa a qüestions ambientals com culturals.
Després de que Paneta ens volguera vendre la burra de que Castalla era de tots, i seria com nosaltres volguérem, ens hem despertat de nou en la crua realitat: Castalla segueix éssent la finca particular del PP, s´han torcat el cul en el nostre treball, i seguiran fent el que els done la gana, i a més a més, amb un alcalde que cobra més que altres alcaldes de grans ciutats com Girona, Tarragona, Cáceres, Córdoba, Palma de Mallorca, Lleó, Logronyo, Albacete (gràcies, Pellikana pel teu vídeo encara que t´haja costat la censura en la Trobada, que d´això també hi ha molt que parlar...)
Per això, i per tot el que vindrà (encara ens queden 3 anys per a veure de què és capaç el PP de Castalla), demane a tota la gent que el divendres a les 19.30 acudisca a la Casa de Cultura a la concentració que d´una manera espontània s´ha convocat, per a que sàpiguen que si van a fer el que els isca dels collons, serà passant per damunt de nosaltres.
NO A LA TALA!!!

Anónimo dijo...

Ive read this topic for some blogs. But I think this is more informative.