viernes, 7 de diciembre de 2007

UNA MELODIA QUE ENGANYA



O jo no entenc res o els demés no saben de què parlen, o bé ho saben però volen que nosaltres pensem que ells no saben res.
Sí, arribar a aquesta conclusió no ha sigut fàcil però fins que vaig vore la pàgina del il.lustrat ajuntament no me´n vaig adonar de que alguna cosa no funciona.
Com que Participació ciutadana? Cóm pensen que anem a contestar? Anem a fer sempre el que ells disposen? I si envie una idea a eixa sospitossa base de dades, on acabarà ?
No, està clar que jo no seré la primera valenta que escriga, qui ho farà? Ells difraçats de poble?
A les altures en les que ens trobem , jo ja no em fie ni de la mare que m'ha parit.
I utilitzar la força, l'única que tenim per ara i que vam crear nosaltres, i sí em posse egoísta, els foros , blogs i demés mitjans de comunicació popular. Ara van i s´apropien d'això també¡¡
I sí, només són mitjans de comunicació, vull dir, no saben fer altra cosa que copiar vílment el que nosaltres hem estat fent desde fa ja un any (per cert haurem de cel.lebrar-ho) i ademés posant el mateix nom, cóm diu més abaix el xic, drets d'autor JA¡

Unes xicotetes conclusions:
- Ni fer un arxiu de dades és participació ,ni és ciutadania ¿Per què? cap estem fent participació real des de una pàgina web, i no és ciutadania allò que s'escriu a nivell individual i des de el sofá.

- Si van a agafar totes les idees que des de els foros estem dient, per qué no directament fan cas del que la gent està dient fa mesos i es deixen de traure els plumatjes, com si d'un pavo reial es tractara?

- Si realment el que volen és que la gent participe, haurien de fer instàncies reglamentades de participació, perquè jo tinc entés que qualsevol proposta que no estiga reglamentada baix les legislacions pertinents, no té cap tipus de concreció real de que es faça per un ajuntament.

- I més encara per a res dins d'una democracia representativa anem a creure´ns que el que digem siga vinculant.

- Per començar, no seria més fàcil i més práctic que els horaris dels plenaris foren acordes amb els horaris de la gent que treballa?

Parlen massa i no diuen res

17 comentarios:

Anónimo dijo...

Estic desconcertat.

En aquest últim article reconec una tàctica que en altre temps no va funcionar. La crítica destructiva no genera adhesions. Menysprear qualsevol avanç sense la palmadeta a l'esquena no suma, resta. L'actitud de superioritat i menyspreu del que sap més, no ajuda, elimina. Per a fer això, ja estan Ells.

La vostra estratègia salta avant i arrere sense massa reflexió: quina es la tàctica de fons? M'he perdut.

Anónimo dijo...

Com es nota que aixo no ho ha escrit Toni. Si es que...
Per favor, deixeu que aquestos temes els redacte ell, és únic i ho planteja super bé.
"Tactica i estrategia" té raó, possiblement siga ell, no??
Avant i no pareu.

Anónimo dijo...

A mi hem pareix molt bé. Es normal que la gent en un primer moment reaccione com ho van fer des d'aquesta web, un poc d'aire fresc després de tants anys de absolutament res.
Però després pares a pensar i dius: I açò que és? Servirà d'alguna cosa que t'agafen els noms i cognoms en una base de dades de l'ajuntament, sense saber si va a servir d'alguna cosa? Servirà d'alguna cosa que ja sàpigen que el senyor tal , de cognom tal, fa argumentacions de "rojillo"?
Home, a mi hem te igual, però es pa pensar-ho.
Servirà d'alguna cosa?
Que canvien l'hora dels plenaris i hi haja participació de veritat, i no aquesta falça participació per agafar noms i cognoms, que s'han cregut, que sóm imbècils?

Anónimo dijo...

En aquesta ocasió, les notícies del blog s´han de llegir de baix cap a dalt. En efecte, crec que és la evolució de l´aceptació de la notícia. En primer lloc sorpresa; en segon lloc part positiva i un poc de desconfiança; en tercer lloc reflexió profunda relacionada amb la gent que diu gobernar-nos i en la història d´aquestos.
En fi.

Quina Castalla Volem dijo...

Solucionat.

Anónimo dijo...

Açò no té res que vore, però ho dic: les pàgines del Bloc i el PSOE estan sense actualitzar desde fa setmanes (per no dir mesos, que seria el correcte en el cas de la del PSOE). Alguns ens enteraven de que hi havia plenari gràcies a que ells ho posaven. Ara ni això. Ja vos heu desanimat? Vinga, amunt!!

Anónimo dijo...

la web del bloc que heu de mirar, i que està actualitzada, és www.bloc.ws/castalla

o també www.bloccastalla.blogspot.com

La web antiga www.bloccastalla2007.blogspot.com quedarà deshabilitada pròximament, per motius obvis.

Anónimo dijo...

Em sembla que sou un poc exagerats (amb tots els respetes).
Quina por s'hade tenir de posar el nom en una proposta per al poble?. Que te de roin fer-la?
Puc entendre que el govern que tenim al poble no siga el mes lliberal, pero no crec que fitxen a ningú per fer una proposta i li envien als "grisos"...

Anónimo dijo...

No és por lo que tenim per enviar el nostre nom. Que sàpien el que pense ja molts anys que no em fa por. Però amagant les opinions de la gent en una bústia a la que només tindrà accés Paneta no es fomenta la participació

Anónimo dijo...

http://www.bloc.ws/castalla

PREGUNTA PRESENTADA HUI A LES CORTS VALENCIANES PEL DIPUTAT DEL BLOC, ENRIC MORERA:

http://es.geocities.com/blocdecastalla/serramaigmo.pdf

Anónimo dijo...

L'enllaç correcte és:

http://es.geocities.com/blocdecastalla/serramaigmo.pdf

Anónimo dijo...

acabat en .pdf

Anónimo dijo...

http://es.geocities.com/blocdecastalla/serramaigmo.pdf, si li poses alguna cosa darrere si que ix!! jejeje.

Anónimo dijo...

a pos no... Tanta tecnologia per a res!!jajajaja.

Anónimo dijo...

I al diari Información també ha ixit:
www.diarioinformacion.com/secciones/noticia.jsp?pRef=2256_15_702010__Alcoy-Bloc-pide-constitucion-consejo-paisaje-protegido-Sierra-Maigmo, Crec que a pesar de no ixir tot l'enllaç es pot copiar sencer de totes formes.
Salut!

Anónimo dijo...

www.psoecastalla.com

Evidentment tot es millorable, però deus entendre que el PSOE no té al sue abast els recursos dels que disposa el pp: funcionariat de l'ajuntament, personal contratat de l'ajuntament, 3 regidors lliberats amb sous que no cabrarien al mercat laboral, 6 regidors amb sou i complements per asistir a plenaris, comissions, etc.
En qualsevol cas, prenem nota e intentarem anar afegint mes informació.

Salutacions.

Anónimo dijo...

"Em sembla que sou un poc exagerats (amb tots els respetes).
Quina por s'ha de tenir de posar el nom en una proposta per al poble?."

Encara que vaig a allargarme i ferme un poc pesat, vuic respondre a qui comensa el seu missatge amb les paraules que cite mes amunt.

Fa mes de tres anys vaig arreplegar unes quantes firmes per demanar a l’ajuntament que prenguera mesures per a reduir de forma significativa els greus molesties que ocasina el formigó imprés imitant adoquí que tenim al nostre carrer com a paviment (cal recordar que per aquell entonces José Luis Prats era regidor de sanitat). A més es demanaven actuacions concretes per a reduir l’inseguretat vial del nostre carrer degut a l’excés de velocitat de molts conductors quan circulen pel nostre carrer.
Aquell primer escrit el va firmar al voltant de 25 vivendes. Després em van comentar que algunes persones majors van rebre una trucadeta de telèfon per demanar-los explicaciones per aquella firma. Pot ser aquesta siga una raó per la que molta gent s’ho pensarà avans de presentar les seues propostes amb noms i cognoms.

Desprès d’uns quans escrits mes ja en solitari (no vull posar a ningú en un compromís) només vaig aconseguir que feren el carrer d’un sol sentit, però no que aplicaren mesures per a reduir el soroll que fa el paviment quan un vehicle circula a mes de 20 km / hora, tampoc que prengueren mesures per a millorar la seguretat vial i l’accessibilitat (José Luis Prats continuava siguent regidor de Sanitat i formava part de la junta de govern).

Hui els veins (particularment xiquets i persones majors) continuen patint aquestos problemes.

Després d’any i mig d’aver enviat el primer escrit a l’Anjuntament vaig enviar l’assumpte al Síndic de Greuges que el va admetre a tràmit. L’ajuntament ha negat sempre que haguera cap problema encara que al mateix temps declarava estar prenent mesures per a solucionar-los. L’ajuntament va informar al síndic que implantaria unes mesures concretes, bona part de les quals no ha portat a terme (fonamentalment de senyalització i control de velocitat). L’ajuntament es centrà en l’inseguretat vial, no volent entrar a proposar millores que reduiren les molesties del soroll.

La situació actual es que el Síndic va recomanar a l’ajuntament que mesurara el soroll que provocava el paviment de formigó imprès quan passava un vehícle (José Luis Prats ja era alcalde). L’ajuntament, després de més de tres anys y molts escrits, ho ha fet. Es evident que no ha posat res ni miqueta d’interés en coneixer el problema ja que ha fet només cuatre mesures (ha esperat a que passaren només cuatre vehicles i a més a un horari de poca circulació, no al horari de màxima molestia: 7:00 h. quan la gent va a la fàbrica i hi ha molt de moviment). Els valors optinguts superen entre 25 i 35 dB(A) el llímit permet per al tipus de mesura presa (la llei que regula el soroll a la Comunitat Valenciana va estar aprovada al 2002 pel govern del PP a la Generalitat). No es va contactar amb mi per a res ni, per tant, es va posar interés en coneixer el soroll i vibracions dins de la vivenda, tampoc es va voler coneixer la diferencia de soroll entre un paviment “normal” i el formigó imprés. L’ajuntament ha argumentat al sindic que el soroll es acceptable, evidentment no per a mi que visc al carrer amb el problema, ni per a la llei en vigor. El síndic encara no ha donat resposta després de les mides preses per l’Ajuntament.

En fi, cadascú traurà les seues conclusions (a fvor i en contra del meu argument). Jo continue molt molest pel poc interés mostrat per l’Ajuntament (encara i amb José Luis Prats ja com alcalde). L’únic camí que ja em queda es acodir al jutjat, sitació trista si pensem que vivim a un poble de 10.000 habitants (algo mes de 8.000 al casc urbà). Em fot encara mes pensar que l'alcalde es metge de la sanitat pública que deu coneixer els perjudicis provocats pel soroll i deuria anteposar la millora del benestar de les persones als interesos polítics.

Pot ser per aquestes coses hi ha gent que s’ho pensarà avans de donar el seu nom junta a crítiques, queixes, reprotxes, etc. ¿quin profit trauràn? ¿servirà per alguna cosa?

Saluts per a tots.