viernes, 3 de agosto de 2007

NI MIL PLENARIS...


...Canviaran aquesta situació... he dit¡

Resulta que aquest matí amb els calors d'agost m'he alçat amb mala llet, és per aixó que he decidit buscar al google que passa amb els camps de golf, el nostre poble i les vacances. No se si és que tenia ganes de mambo o que, peró el tema es aquest....

El "gran" Severano Ballesteros ha ficat a la seva pàgina web el projecte d´un camp de golf a Castalla amb 18 forats o Hoyos o hole,( la paraula dependeix des de quin prisma polític ho vuigues llegir), mireu , mireu

http://www.seveballesteros.com/esp/trayectory/camposesp.htm

Per altra banda i ja amb la mala llet convertida en mala sang he buscat aquest camp de golf al món virtual i he trobat açó

http://www.grupotarancon.com/home.php?lang=es&seccion=2⊂=7&id=23

Que coses, no? després d'aguantar no sé cuants plenaris (que ne ho digen els meus companys del blog) resulta que ens enterem dun nou projecte per terceres persones o en aquest cas per la xarxa.
Per últim i abanç que m'agarre un còlic de vells (miserere) demane ajuda per a indagar qué està passant amb els camps de golf, el nostre poble i l'estiu.
M´és igual de quin grup polític vinga la informació, a estes altures de la pel.licula crec que tenim el dret de estar informats. De totes maneres, jo tragare saliva (glups) i cuntinuaré amb les indagacións.

Així que per a qualsevol nova informació mireu aquest blog i com sempre participeu¡¡¡

Salut

12 comentarios:

Anónimo dijo...

Bueno, qué fort em pareix..
Ja tornem al de sempre: a construir i construir i nosaltres sense enterarnos de res? Però on vivim, al segle XIV? És açò una il·lustració o una dictadura o qué collons és? I Paneta, qué? No s´entera de res o és que no vol enterar-se?
Estem nosaltres com per a anar construint i regant 18 hoyos de camp de golf. Damunt la foteta ve amb els xaletes corresponents...
Indignant
Indignant.

Propose una arreplegada de firmes, anar a parlar amb el alcalde o concejal pertinyent (menos la Susan, que jo d´inglés vaig fatal).
Açò no ho podem permitir..

Castelluts, castelludes, en peu !!!!

Anónimo dijo...

estes propostes ja es van fer avanç i si no mireu en el blog el mes de maig¡¡
Vuic dir que les propostes només son bones si son práctiques i poden fer-se, si no no més ens quedarem en un "brindis al sol"...
no es pareix?

Anónimo dijo...

mmm...crec recordar que vaig posar el mateix al meu bloc fa un mes o per ahí!! jejejeje. Per cert també hi ha un video.....http://www.youtube.com/watch?v=ZkzRejLLuX8 , no està mal...jejeje

Anónimo dijo...

tens raó¡¡ si tens alguna informació més, ja saps¡¡ No hem trobat res més i sería molt interessant saber com está el tema actualment.Ja saben que l'estiu es molt bo per a fer coses sense que la gent s'antere. Com lo del últim plenari, no?

Constantí Bernabeu Domenech dijo...

Es molt bona la pàgina, diu ESTUDIO DE VIABILIDAD;

Cada propuesta se analiza, intentando averiguar si tienen cabida las ideas básicas que deben ser comunes a todas nuestras realizaciones.

En el caso de que así sea, elaboro un diseño previo que será nuestro punto de arranque para las siguientes etapas. En él, se asegura la plena vigencia del diseño durante las próximas décadas, haciendo compatible:


El juego de los profesionales y el de los amateurs.


Los progresos de la técnica, en lo que a mejora de material se refiere, con las tendencias vanguardistas que el mundo del diseño depara.


La vistosidad paisajística con un mantenimiento funcional, económico y con la posiblilidad de organizar Torneos Internacionales.

no veig per cap lloc que tinguen en compte si hi han prous recursos hidrics.

viabilitat = mantente mientras cobro

Constantí Bernabeu Domenech dijo...

Fa uns 18 anys, ja hi hava un projecte d'este tipus al mateix lloc, 500 xalets,..., la finca de Torria a canviat en eixos anys varies voltes d'amo, no pensareu que ho compren per la subvenció de l'ametla, la Casa del Pouet també a sigut revenuda en varies ocasions, el-s propietaris de Torria van intervindre en una de les ocasions.

Fa un parell d'anys al mateix lloc però al terme de Biar l'empresa LLANERA va voler revivar-lo, va haver un moviment social en contra i el Bloc de Castalla va anar convidat per que explicara quins eren els avantatges de tindre una castalla-internacional, vam assistir, Paco Verdú i Tino Bernabeu.

Supose que la clau està a l'aqüifer de Torria, que segons tinc entés es el mateix que el de les Voltes.

Per altra banda que hi haja una planta mòbil de formigó a l'encreuament de Saix tampoc es cap coincidència.

No m'agradaria enganyar-me, però, crec que este anunci de camp de golf es una cosa que es va penjar a la web en el seu dia i ahí a quedat, be com a globo sonda-social o be com lo que els agradaria fer com a bons patriotes "recolzar un esport tant valencià com es el golf".

Podem moure'ns tant com vullgueu, però, heu pensat que passaria si, Biar, Onil, Ibi, Tibi, Saix autoritzara un camp fitant amb el nostre terme, o millor dit, utilitzant l'aigua dels nostres aqüifers per a regar-lo i emportant-se ells tots els beneficis econòmics?, peNsEu.

Reserveu forces i plantegeu-vos participar politicament en estes lluites, des de l'associacionisme o practicant política de baixa intensitat s'aconsegueixen unes coses, però hi han altres coses en les que necessites la legitimació de les urnes per fer valdre la teua veu davant els jutjats.

Força, opteu per l'opció que opteu no deixeu de treballar per Castalla.

" l'encanteri no dura sempre ".

Anónimo dijo...

És deverres el que dius Tino, però jo crec que des de l´associacionisme sí es poden conseguir moltes coses. En aquest lloc (Castalla) el fenòmen de l´associacionisme és relativament nou perquè mai ha hagut cap associació amb prou força per a provocar un canvit en la política del poble. Crec que les coses estan canviant, o més bé, van a canviar.
L´associacionisme no implica que hi hajen líders ni una adhesió constant i perpetua dels seus membres. Més bé es tracta de una agrupació de persones amb una finalitat en comú que poden, per altra banda, no tindre res més en comú a part del tema a defendre en cada moment.
Crec que és una bona solució per a la gent que vol fer coses i no té molt temps per a fer-les.

Anónimo dijo...

Estan bojos estos polítics!! http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=2507287, el Pla eòlic es una barbaritat descomunal... esperem que per aquesta zona no ens posen les dichoses molinetes. Quan sinverguença hi ha en el món. I els primers els ignorants que voten als sinverguenses.

Anónimo dijo...

pp= $, caiga quien caiga.

Anónimo dijo...

Sempre amb els globus-sonda dels camps de golf dels collons...
Ja està bé de marejar la perdiu. El que ha de fer el nou alcalde, si és veritat que estima el seu poble, és allunyar dubtes i, com ha estat fent Rafel Climent a Muro, és dir NO a qualsevol projecte urbanístic en el nostre terme. Ja hem tingut una experiència força negativa amb Castalla Internacional, però hi ha que aprendre dels errors i evitar que es repetisquen. I a més a més, fer front comú contra els constructors depredadors de territori, entre els partits democràtics i el PP. Ací no valen partidismes, sinó el futur del poble.

Anónimo dijo...

I Paneta què diu d´això?

Anónimo dijo...

Diu que quant pot traure