miércoles, 25 de mayo de 2011

Castalla Internacional



Anem a deixar les eleccions de banda i contar un conte dels de deixar amb la boca oberta. Bocabadats. Un conte dels bons, bons, amb dos protagonistes principals i un cabasset de secundaris. Un dels personatges principals, és una empresa. L'altre un ajuntament. A la empresa li hem de posar un nom per fer-ho més fàcil. Si li'l posem, ho recordarem millor. Posem-li per exemple, no sé, Marsadi. És un bon nom per a una empresa. Marsadi. Marsadi. Té gràcia eixa essa. A l'ajuntament el batejarem amb un nom encara molt més bonic. Ajuntament de Castalla li direm. Quin encant de nom!

L'Ajuntament de Castalla i Marsadi tenien un acord simple i clar: Marsadi urbanitzaria els carrers de Castalla Internacional. Ells havien guanyat diners fent totes aquelles cases i per tant, ells es comprometien a gastar-se'ls als seus carrers. El compromís per dur-ho a terme tenia una part pràctica i en metàl·lic: Una fiança de 2 milions 300 mil euros. Si alguna cosa li passava a la empresa Marsadi (que amb les empreses de construcció en estos temps mai se sap), eixos diners servirien per cobrir les necessitats i urbanitzar com calia Castalla Internacional (fer carrers, rotondes, clavegueres...). Fins ací, tot lògic. Però les històries lògiques no són sorprenents, així que continuem.

Allà per maig del 2010, Marsadi necessita diners i demana a l'Ajuntament de Castalla que li tornen part de la fiança. Vol 1 milió 500 mil euros. Marsadi diu que amb 800.000 euros que quedaran a la fiança, hi ha prou per urbanitzar el que queda (2,3 milions - 1,5 milions = 0,8 milions).

L'ajuntament demana un informe als tècnics municipals i estos diuen que no ho veuen clar. Posen pegues. Urbanitzar val molts diners, probablement i amb càlculs a la mà, no hi haurà prou amb 0'8 milions. Però l'ajuntament decideix no creure als seus tècnics i demana altres informes. Estos informes nous, que fan terceres persones (?) venen a dir que amb eixos 800.000 euros que quedaran, hi ha prou. Eixos informes nous no sabem qui els paga. I l'ajuntament, atenció, l'ajuntament de Castalla decideix tornar a l'empresa Marsadi, 1 milió i mig d'euros (250 milions de les antigues pessetes). Uns diners, que eren l'assegurança en cas de crisi per urbanitzar (rotondes, carrers, arbres...) una zona del poble com és Castalla Internacional, passen a mans d'una empresa privada. No creem als nostres tècnics, creem a altres i li donem a una empresa particular 250 milions de pessetes a canvi de res. Atenció: a canvi de res.

Ja intuïm com continua. Eixa empresa, mesos després diu que no paga: Bancarrota. Suspensió de pagaments. Concurs d'acreedors. Diguem-li com vullguem. S'ha embutxacat el milió i mig, i diu que ja no queden diners. L'ajuntament és queda amb la fiança de 800.000 euros per urbanitzar el que queda i s'ha d'apuntar a la llista d'acreedors per fer-se amb ella.

Divendres 19 de Maig, 3 dies abans de les eleccions, es vota al plenari si l'ajuntament incauta eixa fiança de 800.000 euros. 3 membres del PP voten en contra: Lino, Juan Pablo, Gisela. Dos del Bloc en contra: El Sobe i Yagüe. Un del PSOE en contra: Maite. Cap d'estos veu clar la jugada. Lino ja havia votat abans en contra en la Junta de Govern la devolució del milió i mig.
La resta de membres del PP voten a favor. Un membre del PSOE, Juan José, vota a favor i abandona la sala immediatament. Ningú dels presents entén el que acaba de passar.

Els estrangers presents al plenari es mostren contents i satisfets. Jose Luís Prats fa un discurs afirmant que els membres de Castalla Internacional són una part més del poble i el poble ha de contribuir. I fa este discurs tres dies abans de les eleccions i amb públic que ha anat expressament a veure si l'ajuntament es farà càrrec de la urbanització que queda per fer a Castalla Internacional (la llei diu que deuen pagar-ho ells).

Algú no els ha explicat bé a eixos estrangers que l'ajuntament havia atorgat graciosament, 1 milió 500 mil euros a l'empresa que els ha deixat penjats, mesos abans de tancar per sempre. Algú no els ha explicat bé, als 2400 votants del poble que han votat al PP, que si la urbanització de Castalla Internacional costa més de 800.000 euros com diuen els tècnics de l'Ajuntament, Jose Luís Prats s'ha compromés (3 dies abans de les eleccions) a que ho paguem entre tots els castelludets. Entre tots pagarem, si arriba el cas, la seua errada. Algú no ens ha explicat bé a tots (a estrangers i castelludets) perquè en compte de gastar-nos 2 milions 300 mil euros en urbanitzar una part del poble amb arbres i ben feta, ara resulta que van a gastar-se, si hi ha sort al concurs d'acreedors o els avals funcionen, 800.000 euros només. Algú no ens ha explicat perquè, que una empresa recupere un milió i mig, és més important que Castalla (tu, jo, ell i nosaltres) afija el que falte de 800.000 euros, o s'haja de conformar amb molts menys diners per a la mateixa obra.

Hi ha dos explicacions possibles per perdonar un milió i mig. La primera és il·legal, no parlaré d'ella. L'altra opció és que s'haja aprovat perquè sí. Li tornem els diners perquè ens hem cregut que les obres que queden per fer, només valen 800.0000 euros (a pesar del que diguen els nostres tècnics). Eixa segona opció no sé com catalogar-la, però no sé si algú ho podria catalogar com una errada. Jo pense que és, posant-nos en el millor dels casos, pura incompetència. Pura incompetència en la gestió. Eixos gestors han tret 2400 vots en el nostre poble. Si a algú se li ocurreix alguna explicació més, que ho diga. Nosaltres estem tan sorpresos que no donem per a més. Deixe'm-ho en una errada que ens ha costat un milió i mig d'euros.

I després diuen que la crisi impedeix fer coses. Que no hi ha diners. Les persones que han decidit donar-li a una empresa un milió i mig d'euros (ho repetiré totes les voltes que faça falta, perquè la xifra és de les que dol) que eren per a fer els millors carrers possibles a una zona del nostre poble, han tret majoria i estan disposades a continuar gestionant el poble. A més, els estrangers que viuen a eixa zona, estan contents i pertanyen al seu partit. És curiós. El viure ací fa que s'assemblen cada vegada més a nosaltres. No calen més paraules.

Conte contat, ja s'ha acabat.

Toni.

PD. De tot allò contat, existeix documentació i ha estat confirmat per les dues parts. Alguna cosa no està funcionant bé al nostre poble des de fa molt temps. A alguns dels nostres mitjans de comunicació, professionals diuen que hi ha a la radio i als periòdics, també les fa falta un canvi.

PD2. Si seguim la terminologia de moda, catalogar-nos com a indignats és poc.

98 comentarios:

Anónimo dijo...

Me parece maravillosa tu explicación, pero
¿quien va a ir a Castalla internacional a hablar con los ingleses?

También recordarte que Marsadi no ha realizado el depósito de agua, la depuradora y parque en el vertedero.

Estoy con tigo todo eso vale 0.8 millones de euros, Paneta no tiene verguenza, AUDITORIA YA y que sepa la gente de Castalla la clase de gentuza que hemos tenido al poder.

Creo que el atraco al Ayuntamiento de Castalla es más de lo que nos esperamos.

A Paneta le ha Votado el 30% de la población por lo tanto algo querrá decir.

El Resto el 70% es gente de otros partidos, votos nulos y en blanco, y la gran abstención.

Paneta, para tu mejor información para la mayoria te han faltado 178 votos, es decir todo un barrio de castalla. Si descontamos todos los votos comprados no hubieses salido ni tu, ahora estas en la tierra como el resto de los mortales que estamos luchando el día a día para poder comer. España es un caos, no hay trabajo no hay dinero y usted vivia como un Marques.

By By ja ja ja

Anónimo dijo...

muerta me quedo!! el conte és terrorífic! I ara qué? que fem la gent que no ha votat al PP? que no volia una macro urbanització que hipotecara el futur del nostre poble? que fem amb la mala gestió de l'ajuntament i la seua mediocritat? Varies coses fortes veig al conte:
-aprovar en pleno dos dies abans de les eleccions, per favor!
-que un del psoe, jo no sé qui és que vote a favor i se'n vaga, mare de deu com estem!!
-i que com sempre ens assabentem de les coses quan ja poc podem fer, això de sempre...
-tanta pasta?? nostra?? del poble?? a una empresa?? que es declara en bancarrota?? what??

Torne, muerta me quedo!(vaig a vore si em pegue contra algo blanet)

Anónimo dijo...

I damunt la gent votant-los com a borreguets. Em faig malalta!!!!

Ricardito dijo...

Si açò és cert l'eixida més digna que li queda al nostre alcalde en funcions és la dimissió.

¡VÁYASE SEÑOR PRATS!

Anónimo dijo...

el psoe deu donar explicacions
URGENTS!!!!!!!!!!!!!!!!

Anónimo dijo...

PORCA MISERIA!!!!!!

Anónimo dijo...

No se si el PSOE donarà explicacions, espere que sí, però el que està clar és que el Sr. Prats ho ha fet malament i amb premeditació. Crec que el vot a favor del concejal del PSOE és un vot comprat i ha saber a quin preu.

Anónimo dijo...

paneta ganaba mucho dinero como matasanos y en politica ha ganado muchomas hasta una novia

Ricardito dijo...

Este último comentario es repugnante.

Ricardito dijo...

Este último comentario es repugnante.

Anónimo dijo...

I on esta el Cronica de Castalla ara? Quanta manipulació deu meu!

El vot del Regidor del PSOE ha sigut clarament comprat per Paneta.

Al fill de este regidor li va oferir treball com a jardiner, a canvi de votar a favor.

I es cert, perquè este jove este mati estava arreglant els jardins del Parc de la Casa de Cultura vestit amb mono taronja de jardiner.

PANETA ENS DEIXA CASTALLA NETA!

JOSE LUIS DEDICAT A LO TEU QUE TOTS ESTAREM MILLOR!

SE HONEST PER UNA VOLTA I DIMITIX!

Anónimo dijo...

a mi ma agradaría saber quina medicina es pren el señor alcalde jose luis, per a poder aguantar tot el que li diuen,ah ja será la money, perqué altra sería imposible, perqué en menys ja estaría jo en honolulu.

Anónimo dijo...

AHORA SI QUE SABEMOS TADO LA CENSURA QUE HACE EL SEÑOR PRATS MANIPULANDO: ESCAPARATE, CRONICA DE CASTALLA Y EL DIARI DE CASTALLA.

AHORA ESTOS MEDIOS DE COMUNICACIÓN SEGURO QUE QUIEREN VENDERSEL AL FUTURO GRUPO DE GOBIERNO.

EL CRONICA DE CASTALLA ERA UN BUC PERSONAL DE PANETA POR LO TANTO HAY QUE CERRARLO, QUE AL PUEBLE LE CUESTA 3.000 EUROS MENSUALES. FUERA EL CRÓNICA YA!!!!!

EN CUANTO AL ESCAPARETE, AMIGO SE TE HAN ACABADO LOS CONTRATOS QUE TE HACIA PANETA Y ESPERO QUE SALGA TODO EN LA AUDITORIA.

Y DEL DIARI DE CASTALLA MEJOR NO DECIR NADA PORQUE COMO TODOS SABEMOS PUBLICA LO QUE LE INTERESABA A PANETA VEREMOS A PARTIR DE AHORA QUE PASARÁ.

JA JA JA, EL TRUYO ESTA A LA CECHO.

Anónimo dijo...

SABE ALGIEN QUIEN VA A SER EN PUTO AMO DE LA NUEVA CORPORACIÓN??????

Anónimo dijo...

Per favor quina noticia!!!! Es una vergonya lo que está passant en este poble...
No tinc paraules per a poder expresar el que senc... Cada día estic mes segur que hi ha algo que ens tapa els ulls i no ens deixa vorer la realitat, eixa realitat que per desgracia la majoría no veu i per això han tornat a ixir en estes eleccions.
Per favor hi ha que fer algo en Castalla... Algo urgent!!! Es cosa de tots.
Si lo del Psoe es cert, per favor Maite si lliges aÇo crec que tens que donar explicacions.. No vullc acomenÇar a arrepentirme d´haberte donal el meu reconÇament. Gracies

Anónimo dijo...

Falta pa per a tant xoriço!

Paneta, dimiteix home, que encara estàs a temps d'anarte'n en un mínim de dignitat. Espera.... ja no, ja és massa tard. Te n'aniràs amb les orelles caxes!

Anónimo dijo...

Per a mi hi han 2 preguntes:

1_ qui son els que van fer els nous informes fent cas omis als dels técnics de l´ajuntament? I per quin motiu??
2_ per que l´ajuntament ha consentit astó?? Per quin motiu ???

Es indignant!!!

Julio Vicedo dijo...

A eixe que diu que diari de Castalla publica lo que quiere (anónimo por supuesto) decir, que diari de Castalla,es un blog, que no tiene publicidad y publica todo.
Segundo, esto ha salido ahora, supongo que alguien más lo sabría, porque si lo sabe Toni, alguien más lo sabrá no?

Cómo es posible que Toni sepa eso con muchos datos (y mucho trabajo de investigación) y no nos hemso enterado antes?

A los anónimos, decir que no pasa nada por decir lo que uno dice
Felicitats a Toni per el seu treball

Julio Vicedo

Anónimo dijo...

Una pregunta, es denunciable ese millón y medio? Se podría exigir? eso es un 20 % del prespuesto de Castalla para este año.

Anónimo dijo...

per favor,el q ens faltava,amb este acabarem en la ruina i serem un poble endeutat,i els perjudicats,el poble...i vinga a fes parques i tonteries,ja esta be!no se q mes coses tenen q pasar per a q la gent q el vota obriga els ulls,molts iteresos hi han darrere de aixo.

Anónimo dijo...

Només una coseta. Jo crec que la Fiscalía de l'Estat tendría que intervindre ja (segurament esta investigant, ja fa temps que l'ajuntament de Castalla va ser senyalat com sospitós).

Per favor, que els partits de l'oposició ho denuncien i moguen fils per a que s'investigue, si no també estaràn assenyalats per incompetents i sospitosos també de corrupció, especialment el PSOE.

Hi han sobres amb diners baix la taula, quan i qui ho traurà a la llum pública?

Anónimo dijo...

Es que yo, si tengo una empresa que sé que se va a pique, y tengo que sobornar a quien sea para recuperar un millón y medio de euros lo hago. Estoy dispuesto a dar cien mil, dos cientos mil... De la otra manera es cero.

Todo me huele a soborno. Y si no es soborno és estupidez. ¿Cómo alguien que toma una decisión tan estúpida cobra 5000 euros al mes? Que nos devuelva el millón y medio y que dimita.

Que alguien investigue de donde han sacado el dinero para la campaña.

la cap suprema dijo...

Quan crec que ja no puc flipar més amb Castalla va l'alcalde i plash, fins als ulls!

Em sembla que resumeix la lògica que ha mantés durant tota la seva legislatura: el que em dóna la gana, com em dóna la gana i perquè em dóna la gana. Vinga Paneta, dimiteix home, que segur que et paguen algun finiquito...

Per als qui entenguen del tema: coma a ciutadans, podem fer alguna cosa en contra d'açò? denunciar-ho al defensor del poble? enviar-ho a asuntos internos? algo?

Ah! I dir que Mari Sol no és objectiva és com dir que este blog sí ho és... tenint en compte que fa la faena informativa que deuria fer l'Ajuntament, jo crec que no se li pot reproxar res.

Anónimo dijo...

esteu fense palles mentals, acas no es la tonica genral d´un pais corrupte, d´una clase politica corrupta d´una cultura politica corrupta, d´una clase empresarial corrupta, d`una clase judicial corupta, d´una clase finançera corrupta, i d´un poble que premia en vots a tots els corruptes que representen poder de que ens queixem, merda de pais

Anónimo dijo...

Com algú pot criticar a Castalla al dia? No ho entenc. Així ens va. Algú que fa una faena perquè li agrada i damunt ha d'aguantar que la gent li exigisca. Vinga home. Marisol ha demostrat mil voltes que el que li envies, ho posa.

Però es que si no ho fera, tampoc li podria dir ningú res. Això faltava. Si no t'apanya no entres i prou. Una altra cosa són els jornals que paguem entre tots com els del Crònica.

Així va el país.

Toni.

Anónimo dijo...

En resum:

1. A l'alcalde i amics els l'han clavat pansida i els han pres el pel (ja estic veent al jefe de Marsadi partint-se de risa amb un milio i mig a la buxaca) i per lo tant han demostrat lo inutils i incompetens que son... estem parlant d'1.500.000 i voren els altres 800.000 on estan.

2. O algú s'ha emportat una bona suma de diners... i això es il.legal.

Si algú sap d'altra opció que ho diga... i no val dir que tenim prou amb 0,8 milions.

Massaera dijo...

Enhorabona per la investigació. Unes preguntes: tot això no és denunciable? I no es pot enviar tota eixa documentació a la premsa? Si el que ens olorem és cert, ací hi ha molt marro per traure, no creieu?

Lorenzo dijo...

Només hi ha dos opcions: o son molt molt poc inteligents o se'n passen de listos i pensen que els demés som molt burros (en el que demostren que també son molt poc inteligent). El més trist de tot és que a estes altures res ens sorpren massa.
Felicitats Toni per ser tant bon periodista!

Anónimo dijo...

Per desgracia, ja fa anys que se el que es la politica: Un TRUEQUE encubert, ...SI TU...JO A CANVI..

jordi kukat dijo...

Marisol ha posat aquesta entrada al Diari de Castalla, jo crec que és una cosa que es mereix un fort aplaudiment.
(millor dit... un altre fort aplaudiment).
Qui s'ho curra dia a dia, s'ho curra dia a dia. I Marisol és l'exemple clar.
Enhorabona!

Anónimo dijo...

esta es una de tantes...

El problema es que tenim a un alcalde que no te ni p.. idea de res. i es pensa que per ser alcalde = ser la llei. I ha fet i está consentit un " xorreo " de diners en cada cosa que toca. ( SAPENA, c/ Major, Activitats Esportives, Auditori....)

A mes a designat a projectistes i constructors a dit, " jo li faig un favoret al meu amic/ga i el poble paga el sobrecost i a mi igual em conviden a dinar o algo més...." Quan el poble te que contratar lo millor i més económic i sempre amb un procediment seguint la llei.

Es pot gastar els diners en lo que vullga , pero les seus. les del poble NOOOOOO.


La gent el vota perque no s´antera de totes estes cosses.

Anónimo dijo...

Mari Sol alcaldesa

Anónimo dijo...

ei Toni, i tot açò, si està documentat perque no apareix als mitjos de prensa???

No ho entenc, que la gent no puga enterar-se d'aquestes coses...

Què hi ha que fer per a que estes coses apareguen als periòdics?????????

Anónimo dijo...

a més diu en la radio que el poble de Castalla s´anganyat en la decisió d´aquestes eleccions. No será que tú " Paneta " has fet un montó de coses mal..., has perdut un 20 % de vots respecte al 2007

Pero este tio te la cara tan dura, que encara que no tinga majoría i estos 4 anys que tenim per davant li peguen per tots els puestos. ell estará ahí possant la maneta... I voreu si al final la resta de partits li fan que es rebaxe el sou, seguira aferrat al carrec encara que cobre 1.500 € ja que axó era lo que cobrava de metje pero en la diferencia de que no se n´anava tots els dies de dinarot...

Anónimo dijo...

Enhorabona Toni pel treball que has fet!! I enhorabona tamb a tú Mari Sol.... mai deixes d'informar de tot allò q ocorre al poble... Gràcies pel vostre treball xics!!!

Blai dijo...

Esteu parlant de dues opcions:

1- la ilegal, la del xanxullo

2- la de la patetica gestió

però pot ser una mes, la del "chantaje"

Qué sabrà aquell o què hauran fet amb aquell? que pot traure a la llum aquell si no li deixen les coses arreglades abans de les eleccions??

Blai dijo...

Una cosa mes, l'altre dia, a la radio, l'Alex eixe del chou del tanga, eixe de la radio, al acabar l'entrevista a Paneta, i començar l'altre chou, el de José Payá El Chino, va propiciar esta curiosa conversa:

(alex) "pedimos disculpas al chino...tal i tal... igual ahora nos cuenta a quien va a votar"

(paneta) "ara si vol pot dir-ho, que ara que ja no te responsabilitats i no el tenim contratat, ara ja pot ser sorpresa"

Este tio, a mes de pensar-se que el poble es seu, es pensa que les persones també!!!

Anónimo dijo...

Que podem fer: difundir-ho, a tot deu.

Jo he publicat l'enllaç al meu mur del Facebook i he demanat que tots ho fem.

Presió, mala prensa, forçar a l'oposició a que deixe de fer capullades a vorer quina balla millor, per a que que vejen que a l'hora d'anar al llit, el que es posa damunt es sempre el mateix.


Forçar una auditoria JA.

Aixó sols es consegeix amb mala prensa, amb sofocos, sofocos per a uns i per als altres.

Anónimo dijo...

És el segon article que he escrit cabrejat i me se n'ha passat una altra opció. La de creure amb la paraula d'alguna persona, el passar-se'n d'innocent o de bona fe: l'empresa necessita diners immediats per salvar-se, però jo promet que després invertiré en el poble i tal i tal... A mi m'ha passat això de creure en la paraula d'una persona i que em deixen penjat després. La bona fe no torna diners però jo crec en ella. Si la informació haguera eixit de l'alcalde, me l'haguera cregut amb sinceritat. Així... ja no sé que creure.

Ja me se n'ha passat un poc el cabreig. Els que deurien estar cabrejats deurien ser altres. Però bé. Bona nit.

Toni.

Anónimo dijo...

Parleu amb els técnics i voreu. Nomes el deposit d laigua val 1.200.000 € mes apart carrers, Llum, nous vials, els técnics pensaven que ni amb 2,3 M€ era suficient. I ara que???? Hi han hagut bolses de basura?? Pot ser el caso "vertedero"?? .... Bueno la cosa es molt seria

Anónimo dijo...

jo crec que hi ha que anar al tribunal de comptes del estat...però que és això que ha passat,quin nom té? ni idea...hay algún abogado en la sala???

Brigitte B.

Ricardito dijo...

La última opció que planteja Toni també és raonable, per què no? Se pot haver actuat de bona fe, sense cap mala intenció. Això eliminaria la responsabilitat moral però continua sent una cagada molt gran. La bona fe i la innocència a que se refereix Toni no excusen una gestió, a priori, nefasta de l'assumpte. Una cagada que ens ha costat els contribuents un bon grapat d'euros.

No estaria de més que a qui li corresponga assumisca la responsabilitat i done la cara. No se pot callar i passar pàgina com si no haguera passat res. La gent parla, si dieun moltes barbaritats i la bola se fa cada volta més gran. S'ha de ser valent i no només donar la cara quan se fan les coses bé, també s'ha de donar quan venen magres...

Anónimo dijo...

AUDITORIA, AUDITORIA, AUDITORIA, AUDITORIA, AUDITORIA, AUDITORIA, AUDITORIA, AUDITORIA,AUDITORIA, AUDITORIA, AUDITORIA, AUDITORIA, ........... I Sabrem qui es este tio i la de barbaritats que ha fet

Anónimo dijo...

PERO QUE REINÚTILS (O LLADRES) QUE SON. PER L'AMOR DE DEU!!!

Anónimo dijo...

Açò no és nou. Se sap que els diners immobiliaris ho poden comprar tot, inclús les voluntats de ferro (que no és el cas). La cosa té el seu propi vocabulari: Atrapar, agarrar, comissions, deixar-se untar, posar la mà, estelles, percentatges, que-hay-de-lo-mío, ... Ningú com Forges per a explicar-ho gràficament. La veritat és que ha de ser difícil veure circular tants bitllets davant dels teus nassos i no acostar les mans a la sequia.
En la història local hi ha un abans i un després de Castalla la Nova. No és el mateix un poble amb urba que sense ella, i la dels Campellos va ser un regalet enverinat que ens està marcant i ens marcarà per a tota la vida, encara que hi ha qui opina que és "el progrés".
Quant als votants: Per a la pròxima convocatòria (és el que toca en els llocs amb urba) se subministrarà a l'elector un kit compost de pinça per al nas, embena per als ullets i pomada per a les borradures.

Sigrid.

Anónimo dijo...

El Sr. Alcalde un quart d'hora després de que els resultats de les eleccions es publicara a la web del ministeri, encara deia que tenia la majoria absoluta amb nou concejals. Quan ja era molt evident, les llengües diuen que es va clavar al seu despatx i va estar un hora ell soles. Estaria pensant que com en facen una AUDITORIA vaig a passar una llarga temporada a la “sombra”. Així que el millor serà fer-li un AUDITORIA ja. I publicar-ho tot.

Anónimo dijo...

Sabem que a Maite no li dexa el partit presentar-se com alcaldessa, sambem que ella mai pactaría amb Paneta, donç ella sap quantes marranaes ha fet el Sr Prats..

Sabem que el fill de Pota anirà contra Paneta segur. i sols pactarien en PP si sen va Paneta..


Pero i el BLOC??, que tanta gent jove il.lusiona amb el canvi ha votat... ¿ PACTARÂ ??? es dexaxà comprar el BLOC...jo pense que ho intentaràn de totes les maneres pero no se si el BLOC es mantendrà ferme.

Anónimo dijo...

No se com podeu dir que l'alcalde es un inutil, amb la de dines que esta embutxacanse, que jo en tota la vida fen feina podre, como podeu dir que es un inutil, al contrari, es molt inteligent, el inutil soc jo, fen feina honradament, sere imbesil, aixo si, puc anar amb la cara ben alta per el poble,
i voste senyor Prats???
pot dormir tranquil???
pot anar en la cara alça per el poble???

Amadower dijo...

Toni, tan clar com sempre! Bon treball!
I moltes gracies a tu i Marisol per contar el que en realitat pasa a Castalla, em feu sentir mes prop del poble que mai!
Un abraç,

Amador

Anónimo dijo...

Explicacions del psoe JA.
AUDITORIA JA.
Primera mesura del nou Ajuntament:
Declaració de paneta persona non grata a Castalla.

Anónimo dijo...

El pasado viernes asistimos a uno de los episodios más bochornosos de nuestra vida política local. El Sr. Alcalde José Luis Prats conseguía aprobar una de las cargas económicas más vejatorias para las arcas municipales de los últimos años. Con el voto a favor del Concejal del PSOE, que protagonizó la dolorosa traición a su pueblo, a su partido y a su compañera Maite.

El caso bien merece una explicación y lo primero es situar la escena del Pleno. En el mismo, Maite consensuó (como siempre) antes de proceder a la votación de los asuntos, cual debía ser el sentido de los votos. Maite y Juan José (el concejal del PSOE) acordaron el voto negativo para la asunción por parte del Ayuntamiento de los gastos de urbanización restantes en Castalla Internacional. Dado que el tema era de especial gravedad, Maite contactó con toda la oposición para que esta barbaridad no saliera adelante.

Cuando se procedió a la votación Juan José votó favorablemente, lo cual produjo de inmediato la indignación de Maite y la discusión en la propia mesa de plenos. Otros Concejales también increparon al tránsfuga, espetándole unos y otros que se había vendido al Alcalde. Aparecieron los intereses personales del Concejal, al parecer un mes antes su hijo había sido colocado en la empresa de parques y jardines contratada por el Ayuntamiento. El Sr. Alcalde sonreía sarcásticamente satisfecho. Juan José abandona el lugar de los hechos.

Nada más terminar el Pleno, Maite llama a varios miembros del PSOE y con lágrimas en los ojos describe la traición ¿Y ahora qué? Algunos aconsejan sacarlo en prensa, pero finalmente, y tras la intensa campaña de manipulación de los medios de comunicación locales llevada a cabo por el PP, se llega al consenso de esperar al lunes y emprender todas las acciones necesarias para tratar de invalidar el acuerdo del Pleno.

Efectivamente, el lunes se inician las consultas para depurar responsabilidades de los Concejales que votaron a favor de la controvertida decisión, incluidas las internas en referencia al Concejal tránsfuga del PSOE.

En este pleno convocado alevosamente a dos días de las elecciones, una vez más el Sr. Prats ha puesto de manifiesto que no repara en nada con tal de conseguir sus intereses, aunque ello le cueste a su pueblo 1 millón 500 mil euros, más los gastos que excedan de las obras pendientes, más la dignidad del Concejal del PSOE, la suya no la incluyo porque creo que carece de ella.

Este era un pleno estratégicamente pensado para comprar los votos de los residentes en Castalla Internacional. Sabía que se jugaba la continuidad en el cargo que tanto dinero le ha proporcionado, y por ello no dudó en comprar la voluntad de un Concejal que ya no tenía hueco en las listas del PSOE.

Solo por esta villanía merecería perder la alcaldía, pero es que en el caso de no estar ante unos hechos delictivos, estaríamos como poco ante una de las más nefastas gestiones que nuestro Ayuntamiento ha tenido. Creo que es el momento de que el Sr. Prats pase a la oposición, o a los banquillos del juzgado.


DEL TRÁFICO DE INFLUENCIAS.
Artículo 428.
El funcionario público o autoridad que influyere en otro funcionario público o autoridad prevaliéndose del ejercicio de las facultades de su cargo o de cualquier otra situación derivada de su relación personal o jerárquica con éste o con otro funcionario o autoridad para conseguir una resolución que le pueda generar directa o indirectamente un beneficio económico para sí o para un tercero, incurrirá en las penas de prisión de seis meses a dos años, multa del tanto al duplo del beneficio perseguido u obtenido e inhabilitación especial para empleo o cargo público por tiempo de tres a seis años. Si obtuviere el beneficio perseguido, estas penas se impondrán en su mitad superior.

Sole dijo...

puff...indignant tot... però el que més més més més m'indigna no són les actuacions del senyor Prats (que ja sabem de quin peu coixeja), sinó la ignorància dels fets, de no saber fins on és capaç d'arribar. Eixa ignorància és la que fa que traga 8 concejals.

Indignant...


pd. Marisol alcaldesa!!!

caguenlau dijo...

D'on vos creieu que eixíen els cafenets??

PANETA DIMISIÓ
AJUNTAMENT AUTORIA
MARISOL ALCALDESA

Anónimo dijo...

Buenas tardes a todos.
Efectivamente esta trama efectuada y puesta en escena en el ayuntamiento de castalla se puede calificar como muy grave y si efectivamente todo ha ocurrido como se ha narrado anteriormente, hay alguin que pida responsabilidades a alguien, publicamente,¿ que explicaciones da el P.S.O.E. ?? ¿ ALGUIEN DA LA CARA PARA AUNQUE SEA PEDIR PERDON ??? no debemos de olvidar que este concejal que presuntamente se ha vendido, no sabemos si la compra ha sido en especie o metalico, pertenece al P.S.O.E ¿ lo ha expusado el P.S.O.E. de sus filas o todavia es un miembro de esta agrupacion ???
solo pido explicaciones y que alguien de la cara ¿ es esta la claridad que promete el P.S.O.E. ???

Anónimo dijo...

Per a la gent que demana responsabilitats legals, s'ha de dir que, sense ser un entés en el tema, jo pense que tot allò que es conta a l'article és legal. Es va votar en una junta de govern, es va aprovar amb un informe d'un enginyer (siga quin siga). I van perdonar un milió i mig perquè l'informe deia que no feien falta.

El que siga legal, no vol dir que estiga bé. Però que si no hi ha més informació, l'assumpte és queda ahí. Tota la resta són especulacions que tots ens fem però que, mentre que ningú puga provar-les, no passen de ser especulacions.

Jo he arribat a la conclusió que en el món actual, tan ple d'informacions d'una banda i altra, moltes vegades ens hem de moure per intuïcions. En este assumpte cadascú tindrà les seues. Han pecat de poc llestos, de massa llestos, els han enganyat amb bona fe... En funció de la relació de cadascú amb les persones, la intuïció pot dir-nos que ha passat una cosa o altra.

La meua experiència és contradictòria. Hi ha persones en la llista del PP que m'han demostrat que són molt de fiar (fins i tot, en este cas), i altres que m'han enganyat més d'una volta. Quan t'enganyen més d'una volta, passa com en el conte de Pere i el llop. Ja no es tornes a fiar mai. La confiança és una de les coses que més costa recuperar.

Una abraçada als amics que han escrit per ací! Missatges des de Nova York, Berlin... Quin nivellasso. Els missatges venen bé, perquè unes tres vegades al dia tinc com punxades de "a mi qui em mana ficar-me en estos embolics. Jo que faig enmig d'açò de nou. No aprenc, no aprenc res." La resta del temps m'enganye a mi mateixa amb la idea de que no puc estar exigint tot el dia honradesa i comportaments cívics i jo passar olímpicament de les coses que pense i m'arriben. Pur orgull, no ens enganyem, que em tinc supercalat.

Toni.

Anónimo dijo...

Per a mi TAMBÉ hi han 2 preguntes:

1_ qui son els que van fer els nous informes fent cas omis als dels técnics de l´ajuntament? I per quin motiu??
2_ per que l´ajuntament ha consentit astó?? Per quin motiu ???

Es indignant!!!

Qui son eixos tecnics que contradiuen el que diuen altres???
Això es una falta de professionalitat como la copa un pino.. o una maneta ben omplideta.. ja hi ha prou d'adjudicacions d'obres i projectes als primers qeu passen però això si, que son fidels amb el sr. doctor..

Diari de Castalla - Castalla al dia dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Diari de Castalla - Castalla al dia dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Diari de Castalla - Castalla al dia dijo...

Hola! No acostume a fer comentaris. Tanmateix, en aquest cas, per al·lusions, a aquest 'anónimo' que m'acusa de CENSURA, només dir-li unes quantes coses:

1) NO he posat aquesta notícia perquè NO la sabia, ni tenia els documents en qüestió, NO perquè l'haja ocultat. Per si no ho saps, fa 11 anys que no visc a Castalla i, com comprendràs, assistir als plenaris em resulta complicat. El mèrit, en aquest cas, és tot per a 'Quina Castalla Volem?' i per a Toni.

2) NO tinc cap problema amb CAP partit polític. TOTS m'han passat coses i les he posades sense cap problema. M'han escrit -i cridat- gent del PP (dels dos PP), del PSOE, del BLOC i d'UCiD. I tots han tingut el seu espai en el bloc, sense distinció. Dubte que hi haja un partit polític castellut descontent amb la informació de la campanya que hem oferit.

3) Si censurar és no publicar comentaris amb al·lusions a la vida personal de les persones (siguen polítics locals, periodistes, o qui siga), SÍ, censure. A 'Diari de Castalla' no tenen cabuda ni les desqualificacions professionals i, molt menys, les personals (menys encara si venen de gent que no és capaç ni de donar la cara).

4) Això de què publique "tot el que li interessa" a Paneta t'ho acabes d'inventar. Publique coses de Paneta, coses del Sobe, coses d'UCiD, coses de Maite, coses de l'Ajuntament, coses d'Esports, coses de gent que fa coses bones pel poble, coses d'esportistes, de fotògrafs... I tot amb LA MILLOR INTENCIÓ, SENSE FALTAR A NINGÚ.

5) Et recorde, a més, que ho faig D'UNA MANERA TOTALMENT DESINTERESSADA (dit d'una altra manera, sense cobrar).

6) També dir-te que aquest bloc es fa amb uns recursos mínims: un ordinador, moltes ganes i la col·laboració de molta gent que al llarg d'aquests cinc anys m'ha enviat fotos, vídeos, etc. amb la il·lusió de veure-ho publicat. I que sàpiques que és UNA SATISFACCIÓ saber que la gent ho segueix, que s'ho mira. Només cal veure el dia de les eleccions: 11.000 pàgines vistes.

7) I tot, com ja he dit abans i no em canse de repetir, amb la MILLOR VOLUNTAT.

8) Ah! I si tant fàcil ho veus, posa't. Jo aprofite les hores del meu temps lliure en fer una cosa en la que crec: informar a la gent de Castalla del que passa al poble.

Si tens alguna al·legació més a fer, señor "anónimo", escriu-me un e-mail a info@diaridecastalla.com. Estaré encantada de contestar tots els teus dubtes.

Kiko el Sek dijo...

Si senyor, Marisol!!!!!

Visca la mare que t'ha parit!!!!

Sole dijo...

Marisol for mayor!

Anónimo dijo...

Tots ho sabíen, tots ho sabíem, tots els qui el van posar ahí ho sabíen; la pregunta és PER QUÉ:
Des d'ací espere que en la negociació de la formació de l'Ajuntament es tinga el màxim de trellat i respecte pel poble de Castalla, perque antes ho sabíem, pero ara ja ho hem patit; tots, inclús els qui van amb ell sabem com se les gasta. Quatre anys més convertirien Castalla en un femer social.

jordi kukat dijo...

Jo estic flipant a colors.. XDDD

De veritat, que s'aprofite com s'ha aprofitat Paneta és lamentable. Si és veritat el que m'han contat, és mooooooolt fort. Que s'aprofite així de la gent per a comprar-la l'únic que demostra és la classe de mostre repugnant que és.
I jo em pregunte quan veig el seu mur de Facebook...qui és més patètic? ell o els qui li la lleplen constantment??
mmm....és una pregunta sense resposta.

Farteta de tot ja dijo...

Ei, han vist a un senyor alcalde molt nomenat últimament este matí a l'aeroport d'Alacant. Opcions:

-Viatge de vacances (un dijous, cobrant 5.000 napos al mes i amb plena crisi en Castalla, el poble que tant vol).

- Fugida amb totes les de la llei. A Andorra? Suïssa? Les illes Caimán?

Mira a vorer què t'apanya més...

Anónimo dijo...

Vaja tela quina gent aquets del PSOE que et venen a cualsevol preu..... i estos volen ser l´oposicio....
Ara segur que pacten amb poteta fill per obtindre poder.... menuts son estos.

Anónimo dijo...

EL IMPERIO POTA CONTRATACA, PANETA EL TRUYO ESTA CERCA.

JA JA JA

PSOE-PSPV Castalla dijo...

El PSOE de Castalla iniciando su andadura después de las elecciones y en coherencia con las lineas básicas de su campaña desea aclarar la cuestión que Toni expone en su artículo del 25 de mayo de 2011 en el blog "Quina Castalla Volem".

EN HONOR A LA VERDAD

Quizás pudiera parecer que deberíamos dejar el artículo tal cual ya que así parece que haga más daño al PP.
Pero nuestro interés no está en hacer daño a nadie sino en que la verdad se sepa.
Y si la verdad dulcifica un poco el tema pues bien venida sea.

Vayamos al tema. Si bien en general los hechos son como se cuentan, hasta donde la información que se nos ha facilitado nos permite, hay que precisar dos cuestiones.

1ª.- El más que probable daño a las arcas municipales no viene de la propuesta aprobada en el polémico Pleno del día 20 pasado.
2ª.- El más que probable daño a las arcas municipales viene de lo aprobado en una Comisión de Gobierno en agosto de 2010.

En efecto. Hagamos unas pequeñas referencias al expediente de "Los Campellos 2" o segunda fase de Castalla Internacional.
En Mayo de 2006 se aprueba definitivamente el expediente.
En Noviembre de 2006 se firma el Convenio Regulador para la urbanización del Sector.
---En dicho convenio se estipula que las obras de urbanización se acabarán antes de final de 2009.
---El importe de las mismas según el citado Convenio ascendía a 5.038.876'53 €.
---Y para garantizar dichos compromisos se aportaba una aval bancario por 2.369.524'40 €
En mayo de 2010 el urbanizador, MARSADI, NO HA TERMINADO LAS OBRAS de urbanización establecidas en el Convenio., y sin embargo se atreve a solicitar que se le aminore el Aval bancario en 1.516.395'30 €.
Y SORPRENDENTEMENTE la Comisión de Gobierno en agosto de 2010 accede a su petición y el Aval se queda en 853.129'10 €. Y ello sin un informe de los Técnicos Municipales que garantizara la suficiencia de esos euros para terminar dichas obras. Al menos nosotros no hemos visto dicho informe, y mal puede existir ya que posteriormente a primeros de 2011 aparece un Informe técnico que afirma que las obras que faltan por ejecutar ascienden a más de dos millones de euros.
UNA DECISION POLITICA QUE DEJA AL AYUNTAMIENTO CON UNA OBLIGACION Y SIN LA GARANTIA DINERARIA SUFICIENTE PARA HACERLE FRENTE.
Y como consecuencia de ese perjuicio MARSADI NO termina con sus obligaciones, pero SI recupera ese 1'5 millones de euros para su bolsillo.

La decisión del último Pleno del 20 de mayo pasado lo único que ha hecho es asumir la situación y obligarse a terminar las obras por parte del Ayuntamiento e incautarse de lo que queda del aval, o sea los 853.129'10 €.

La precisión que queremos hacer es la siguiente.

No es totalmente cierto que el Ayuntamiento deba pagar lo que falte y lo perdamos de forma pura y dura los vecinos de Castalla.
La verdad es que queda la garantía de los terrenos de Castalla Internacional. Es decir que todo lo que deba añadir el Ayuntamiento para terminar las obras podrá embargar parcelas para recuperar dichas cantidades.
Pero también es verdad que aunque el Ayuntamiento tenga derecho a ello, la cuestión es ¿ podrá realmente recuperar el dinero por esta vía ?
¿ O al final lo que habrá conseguido MARSADI es venderle al Ayuntamiento lo que no ha podido venderle a nadie ?

Y lo que, finalmente, también está muy claro es que la Comisión de Gobierno tenía mucho más que agradecerle a MARSADI que al pueblo de Castalla.

Seguiremos informando de todo lo que sepamos.
AUDITORIA YA

Anónimo dijo...

AUDITORIA YA DE LOS ULTIMOS 24 AÑOS, POR FAVOR.

Anónimo dijo...

auditoria ya dels ultims quatre anys... i ningu en respon a les dos preguntes que hem fet dos persones....

Anónimo dijo...

SEÑOR PRATS CON TODO LO QUE USTED HA SIDO PARA CASTALLA, ¿COMO ES POSIBLE QUE UTILICE A UNA PERSONA DISCAPACITADA COMO MONEDA DE CAMBIO?

USTED NO TIENE VERGÜENZA, USTED AUN SE ATREVE A REIRSE SARCASTICAMENTE DELANTE DE UN PLENO, USTED ESTA AHORA MISMO INTENTANDO COMPRAR UN VOTO, USTED LO ÚNICO QUE TIENE QUE HACER ES DIMITIR YA, USTED LO QUE TIENE QUE HACER ES IRSE DE CASTALLA, USTED ES UN JETA, USTED LA SUERTE QUE TIENE ES QUE NADIE VA A LA FISCALIA, PERO YA ESTA BIEN, DIGNIDAD POR Y PARA CASTALLA.

AUDITORIA YA, ESPERO UN TRIPARTITO ESE TIO NO PUEDE SEGUIR AHÍ.

EL TRUYO ESTA CERCA, EL DÍA QUE IMPUTEN A PANETA SERÁ POR MUCHAS CAUSAS VEREMOS CON QUE DINERO PAGARÁ SU DEFENSA YA QUE NO PODRÁ SEGUIR HACIENDO FACTURAS FALSAS PARA FINANCIARSE.

VAMOS A IR HASTA EL FINAL PARA QUE LA GENTE DE CASTALLA SEPA EL DAÑO QUE HAS HECHO AL PUEBLO Y PREPARATE QUE VAN A CAER CON USTED TODOS TUS COMPLICES.

Anónimo dijo...

Hola a todos,

Antetodo dejaros claro que no me importa nada la política, ni a nivel local, ni a nivel estatal, ninguna, me parecen gente sin preparación en puestos de mucha responsabilidad, no existe una cultura política, como puede haber en otros países y eso me aleja de la misma,

Solo quería hacer una matización desde el mayor de los respetos, aquí se esta hablando y se esta diciendo que el Ayto.de Castalla le ha condonado la deuda a la mercantil Marsadi en 1.5 millones de euros, y debo decir que en ningún caso esto es así, nunca ha habido dinero contante y sonante por el medio, lo que la mercantil Marsadi pide y el Ayto. le concede, es una minoración del Aval, el hecho de que el Ayto. hubiera mantenido el Aval original, no hubiera garantizado el cobro ya que la citada mercantil esta en proceso de Concurso de Acreedores,

Según los datos de las ultimas cuentas presentadas en el Registro Mercantil, Marsadi tiene un pasivo de 2.35 millones de euros, del cual no podrá ejecutarse en Ley Concursal mas allá del 15%, siendo optimistas, con lo que vengo a decir, que en poco o en nada afecta a las arcas municipales la toma de esa decisión, ahora bien, ignoro si para tomar la mencionada decisión se han infringido leyes, creo que si, y creo que demostrables, pero, hablando y ciñéndonos unicamente al efecto monetario, este es nulo.

P.S.G.

Anónimo dijo...

No quiero convertir esto en una discusión propia de Derecho Mercantil, pero creo que es importante tener en cuenta que tanto la garantia inicial como la segunda (después de la reducción) tienen por obligación que estar avaladas por una Sociedad competente (Banco o Sdad. de Garantía) si la empresa esta en concurso de acreedores el problema lo tiene el Banco o Sdad. con Marsadi, no el Ayto. El Ayto. en este caso no actua como acreedor de Marsadi sino el Banco o Sdad. Sin conocer en este caso si el aval tiene fecha de vencimiento cumplida o no o tiene algúna cláusula que desconocemos, este creo que es el caso que nos ocupa.

Anónimo dijo...

Señor PSG apolítico !

Que marsadi este en concurso de acreedores no significa que el aval depositado en el ayto. Y respaldado por entidad financiera no se pueda requerir.

Como bien se denomina "aval" o garantía bancaria, tiene como finalidad ser provisión de fondos ante posibles circunstancias...

Así que el dinero si o si era de Castalla y lo que tu defiendes no tiene sentido.

Lo siento busca otro argumento para limpiar la imagen del sr Prats , eso si siempre desde tu postura apolítica.

Ah una cosa inteligente has dicho y pienso que es fundamental ; y es que la clse política este perfectamente preparada tanto a nivel de estudios como a nivel profesional; ( p. Ej. Es indignante que la pajin sea ministra con la eso )

Anónimo dijo...

A tot aixó, no pot ser veritat el que diuen. Es comenta que l'Alcalde ha fugit de vacances mentre el poble está indignat per tot este tema. No pot ser, o coneixen al personatge, si pot ser.

Anónimo dijo...

Seraaa maravillosooo viajaaar hasta Mallorcaaa....

jordi kukat dijo...

No se açò molt bé de que va...
de fet he tingut que llegir-ho diverses vegades perquè no entenc molt d'aquestes coses: que si aval, que si fiances, incautar, finances... no són coses que jo vaja fent diàriament...

Però el que està clar és que si compres a una persona aprofitante de la discapacitat del seu fill és que alguna cosa dolenta de veritat hi ha darrere de tot açò... o que la persona que ho ha fet no té dignitat ni vergonya (que també pot ser).

Ja vorem.... va dir un cego.

Anónimo dijo...

En la meua opinio els avals son uns instruments que s'inclupixen sempre, si Marsadi no te un duro, el banc no pagara, ja buscara la manera, i si no al temps,

lo de Paneta de vacances, es normal, esta molt estresat de la campanya electoral.

amic Kukat, u has deixat claret, una cosa es la questio financera que no em fa gracia, pero, la questio moral encara men fa menos,

si el alcalde a comprat un vot a un concejal basanse en la discacitat fisica de una persona, es..... no tobre paraules per a descriure lo que pense.

Propose que de ara en avant en qualsevol acte al que acudixca Paneta se li xiule i se li chille fins que tinga que anarsen, que es done compte que no el volem al poble malgrat els 8 concejals que a tret.

Anónimo dijo...

pos ni un suposat tecnic ni l´altre
ens au aclarit res vosatros si que esteu preparats no la pagin, ara be pa no agradavos la politica, el llenguage en el cual vos espreseu es lo mes paregut al dels politics que ens estan governant.
crec que pa ser politic sols fa falta tindrer sentit com.
i molts dels que tenen carreres les aprofiten per a ferse rics en cuatre dies. Merda de pais

Anónimo dijo...

Porque no se televisan los plenos?

Anónimo dijo...

PSG ha venido a decir esto: Igual da que el aval sea de 800.000 que de 2'3 millones, si total Marsadi no tiene un duro. Da lo mismo que la fianza sea de tal o de tal.

Pero la cuestión de fondo es, ¿Porque se reduce la fianza? ¿Que gana el ayuntamiento con ello? ¿Que gana Castalla con esa reducción? Si da lo mismo 800.000 que 2'3 millones de fianza ¿Porque la empresa lo pide y el ayuntamiento se lo concede? Eso es lo que no se entiende.

Respecto al PSOE, tiene razón en que la parte más importante del asunto es la reducción de fianza. Pero también se quiere saber porque uno de sus miembros vota en contra de lo que el partido considera que es mejor para el pueblo. Y esa parte no la ha explicado.

Anónimo dijo...

Home, lo de Paneta no és normal, ni de vacances ni en el poble. Este home ha demostrat que ni te vergonya ni la coneix. No entenc com no se mos queda clar a tota la gent.

Esquena ampla, això si que ho te ell.I nosaltres mentres, a pagar tot el que ell s'embuxaca. Sense paraules.

#elquehafetpanetasenseparaules

Anónimo dijo...

Paneta lleva toda la semana en Valencia. Tal vez le estén buscando el hueco adecuado en cualquier administración (por nefasto para los intereses del PP)para que puedan pactar PP y UCiD.
Ojalá y se vaya, este personaje es perjudicial para la vida en común de los ciudadanos de Castalla. Paneta lárgate que se acabó la pastuki.

Anónimo dijo...

Per favor toni o qi siga, qi son els técnica q contradicen o fan informe? Qi les designa?. Gracies.

Anónimo dijo...

Si juzgan ha paneta salgo con el alcabuz para celebrarlo

Anónimo dijo...

" la dirección nacional del PP pretende que los dos sectores pacten".
Esto es lo q dice el períodico el País en alusión a todo lo q está pasando en la Provincia de Alicante. En Génova van ha hacer lo posible para no perder los feudos peperos de Alicante y para ello haran lo q haga falta....Conclusión: PP-Ucid de la maneta altra volta.....quina llastima.

Anónimo dijo...

YEEEE! QUE LA PAJIN SÍ QUE TE ESTUDIS UNIVERSITARIS...

VA ESTUDIAR A LA UNIVERSITAT D'ALACANT! MIRA QUE EM VA DONAR PEL TENDRE EN EL CONSELL D'ALUMNES!

ALTRA COSA QUE SAPIA O VULLGA USARLOS!

EL MATEIX LI PASSA A PANETA, MOLT ESTUDI MOLTA MEDICINA PERO LO QUE AL FINAl LI IMPORTA ES LA SACA.

TOT EL MÓN OPINA QUE ESTAVA MILLOR DE METGE.

Anónimo dijo...

"NUNCA DES EXPLICACIONES: TUS AMIGOS NO LAS NECESITAMOS Y TUS ENEMIGOS NO LAS CREERAN" Loli Alcover a Jose Luis Prats

Loli acabas de resumir cuatro años de gestión municipal patética:

Dividir al pueblo de Castalla entre "amigos y enmigos" es un error que nunca debe cometer un representante del pueblo.

"Nunca dar explicaciones", esta frase no concuerda con honradez, trasparencia, participación, etc..

Vamos, que todas esas cosas que en campaña os llenais la boca los políticos y os cansaís de decir, ahora no sirven para nada y al resto de "amigos" que apoyan este comentario, algunos sereís concejales los próximos cuatro años, si esto es una declaración de intenciones....

Un consejo, si me lo permites, que no se os vea tanto el plumero.

Lusa dijo...

Hola a todo el mundo:después de leer todas las opiniones y de saber q el administrador no se hace responsable de las opiniones vertidas en este bloc....quiero deciros que las personas q si firman con su nombre y que son conocidas por todos si pueden tener algún problema con el susodicho personaja que todos sabemos como se las gasta.
Bueno lo q quiero deciros es que la imputación de un delito a alguien, según el Código penal, debe ser probado al igual que su autor xq que sino se nos podrá imputar a nosotros un delito de calumnias, recogido en el art. 205 del Cp. Todos sabemos q tenemos derecho a la libertad de expresión y de información, pero respecto a la libertad de información, según el Código penal, sólo abarca la de contenido veraz que pueda demostrarse, es decir que no nos podemos amparar en el ejercicio de dicha libertad si no constatamos la veracidad del hecho.
Bueno, yo sólo queria informaros de como va esto, y aunque creo q muchos ya lo sabeis , me he visto moralmente obligada a ello xq hay gente aqui a la q estimo. Espero no haberos aburrido. Un saludo a todos.

Anónimo dijo...

Suposem que Camps ve al rescat de Paneta i ha mobilitzat a les persones del partit que sempre han tingut gran influència i control sobre el PP de Castalla per a forçar el suport de Paqui a Paneta.
Suposem que hi ha molts compromisos passats i futurs sobre la taula.
¿Podrà Paqui mantenir el que s'ha dit en les passades eleccions?
¿Prevaldran els interessos de Castalla?
¿Tindrà Paqui la suficient temprança per a aguantar els envits de Camps i els seus xics?
No s'ha de perdre de vista que a Paneta li poden donar un càrrec en la Generalitat, cobrar el que cobra ara, i continuar sent alcalde de Castalla.
Camps al rescat !!

Anónimo dijo...

Ningú té en compte que hi ha una cosa pendent d'aprovar que pot passar a ser la carta mes important de cara al possible pacte PP-PP2. Ningú recorda ja de com van començar les baralles entre els dos bandos, fa ja tant de temps i han passat tantes coses que ens hem oblidat.

Algú recorda una cosa que s'anomena Pla General d'Ordenació Urbana?

Anónimo dijo...

La gestió del Sr. Paneta com Alcalde de Castalla en quatre anys ha segut nefasta, ha sucat els arques municipals, ha desfet un partit(PP),ha signat acordés ruinossos per l ´ajuntament, i ha quedat prou clar que molts dels mitjans de comunicació que ha pugut influenciar els ha influenciat i encara dubteu de qui és i que vol............. no meu crec.

Anónimo dijo...

Nota para navegantes;
Hoy es Domingo 29/05, ya se rumorea que el señor D. Jose Luis, ha realizado algunos aproximamientos buscando alianzas para conseguir una mayoria, de manera que suframos todos los castallenses otra vez su mandato a imagen y semejanza otros cuatros años más, pues bién, yo me quiero referir a aquellos que se puedan sentir tentados a seguir al "Mesias de Castalla" ( eso es lo que él se cree), a este personaje y a ese partido que el dice que representa ( algo que pongo en duda, y no se bién que partido es), el pueblo, nuestro pueblo, lo ha puesto en su lugar, no le queremos al frente de nuestro Ayuntamiento, está en el punto de mira, al igual que todos aquellos que se atrevan a desafiarnos y caer en la tentación de seguirle el juego, serán complices de todo lo que suceda, y no nos valdran escusas, ya que, todos conocemos al Mesias y a sus discipulos consentidores de todos sus caprichos, a cambio de sus favores.

Anónimo dijo...

Jo dic una cosa, si el PSOE de castalla savia de antema que Paneta regalava els diners a marsadi on suposadament senduria una comisioneta, segur que prou bona, perque no ho va destapar el mateix divendres.
O es que qui va ajudar a aquesta decicio va ser un del seu grup (que es prou mes grau).
Es a dir, Paneta representa al PP i per el que es pretent dir es brut.... pero no deixa de ser igual de brut un del PSOE,
En conclusio, son iguals de bruts uns i altres.

Anónimo dijo...

Qui son els tècnics externs que han fet eixos informes que recolzen la postura de l'alcalde?? qui son eixos tècnics? qui els busca o designa?? familia d'algú??? ... Tant mal està comprar com deixar-se comprar...

Anónimo dijo...

Quan és el pleno per a fer el govern? per favor, que algú ho diga!

Anónimo dijo...

El 11 de junio se constituye la neva corporación.

Anónimo dijo...

"Font de Mora quita la línea en valenciano
El conseller de Educación propone que todos los estudios en la Comunidad se impartan en tres lenguas" INFORMACION

Açi en Castalla els ho deixem facilet per a que governen.

Grácies Bloc i grácies PSOE.

sergi dijo...

l'acort de tornar part de la fiança a la empresa (sopose que es l'urbanitzador) del PAI, Castalla Internacional, va depositat el 15% en concepte de garantía de les despeses de urbanització. Segons les normes urbanístiques valencianes, l'urbanitzador pot demanar la devolució de la part de la garantía que estiga ejecutada, però hi han molts condicions, tal volta els tecnics no van encontrat justificat la devolució, entre altres coses, l'ajuntament no no cap obligació de tornala, fins que l'obra estiga finalitzada i amb l'acta de recepció, si l'informe l'ha fet un tecnic extern, deuria estar acordad con un contracte de prestació de serveis, be, no es tan fàcil acordar el que ha acordat l'ajuntament i el procediment está amenaçat de nulitat o anulabilitat. l'opocisió deuria tenirlo en compe,