viernes, 9 de julio de 2010

Reunió informativa el pròxim dilluns.


Després de la marxa del passat diumenge sembla que ja tenim un poc més clares les idees. Comencem a entendre de què va el PGOU, en quins aspecte afecta als nostres paisatges i a quins perills ens poden enfrontar. Però com sempre ocorre a este poble, ens movem per rumors, informacions contradictòries (segons qui t´ho conte) i una mescleta d´incertesa pel que pot passar i por absoluta per si es repeteix el que ja ha passat a Castalla.

És hora d´ajuntar-nos. Hora de posar-nos d´acord, intercanviar informacions i organitzar un pla d´accions per a que el que puga passar no ens agafe de sorpresa. Què podem fer com a ciutadans? Què passa amb les al·legacions presentades al PGOU fa quasi un any? Es pot canviar el maleït pla? Hi ha vies legals/cíviques/ciutadanes per les que puguem anar?

De totes estes coses parlarem el dilluns dia 12 de Juliol a les 20:00 h. a la casa de cultura de Castalla. Com que no hi ha temps per a més, di-li-ho als teus pares, comenta-li-ho als teus amics, fes-ho córrer demà a la plaça, trau el tema en la cerveseta del dissabte a mig dia i quan te´n vages dels moros el dissabte per la nit queda amb tot el món: ens veiem dilluns a les huit a la casa de cultura.


4 comentarios:

sin censura dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
sin censura dijo...

Nos gustaría que nos informarais de la reunión de ayer por la tarde ya que muchos no pudimos asistir, asi también estaríamos enterados, gracias

Anónimo dijo...

Creeu que es una bona noticia que l'alcalde estiga ahí darrere?

http://www.lasextanoticias.com/videos/ver/el_desafio_de_camps/294783

Anónimo dijo...

Us posse l'enllaç en dos parts:

http://www.lasextanoticias.com/videos
/ver/el_desafio_de_camps/294783