lunes, 8 de febrero de 2010

Un temps a l'adriá



Disculpeu les molesties, estem pensant.

I des de que vam veure al famós cuiner Ferrán Adriá en aquella roda de premsa dient que necessitava dos anys per a reflexionar i aixina tornar a sorprendre al seu més que valorat públic. Ací no hem parat de preguntar-nos, si ell necessita dos anys per a la seva cuina que temps necessitem els d'aquest blog per arreglar tot això?

Preguntes, preguntes i més preguntes...

11 comentarios:

la cap suprema dijo...

M´ho has llevat de la boca.

Anónimo dijo...

Ricardito's corner!!

Anónimo dijo...

pensad, pensad, Malditos!

Anónimo dijo...

Lo de "aixo", es posible ??,
pot ser que el nostre ajuntament estiga parat al novembre de 2008??, o te el M.I. una nova pagina q'estiga al dia ??.
Aixi es com volem promocionar el nostre poble ??
Igual l'empresa q'es dedica al manteniment de la web del M.I., cobra tots els mesos.
Reflexionem.............................................
Manda Huevos

Anónimo dijo...

QCV, la pregunta és: vos presentareu a les eleccions a arreglar-ho tot o no? Jo ho dic perquè tinc ganes de votar-vos, soles o en coalició, o com siga. Però presenteu-vos, va.

Anónimo dijo...

FerrÀn adriÀ

Anónimo dijo...

Podrieu deixar el "adrianisme" per un rato i preguntar, vosaltres que sabeu aon, si se sap algo de les cases eixes del casc antic, van dir que presentarien el projecte a febrer pero no se sap res de res.

Anónimo dijo...

Encara no se sap res de les cases del centre històric. Per mig de l'associació d'amics i veïns del centre històric sembla que podrem saber alguna cosa en una o dos setmanes. Estem parats perquè estem a l'espera... No ha eixit res encara i no sabem si això es preocupant o és bon senyal. Pel que ens han contat la gent que sap, la diferència entre un bon projecte i un mal projecte no són els diners, són bàsicament les ganes de fer-ho bé i de calfar-se el cap.

No sabem que ens tocarà en esta ocasió. No depén de nosaltres, ni de l'ajuntament. Si que depén de nosaltres i sobretot de l'ajuntament el parar l'assumpte o redefinir-lo si el projecte no encaixa amb el que és vol per al centre històric. Nosaltres ens hem manifestat públicament sobre quines coses volíem i jo supose que no serà res molt diferent al que vol l'ajuntament (esperem i desitgem, perquè saber, saber, sabem poc). Però està clar que la política a vegades té un ritme que no encaixa amb la realitat. Molta pressa per a unes coses i poca per a altres. I això ens encaixa tan poc que no ens veig jo presentant-nos a res...

Toni.

Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.