jueves, 26 de noviembre de 2009

Este cap de setmana hi ha res.



En efecte. Este cap de setmana a Castalla hi ha res de res. Hi havia festa als Moros Vells però amb les incidències de la pasada festa dels Mariners, s´ha optat per suprimir-la.

En el cafenet d´este matí m´han contat el que va passar el dissabte. La guardia civil als Mariners demanant permís de Conselleria per a fer la festa, cartell de l´aforo del local, extintors, guardies de seguretat i un llarg etcètera que, per suposat, la comparsa no tenia. I quina comparsa ho té? Cap. Comprenc els motius legals i de seguretat que no permeten fer festes als locals però, quina és l´altra opció?

Castalla no és precisament la capital de la cultura i de les opcions per a un dissabte per la nit. Vale que una festa als Moros Vells consisteix en beure i no creure però també implica estar en la gent, poder ballar sense estar de boda, fer ambientet de Festes, en fí, passar-ho bé.

Així que ja no hi ha res per a este cap de setmana. El de sempre: dispersar-nos pels bars, Escarabat, si es tércia, i a casa. No acabe jo d´entendre com va açò de la legalitat intermitent, que unes voltes s´apliquen les normes i altres no. Igual és que està la cosa malament i necessiten multar i recaudar. Igual és que ja no volen fer més festes en les comparses i se´ns ha acabat lo bo. En fí, a pesar de què el meu fege ho agrairà, em sap fatal que l´ambientet de poble que es fa en les festes dels Moros Vells es perda. Al final, arribarà la nada.

35 comentarios:

Anónimo dijo...

La culpa la té l'alcalde.

Anónimo dijo...

Home, tampoc és això, que l,alcalde así no te res que vore. la culpa és de la policia, que no sap cuan multar i cuan deixar a la gent viure en pau.

Anónimo dijo...

A mi me han dicho que es cosa de los bares de Castalla, que estan hartos de tanta fiesta en las comparsas ilegales. Que mierda.

Anónimo dijo...

Per qué no fa fred ja d'una punyetera voltaaaaaaaaaaaaa!!!!

Zp está carregant-se el clima.

Anónimo dijo...

queriamos ser "uropeo" pos ala a las 7 a dormir y a las 6 a trabajar "el que lo tenga claro" la polecia esta solo multa cuando los dejan los jefes
(amos ) del pueblo porque mira que se mama en la vaca con los bares a rebentar pero entonces la gente se rasca la "butjaca". pero prefieren que nuestros hijos vallan por ay de fuera con los coches i la mierda que algunos se meten en la barriga. ole ole mis gobernantes. que ganes de tecar els collons.
pare cabrejat.

Anónimo dijo...

Yo como niño que soy o en otras palabras adolescente, me disgusta mucho esta noticia, ya que soy menor y un sábado para nosotros es peor que un lunes, sin saber que hacer, ir al parque cuando hace frio, ir al Escarabat y que te digan que eres menor, gastarte dinero en bares o pubs, en cambio estas fiestas, se hacen y alli no pasas frio, haces amigos, bailas y nadie te mira con mala cara por no consumir. Se les esta yendo de las manos. No soy el unico.

Anónimo dijo...

Ojala lleven les berbenes de festes també!!!

Anónimo dijo...

No sé que comentar.

Anónimo dijo...

MAnolete, si no sabes que comentar, pa que te metes?

Anónimo dijo...

El q pasa es q els nostres politics, son tan llarcs q volen eixir ells a soles per ahi per a q no vegem les barbaritats q fan i q la gentola, aixi deuen de voremos, estigem a casa hasta el dia q les fassa falta q ixquem per a depositar la papereta q ells volen.
Diuen q pal 2012 el mon s'acaba, pero a este pas no crec q mos pugen aguantar tant de temps...............................
quisas l'acabem abans.

Uno q ix de tant en tant i tambe es pare.

Anónimo dijo...

Ja esta be de tanta sobre-proteccio de los salvadores de la patria, q ens deixen tranquils, ja esta be, no tenim prau problemas casqu amb el dia a dia q damunt volen dirigimos a la seua conveniencia, vamos, q ja no puc posar la calefacio o la foraca a casa, per q diuen q'es roin, ja no puc posar l'aire a l'estiu, per q diuen q no es bo.
En pareix "be", q no puga conduir el meu cotxe amb un sols cubata, pero q no puga anjuntarme amb els meus amics a una comparsa o a un local per agarrar un coma etilic, (un bon pet, diem abans)ja sen pasa de clar a oscur.
Esta clar, com ells tenem els seus chofers particulars, poden agarrar els pets q les done la gana.
El burro esta carreganse masa i no crec q puga caminar uns pasets mes.
Quina agonia q fan.

Anónimo dijo...

en tota la vida la policia no ha fet faena i ara a estes altures quant el poble ja pilla unes costums es posen a fer faena, que ho hagueren fet desde la primera festa, si tan saben del seu treball, no tenen ni idea i ara que els fa falta diners, ja no saben d´on traulos...son el pijor, ja ho diu la canço "poca policia, mucha diversión".
deuriem ixir als carrers a fer botellons tots a una i ahi no podrien posamos multes ni res i molestariem el doble a vorer si ens posaven un local,el que passa esque este poble tampoc te molt espirit de rebel·lia....vaig a deixar de comentar perque es utòpic! a castalla si et foten , calla!! com ho sabia el que va fer la frase!

Anónimo dijo...

Esta setmana han fet un bando ´´amenaza`` policia versus picoletos per els bar de castalla inclos a uno li van dir que no arribaba ha nadal.

Anónimo dijo...

Jo crec que el fí de les festes en les comparses (vaca, festes, olleta d´hivern, catalinetes, san isidro, carnaval) el que fan es oxigenar un poc i aíxí canviem un poc. Que sempre fer el mateix recorregut cansa un poc, per aixó jo crec que hem de lluitar per a conservar les festes de les comparses, uns en vaca, altres en festes i després dos o tres durant l´any.

Anónimo dijo...

Estos, Ajuntament i Policies (G.V., Municipal, Autonòmica) son uns cínics. Com pot ser que es fiquen tant amb les "festes" de les Comparses que fan un "bé social" i permiteixquen a bars sense llicencia i amb irregularitats continuant funcionant i amb denuncies i tot. Per que? No ho sé... o pot ser que tinguen interesos ocults? O es que no es veuen la punta el nas.

Anónimo dijo...

"No arrivaras a nadal"
Si es veritat q les nostres forçes d'orde public, son capasos de fer estos comentaris, simplement es deu de denunciar i arribar hasta la punta.
Que millor dia per a fer un sopar de sobaquillo i amb refrescos a cual sevol lloc centric de castalla q el proxim 6 de decembre, "DIA DE LA CONSTITUCION ESPAÑOLA".
Es pot posar un xiringito de bocates i refrescos, per si venen les forçes especials a sopar amb nosaltres per defensar la llibertat de les personetes normals.

Anónimo dijo...

no es culpa de los beres es culpa del alcalde tan guai que tenemos que ya no sabe como apretar la cuerda y ahora manda alos piccoletos a pedir papales y a no dejar trabajar a nadie,bastante tienen los bares con poder mantenerse en esta crisis que tenemos.

Cansonimo dijo...

normalment els picoletos es mouen en plan jarcor quan algú denúncia (i necessariament han de tancar expedient sobre la incidència denunciada) o quan els ho mana delegació de govern o trafic o jo que se...

acás penseu que s'avorrixen al patrol i pensen "anem a donar pel tendre"?

tampoc es cosa del alcalde... eixe li mana als munisipals, pero als picoletos no.

jo sospitaria dels amos dels bars... (pero me se dona igual perque no vaig als moros) Es més, em sembla lògic que denuncien: ells viuen de donar de beure, i a l'enemic ni aigua

(si per alguns d'ells fora, ho se de bona tinta, prohibirien inclus beure en els soparets de les casetes)

castalla es terra de bar, baralla i poligono industrial.

Anónimo dijo...

Que asco de poble , no fan res ni ningun concert .
buaaa

fora paneta!

jordi kukat dijo...

ojalà ho lleven tot i mos quedem en casa tancats tot el dia veient "Hombres mujeres i viceversa", "Fisica o Quimica" o "Salsa Rosa"!!!

Ai que boooo!
el marujeo!!

fora relacions personals autèntiques!...visca risto mejide!!!

PD: Es broma...Volem festes en les comparses i xarreta en la gent del poble! òstiò!

Anónimo dijo...

Com que hia res?
es pareix poc rebre un premit, enhorabona Toni.

la cap suprema dijo...

A Castalla, no a Onil...
Enhorabona estimat!

Ricardito dijo...

Enhorabona i birrota, no? jjj

Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
jordi kukat dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
jordi kukat dijo...

Visca els Sex Pistols, Telecinco i la violència gratuïta! jajaj

Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
The Vaquerman dijo...

¡Qué lástima!

Cada vez tengo un poco más claro la necesidad de un formato de discusión tipo foro o algo similar para evitar estos ataques personales basados en el anonimato.

Que verguenza...

Raúl dijo...

Lamentable lo de los ataques personales desde el anonimato, y más aún dirigiéndose a personas y familiares cercanos del atacado. Verguenza de anónimo.
Kukat, algo estarás haciendo bien cuando tanto anónimo se siente aludido. Ánimo y sigue así, que las sociedades avanzan porque existen los inconformistas. Sin gente como tu aún estaríamos en las cavernas.

jordi kukat dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
J.Carlos C. dijo...

No es podria crear un foro per a parlar d'aquest temes?

J.M.P.B dijo...

Si tens raó, igual que vaquerman, podríem fer un foro en el que hi haurien debats pacífics, em referisc als dels dos costats, en el que encara que pensem diferent puguerem debatir com amics i no en l'anonimat, on la vengança de algunes persones no estiguera.

Anónimo dijo...

“Brevísima y llena de congoja es, en cambio, la vida de los que olvidan el pasado, no se cuidan del presente y temen el porvenir.”

Anónimo dijo...

És un poc decepcionant després de intentar que el poble estiga animat, amb ambient...en definitiva....viu, que la estricta legalitat no ens deixe fer la nostra festeta....anirem a possar tots els papers al dia i les festes continuaran....que no ho dubte ningú....

Jesús López Blanco.