viernes, 13 de marzo de 2009

Castalla-Tombuctú



La inauguració de l´Auditori de Castalla ha tengut els seus pros i les seues contres. Els pros han vingut per part de l´Ajuntament i les contres pel poble. Construir un auditori nou a les afores tenint la Casa de Cultura al centre? No preguntar-li als músics quines són les seues necessitats? Utilitzar les noves aules de música per a donar ioga i gimnàstica de manteniment? La gent diria "Però açò quin trellat és?". I és que Castalla és així, surrealista com ella sola.

Des de que visc ací, farà ara uns vint-i-nou anys, que ho veig molt clar. Castalla és totalment Berlanguiana. L´ídol per excel·lència d´aquest blog es trobaria molt agust al nostre poble. Li encantaria assistir als plenaris els dimecres i vore les lliçons de ciutadania que allí s´imparteixen. Haguera gaudit a les reunions informatives del PGOU on l´Ajuntament no va parlar i la gent va començar a demanar el que li feia falta al poble. Jo esperava que algú demanara dos burres a l´estil Bienvenido Mr. Marshall però no s´hi va animar ningú.

Li haguera agradat també a Berlanga l´anterior legislatura Castalluda. Un anar i vindre de favors, amiguismes i interessos dignes del guió de La Escopeta Nacional. I a pesar de que està de moda salvar el Patrimonio Nacional, a nosaltres se´ns perd el nostre quan bufa bon vent o quan misteriosament desapareix. I és que a Castalla ens agrada anar a contracorrent. Quan el món global es dedica a plantar pins nosaltres llevem els nostres. Ara que la societat ens consciencem d´estalviar llum, nosaltres encenem un castell.

Tots aquests pensaments els explique per a recolzar el meu preg a l´Ajuntament. Ja que l´Auditori no està batejat i com que ja tenim un institut Enric Valor (o no? no sé), quin millor nom que el d´un valencià que sense saber-ho ens defineix en cada pel·lícula que roda. El passat divendres de mig any, a l´Auditori ho vaig vore clar quan l´Alcalde va agafar el micrófono per felicitar a la banda i, de paso, ens va comentar la necessitat real que hi havia d´aquest edifici, o el que és el mateix, "veus com sí que fea falta un auditori". A mí, que estava propet de l´escenari, em va semblar sentir al principi "como alcalde vuestro que soy...".

No sé si hauria d´arreplegar firmes o alguna cosa pareguda que recolzen el meu reclam però ja tot el que hem presentat per escrit no ens ha servit de res i este blog potser el veja algú de l´Ajuntament, crec que no seria massa productiu manifestar-me jo soles a la plaça.

En fí, que quan vinga Concha Velasco a fer de cabo d´escuadra en els Moros y Cristianos podrà fer la inauguració formal del nostre estimat "Auditori Luís Garcia Berlanga".


81 comentarios:

Anónimo dijo...

Em pareix apropiat, pero discrepe sobre la possibilitat que el nostre desinteresat alcalde s'aprope ni lo més mínim a la categoria del personatge que fa d'alcalde en bienvenido mister marshall.

Ah, si està llegint açò que sàpiga que li queda molta retòrica i molta interpretació per apendre; això que va dir a l'auditori de "podiem sentir l'olor a polvora quan tocava la banda" va resultar de lo més postís, que diria ma mare.
No resulta creíble; no mostra
convicció; no mostra serenitat. Ara que, al costat de joselino llegint una xulla arrugada mirant a terra i suan, paneta és tot un orador.

Anónimo dijo...

Enric Valor no té cap institut, li va llevar el nom Pota per ser d'esquerres i nacionalista (o per que li agrada fotre senzillament)

http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/74063,

http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/74152/,

Salut!

PD: Ovidi Montllor era actor, estaria bé també per a un auditori, no ? jajaja

Anónimo dijo...

Estimat Kukat. Si ens decantem per un actor millor un del poble, no? Què vos sembla el reconegut saineter castellut José Lino Rico?

Anónimo dijo...

Ovidi Montllor ja té un centre cultural a Alcoi. Jo vote pel Auditori Berlanga. Pero te que vindre ell a inaugurar-lo, aunque siga en la cadira de rodes..

Anónimo dijo...

Per a mi el millor nom que podriem posar-li al auditori, seria:

"FAMILIARES DE LA BANDA", per que s'ho merexen.

Anónimo dijo...

A mi FAMILIARES DE LA BANDA em sona com si la banda s,haguera ofegat, in memoriam, un poc tética la cosa. Vote per Berlanga. Quan es la manifestació? cap suprema, no estaras soles, jo m,apunte

Anónimo dijo...

Article sense desperdici:

http://ignasibellido.blogspot.com/2009/03/hem-conservat-les-fronteres-del-regne.html

Anónimo dijo...

je je je. Molt bona la observació de Castalla. Ara falta que l`ajuntament vos faga cas, que exe es altra historia. Si vos manifesteu en la plaça, jo tamé m`apunte.

Anónimo dijo...

jo també en manifeste, però vestida de mora com la conxa velasco a Paris-tombuctu...Anem a demanar-ho ja, que ací es capaç que per dur la contra li posen de nom Lina Morgan...no dic més¡

Michel des Assantes

Anónimo dijo...

Persupost, i al parque li posem "Alfredo Landa". Mare que flipats que esteu

Anónimo dijo...

Jo no em manifeste que si no em diuen pancartero.

Anónimo dijo...

Es cert que l'audiori sembla una pel.licula de Berlanga,jo com a usuariam'atreviria a dir que potria ser també perfectament un acudit de JAIMITO.
Si heu pujat dalt, hi han finestres tapades amb cartons i parers de plàstic, quan posen la clefacció hi ha que obrir portes si no ix misteriosament l'aire gelat,després també hi han portes a la planta superior que s'obrin i ¡¡sorpresa¡¡¡ caus al buit.
Es penos que en un auditori nou, acabaet d'estrenenar passen aquestes coses. Reflexionant un poc, que llastima de diners gastats.........

Anónimo dijo...

parlant de bamdes algu sap per que la banda jove i l´ateneu fan un concert a la mateixa hora en llocs diferents a castalla.
sera per evitar contaminacions ó per donarli a la gent mes aforo de concert de banda.
ole las cabezas pensantes, una gran secada- una gran arramullada.
i ara a triar a quin vas

Anónimo dijo...

Auditori CORREA AMIGO PARA O QUE HAGA FALTA.

Anónimo dijo...

auditorio el gran "BIGOTES" Y RAPIDAMENTE MONTAMOS UN GRAN EVENTO TIPO F1 AMERICAS CUP VOLVO OCEANS RACE o boda de agak o como se llame el lide de las juventudes franq

Anónimo dijo...

es deveres que Paneta es separa??? que fort! si es deveres ara sí que ha cavat la seua tumba política.

Anónimo dijo...

Bueno, jo he sentit alguna cosa relacionada en certa regidora pero com diu la cançò: "son rumores son rumores".

Anónimo dijo...

Será que los peperos no despotricaron contra el PSOE en un caso que no sabía si era o no era. Donde las dan las toman. Quien a hierro hiere, a hierro muere.

Anónimo dijo...

"Quien a hierro mata a hierro muere". Cuidemos el refranero coño.

Anónimo dijo...

Se confirman los rumores: el Alcalde está liado con una concejala.

Anónimo dijo...

Se confirman los rumores? Y de dónde te sacas esa confirmación si se puede saber?

Anónimo dijo...

Si, en Gisela, jejeje

Anónimo dijo...

Cheeeeeee...... Y que digan que no estamos entre los más destacados del mundo. Primero fué Clinton, después Sarkozy tercero, como no podia ser menos Paneta, para que despues digan que los de Castalla no estamos a la ultima en todo.
Esto era un secreto a voces.

Anónimo dijo...

Ara només queda que algú escriga el sainet "Las aventuras de Jose Luis Clintón y Sabina Lewinsky en el despacho monosipal".

Anónimo dijo...

Un secreto a voces que decís que se ha confirmado pero no decís cómo, quién o por qué se ha confirmado de una forma aparentemente tan segura e impepinable. Sinceramente, creo que no sois más que una panda de marujas sin oficio ni beneficio y con demasiado tiempo libre.

Anónimo dijo...

A mi, que vos fiqueu en politica, em pareix be, es mes, considere saludable arrimarli al politic, calfarli l'estora, si no s'acomoden en demasia i aixo no es bo.

Ara be, ficarse en coses personals, espere que no, espere que no sigueu de eixa ralea, no caigueu tant baix per favor.

Les coses politiques son una cosa i un carrec public comporta junt a ell, el escarni i la burla si se fa a mal, e inclus si se fa be, pero per aixo cobren, pero, les coses personals feu el favor de deixaro al marge, hi ha molta gent que patix de estes coses i no te perque sentirse mal amb comentaris facils i desagradables.

Un de tants.

YO, CLAUDIO dijo...

¿De verdad que esto le importa ha alguien? Aparte de sus respectivas familias, claro.
Yo creo en vuestro trabajo critico con el poder, pero si esto se convierte en "TOMBOLA", mas vale que hagais una mini serie en Movitel.

Anónimo dijo...

quina historia d'amor mes bonica...

Anónimo dijo...

Love is in the air.

J. Mariñas dijo...

SON JOVENS
SON GUAPOS
SON RICS
SON "POPULARS"
QUI PODRIA FRENAR L'AMOR?
ARA QUE LES CASE LINO A L'AUDITORI
QUE BONIC
QUE EMOCINANT
QUE DOLÇOR

Anónimo dijo...

sabina, no se que has vist en ell... (l'eròtica del poder?)

jo soc més jove i millor partit.

Anónimo dijo...

Si enganyen aixina a la parella, que no faran amb els diners del poble.

Apostem: Paneta anirà en el ciri a la provessó darrere de la mare de Deu?

Anónimo dijo...

No caiguem en la crítica fàcil, això és ser com ells.

Anónimo dijo...

Estos comentarios pueden considerare como una crítica fácil, burlona, chabacana o marujil. Pero si se analiza la situación más allá de la voluntad y la libertad de las personas, hay un trasfondo sociológico muy interesante.

Los políticos del PP representan actualmente la ideología neoliberal. Esta ideología sienta sus bases en el neoconservadurismo, una doctrina caracterizada por la ortodoxia religiosa y por una concepción de la familia dentro de los parámetros de la Iglesia Católica. Obviamente, tanto en este partido como en otros hay militantes y/o simpatizantes con un pensamiento que muchas veces difiere de la linea "oficial" marcada por el partido.
No obstante, no debemos olvidar que los líderes de los partidos políticos son el espejo donde se ven reflejados buena parte de sus votantes. Las conductas, dentro y fuera de la política, no pasan desapercibidas para la gente que depositó su voto y su confianza en unas personas para que las representasen no sólo políticamente, sino también moral y socialmente.

la cap suprema dijo...

Comencem parlant de l´auditori i mira tú com acabem... Crec que ja no fiquem més entrades, soles un espai obert per als comentaris.
Castalla està moguda!

Anónimo dijo...

La primavera, la sangre altera

Anónimo dijo...

vaja cacau... i jo que creia que liberal era el contrari de conservador...

Anónimo dijo...

El contrari de conservador és progressista. El liberalisme és un terme fonamentalment econòmic, que parla del lliure mercat o del capitalisme més agressiu. Per això conservador s'associa a liberal, actualment, neoliberal. Es dona una curiosa paradoxa entre el pensament conservador i els principis econòmics del liberalisme, però formen part de la ideologia dels partits de dreta.

En canvi, progressista o socialdemócrata seria l'antònim de liberal. El progressisme s'associa a la socialdemocràcia, és a dir, al socialisme. En termes econòmics un major intervencionisme o control de l'estat sobre l'economia. Encara que açò és molt complex. Als EUA, el partit demócrata, tot i ser "progressistes", econòmicament són liberals, no podem dir que siguen socialistes. Seria un partit d'esquerres però no a la europea.

Quin embolic, no?

Anónimo dijo...

Deixem-ho en que hui per hui, tots els partits son liberals... uns mes intervencionistes (un poquet...) i altres menos. El capitalisme, el lliure mercat, hui per hui es el statu quo, no es una opció política.

Per cert, que en el esquema actual (dreta liberal vs esquerra intervencionista) franco passaria per socialdemócrata...

Lo que no em quadra es que vajen (els peperos) de liberals en allò econòmic, però no en allò polític o moral... volen mercat lliure i 0 impostos, però en acabar volen ficar-se a dir-nos si lo nostre es matrimoni o no es matrimoni.

Xe... viviu i deixeu viure (igual que veneu i deixeu vendre)

Anónimo dijo...

I al crònica de Castalla?? Què vos pareix? Ve el del carro i quasi li posen la "alfombra roja" per a signar al llibre d´honor de l´ajuntament!! Qué vergonya!! De veres si Berlanga ho veiera de ben segur que tendria hores i hores per a guions de pel·lícules.

la cap suprema dijo...

Per aclarir aquestos termes politicoeconòmics tan confosos de vegades, us reproduisc una pintada que hi havia al parc de Castalla farà uns tres anys i que em va fer molta gràcia. Éste tema és més entretengut que l´altre!.
Posava:

1.Feudalisme: tens dos vakes. El teu senyor es keda en part de la llet.

2.Socialisme burocràtic: tens dos vakes. el govern les agafa i les posa en un estable amb les vakes de tots els altres. Allí les kuiden ex-criadors de gallines. Tú tens ke kuidar de les gallines. El govern et dona tanta llet i ous com les regulacions diuen ke necessites.

3.Feixisme: tens dos vakes. El govern les agafa, et kontrata per a ke les kuides i et ven la llet.

4.Comunisme pur: tens dos vakes. Els veins t´ajuden a kuidar-les i tots kompartiu la llet.

5.Comunisme de Camboya: tens dos vakes. El govern les agafa i et fussila.

6.Dictadura: tens dos vakes. El govern les agafa i et recluta per a l´exèrcit.

7.Democràcia representativa: tens dos vakes. Els teus veins eskullen a algú per a ke et diga ki es keda amb la llet.

8.Burocràcia: tens dos vakes. Al principi el govern et diu kom pots alimentar-les i kuan les pots ordenyar i et paga per a ke no les ordenyes. Després les agafa,se´n queda una, ordenya l´altra i llança la llet al riu. Després et diu que ompligues formularis explicant ké va passar amb els llitrets que falten.

9.Anarkia pura: tens dos vakes. O vens la llet a un tercer o els teus veins intentaran agafar ambdúes vakes i matar-les.

10.Anarko-capitalisme liberal: tens dos vakes. Vens una i contrates a l´altra.

11.Surrealisme: tens dos girafes. El govern t´exigeix que les ensenyes a tokar l´armònika.

Anónimo dijo...

que dius cap suprema... on va a parar... aquestes xorrades intel·lectuals no son ni de bon tros tan interessants com el tomate...

per cert molt bona la pintada... jo també la recorde, en el parquet dels ecuatorianos. Algún iluminat...

Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Anónimo dijo...

Redeu, quan iluminat circula per ací. Es poden dir més incoherències juntes que en el missatge anterior? Paneta porta tota la legislatura demostrant que no és de fiar, que enganya a tot el poble. Primer presentant-se sense avisar de que pensava posar-se eixe sueldo. Després mentint vilment en el tema de l'avinguda d'onil i del suposat "projecte" que tenia per al casc antic. I ara un tema personal anecdòtic que només confirma la trajectòria que porta. L'engany i la mentira. I què està fent per al poble? Quina obra ha fet? Què fa per a solucionar la crisis? Què fa per a crear puestos de treball? No està fent res, només que aprofintar-se'n personalment del càrrec amb l'engany i la mentira.

Anónimo dijo...

Acaba d'ixir Castalla en España directo. Que pena fem, i al alcalde no li ixia ni la veu de lo nerviós que estava. jejejejeje

Anónimo dijo...

A ixit Castalla?? Es per lo de les entrades de l'auditori??? Si es que... fem vergonya...

Anónimo dijo...

Rojos comeniños, dedicaros a trabajar y dejar de pensar tonterias. ya está bien hombre

Mefistófeles dijo...

Cito...
Os parece bonito?
Ir extendiendo bulos¡
y las pruebas¡ y los testigos¡..


Hasta aquí, de acuerdo. No acabo de entender como unas mentes supuestamente progresistas tienen tanto prejuicio a la hora de valorar la libertat individual de los demás, por mucho que se refieran a una persona pública.

citar...
Como no teneis nada real contra este equipo de gobierno, os dedicais calumniar a las personas mas decentes y honestas que jamas han governado este pueblucho de labriegos y verdureras.

De donde se desprende que, como los que gobiernan este pueblo también pertenecen a él, son 'labriegos y verdureras' ¿Qué es una verdurera, por cierto?


Pero claro, eso es lo que quereis vosotros, "LES VALENCIANS DE PURA SANG",quedaros solos en vuestro pais aunque sea descalzos y en la miseria.
NACIONALISMA RADICAL = POBREZA EXTREMA


¡Buen in crescendo! Y muy cierto, sin duda, ya que como los zapatos se hacen en Elda, nos quedaríamos sin ellos.


Solo los partidos conservadores son capaces de generar riqueza para todos , igualdad social y reestablecer una decencia moral, que se ha perdido en estos tiempos de gobierno de izquierdas nefasto para ese pais y, lo que es peor, para sus ciudadanos.


La verdad: hay frases que dañan al oido, por falsas. Y esta es una de ellas. ¿De verdad crees que un político, sea del signo que sea crea riqueza? ¿Tú sabes cómo se crea la riqueza? Demuestras que no.
Sólo ha habido una cosa en toda la historia de la humanidad que genere riqueza: Las ideas, los inventos. Ha trabajado más por la humanidad el que inventó el fuego, o el que inventó el motor de explosión que millones de personas juntas.

Si lo que tú dices fuese verdad, cualquier país con ideología dominante conservadora y mucha iniciativa privada -tipo Marruecos- sería riquísimo.

Ya vas descubriendo el porqué de la crisis actual (y de la que se avecina), ¿no? Fácil: porque aún hay gente que no sabe cómo se genera riqueza.

Mefistófeles dijo...

Ah! I atra cosa vaig a dir:
A mí lo que em preocupa, i molt, no és en absolut la situació personal del nostre alcalde, que me la replantimfla, la veritat, lo que em preocupa és el nivell d'endeutament de este ajuntament.
Tal i com figura en éste document de la administració (mirar en la pàg. 48, on apareix Castalla) el deute a 31/12/08 del ajuntament ascendeix a 1.664.000 € que haurem de pagar religiosament entre tots nosaltres.
Això sí em pareix preocupant... especialment en temps de crisi...

Creeu que els inversorets alemanets, que és d'on han eixit tots estos durets, van a perdonar-mos eixe xicotet deute?

Anónimo dijo...

en la pagina de castalla al dia donen la noticia que diu que Castalla estara presente en la feria de turismo de Valencia, ara que van a proposar de nou.
Podria ser una visita turistica per el caixs antic, baix del castell i que pasara per tots els enderrocs i jo l´amenaria "ESTO PASA POR ARREGLAR LAS CALLES MIENTRAS LA CASAS ESTAVAN DERRUMBANDOSE" despres algun pandorgo dira que sempre estem critican, que mai veiem res ben fet, i jo pregunte algu ha vist caisc antic tan desastros com el nostre, ames no esveu la mes minima preocupacio ni actuacio per part del consistori i jo pregunte si esta situacio pasara gobernant altres agueren montat un siri de tres parells de nasos pero no es pot estranyar res va caurer el campanar del connvent, per fer les obres de pisets hon anava ha ferse el centre de salut i no va passar res, manant POTA clar per aixo per ser un poble insensible tenim el que ens mereixem

COHETER INDIGNAT dijo...

Acabe de vore a Movitel el bando de l'ajntament. Queda totalment prohibit tirar cohets i petards el dia de Sant Francesc, baix sancio estipulada en la llei.....
Jo no he tirat un cohet borratxo mai de la vida, pero, qui son ells per erradicar costums, festes i tradicions del meu poble?

la cap suprema dijo...

igual és que han canviat els cohets de Sant Francesc per els bous embolats, que sembla que sí els agraden!

Cerdito dijo...

Hi ha una normativa autonòmica al respecte d'estes "activitats" que els ajuntaments han de complir o almenys donar a entendre que la segueixen. Altra cosa és que després facen la vista grossa i tire cohets tot quisqui.

Anónimo dijo...

lo del bou embolat va pels cuernos y el foc de les fogeres

Anónimo dijo...

Hola, vullguera fer una pregunta, a veure si es genera un torbellino d'idees que em salve de la situació d'estupor en la que em trobe:

Algú és capaç d'imaginar un cap de setmana més deplorable del que és habitual a Castalla? On aneu els qui no feu lo de sempre?

Anónimo dijo...

a on a on caga RAMON

Anónimo dijo...

Buf, stic una setmaneta fora i després llig, i els comentaris són horribles.

A mi em molesta un poc que la gent conteste a determinats comentaris com si els qui els escriguérem fórem els qui portem el blog.
No ens podem fer responsables de tot el que s'escriu ací. Podríem anar esborrant-ne, és cert, però com som un blog prou anàrquic en l'organització, mai ens posaríem d'acord sobre quines coses es borren i quines no. Igual deuríem posar unes normes, però clar, després estarien les interpretacions...

Per ara, no n'hem eliminat cap. Però jo sóc de l'opinió que no podem fer d'amplificador de la part més roïna dels pobles: els cotilleos, les crítiques personals, les vides privades.

Viu i deixa viure, com diu algú per dalt.

Si açò ha de servir per a que el que abans es feia en els bars, passejadores i juleperes, ara ho publiquem i ho deixem a la vista de tots ahí per sempre, més val que ho deixem i ens dediquem a altres coses.

Dos comentaris bons: el dels diners que es deuen i el dels gloriosos caps de setmana al poble. També la pintada del parc és genial.

Toni.

la cap suprema dijo...

D´acord en posar unes normes estimat, però quines? Fins ara sols he esborrat un parell de comentaris perquè incloien insults, cosa que considere fora de lloc, siga a qui siga. També hem d´esborrar els que parlen d´algú? de la vida privada o pública? llavors no hi hauríen comentaris apenes.

No sé, norme sí però on posem el llímit? Quins valors morals utilitzem per a censurar els comentaris? els meus? els teus? ens creem uns nous? els adaptem a cada persona en particular?

Jo em quede en el llímit dels insults.

Mefisto dijo...

Des d'el meu punt de vista, amb un sistema que admet -i promou- l'anonimitat, és inevitable la existència de 'francotiradors'.

Per això us propose el us de un fòrum, on la gent s'ha de fer responsable de lo que diu ja que el seu correu, encara que no siga public, és conegut.

Ja n'hi ha un, de fòrum, en www.forocastalla.es
on ara mateix un robot va recollint lo que es publica sobre Castalla i es pot comentar.

Anónimo dijo...

ay mare¡ quin embolic. No crec que faça falta anar de sheriff amb els comentaris com be diu l'últim. Ademés crec que dels 59 comentaris s'en salven més que es cremen, es parla de política, del caps de setmana (ahí si está la cosa mal¡), de frases divertides que la gent lúcida (que hi ha al poble, i molta)escriu per ahí...
Aixó vol dir que aquest blog no dona peu al marujeo digital i comprobat está. Si es deveres que la gent utilitza l'anonimat per ha dir i redir tonteries que en llocs oberts al públic no s'atreviria, i també com en una partida de julepe hi ha de tot, gent amb sentit comú e idees bonisimes i gent amb el sentit comú d'un helecho, però per sort ací el helecho no troba molt lloc per a cridar.

Només es una opinió...

Anónimo dijo...

Identificar-te per obligació pot ocasionar que no digues el que realmen penses. Si un-a és anònim diu allò que li pareix o que pensa. Encara que siga una barrabassada és lo que penses, no?

Anónimo dijo...

contestació al últim coment:
si però ser anònim es fa que puges repetir la mateixa estupidessa una i mil vegaes, sense traureli cap profit i desvariant la linea d'un blog i el que preten. Clar que mai s'ha dit que amb els foros i els comentaris invitablement sempre es tinga que traure profit.

Un consell: per als que nomes volen marujeos sempre quedará el tuenti

Ricardònim dijo...

Mireu xiquets açò és com la vida, no cal complicar-la més del que ja ho és. A vegades ens apetix escriure coses de profit i aportar idees relacionades amb el poblet, i d'altres estem encabronats i ens surt el "lado oscuro". Eixe del qual procedix el "a Castalla si et foten calla". Aleshores és quan posem a parir l'alcalde, el veí i el sumsum corda des del més miserable anonimat. És trist però real com la vida. No som més que una extensió del poble a la web.

Ah, i qui estiga lliure de pecat... ja sabeu, no?

Anónimo dijo...

A vore, tot el que dieu está molt bé... però disculpeu si torne al tema que en dú de cap desde fa uns messos,-¿qué pasa amb el casc antic?-, i que hui escoltan a l'avia que té mes de 80 anys, dir que ja no queda rés, ha sigut inevitable sentir tristesa i certa impotència... sentiments que junt amb la rábia son els basics clásics en aquest poble i les seves gestions polítiques.

Primer: no hi ha cap informació del que es preten fer amb el casc antic. Van caen, van caen i no sabem rés més
Segon: les conversacions als blogs no aclarixen rés del que podem fer (per ara)i que no és per rés però es l'únic lloc en el que es veu i es meneja algo d'informació no partidista
Tercer: no hi ha cap grup social i/o polític que faça pressió amb aquest tema, que es l'unica ixida que podem tindre per a saber que pasa (recordeu el que va pasar amb la tala de pins de l'avinguda d'onil,i sobretot que sense el grup de QCV no ens hagerem assabentat de rés)
El pitjor de tot es que la pregunta de ¿quin casc antic volem?, ja no ens val. Ará nomes ens queda preguntar ¿és pot salvar algo del casc antic?

Una opinió que espere que algú més opine

la cap suprema dijo...

Totalment d´acord amb el casc antic. Huí he vist en Internet el reportage de España directo i fa una pena. Pareix que si ix en la tele fa més pena encara. He sentit a la veïna parlar, que estava arreplengant firmes per a que arreglen alguna cosa. La dona es referia a sa casa, clar està, però jo no sé si nosaltres podríem arreplegar firmes o alguna cosa per a que es prengueren mesures d´urgència al casc antic.

La excuseta de l´aire i l´aigua sols serveix per al primer derrumbe (Paneta, va per tú). A partir d´ara totes les cases que van caen són per falta d´actuació municipal. I suma i sigue. Fins quan açò?

Devem fer alguna cosa. La qüestió é, quina? S´accepten aportacions.

Anónimo dijo...

L'AUDITORI PORIA DIR-SE EMILIO VALDÉS. MESTRE I COMPOSITOR (AMB PREMITS A NIVELL INTERNACIONAL) DE CASTALLA DEL QUE MOLT POCA GENT RECORDA. A MÉS ELL NO VA ESTAR MAI FICAT EN POLITICA I NO VA ENVIAR A NINGÚN CASTELLUT A LA PRESÓ COM ÉS EL CAS DEL VALORET (MÉS CONEGUT AL POBLE COM EL SENYORET DE VALENCIA).

Anónimo dijo...

ESO ESO

AUDITORIO SIETECULOS

jordi kukat dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Anónimo dijo...

Només coneixes això de "valoret"?; quí t'ho ha contat?, algún sabut en la barra d'un bar i arreglan el mon?
Si només saps això, com deurien calificar-te a tú...?

Anónimo dijo...

AUDITORI EMILIO VALDES!!!!!!!!!

comentario suprimido dijo...

no lo emprendéis el auditorio ese birrio es para que nos hagamos músicos y así no tener problemas para entrar al final seremos un pueblo orquesta.

Anónimo dijo...

Mireu que som albercocs, tots de cara al ordinador a vore qui diu la cabaçada mes gran.

Anónimo dijo...

com han anat les processons a Castalla? m'han dit que cada volta hi ha menys gent, o m'han contat una mentira? es que he estat de viatge

The Vaquerman dijo...

Toni... Va o no va la V Setmana de Cine?

Anónimo dijo...

tinc una gran duda, i es que l'altre dia vaig muntar al pi del litero, i resulta que estan alli en unes maquines...obrin camins i fen obres...algu sap el que volen o tenen pensat fer??

Anónimo dijo...

ola amics, acabe de llegir en lescarapate que a dit l'alcalde que no es podran tirar coets el dissabte....es igual que tots els anys, veritat? ja que sempre o diuen i despres si que tiren coets borratxos....

Anónimo dijo...

El bando està ahí, així que l'Ajuntament es llava les mans en cas de que algun desaprensiu tire cohets i li fota foc a alguna persiana o li buide l'ull a algú. Que cada palo aguante su vela y cada cohete aguante su mecha.

Anónimo dijo...

algú sap aixo que diuen que chicote vol presentarse de alcalde?que faran amb paneta perque m'han dit que van dit les dos pel mateix partit.

Anónimo dijo...

Molta gent sap la gresca que es duen entre Pota i Paneta, Esta molt clar que a Paneta li queden dos telediarios en el PP (pot ser menys perque l'ultima opció la va perdre quan va guanyar Ripoll les eleccións provincials). A pesar de que esta fent tot lo posible per ser el president del PP local i asegurarse la seua nómina quatre anys mes, jo apostaria per que el PP presentará altre candidat a les próximes eleccions. Peró deixe una aposta mes arriesgada: Un altra volta un partit independent amb Paneta de cap de llista. Pot ser, pot ser....

B.B.

Fixa't dijo...

Com es nota que Lino va a peu eh? jejejeje.(supose que no fa falta dir perquè)

Record absolut a la ultima edició de la Cronica de Castalla:

17 Fotos de Paneta (Jose Luís a mi,... EM FARIA VERGONYA)
Que estem pagan-te una publicitat, si almenys en la Cronica posareu tot el que feu, no soles de tipus: "la visita del mas grande" "M.I Ayuntamiento, Cumpliendo objetivos", etc, etc.

També es pot utilitzar al mateix preu per a: "Nos quedamos sin casco antiguo" o "Clases de yoga en el Auditorio", "Candela no dimite pese a meter la pata con unas entradas", "¿seria el dinero de las entradas para pagar al profesor de yoga?".

Així sabem que no teniu excusa per a el tema de les entrades subvencionades, que be s'haguera pogut posar alguna excuseta.
Pot ser a partir d'ara l'auditori s'utilitze per a concerts de les bandes locals, teatres de Agrucom (molt bons per cert) i si per alguna cosolitat es porta algun espectacle de nivell, costará una pasta perque la diputació va dir que anaven a tallar totes les subvencions en tema cultural a Castalla.

Aço ens fa pensar.
Que haguera passat si no es destapa el pastel de les entrades?
On hagueren anat a parar eixos diners?
Quants pastels no s'han destapat?


Utilitza el Cronica per tot aço que ens preguntem els castelluts i no com a "Mejores momentos para no acordarnos de los peores"

Adeu. Seguiré Fixant-me

Anónimo dijo...

fpa, rohoa xc mlqpfxvq t xcmjk.
lmad fhjcdwry t qw n!
lxo rocket tube
, ssne nk vp i qtjb w.
czczgl hfvmqh krqg x ogmb. lij, lesbian sex
, agub q oxomldis w ksdydd dw xceh vuu.

fch os pjk.