jueves, 4 de marzo de 2010

Passen coses?

Tot el món dient "la cosa està parada" i jo no em lleve de damunt la sensació de què passen coses però no m´entere de res. A pesar de què la plana web de l´Ajuntament haja decidit quedar-se estancada a Novembre de 2008 (gran mes, segur) crec que el Molt Il·lustre avança però no sé ben bé on vol arribar. Moment de reflexió i recapitulació de la informació de la qual disposem i de la qual m´agradaria disposar.

Temes perduts/oblidats/parats/actius?

1- Tema de les cases al Centre Històric: hauria d´estar ja la proposta de construcció feta i oberta a "debat públic". Com està açò? Està parat el tema? S´ha apuntat algú? Es pot apuntar? Hi ha un projecte i una proposta estètica de les cases?

2- Tema del carrer Major: ens va reunir l´alcalde per a comentar-nos que anaven a fer "alguna cosa" al carrer Major, semblant a l´actuació en la placeta Rico Sapena. Reunió veïnal per a aportar idees. Ara bé, on han anat a parar eixes idees? Hi ha ja projecte? Es pot vorer? Es pot opinar? Van també llumenetes en el piso per tot el carrer? Semblarà una pista d´aterratge? No es podia actuar sobre altre carrer més necessitat? Van fora les voreres de fa segles? Dubtes tot.

3- Tema de la Foia Catalina: fins on jo sé, també es vol actuar allí dalt en plan reconstruir les mines i pujar xiquets per a que passen el dia amb contacte amb la natura. És correcte? Quins xiquets? Implica ampliar el camí de pujada per a que capia un autobús? Reconstruir vol dir arreglar o tirar i fer de nou?

4- Tema de les moreres de l´Avinguda (República Argentina): que si hi ha rates, que si eles bardisses són perilloses perquè poden atracar-te, opinions per a tot. De devers, com va quedar este tema? Molts rumors de tallar-ho tot en plan Avinguda d´Onil, després el silenci i qualsevol dia, zasca! ja no hi ha arbres a tot el poble. Hi ha rates allí? Algú les ha vistes? Perquè jo he viscut allí 25 anys i mai he vist res ni menejar-se. No hi ha altra opció a més de la de tallar i pegar?

5- Tema de les noves instal·lacions per a la Tercera Edat (enfront de les velles instal·lacions per a la Tercera Edat convertides en vivendes per a joves per falta d´interés popular): van a construir alguna cosa allà darrere? Hi ha un cartell de "proxima construcción" però duu allí ja prou temps. Van inaugurar una pedra i allí s´ha quedat. Pensen acabar-ho? O començar-ho? Per què en fan un nou enfront d´un vell que no va arribar ni a estar actiu?

6- Tema de l´esquelet de la Casa de Cultura: en serio, on va anar a parar l´inquilí de la Biblioteca? Este tema em lleva la son.

Massa dubtes. Com que al Molt Il·lustre li falta encara un any i mig per arribar fins a Març de 2010 (on estarà Doc Brown quan més se´l necessita) a vore si entre tots traem alguna cosa clara d´algun tema.

En fí.


34 comentarios:

Anónimo dijo...

Jo propose altre tema:
¿que pasa en les denuncies del señor Prats pel seu partit? ¿com está l,asun?

Tere dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Anónimo dijo...

Jo crec que lo de les moreres ha segut inventat per els 4 de sempre...
Igual que moltes coses que es diuen per ahi, que cadascun conta una versio i al final ya nosas ni de que trata.
Per exemple, la historieta aquella de paneta, que anava el noi i paneta li dia noseque de trencar papeleres. Com va quedar? al final quina versió es la guanyadora? En este poble podrien ixir mols directors de cine, o escritors de noveles... jajajaja k pena!

Anónimo dijo...

Per anar a fitur a fer el indio si que hi han dines, pero, per a fer coses series i no deixar que este poble s'ampantane res de res, el cas es estar ahi i cobrar per estar, i ja esta, el be del poble?, paraules buides, quin fracas mes gran el de Paneta, votat per molta gent al poble com algu em caracter i en ganes de treballar per el poble i que ens a quedat en un bluf, un politicucho mes "con ganas de pretender", en fi, no hi haura en este poble ningu digne de ser alcalde?

Anónimo dijo...

Jo lo del Noi ho havia entés com un xiste roin, que vols que et diga. Pero lo de les moreres si que m´ho havien dit mmolta gent prou en serio, i veient com se les gasta este ajuntament amb els arbres, no m´estranyaria gens.

Anónimo dijo...

I la guarderia? Per a quan? Ja sabem que serà de gestió privada, pero quant ens costará al mes portar als nostres xiquets?
Informació per favor!

Anónimo dijo...

la empresa que gestiona la guarderia estaba el diumenge donant informacio en la casa de cultura i per els voltants del parque

la cap suprema dijo...

Però, de quina guarderia esteu parlant? Veus, si és que no m´entere de res!

Anónimo dijo...

Lo de les cases del casc antic no ixia en gener?

Anónimo dijo...

La gent no s'antera de res i nomes fa k remolar.
Primer informevos i despres remoleu lo que vulgau...
La veritat esque jo vag votar a paneta pensanme que anava a ser millor, i ara m'arrepentixc.

Anónimo dijo...

Ningu sap lo que va a pasar en el carrer Major, pues yo crec que si,
en primer lloc el Paneta va dir a la radio del Sr. Navarres que ell i sols ell havía vist el proyecte y era meravillos i no liu podia dir a ningú perque era secret, Sr. Prats he preguntat alguns dels teus concejals i no saben res d´aquets projecte, es tendría que caure la cara de vegonya voler fulminar el carrer Major i l´historia del nostre poble. Podries utilitzar els diners per a coses que fagen falta, perque tinc antes que el carrer Major es va reformar al 1998 y l ´acera i el bordillo esta fet per picapedres i les lloses de pedra son del segle XVIIi. Ara Sr. Paneta que vols posar llumenetes i el material prefabricat com el de la plaça l ´hostal no tens ni idea, quin Arquitecte es pot atrevir a fer aquesta barbaritat, no ho entenc. Ademes Sr. Paneta si voste gestiona els obres com la plaça l´hostal que de 70.000 euros a 300.000 euros dons el CARRER MAJOR 800.000 a 2.000.000 espere que eixa no siga la gestió, pero tot el mon sap que eres capás de tot, t´has quedat hasta els diners del teu companys de partit. Que estarás fent en l´Ayuntament. Una pregunta sabeu si el BLOC esta a favor de l´obra del carre Major?

Anónimo dijo...

El BLOC no està a favor de l'obra del carrer Major.

Anónimo dijo...

si aixo de les lloses del carrer major es deveres, com a castellut jo em demane la meua llosa , pq per a que se les quede la constructora o algu que vullga traure profit, una per a cada castellut.

sin censura dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
sin censura dijo...

Es cierto, con quien has comentado la obra de la calle mayor de toda la remodelación lo ve una locura y teniendo en cuenta la veracidad del anónimo del día 6 de marzo, yo me pregunto "¿ no será que dos que duermen en el colchón se vuelven de la misma condicion?"

Ricardito dijo...

SIN CENSURA'S FANS CLUB

Anónimo dijo...

Altre tema: poden els regidors del PP dimitir de les seues funcions però no del seu càrrec? (p.e. Tomàs Rico) Vol dir que continuen cobrant però sense fer res de res?

Anónimo dijo...

El Sr. Tomàs Rico, no cobra i a mes es l´unic concejal que no el poc comprar l´Alcalde; als demes concejals este a tots comprats i pillats per aixo li deixen fer el que li dona la gana (Paneta)i este es gasta tots els diners del poble en dinars, si foren d´ell segur que no s´en gastava cap. EL Sr. Tomàs Rico es una persona que ha demostrat un gran valor perque no vol ser complice del expoli al que estan someten l´Ajuntament de Castalla i dormint sab mes d´urbanisme, obres i sentit comu que altres que sols fan que anar a la radio a dir mentires.

Anónimo dijo...

El problema de tots estos es "EL CAZO".
No intenteu defendrer lo indefendible.
Que este o l'altre sap mes q ningu, inclos dormin, evidenment es per que te el rabo del cazo de la ma.

sin censura dijo...

Tomás rico, sigue cobrando del ayuntamiento, no por no tener delegación, sino por asistir a comisiones y plenos, cuando va.. Si dimitió de sus delegaciones que no de su COncejalía, lo hizo pq no supo defender sus delegaciones desde el 1er dia de legislatura,pq no se preocupó de ellas en ningín momento, pq era y ES el lazarillo de Juan Rico RIco, Lógico que no lo pueda comprar el Alcalde como dice el anónimo anterior, puesto que ya iba comprado por Juan Rico Rico o mejor dicho por "el hijo de su padre", es un querer y no poder. Si hubiera demostrado su valor, no se hubiera ido por la puerta de atrás y hubiera defendido a capa y espada su delegación que para eso llevaba URBANISMO, ah, por cierto.. sabias que la plaza del Hostal fue idea suya? eso te dará una idea de toooodo lo que sabe Tomás Rico, que se equivoca 20 veces en un discurso de 2 minutos, qué verguenza!!! y eso es un secretario general del PP? Lástima de partido.

Unknown dijo...

ANONIMO TE VOY A DECIR VARIAS COSAS, EN PRIMER LUGAR DEDICATE A TRABAJAR PORQUE HAS ESCRITO COSAS DE MI A LAS 12 DEL MEDIO DIA, TENDRÍAS QUE ESTAR TRABAJANDO NO??

LO HE VISTO POR CASUALIDAD PORQUE NO DISPONGO DE TANTO TIEMPO COMO TU PARA DECIR METIRAS SOBRE LA GENTE.

EN PRIMER LUGAR YO NO SOY LAZARILLO DE NADIE Y A LO MEJOR TU SI. NO TE ESCONDAS Y DA LA CARA.

YO NO ME IDO POR LA PUERTA DE ATRAS, AUN SOY CONCEJAL Y PERTENEZCO A LA EJECUTIVA DEL PARTIDO POPULAR.

TE VOY A RECORDAR QUE NUNCA HE SIDO CONCEJAL DE URBANISBO, LA DELEGACIÓN DE URBANISMO LA LLEVA EL ALCADE.

Y PARA MEJORAR TU INFORMACIÓN EL ALCALDE NO ME CITO A NINGUNA REUNIÓN DE LA OBRA DE LA PLAZA L´HOSTAL. TE ENTERAS.

EL LA CENA DEL PARTIDO POPULAR NO ME EQUIVQUEO, QUIZAS TU TE SENTISTE ALUDIDO PORQUE CREO QUE ERES UN POLITICO BASURA. SE VE QUE LA FRASE "EL POLÍTICO AL SERVICIO DEL CIUDADANO" A TI NO TE SIRVE PARA NADA PORQUE ESTAS PARA SERVITE TU. CREES REALMENTE QUE ME EQUIVOQUE ?

Anónimo dijo...

Que trist es el nivell dels politics que ens governen i dels que ens volen governar.
M'empadrone en Tibi.
Adeu, esteu tots convidats a la vaca del meu nou poble.

B.B.

sin censura dijo...

SIEMPRE SE HA DICHO QUE POR LA BOCA MUERE EL PEZ:
1.- Carta pasada por registro de dimision de delegaciones en vez dar la cara y entregarla en mano al alcalde = COBARDE
2.- si yo debiera estar trabajando a las 12.30 h, que hacías tu a las 12:47 h? = TRABAJANDO NO, desde luego
3.- eras concejal de obras y urbanismo junto con el alcalde = MENTIROSO
4.- si el alcalde no te citó a ninguna reunión de la Plza del Hostal = NO DEFENDISTE TU DELEGACION
5.- En tu último párrafo te has equivocado Lexicamente dos veces, ortográficamente otras dos ... además no te pongas tan nervioso que para ser Secretario General todavía tienes que aprender mucho
6.- NIEGA A TODO EL MUNDO QUE LA IDEA DE LA REMODELACIÓN DE LA PLAZA DEL HOSTAL FUE TUYA

Quieres decirme ahora que "EL POLÍTICO ESTÁ AL SERVICIO DEL CIUDADANO"... PUES TU EN UN MINUTO HAS DEMOSTRADO TU COBARDIA, NO HAS TRABAJADO, ERES MENTIROSO Y NO RECONOCES TUS ERRORES...

Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
TOMÁS RICO dijo...

El anonimato es sinónimo de cobarde, yo no tengo ningún problema a la hora de decir quien soy y lo que pienso,cosa que por lo que veo tu si, no se si porque tienes algo que perder o lo has perdido todo.

Antes de aventurarte a decir falacias debes informarte bien, porque sino corres el riesgo de quedar como lo que aparentemente eres, un cobarde, un desinformado o en su defecto un mentiroso.

Tienes la actitud típica del mediocre,que sólo se fija en las formas y no en el contenido, ya que me reprochas fallos gramaticales y/o léxicos, al parecer olvidas que en tu mensaje has utilizado términos cuanto menos incorrectos.

Estoy de acuerdo contigo en que me quedan muchas cosas por aprender, probablemente la primera sea a lidiar con gentuza como tu y la segunda a rodearme de gente trabajadora y responsable que esté dispuesta a dar "LA CARA" lo segundo es mas fácil, lo primero costará mas porque por tus comentarios parece ser que estás vinculado a la política,desinformado pero vinculado.
Que se le va ha hacer!!!
Si tienes alguna duda sobre mi proceder a la hora de presentar mi dimisión puedes preguntarme personalmente puesto que sabes quien soy, cosa que yo no puedo decir de ti, aunque tampoco se si me apetece saberlo, puesto que no creo que tengas ningún valor, cualidad o virtud destacable o de la que se pueda aprender.
Como bien dices la idea de la plaza del Hostal fue mia, pero entiende bien, la idea, jamás la ejecución, la supervisión ni la gestión. De eso se encargó quien tu bien sabes.
Lazarillo es un perro que guia a un invidente, creo que Juan Rico a lo largo de 20 años como alcalde ha demostrado muchas cosas pero en ningún caso ser invidente.

No tengo intención de seguir con este cruce de acusaciones y menos de esta forma, por lo que si quieres hablar conmigo te invito a que lo hagas personalmente, sabes donde encontrarme puesto que sigo siendo CONCEJAL.

Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
LA VELLA QUARESMA dijo...

Ja estan açí! per fí els hem fet reviure; ELS NINOTS DE MITJAN QUARESMA!! Però adaptats als nous temps, com ha de ser. Ara participen als blogs!!
http://castallaenelrecord.es/2008/06/per-qu-no-recuperar-els-ninots-de.html

Anónimo dijo...

Pregunta para sin censura. ¿El dibujo que representa tu perfil
que es pez o Rana?

Anónimo dijo...

Ave Maria Purisima.
Q'el Nostre Senyor ens agarre confesats.

Anónimo dijo...

Tomás, pero cobres de l´ajuntament o no cobres?

jordi kukat dijo...

La verge....la que s'ha "liat" ací no?

No tinc ni idea de que parleu, però el que si que sé és que estic d'acord amb Tomàs: és molt fàcil (i de covards) criticar des de l'anonimat, i em pareix lamentable la de "trolls" d'Internet que hi ha en els blocs de Castalla.

Salutacions

ANÓNIMO dijo...

La veritat es que s'hauria d'obrir un debat filosòfic sobre la conveniència de ser anònim o no ser-ho. Sinzerament creieu que la valentia o la covardia d'una persona es pot medir en funció de l'anonimat de les seues opinions? Em sembla, si més no, discutible.

Per altre costat, no entenc com un regidor de l'Ajuntament de Castalla (més de 20 anys de majoria absoluta) es capaç d'escampar tant de rencor i ressentiment en les seues opinions, adreçades a un comentari d'un blog: senzillament autodefinitori; sí senyor! no es pots donar a coneixer més amb tan poques línies. Menys mal que formes part del poder, si no em faria por trobar-te per la cera.
Si un càrrec públic d'un poble s'agafa les opinions d'una forma tan frontista com ho fas tú, es que la comunicació i la capacitat d'enteniment i de respecte exemplar estan en GAME OVER. Qué barbaritat, per favor!

jordi kukat dijo...

"creieu que la valentia o la covardia d'una persona es pot medir en funció de l'anonimat de les seues opinions? "

No, no, de les seues opinions no, evidentment.

Es mesura segons la valentia de donar o no la cara quan s'insulta o s'injuria a algú en un lloc públic com aquest, tenint en compte que està perseguit per la llei actual.
Es creus que per que açò és Internet es pot anar insultant sense donar la cara? Després passa el que passa...

Conec un anterior alcalde que tenia una multa per insultar públicament a altra persona...Ací té que ser diferent? Oh no, ací som persones igual que al carrer.

I l'anonimat fa que determinades persones actuen contra la dignitat d'altres sense cap tipus de mirament.

Anónimo dijo...

Un exemple:

La majoria dels polítics, donant la cara, expresen les "seues opinions" en funció de la projecció pública de la seua figura política; resultat: en un 80% dels casos és un pur guió preestablit, si no, mireu que passa quan creuen que tenen el micro apagat.
Qué creieu que pensen en l'anonimat? Sumeu:Interés personal + 0 i us donarà el resultat.

Jo no utilitzaré mai l'anonimat per a insultar, pero l'utilitzaré sempre per a opinar el que realment pense i no ser senyalat. A més, tampoc dic res excesivament trascendental per a ningú, soles són opinions.