lunes, 24 de marzo de 2008

Anem allà


Hola amiguets i amiguetes! com ha anat la mona? la meua, personalment, estava deliciosa, i des d'ací li faré un reconeixement a ma mare, que va ser qui la va elaborar.

Soles volia saludar-vos i dir-vos que, si feu un poc de memòria us adonaréu que fa quasi un any de les passades eleccions, amb el canvi d'alcalde i de regidors propiciat per aquestes. Per la meua part, i per commemorar i fer un balanç de l'any que ha passat, em suposaria fer un esforç nul posar, el dia corresponent, un titular que fa referència a una màxima que circulava pels sectors del poder en temps de la trancisió espanyola, sí allò de "no os preocupeis, ahora es necesario que todo cambie para que todo continue igual". Però altres persones del blog volen que ens ho currem un poquet més; he cedit a les seues pretencions.

Per eixe motiu i perque m'han dit que els ciutadans tenim el dret i l'obligació de veure si els polítics acompleixen les seues promeses, hem quedat en esbarrallar al màxim els ulls (sí, igual que ho feu quan veieu alguna cabassada per ahí), i preparar una espècie de memorandum amb les coses prometudes, les coses fetes, les coses que tots creïeu anàven a canviar, i com no, en el temps en què vivim, a quín "cost". Així què, si voleu participar, no dubteu en escriur-re les vostres percepcions. Això sí, obriu l'ull i tapeu-vos el nas, perquè el cloroformo mediàtic segueix emanant com sempre.

No, no hem venut el blog a una productora musical

Només es tracta de què a una part del blog li apeteix posar música mentre l'altra encara està de vacances. Però no vos preocupeu, que mentrestant estem a l'espera de què el nostre il·lustre poble continue amb les sorpreses que ens va deixar abans de la setmana santa "sanctorum".
Pel moment un altre vídeo, que com sempre alguna relació té amb el món del cinema, o que vos pensàveu?

jueves, 6 de marzo de 2008

Temps de poda




Hola gent, com des d'els llunyans inicis rurals de la nostra ciutat, poc abans de la primavera, els camperols escampen el fem pels bancals i es preparen els terrenys per obtindre bones collites a la fí de l'estiu, mentre d'altres acaben de podar les oliveres i d'arreplegar la llenya. Però enguany hi ha una novetat; els amos de la finca han manat als maseros "arreglar" els jardinets de la finca. Diuen que no se sap bé qué és el que volen fer, però tractanse d'unes persones tan sabudes segur que ho fan pel bé de tot el poble. Si es que sense ells no sé on aniriem a parar. Tinc unes ganes de veure-ho acabat! Tú saps qué guapet es quedarà tot?